×
سیاسی
شناسه خبر : 39977
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد:

دروغ بگو و نمایش راستگویی بازی کن!!

فارغ از هیاهوی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی وابسته به غرب، دقت نظر در عملکرد و شیوه اطلاع‌رسانی کاخ سفید به ویژه شخص «دونالد ترامپ»، پس از انهدام پایگاه عین‌الاسد از یک سو و عملکرد جمهوری اسلامی ایران پس از سقوط هواپیمای اوکراینی از سوی دیگر، به روشنی مشخص خواهد کرد که صفت «دروغ‌گو و پنهان‌کار» حقیقتا برازنده کیست.

نورنیوز - گروه سیاسی: ایالات متحده آمریکا در حالی به مرور درهای پایگاه عین‌الاسد را به روی برخی خبرنگاران و رسانه‌های «گزینش شده» می‌گشاید که دست کم 5 روز از موشک باران این پایگاه توسط نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می‌گذرد و عملا آنچه که از عمق خسارتها قرار بوده از نگاه دوربین‌‌ رسانه‌ها پنهان شود، مخفی شده است. 
فارغ از هیاهوی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی وابسته به غرب، دقت نظر در عملکرد و شیوه اطلاع‌رسانی کاخ سفید به ویژه شخص «دونالد ترامپ»، پس از انهدام پایگاه عین‌الاسد از یک سو و عملکرد جمهوری اسلامی ایران پس از سقوط هواپیمای اوکراینی از سوی دیگر، به روشنی مشخص خواهد کرد که صفت «دروغ‌گو و پنهان‌کار» حقیقتا برازنده کیست. 
 جمهوری اسلامی ایران با تلاش شبانه روزی برای بررسی سناریوهای مختلف علت سقوط هواپیمای اوکراینی، به فاصله کمتر از 3 روز و بلافاصله پس از قطعی شدن خطای انسانی اپراتور پدافند، این مسئله را با شجاعت و صادقانه اعلام کرد. 
آن روی دیگر سکه اما آنجا رخ نمود که ماشین رسانه‌ای غربی‌ها با تمام توان سعی در وارونه‌نمایی حقیقت کرد تا از این رهگذر، هم تحقیر آمریکایی‌ها در عین‌الاسد را از اذهان عمومی دنیا پاک کند و هم دل‌‌‌‌‌‌های تسکین‌یافته مردم ایران از آغاز روند انتقام سخت ترور شهید قاسم سلیمانی را دوباره و در فاصله‌ای کوتاه ملتهب کند.    
در این میان نکته حائز اهمیت آن است که؛ نظام سلطه در عملیاتی کردن فرآیند تبدیل فرصت «وحدت و انسجام ملی» ایرانیان به تهدید «تفرقه و اغتشاشات خیابانی»، تمام امکانات خود را ظرف 48 ساعت به کار گرفت؛ از اظهارنظرهای خصمانه دولت‌های آمریکایی ـ اروپایی و ارتش همیشه طلبکار سلبریتی ها گرفته تا جریان‌سازی گسترده رسانه‌ای و تحریک به اغتشاش و نفوذ در تجمعات غیرقانونی و راهبری آن.
عقده‌گشایی آمریکایی‌ها پس از سیلی سخت سپاه، آنقدر برایشان اهمیت داشت که در کنار بازی عریان رسانه‌ای، حتی پای سفیر دولت خبیث انگلیس در تهران را هم  به ماجرا باز کردند و به او ماموریت دادند تا شخصا در تجمعات غیرقانونی عصر روز شنبه حضور یافته و عرض اندام کند.  
این در حالی است که «راب مک ایر» سفیر انگلیس در تهران قطعا نسبت به غیرقانونی بودن اقدام خود وفق «کنوانسیون وین» آگاهی داشته و شاید به همین دلیل بوده که پس از شناسایی و بازداشت توسط نیروهای ناجا، به تناقض‌گویی افتاده و اعلام کرده در میانه اغتشاش بدنبال آرایشگاه بوده است!


