×
سیاسی
شناسه خبر : 39336
تاریخ انتشار :

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح:

در پاسخ به اقدام تروریستی آمریکا هیجانی عمل نمی‌کنیم

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران درباره شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی گفت: ما هیجانی عمل نمی‌کنیم ولی حتماً انتقامی سخت‌تر از آنچه آمریکا تصور می‌کند خواهیم گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پدافند غیرعامل، سردار ابوالفضل شکارچی روز یکشنبه درباره شهادت سپهبد سلیمانی، اظهار داشت: مجاهد شهید حاج قاسم سلیمانی بنا به درخواست دولت و حاکمیت عراق و مسئولان آن کشور برای کمک مستشاری به امنیت آن کشور و با دعوت ارتش و بسیج مردمی به عراق رفت و آمد داشت.

وی افزود: حضور شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی در عراق کاملا قانونی و بنا به دعوت مسئولان عراقی و مردم آن کشور بود و بالعکس آمریکایی‌ها در عراق مغایر همه ضوابط، مقررات و قوانین بین‌المللی و بدون هماهنگی با دولت و درخواست مردم عراق آن کشور را اشغال کرده و آنجا حضور دارند و منابع آن کشور و مردم ستمدیده به ویژه نفت آنجا را غارت می‌کنند.

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: یکی از نشانه‌ها و تفاوت در این موضوع عبارت است از اینکه شهید سلیمانی خیلی عادی و آشکارا با هواپیما به صورت رسمی وارد فرودگاه بین‌المللی بغداد می‌شد که در آخر به دست جنایتکاران آمریکایی به شهادت رسید ولی ترامپ به عنوان رییس جمهوری تروریست آمریکا و سایر مسئولان آدم‌کش آن کشور شبانه به صورت مخفی و با چراغ خاموش (که حتی چراغ‌های داخل هواپیما را نیز خاموش می‌کنند) در پادگان اشغالگران آمریکایی بدون اطلاع دولت و ملت عراق فرود می‌آیند و تا قبل از اینکه از آن کشور خارج بشوند کسی متوجه حضور آنها نمی‌شود.

آمریکایی‌ها بین مردم عراق جایگاهی ندارند

شکارچی تصریح کرد: این نوع رفت‌ و آمد آمریکایی‌ها به عراق ناشی از آن است که اولا آمریکایی‌ها اهمیتی برای مردم عراق قائل نیستند و  دولت عراق را به عنوان حاکمیت مستقل به حساب نمی‌آورند. همچنین آمریکایی‌ها بین مردم عراق جایگاهی ندارند و آنها جرات این را که خودشان را آشکارا به عراق برسانند را نیز ندارند.

وی ادامه داد: آمریکا امنیت بسیاری از کشورهای جهان، منطقه و بخصوص عراق را به هم ریخته است و با حضورش در عراق ناامنی ایجاد کرده تا هیچ وقت یک حکومت باثبات، مقتدر و مستقل در این کشور به وجود نیاید و این ناامنی محصول روحیه‌ شیطانی و استکباری آمریکاست، عراقی‌ها خیلی تلاش می‌کنند که امنیت کشورشان تامین شود ولی با یک نظام استکباری، زورگو، سلطه‌گر، اشغالگر و شیطانی به نام آمریکای تروریست و جنایتکار روبرو هستند که به مردم عراق زور می‌گویند.

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه آمریکایی‌ها سال‌هاست یک شیب‌ رو به افول و تنزل را طی می‌کنند و هر روز به حقارت آنها در دنیا افزوده می‌شود، اظهار داشت: حکومت آمریکا در کل جهان و حتی در داخل خود آمریکا مشکل جدی دارد، آمریکایی‌ها برای جبران ناکامی‌ها و شکست‌های پی‌درپی و مفتضحانه‌ای که در طول ۴۰ ساله‌ گذشته از انقلاب اسلامی متحمل شده‌اند دست و پا می‌زنند تا بیشتر از این تحقیر و ذلیل نشوند و برخلاف آن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و انقلاب اسلامی به طور مستمر شیب اقتدار و عزّت را طی می‌کنند و این اقتدار و عزت ایران اسلامی برای آمریکایی‌ها غیرقابل تحمل است.

آمریکایی‌ها توان رویارویی مردانه با شهید سلیمانی را نداشت

شکارچی عنوان کرد: زمانی یک کشور دست به ترور و حذف فیزیکی می‌زند که به استیصال برسد و از مقابله مستقیم و رو در رو با حریف مقابل خودش درمانده باشد. اقدام تروریستی اخیر آمریکا یک افتخار و یک اقتدار نیست بلکه دقیقاً بر پایه‌ ذلت و حقارت است و اگر آمریکایی‌ها می‌توانستند رو در رو با جبهه مقاومت، شهید سلیمانی و شهید ابومهدی بجنگند آنها را ترور نمی‌کردند. آنها جرات نکردند در یک جنگ مردانه با شهید سلیمانی روبرو شوند، لذا مثل همیشه یک اقدام تروریستی انجام دادند و ایشان و همرزمان او را ترور کردند.

