×
فرهنگی
شناسه خبر : 41580
تاریخ انتشار : شنبه 1398/11/12 ساعت 16:28

وزیر بهداشت اعلام کرد:

سعید نمکی شهروندان ایرانی مقیم چین در قرنطینه به ایران می‌آیند

امروز یک هواپیمای اختصاصی با تجهیزات ویژه قرنطینه به همراه تیم پزشکی برای بازگرداندن 70 ایرانی ساکن شهر ووهان چین به صورت مستقیم به این شهر پرواز خواهد کرد.

به گزارش نورنیوز- تاکنون «کرونا» به ایران نیامده استدکتر سعید نمکی  با اشاره به دیدار صبح امروزش با سفیر چین در ایران گفت: براساس مصوبات نشست دیشب با آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، محدودیت تردد میان شهروندان دو کشور برقرار شده است. وی با قدردانی از تلاش‌های دولت چین در کنترل ویروس جدید کرونا و قرنطینه آن افزود: این قرنطینه مورد تایید ما و سازمان جهانی بهداشت است. دکتر نمکی گفت: به نفع دو کشور است که سلامت شهروندانشان را بیشتر درنظر بگیرند و در یک دوره کوتاه، محدودیت‌های رفت و آمد اعمال شود تا هر چه زودتر پس از کنترل موفقیت آمیز، بازگشت در زمینه‌های همکاری اقتصادی و فرهنگی سهل الوصول باشد.

وی افزود: به منظور بازگشت شهروندان دو کشور نزد خانواده هایشان نیز تدابیری اندیشده شده است. وزیر بهداشت گفت: امروز پرواز مستقیم با تیم پزشکی به شهر ووهان چین انجام می‌شود و با استفاده از ماسک برای خدمه و تیم پزشکی همراه و تجهیزات پزشکی لازم، ۷۰ ایرانی را در قرنطینه به ایران بازمی گرداند. وی اضافه کرد: این افراد تا دو هفته در قرنطینه می‌مانند و درصورت ابتلا نبودن به ویروس کرونا می‌توانند نزد خانواده هایشان بازگردند. دکتر نمکی گفت: تا امروز هیچ گزارشی از ویروس کرونا در کشور مشاهده نشده است و مردم مضطرب و نگران نباشند.

وی افزود: به عنوان وزیر بهداشت مصلحت بزرگ من دفاع از سلامت مردم است و هر گونه مطلبی را به آنان عرض می‌کنیم. دکتر نمکی گفت: ویروس کرونا به مراتب از ویروس آنفولانزای (H۱N۱) که پیش از این با هوشیاری مردم، لطف خدا و کمک کارکنان نظام سلامت کنترل شد، کم خطرتر و از نظر ابتلا کم ضررتر است. دکتر نمکی با بیان اینکه مرگ ناشی از ابتلا به ویروس جدید کرونا، گاه ۳ درصد اعلام شده است گفت: بیشتر افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای (قلبی و تنفسی، دیابت و ...) و سالمندان براثر این بیماری جان خود را از دست داده اند و مرگ از ابتدا به ویروس کرونا در جوانان و سایر افراد به ندرت مشاهده شده است.

وی از مردم خواست تا همانند روش‌های پیشگیری از آنفلوآنزا برای پیشگیری از این بیماری نیز دست‌های خود را مرتب شستشو دهند و افراد مبتلا به سرما خوردگی بیماریشان را کنترل کنند و با استفاده از ماسک، مانع پخش شدن سرفه و قطرات تنفسی شان شوند تا دیگران مبتلا نشوند. وزیر بهداشت با اشاره به برگزاری جلسه (ویدیو وکنفرانس) تصویری برخط با روسای دانشگاه‌های سراسر کشور که دو ساعت زمان برد، گفت: افزایش آگاهی همکانی با استفاده از پیامک بیان چهره به چهره و افزایش آگاهی نظام سلامت (خانه‌های بهداشت...) و همچنین آمادگی بیمارستان‌ها به منظور مقابله با شرایط اضطراری در صورت لزوم از جمله مباحث این نشست بود.