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار زلزله 7 ریشتری در زفره؛ زمین در آستانه خروش؟
گل سعید برای شباب الاهلی بی ثمر بود + خلاصه بازی
جنوب تهران زیر گردوغبار + فیلم
هانسی فلیک هیچ امتیازی را از دست نمیدهد | بارسا 2 - وایادولید 1 + خلاصه بازی
لحظه طلایی بالا بردن جام توسط الاهلی + تصاویر و فیلم
تاریخ جدید انتشار بازی جی تی ای 6 مشخص شد
طوفان شدیدی که البرز را تاریک کرد؛ برق سه شهرستان البرز قطع شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ تا کنون 46 نفر از جانباختگان شناسایی شدند
زنگ خطر زلزله در کرج؛ گسل ماهدشت فعال است
وزش باد شدید در تهران تا کی ادامه دارد؟ + فیلم
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی با پاراگوئه| 13 اردیبهشت
نورنما | رکورد عجیب در یک رالی پینگ پنگ
عکس های منتخب ایران، شنبه 13 اردیبهشت 1404
طوفان تندری تهران را درنوردید
نگرانی از تحریم‌های جدید، بر تصمیم اوپک‌پلاس سایه انداخت
سرنوشت آزمون استخدامی آموزش و پرورش چه خواهد شد؟
پادکست | آنگلا مرکل و روایت16 سال قدرت در کتاب"آزادی"
فرصت ویژه دریافت بن خرید کتاب برای سازمان‌ها و نهادها
ترامپ کمک را قطع کرد، معامله را آغاز!
پیامک‌های پوششی!
قایدی گل زد و پاس گل داد ، اما دلش در بندر شهید رجایی بود+ فیلم
الاهلی تاریخ‌ساز شد؛ نخستین قهرمان لیگ نخبگان آسیا از عربستان + خلاصه بازی
11 استان درگیر طوفان و رگبار و صاعقه می شوند
بلایی که جنگ تجاری ترامپ بر سر اپل آورد!
باوارایی ها در لحظات آخر پیروزی را با تساوی عوض کردند/قهرمانی یک هفته عقب افتاد
ثبت نام تاکسی‌های برقی با تسهیلات ویژه در تهران
خشونت خیابانی مجدد علیه یک دختر جوان + فیلم
اعلام جزییات و زمان ثبت نام وام 400 میلیونی ودیعه مسکن
پشت پرده انتشار خبر دپوی ماده منفجره در بندر شهید رجایی
افزایش بی‌سابقه بودجه آموزش و پرورش + فیلم
نجات دو توله پلنگ در معرض انقراض
از خیابان تا بازداشتگاه؛ زورگیران تلفن‌قاپ در تله پلیس! + فیلم لحظه دستگیری
آلودگی در مرز هشدار؛ خوزستان قربانی مدیریت فرسوده
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌ دست از سر اسرائیلی‌ها برنمی‌دارد +فیلم
خبر رفع محدودیت چت جی پی تی درست است ؟
لحظات دلهره آور از غرق یک خودرو در سیل اخیر ارومیه! + فیلم
درخشش ساحلی‌ بازان ایران؛ برد پرگل مقابل پاراگوئه در جام جهانی + خلاصه بازی
2 برابر دنیا مصرف می‌کنیم؛ آیا وقت تغییر نرسیده؟
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (23)«استهبان»
خانه جدید سیاه پوش شد؛ قتل دردناک پسر توسط پدر!
وداع در میانه وداع؛ سقوط مرگبار صاعقه در مراسم خاکسپاری
لحظه دلهره آور انفجار زیر بالگرد هلال احمر در بندر شهید رجایى +فیلم
قیمت طلا، سکه، دلار و سایر ارزها امروز 13 اردیبهشت 1404/افزایش چشمگیر قیمت ها
فدراسیون در مورد جشن قهرمانی تراکتور چه زمانی تصمیم می گیرد؟
حادثه ای مرگبار با 7 کشته در ینگه دنیا +فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (22)«اسکو»
عملیات یمن با موشک بالستیک هایپرسونیک به یافای اشغالی +فیلم
تروریست بمب گذار در انفجار بمب کشته شد
مصرف برق محدود شد!
کلید اولیه کنکور 1404 کی منتشر می شود؟
X
آگهی تبلیغاتی