×
سیاسی
شناسه خبر : 41442
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/11/10 ساعت 16:23

پامپئو: فشارها علیه ایران تا زمان تغییر رفتار این کشور ادامه خواهند یافت

وزیر امور خارجه آمریکا در دیدار با همتای انگلیسی خود گفت فشارها علیه ایران تا زمان تغییر رفتار این کشور ادامه خواهند یافت.

به گزارش نورنیوز، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا در دیدار با همتای انگلیسی خود گفت، همکاری واشنگتن و لندن در زمینه مبارزه با ترور از زمان حملات ۱۱ سپتامبر بسیار نزدیک بوده و بزرگترین تهدید اصلی زمان حاضر از سوی چین است. پامپئو در پاسخ به سوالی درباره ایران، ضمن تکرار ادعاهای همیشگی خود گفت: «ایران بزرگترین حامی تروریسم در جهان است و ما هم فشار اقتصادی خود را ادامه خواهیم داد تا مسیر منابع مالی ترورهای آن‌ها در اروپا و دیگر نقاط را ببندیم.

فشارها ادامه خواهند یافت تا رژیم ایران تصمیمات متفاوتی اتخاذ کند و مردم ایران این فرصت را داشته باشند که ماهیت و رفتار رژیم را تغییر دهند». وزیر امور خارجه آمریکا خواستار توقف حمایت از حزب‌الله لبنان توسط ایران شد. «دومینیک راب» وزیر امور خارجه انگلیس نیز خواستار بازگشت ایران به برجام و بازگشت شد و در خصوص تبعیت ایران از قوانین بین‌المللی ابراز امیدواری کرد. او گفت: «می‌خواهیم با ایران به توافق گسترده‌تری برسیم».

راب افزود، انگلیس تمایلی به تغییر رژیم در ایران ندارد با این حال مدعی شد: «ایران در حال دور شدن از اصول جامعه جهانی است و باید به‌خاطر آن پاسخگو باشد». پامپئو در پاسخ به خبرنگار روزنامه «واشنگتن پست» درباره افزایش تنش با ایران گفت: «بسیاری از منتقدان می‌گویند با اقدامات دولت آمریکا، ایران به بمب اتمی نزدیک‌تر شده اما واقعیت این است که ما مانع آن می‌شویم. برجام یک کلاه‌برداری بود. از جهان می‌خواهیم به ما ملحق شوند تا رفتار رژیم [ایران] را تغییر دهیم.

همکاری با کشورهای خاورمیانه و اسرائیل کمک زیادی به مقابله با ایران به عنوان هسته بی ثباتی داشته‌ است». راب نیز در پاسخ به این سوال گفت: «می‌خواهیم ایران را به دیپلماسی برگردانیم اگر برجام قابل اجرا باشد ارزشمند خواهد بود اما پامپئو به توافقی بزرگتر معتقد است که می‌تواند مورد بررسی قرار بگیرد. باب گفت‌وگو برای ایران باز است و از دید من باید پاسخ قاطعی به تهران داده شود که نقض قوانین از سوی ایران دیگر قابل تحمل نیست. گفت‌وگو به نفع ما و ایران خواهد بود. نقض حقوق بشر و دستیابی به سلاح اتمی توسط ایران قابل تحمل نخواهد بود».

دولت آمریکا اردیبهشت ماه سال گذشته به صورت یکجانبه و بر خلاف قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد، از توافق هسته‌ای با ایران خارج شده و تحریم‌های یکجانبه علیه مردم ایران را احیا کرد. در آن زمان، اروپا وعده داد آثار منفی تحریم‌های آمریکا را جبران کند، اما با عدم تحقق این وعده، جمهوری اسلامی ایران اردیبهشت ماه امسال روند کاهش تدریجی اجرای مفاد برجام را آغاز کرد.