دکتر نمکی با قدردانی از رسانه ملی و دیگر رسانه‌ها که در این زمان به منظور آگاه سازی مردم همکاری می‌کنند افزود: مردم به هیچ وجه نگران نباشند. تاکنون «کرونا» به ایران نیامده است وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تا این لحظه هیچ موردی از ویروس «کرونا» در ایران مشاهده نشده است. دکتر سعید نمکی افزود: به عنوان وزیر بهداشت وظیفه خود می‌دانم که هر موردی را با مردم مطرح کنم. وی گفت: خوشبختانه علائم «کرونا»، بسیار خفیف‌تر از ویروس آنفلوانزای H۱N۱ است که پیش از این توانستیم با آن به خوبی مقابله کنیم. دکتر نمکی با درخواست از مردم برای حفظ آرامش خود اضافه کرد: راه کنترل، پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا همانند آنفلوآنزا و رعایت بهداشت فردی و استفاده از ماسک به ویژه برای بیماران است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به ملاقات صبح امروز خود با سفیر چین در ایران از تلاش‌های علمی و دقیق و موثر چین در کنترل ویروس «کرونا» قدردانی کرد و گفت: هواپیمای اختصاصی برای بازگرداندن ۷۰ ایرانی ساکن در (ووهان) در نظر گرفته شده است که به صورت مستقیم به این شهر پرواز خواهد کرد و با امکانات ویژه و ماسک برای همه پزشکان و کارمندان (پرسنل) سلامت و خدمه هواپیما و دیگر تجهیزات ویژه ایرانیان را به کشور باز خواهد گردانند. دکتر نمکی اضافه کرد: این شهروندان تا دو هفته در قرنطینه خواهند ماند و در صورت تأیید عدم ابتلا به ویروس کرونا می‌توانند به دیدار خانواده هایشان بروند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وزیر اطلاعات: ایران در رژیم صهیونیستی نفوذ دارد
قضاوت داوران ایرانی در لیگ نخبگان فوتبال آسیا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 2 مهر1404+ جدول
پنج شنبه ها در گیلان تا پایان سال تعطیل شد
قالیباف: در شب حمله رژیم صهیونیستی، از شیوه حمله غافلگیر شدیم
خرید خدمت سربازی شایعه‌ای بی‌اساس است
ترجمه فوری به واتس‌اپ اضافه شد
پایان سال آبی با کاهش 40 درصدی بارندگی
رقابت های امروز مرحله یک چهارم نهایی والیبال قهرمانی جهان + نمودار
ما نیاز داریم که اقدامات عملی ایران را ببینیم
آغاز ساخت گسترده مسکن کارگری در هفت استان کشور
ترامپ و مکرون درباره پیامدهای به‌ رسمیت‌ شناختن کشور فلسطین گفت‌ وگو کردند
حماس ادعاهای ترامپ برای آتش‌بس را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
رئیس‌جمهور شیلی خواستار محاکمه نتانیاهو شد
رویای سال نو نتانیاهو: نابودی محور ایران!
تیراندازی مرگبار پلیس کبک به نوجوان 15 ساله
جامعه بی‌لنگر
ترامپ در برابر جهان امریکا را بی‌اعتبار کرد
زلنسکی: ایران هرگز طرف ما نخواهد بود
حمله پهپادی به ناوگان جهانی الصمود
اقتصاد و روایت‌های سیاسی
ماکرون: ایران به تعهدات هسته‌ای خود عمل نکرده است
گروه 7: ایران همکاری با آژانس را از سر بگیرد
ترک جلسه هیأت آمریکا بعد از حمایت کلمبیا از فلسطین
گروسی: ایران توانایی بازسازی برنامه هسته‌ای خود را دارد
بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های عرب زبان
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 2 مهر+ وضعیت استان ها
هدف واقعی ‎آمریکا اخلال در فعالیت دیپلماتیک ایران در سازمان ملل است
صنعت قیر؛قربانی بانک مرکزی ومکانیسم حراج باز بورس کالا
تلاش آمریکا برای ازسرگیری میانجی‌گری قطر در مورد غزه
انفجار نزدیک سفارت رژیم اسرائیل در پایتخت نروژ
لاریجانی : ایران با تعصب از امنیت ملی دفاع می‌کند
تیراندازی به اردوگاه ارتش صهیونیستی در کرانه باختری
آغاز ثبت‌نام فروش فوق‌العاده سایپا و پارس‌خودرو از فردا
پسران هندبال ایران جهانی شدند
دیدار مجدد عراقچی و گروسی در نیویورک
نماینده فلسطین در سازمان ملل: به رسمیت شناختن کشور ما یک حق است
سردار نائینی: «وعده صادق 1 و 2» انسجام رسانه‌ای جنگ جدید را شکل داد
کشف تازۀ باستان‌شناسان در 2 کیلومتری تخت جمشید
برلین مدعی شد ارائه مهلت چندروزه به ایران از سوی تروئیکای اروپایی
پیشکسوت استقلال در بیمارستان بستری شد
نخست وزیر لبنان اظهارات نماینده آمریکا را محکوم کرد
دبیر: کسب 15 مدال در 20 وزن بی‌سابقه بود
ترامپ در دیدار با زلنسکی: روسیه از قدرت نظامی قابل‌توجهی برخوردار است
نورنما | کارون زیبا،اهواز
سه برابر شدن یارانه خانواده‌های غیرکارمند دارای 3 فرزند
گروسی: بازرسان آژانس در راه ایران هستند
حماس ادعاهای ترامپ را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم
دیدار عراقچی با وزرای خارجه اسپانیا و قطر در نیویورک/توافق همکاری آموزشی ایران و مجارستان
X
آگهی تبلیغاتی