×
سیاسی
شناسه خبر : 41241
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/11/08 ساعت 10:13

مصوبات جلسه علنی مجلس

تمدید یکساله قانون شورا‌های حل اختلاف

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تمدید یکساله اجرای آزمایشی قانون شورا‌های حل اختلاف موافقت کردند.

 به نقل از خانه ملت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه تمدید مهلت اجرای آزمایشی قانون شورا‌های حل اختلاف، با کلیات این لایحه با ۱۲۵ رأی موافق، ۲۱ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۲ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.
همچنین ماده واحده این لایحه با ۱۲۳ رأی موافق، ۸ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۲ نماینده حاضر در صحن به تصویب رسید.
براساس ماده واحده لایحه تمدید مهلت اجرای آزمایشی قانون شورا‌های حل اختلاف؛ مهلت اجرای آزمایشی قانون شورا‌های حل اختلافات مصوب ۱۶ آذر ۱۳۹۴ از تاریخ انقضای آن (۲۲ بهمن ۱۳۹۸) به مدت یک سال تمدید می‌شود.

موافقت مجلس با استعفای نماینده سروستان
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با استعفای داریوش اسماعیلی نماینده سروستان موافقت کردند.

نمایندگان در جلسه علنی صبح امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی با تقاضای استعفای آقای داریوش اسماعیلی نماینده مردم سروستان، کوار و خرامه به منظور تصدی در معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت با ۱۶۷ رأی موافق، ۹ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۴ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.
مطابق ماده ۹۰ قانون آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، هر نماینده که اعتبارنامه او به تصویب رسیده است می‏ تواند از مقام نمایندگی استعفا دهد. پذیرش استعفا موکول به تصویب مجلس است.
آقای علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پس از اعلام نتایج آرای استعفای نماینده مردم سروستان، گفت: برای آقای داریوش اسماعیلی آرزوی توفیق می‌کنم، زیرا ایشان یکی از همکاران خوب و فعال ما بودند.
رئیس قوه مقننه افزود: معاونت معادن در وزارت صنعت، معدن و تجارت مسئولیت مهم و پراهمیتی است، ان شالله آقای اسماعیلی در این مسئولیت موفق باشند.

اصلاح لایحه موافقت نامه بین ایران و کمیسیون اقتصادی و اجتماعی آسیا و اقیانوسیه
نمایندگان مجلس شورای اسلامی به منظور تامین نظر شورای نگهبان لایحه موافقت نامه بین ایران و کمیسیون اقتصادی و اجتماعی آسیا و اقیانوسیه را اصلاح کردند.

نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی به منظور تامین نظر شورای نگهبان با اصلاح لایحه یک فوریتی موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و کمیسیون اقتصادی و اجتماعی آسیا و اقیانوسیه به نمایندگی از سازمان ملل متحد درباره تأسیس مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا با ۱۴۷ رأی موافق، ۳ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۲ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
بر اساس این گزارش ماده واحده لایحه مذکور به این شرح است: به دولت اجازه داده می‌شود نسبت به تأسیس مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا بر اساس موافقتنامه مربوط به تأسیس مرکز یادشده اقدام کند.
همچنین در تبصره این ماده واحده آمده است: در اجرای این موافقتنامه رعایت اصول یکصد و سی و نهم (۱۳۹)، یکصد و بیست و پنجم (۱۲۵) و هفتاد و هفتم (۷۷) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران الزامی است.

آغاز جلسه علنی مجلس
جلسه علنی مجلس شورای اسلامی دقایقی قبل به ریاست آقای لاریجانی آغاز شد.

پیش از آغاز دستور کار جلسه امروز مجلس؛ نمایندگان به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) مرثیه سرایی و عزاداری کردند.
دستور کار امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی به این شرح است:
بررسی تقاضای استعفای داریوش اسماعیلی نماینده محترم خرامه، سروستان و کوار (در اجرای ماده (۹۲) آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی)
گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد لایحه یک فوریتی موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و کمیسیون اقتصادی و اجتماعی آسیا و اقیانوسیه به نمایندگی از سازمان ملل متحد درباره تأسیس مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اعاده شده از شورای نگهبان ۲)
گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد لایحه دو فوریتی تمدید مهلت آزمایشی قانون شورا‌های حل اختلاف (دوفوریت این لایحه در جلسه علنی مورخ ۱۳۹۸/۱۱/۷ به تصویب رسیده است)
ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه مالیات بر ارزش افزوده (ارجاع از جلسه علنی)
گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از روند اجرای برجام (مقطع زمانی ۱۳۹۶/۴/۲۶ تا ۱۳۹۷/۴/۲۶) (در اجرای ماده (۴۵) آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی)
گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در شرکت بین‌المللی نقدینگی اسلامی (در اجرای ماده ۱۷۲ آیین نامه داخلی)
ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز (ارجاع از جلسه علنی)
بررسی تقاضای عده‌ای از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مورد تشکیل کمیسیون ویژه رسیدگی به حوادث بعد از گرانی بنزین در شهر‌های مختلف کشور (در اجرای ماده (۴۰) آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی


خبرگزاری صداوسیما
کلید واژگان
مجلس شورای اسلامی
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گلایه بازنشستگان علوم پزشکی از بلاتکلیفی زمان واریز مطالبات
بازگشت 80 درصد از زائران به کشور؛ روند بازگشت ادامه دارد
قرعه‌کشی لیگ 2 آسیا ؛ استقلال و سپاهان رقبای خود را شناختند
نعیم قاسم: سلاح مقاومت خط قرمز ما است و تحویل داده نمی‌شود + فیلم
نظر لاوروف درباره نشست امروز آلاسکا + فیلم
شهرک‌های صنعتی تهران دو روز در هفته تعطیل می شوند+علت تعطیلی
عارف: تاب‌آوری جمعی کلید مقابله با چالش‌های آینده اتحادیه اقتصادی اوراسیا است
آتش‌سوزی گسترده در پاساژ آشنا با تلاش چند ساعته مهار شد
گودرزوند: حذف چهار صفر از پول ملی باعث کاهش تورم نمی‌شود
انحراف اتوبوس زائران ایرانی از مسیر/ 43 زائر اربعینی مصدوم شدند
دیدار نخست وزیر روسیه با عارف
ترامپ خواستار حضور خبرنگاران در غزه شد/ دوست دارم کمک های بشردوستانه را ببینید
تکلیف حضور رونالدو در ایران تا چند ساعت دیگه معلوم می‌شود
پرداخت 70 درصد مطالبات گندم‌کاران توسط دولت
اعمال محدودیت ترافیکی از امروز در آزادراه تهران–شمال
عارف غلامی پس از وداع با تراکتور، آبی‌پوش شد
دادگاه کانادا درباره سانحه هواپیمای اوکراین حکم جدید صادر کرد
جزئیات جدیداز انفجار شدید در منزل سرلشکر باقری از زبان دخترش
نحوه فروش ویژه خودروهای وارداتی اعلام شد+ معرفی چهار محصول پرطرفدار سایپا
واکنش کاربران فضای مجازی به بازسازی چهره زلیخا با هوش مصنوعی
فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | جمعه 24 مرداد
جنایت هولناک در آمل؛ 6 عضو خانواده عروس قربانی تیراندازی داماد شدند
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 24 مرداد
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 24 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
روسیه: طرح سه کشور اروپایی برای «اسنپ‌بک» علیه ایران مشروعیت ندارد
مهاجم فرانسوی به ایران می آید
پربارش‌ترین سال‌های تهران طی 100 سال اخیر کدام‌اند؟
ترامپ آماده استفاده از تمامی گزینه‌ها برای حل بحران اوکراین شد
فرود خطرناک هواپیمای بوئینگ در طوفان تایوان
عراقچی:جنگ قریب‌الوقوع نیست/ اجازه ندهیم با افکارعمومی ما بازی کنند
هشدار عراقچی درباره فضاسازی دشمنان درخصوص احتمال وقوع جنگ
آخرین وضعیت واردات گوشی های آیفون از زبان رئیس کل گمرک
عراقچی: ارمنستان تمام خط قرمزهای ایران را رعایت کرده است
بیرانوند با وجود محرومیت کنار تراکتوری‌ها ماند
فیلم لحظه انفجار گاز دراهواز
اوج گیری مجدد شایعات درباره زوال عقل رییس جمهور آمریکا
رکورد جابجایی مسافر در متروی تهران
مواضع مهم مسئول امنیت ملی ایران درخصوص تحولات منطقه، مذاکرات و احتمال وقوع تنش‌های آتی
سیستان و بلوچستان درگیر طوفان گردوخاک شدید شد+جزییات
آخرین جزییات از وقوع سیل ناگهانی در شهر چیسوتی واقع در کشمیر هند+تعداد کشته ها
ترامپ درتماس با وزیر دارایی نروژ:به من جایزه صلح نوبل بدهید!
آمار زائران ایرانی که هنوز در عراق حضور دارند
موج بازگشت زائران و فشار پنج برابری به ناوگان حمل و نقل جاده‌ای
عراقچی، دفتر یادبود مضیف حرم مطهر امام حسین (ع) را امضا کرد
آیا پوتین در آلاسکا حلقه محاصره ترامپ را تکمیل می کند؟
غلامی دوباره شاگرد ساپینتو می‌شود
محدودیت سقف اعتباری برای ثبت سفارش واردات 2000 دستگاه اتوبوس برون‌شهری رفع شد
وقتی ته سیگار، آینه بی‌مسئولیتی می‌شود
مدیرکل گمرک پرویزخان : فعالیت‌های ترانزیتی در این مرز به مدت 48 ساعت متوقف می شود
رونمایی از ترکیب هیئت همراه ترامپ در سفر به آلاسکا
X
آگهی تبلیغاتی