ایران تاکنون در بازه‌های دو ماهه، پنج گام کاهش اجرا برداشته و محدودیت‌های مربوط به غنی‌سازی اورانیوم و تولید آب سنگین را کنار گذاشته است. بر اساس چند بند توافق هسته‌ای، دولت آمریکا موظف است برای همکاری‌های مسالمت‌آمیز هسته‌ای با ایران، معافیت تحریمی صادر کند. این معافیت‌ها باید هر سه ماه تمدید شود. واشنگتن تاکنون بخش مهمی از این معافیت‌ها را لغو کرده و تهدید کرده است که ممکن است از تمدید دیگر معافیت‌ها نیز خودداری کند.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
«خرگوش سیاه خرگوش سفید» راهی شیکاگو شد
سقوط بالگرد حامل 4 سرنشین در اندونزی
چرا تشخیص زودهنگام تنبلی چشم در کودکان حیاتی است؟
محدودیت های شدید فرانسه برای شبکه‌های اجتماعی
ایلان ماسک: استارلینک می‌تواند جایگزین اپراتورهای موبایل شود
باران پاییزی منتظر پایان تابستان نمی‌ماند + نقشه
نماینده آمریکا: ایران باید همکاری فوری با آژانس اتمی را از سر بگیرد
حماس: جنایت اسرائیل در دوحه اعلام جنگ به کشورهای عربی است
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان
گوترش و عراقچی درباره موضوع هسته‌ای و وضعیت یمن گفتگو کردند
تصاویر مظنون تیراندازی به حامی ترامپ منتشر شد
جبهه اصلاحات: اسرائیل تهدیدکننده صلح و ثبات جهان است
فشار قطر به امارات برای تعطیلی سفارتش در اسرائیل
عراقچی: شروط سه کشور اروپایی برای تمدید اسنپ بک، غیر عاقلانه بود
تشییع شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به نشست حماس در دوحه
شورای امنیت سازمان ملل حملات اسرائیل به دوحه را محکوم کرد
جاسوسی تلفنی ترامپ با سلاح اسرائیلی
چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالفیم
پورمحمدی: قرار نیست هر ردیف بودجه تا ابد ادامه یابد
سارق؛ شاگرد مالک از آب درآمد!
واکنش خبرنگار بی بی سی به ترورهای آمریکا و اسرائیل در زمان مذاکرات!
روپوش دانش‌آموزان تا 3 سال تغییر نمی‌کند+فیلم
امارات حضور اسرائیل را در کنفرانس امنیتی دبی ممنوع کرد
عملیات موفقیت آمیز القسام علیه تجهیزات و نظامیان رژیم صهیونیستی
ترامپ خواستار تعرفه 100 درصدی اروپا علیه چین و هند شد
انفجار بزرگ در ونزوئلا + فیلم
کمبود نقدینگی، عامل تعطیلی 53 درصد از واحد‌های صنعتی
اولین حضور سه رهبر حماس مقابل دوربین‌ها پس از حمله اسرائیل
ایلان ماسک دیگر ثروتمندترین فرد جهان نیست
قطر: همکاری امنیتی با آمریکا قوی‌تر از همیشه است
ابلاغ آیین‌نامه اختصاص 3 درصد درآمدهای نفت و گاز به مناطق نفت‌خیز
پیراهن استقلال 3 برابر ارزش ستارۀ اسپانیایی درآمدزایی کرد
توسعه همکاری‌های انرژی میان ایران و ارمنستان
لاوروف: حمله به قطر نباید تکرار شود؛ مسکو از این حمله ناراضی است
7800 هکتار از شبکه آبیاری پایاب سد خداآفرین در اردبیل افتتاح شد
مادورو: ارتش ونزوئلا در جبهه های نبرد سراسر کشور مستقر می شوند
تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش حوثی‌های یمن اعلام شد
وضعیت نگران‌کننده سد لار با 97 درصد مخزن خالی
نخست وزیر پاکستان خواستار اتحاد مسلمانان علیه تجاوز صهیونیستی شد
واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا
مدیوم‌شات | سخنان تند سینماگر پیشکسوت علیه موسیقی سنتی
روایت وزیر خارجه تونس از رایزنی با عراقچی
آخرین وضعیت سلامتی حمید هیراد
پزشکیان : سپردن مدیریت به افراد شایسته تنها راه حل مشکلات کشور است
هافبک ازبک پرسپولیس آماده بازی شد
اتحادیه اروپا: شاید جنگ اوکراین چند سال دیگر ادامه یابد
راه‌اندازی 68 دوربین ثبت تخلفات در جاده‌های گیلان
توافق ایران و آژانس مانع اجماع جهانی علیه ایران می‌شود
ناسا درهای خود را به روی چینی‌ها بست
اسرائیل به کجا می‌رود؟!
X
آگهی تبلیغاتی