وی گفت: دنیا باید بداند که این اقدام تروریستی افتخار و اقتدار برای آمریکا نیست، قوت نیست، بلکه نهایت حقارت و ذلت است. آمریکا و رژیم جعلی صهیونیستی و عوامل آنها در منطقه و به ویژه داعشی‌ها و تروریست‌های بین‌المللی و دولتی ضرباتی پی‌درپی از شهید بزرگوار سلیمانی می‌خوردند و حلقه‌ محاصره آنها روز به روز تنگ‌تر می‌شد. آمریکایی‌ها به دلیل ضعف رو در رویی مستقیم به این نتیجه رسیدند که شهید سلیمانی را با ناجوانمردی ترور کنند و در ابتدا آشوب در عراق و لبنان را رقم زدند و آنرا رهبری کردند بعد به مواضع حشدالشعبی و مردم که از مواضع کشور خودشان دفاع می‌کردند حمله کردند و ده‌ها شهید و مجروح از آنها و خانواده‌شان گرفتند.

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: آنها در لبنان نیز آشوب ایجاد کردند و تلاش کردند ایران را نیز به آشوب بکشند، هیچ یک از اینها نتوانست آمریکا را به اهدافش برساند و در یک اشتباه محاسباتی و بسیار غلط متوسل به اقدام تروریستی شدند، برآورد آنها این بود که اگر شهید سلیمانی و شهید ابومهدی را به عنوان یک مانع از سر راه خود بردارند، مشکلاتشان حل خواهد شد. لیکن قطعاً مشکل آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی با شهادت شهید سلیمانی و همرزمانش به مراتب بیشتر از گذشته خواهد شد و در واقع ضربه‌هایی که آمریکا پس از این حرکت تروریستی باید در انتظار ضربات به مراتب سنگین‌تر وسیع‌تر و عمیق‌تر از گذشته باشد.

شکارچی عنوان کرد: امروز همه‌ عقلای جهان می‌گویند آمریکایی‌ها با این حرکت تروریستی به معرکه خطرناکی وارد شده‌اند و باید منتظر تبعات سنگین و خطرناک این اقدام وحشیانه و ضدانسانی باشند. ما کشور قدرتمند و مقتدری هستیم، ما در طول ۴۰ سال گذشته قربانی تروریسمی شده‌ایم که مبداء آنها آمریکا بوده است.

وی اظهار داشت: ما به هیچ عنوان حرکت تروریستی را یک حرکت انسانی درست و عاقلانه‌ای نمی‌بینیم. در واقع نظام ما در طول ۴۰ سال گذشته به صورت مستمر با تروریسم مقابله کرده است و در این راه شهدای زیادی تقدیم کرده‌ایم.

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح عنوان کرد: ما از مردم جهان، نخبگان، فرهیختگان و بشر دوستان عالم سئوال می‌کنیم آیا شهید قاسم سلیمانی که عمرش را صرف مبارزه با تروریست کرد و امنیت ملت‌های جهان را بخصوص کشورهای مظلوم و ستمدیده منطقه مقاومت را تامین کرد و داعش ستمکار و دست پرورده آمریکای جنایتکار را منهدم کرد و در آخر در هیمن مسیر به شهادت رسید تروریست بوده؟ یا آمریکایی‌هایی که داعش و سایر تروریست‌های جهان را به وجود آوردند، سازماندهی کردند، آموزش دادند، پشتیبانی کردند تجهیزات، امکانات، اطلاعات و تکنولوژی خودشان را در اختیار آنان قرار دادند تروریست هستند؟

آمریکا با این جنایت ضدبشری بعنوان ابرتروریسم جهان نام گرفت

شکارچی با بیان اینکه آمریکا کانون سیاست‌گذاری، پشتیبانی، هدایت و راهبری همه‌ تروریست‌های عالم از جمله داعش و القاعده و... است، گفت: آمریکا با این جنایت ضدبشری به‌عنوان ابرتروریسم جهان نام گرفت و سرانجام فرماندهان ضدتروریسم بین‌المللی یعنی شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید دلاور ابومهدی المهندس را مستقیم و به طور رسمی ترور کرد. حال چه کسی تروریست است؟ آمریکا یا ایران؟ پاسخ این سئوال را به قضاوت مردم جهان می‌گذاریم.

وی ادامه داد: ما کشور مقتدر و قدرتمندی هستیم و هزاران قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس داریم و با قدرت و عظمت و شجاعت تمام به این اقدام تروریستی آمریکا پاسخ خواهیم داد. ما هیجانی عمل نمی‌کنیم ولی حتماً انتقامی سخت‌تر از آنچه آمریکای جنایتکار تصور می‌کند خواهیم گرفت. آمریکا تجربه کرده است، به حرف‌هایی که می‌زنیم عمل می‌کنیم.

