×
سیاسی
شناسه خبر : 39251
تاریخ انتشار : شنبه 1398/10/14 ساعت 17:30

سردار عباس نیلفروشان معاون عملیات سپاه اظهار کرد:

معاون عملیات سپاه: آمریکایی‌ها مجبور به ترک منطقه خواهند شد/ پاسخ مقاومت بسیار سخت است

معاون عملیات سپاه با بیان اینکه انتقام جغرافیای مقاومت بسیار سخت و غیرقابل کنترل خواهد بود، گفت: پیشی‌بینی می‌کنم آمریکایی‌ها در پی این انتقام مجبور خواهند بود منطقه را ترک کنند.

 به گزارش نورنیوز- معاون عملیات سپاه: آمریکایی‌ها مجبور به ترک منطقه خواهند شد/ پاسخ مقاومت بسیار سخت است معاون عملیات سپاه با بیان اینکه انتقام جغرافیای مقاومت بسیار سخت و غیرقابل کنترل خواهد بود، گفت: پیشی‌بینی می‌کنم آمریکایی‌ها در پی این انتقام مجبور خواهند بود منطقه را ترک کنند. معاون عملیات سپاه: آمریکایی‌ها مجبور به ترک منطقه خواهند شد/ پاسخ مقاومت بسیار سخت است به گزارش خبرنگار دفاعی ، سردار عباس نیلفروشان معاون عملیات سپاه در گفتگویی تلویزیونی در خصوص ویژگی‌های شخصیتی سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی، با بیان اینکه این شهید بزرگوار نمونه بارز اشدا علی الکفار و رحماء بینهم بود، اظهار داشت: جبهه کفر و استکبار از نام قاسم سلیمانی هنوز هم می‌ترسد و در آینده هم خواهند ترسید.

وی افزود: شهادت مردان بزرگ در طول تاریخ همواره اینگونه بوده که وقتی درخت اسلام نیاز به آبیاری داشته، با فدا شدن یکی از سرداران بزرگ آبیاری شده و روح تازه‌ای به آن تزریق شده است، امروز هم شهادت سردار سلیمانی باعث تولد جدیدی در محور مقاومت و ملت ایران خواهد شد و بازنده بزرگ آن آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها خواهند بود. سردار نیلفروشان ادامه داد: در کنار ویژگی‌های شخصیتی سردار شهید سپهبد سلیمانی، اطاعت پذیری محض از ولی امر خود بزرگترین ویژگی او بود. وقتی ایشان صحبتی می‌کرد، آقای سید حسن نصرالله ایشان را تجسمی از حرف ولایت می‌دید.

ایشان هیچگاه نه ذره‌ای از ولی امر خود جلوتر رفت و نه عقب ماند. معاون عملیات سپاه با بیان اینکه نفوذ و گسترش سردار سلیمانی به دلیل اتصال او به ولایت بود، خاطرنشان کرد: همگان باور داشتند که قاسم سلیمانی تجسم مقاومت است و کسی است که باید محور مقاومت را ساماندهی کند و در برابر نقشه‌های استکبار ایستادگی کند. او به نمایندگی از طرف حضرت آقا، حلقه وصل نیروهای بسیجی و مستضعفان جهان اسلام بود. وی گفت: قطره قطره خون و روح بلند این شهید در کالبد رویش‌های جدید انقلاب اسلامی و محور مقاومت متجلی شده است و هزاران قاسم سلیمانی به وجود خواهد آمد که استکبار را از این عملی که انجام داد پشیمان کند.