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح درباره نوع و شیوه انتقام ایران از آمریکایی‌ها تاکید کرد: زمان، مکان، شیوه و نوع چگونگی انتقام را ایران اسلامی و جبهه مقاومت تعیین می‌کند. آمریکا به انتقام اقدام جنایتکارانه و تروریستی خود فکر کند، جنگ روانی و تبلیغات رسانه‌ای آمریکا قطعا نخواهد توانست در اراده ملت شجاع ایران و کشورهای منطقه و جبهه مقاومت در پیمودن سیره، روش و اندیشه و تفکر جهادی و انقلابی به ارث مانده از شهید حاج قاسم سلیمانی و ضربات سنگین آینده بر پیکره‌ نظام سلطه آمریکا و همدستان او خللی وارد کند.

شکارچی عنوان کرد: حتماً انتقام سختی از آمریکایی‌ها خواهیم گرفت و به آنها نشان خواهیم داد که حرف‌هایی را که می‌زنیم عمل می‌کنیم، شتابزده اقدام نمی‌کنیم، به شیوه عمل پرقدرت فکر می‌کنیم سپس انتقام می‌گیریم.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آذر ماه، قرعه‌کشی جام جهانی 2026 در لاس‌وگاس
از سرگیری دوباره واردات بنزین سوپر
شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان : احدی از ما نخواهد که تسلیم شویم
پیشروی یا عقب‌نشینی؟
اخذ گواهی دانش‌بنیان برای سه پروژه فناورانه همراه اول
زائران اربعین تا چه زمانی باید ارز مازاد خود را بازگردانند؟
اقتصادنگار | تورم تیرماه، شلیک به سفره‌ی مردم
رأی پرونده قتل الهه حسین‌نژاد صادر شد/ 20 روز مهلت فرجام خواهی
امکان واریز و برداشت پول برای گردشگران خارجی فراهم شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع
سخنگوی وزارت خارجه روسیه: بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران غیرقابل قبول است
طبیعی اما مرگ‌آور؛ افسانه سیگارهای دست‌ساز زیر ذره‌بین علم
لایحه پهپادهای غیرنظامی زیر ذره‌بین شورای نگهبان
افزایش احتمال تغییرات قریب‌الوقوع در برخی نهادهای عالی امنیتی
رییس جمهور شکایتی از کاریکاتوریست ندارد
آمادگی 3200 موکب ایرانی برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین + فیلم
پزشکیان: تعطیل کردن کشور برای حل بحران کم‌آبی پاک کردن صورت مسئله است
پورجمشیدیان: به اتباع غیرمجاز خدمات اربعین ارائه نمی‌شود
صرفه‌جویی 67 درصدی مصرف برق در حرم امام رضا(ع) +تصاویر
سهام عدالت در آستانه بازگشت به بورس قرار گرفت
رشد اقتصادی ایران در پیش‌بینی جدید IMF دو برابر شد
عذرخواهی هادی ساعی بابت بی‌احترامی به استاد پیرهادی
سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، انجامش می‌دهیم
پایان «دیوانه کویر»؛ انهدام باند مسلح در عملیات مشترک پلیس
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 8 مرداد 1404 +جدول
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 8 مرداد 1404 +جدول
ترامپ: فشار بر اسرائیل یعنی پاداش دادن به حماس + فیلم
دین و دانش؛ نیازمند روش های نو
محدودیت ارز اربعین برطرف شد
تعداد افرادی که در سامانه سماح ثبت‌نام کردند از یک میلیون و 400 هزار نفر گذشت +لینک‌سایت
خطر حلقه‌های ضعیف زنجیر
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز چهارشنبه 8 مرداد 1404
ماجرای سیلی پدر مبینا نعمت‌زاده به پیشکسوت تکواندو و جنجال در فدراسیون
گزارش CNN از کاهش ذخایر رهگیرهای تاد آمریکا پس از جنگ 12 روزه +فیلم
لوئیز دیاز ستاره کلمبیایی لیورپول به بایرن مونیخ پیوست
صدور سند رسمی برای تخت‌جمشید، باغ ارم و دریاچه پریشان
اسرائیل بزرگ‌ترین دولت-ملت فاشیستی دوران ماست
داوطلبان علوم ورزشی دانشگاه‌ها بخوانند؛ جزئیات آزمون عملی در کنکور 1404
جُرم این است...؛ چرا تندروها ناگهان سراغ وزیر فرهنگ رفتند؟
از رنجی که می‌بریم
قیمت جدید نان تافتون، بربری و لواش اعلام شد
قصاص، فرجام جنایت کودک‌کشی
صف‌های طولانی و سامانه‌های غیرفعال؛ مشکل کارت بانکی بازنشستگان
زلزله 8.8 ریشتری روسیه به 5 کشور هشدار سونامی داد! +عکس و فیلم
لیست کانال‌های مجاز فروش بلیت اربعین منتشر شد
بازنشستگان کشوری می‌توانند فیش حقوقی تیرماه خود را دریافت کنند
نوراینفو | چگونه به عادت بدِ غذایی کودکانمان «نه» بگوییم
فروش خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه متوقف شد
بارش‌ها در ایران 40 درصد کاهش داشته است
تعطیلی‌ها به مذاق دولت خوش نیامد!
X
آگهی تبلیغاتی