این رویش ها زلزله و طوفانی به پا خواهد کرد که کاخ‌های مستکبران را ویران خواهد کرد. سردار نیلفروشان در خصوص برنامه‌ کشورمان برای انتقام خون شهید سلیمانی و همرزمانش، گفت: پاسخ دشمن را قطعا خواهیم داد و زمان این پاسخ را ما تعیین می کنیم. قاسم سلیمانی متعلق به جغرافیای اسلامی است و قطعا انتقام جغرافیای مقاومت بسیار سخت و غیرقابل کنترل است و مهارشدنی نخواهد بود. معاون عملیات کل سپاه تاکید کرد: پیشی‌بینی می‌کنم آمریکایی‌ها در پی این انتقام مجبور خواهند بود منطقه را ترک کنند.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترافیک فوق سنگین در محور خروجی گیلان
پوستر فولاد منتشر شد
حکم اعدام قاتل الهه حسین‌نژاد نهایی شد+جزییات
مرگ2 دختر نوجوان براثر سقوط غلتک راهسازی
خزر خشمگین شد/ هشدار جدی به مردم؛ در دریای خزر شنا نکنید
سه غایب بزرگ حریف پرسپولیس؛ به بازی نمی‌رسند
بهترین گیاهان دارویی برای کاهش طبیعی فشار خون
بردگی جنسی؛ سقوط اخلاقی آمریکا و سئول
شهادت یک آتش نشان در حریق کارگاه چوب+جزییات
هشدار جاری شدن سیل در 6 استان
همبستگی یمنی‌ها با مردم غزه در صعده
هشدار کارشناسان درباره کاهش شدید آب در شمال دریای خزر + فیلم
آغاز محاکمه شهردار برکنارشدۀ استانبول + فیلم
اردوغان به قطر می رود
اعتراضات خشونت‌آمیز در نپال؛ معترضان هتلی را به آتش کشیدند
رونمایی از کفش‌های لامین یامال در بازی مقابل والنسیا
موج تحریم اسرائیل در کشورهای عربی شدت می‌گیرد
معاون اول رئیس‌جمهور درگذشت حجت الاسلام والمسلمین جماعتی را تسلیت گفت
زمان اعلام نتایج نهایی کنکور اعلام شد
رانش زمین در هند تلفات گرفت + جزئیات و فیلم حادثه
واشنگتن در حمله به خاک قطر دخالت مستقیم داشته است
ویرانی های غزه بیشتر از بمب و گلوله است
زمان پرداخت حقوق بازنشستگان در شهریورماه 1404اعلام شد+جدول
پزشکیان برای شرکت در اجلاس اضطراری دوحه عازم قطر شد
ربات برکلی با مهارت بی‌نظیر در پینگ‌پنگ استاد شد+ فیلم
قیمت دلار و ارز امروز جمعه 21 شهریور 1404
ده‌ها بازیگر اسرائیلی در حمله فیشینگ فریب خوردند
حضور ستاره جدید در تیم استقلال سیستم آبی پوشان را تغییر داد؟
آخرین مهلت انتخاب رشته داوطلبان دانشگاه آزاد اعلام شد+لینک سامانه
تجاوز به قطر نشان داد غرب آسیا در آستانه پرتگاه است
ترکیه ممکن است هدف بعدی حملات اسرائیل باشد
جهان از سکوت دست بردارد، تجاوز رژیم صهیونی به حریم کشور ها عادی شده!
نجات گوسفند جان چهار نفر را گرفت + فیلم
اخراج فوری معاون دانشگاه تنسی پس از بی‌احترامی به چارلی کرک
هشدا وقوع بارش های رگباری؛ توقف در حاشیه رودخانه‌های مازندران ممنوع!
شرکت هواپیمایی ایرلندی پرواز به سرزمین‌های اشغالی را انجام نمی دهد
طرح جدید نتانیاهو برای کوچ اجباری فلسطینی‌ها از غزه به آمریکا ارائه می‌شود
وضعیت هوا قابل قبول است
روز و ساعت دیدارهای تیم ملی والیبال ایران در مسابقات جهانی اعلام شد
هشدار ونزوئلا: در حالت آماده‌باش کامل قرار داریم
احزاب مخالف دولت آلمان خواستار حمایت از اقدامات اتحادیه اروپا علیه رژیم صهیونیستی شدند
توافق وزیر ارشادبا کتابخانه ملی روسیه برای فهرست‌برداری نسخ خطی فارسی
حق پاسخ به رژیم صهیونیستی را محفوظ می‌دانیم
مودریچ بازیکن میلان در جلسه تمرین با کیک تولدش سوپرایز شد
مهلت دوباره برای ثبت نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی 1404+زمان برگزاری آزمون
تصاویری از لحظه فرار مظنون ترور چارلی کرک منتشر شد/قاتل بازداشت شد + فیلم
جزییات تخریب یک ساختمان قدیمی درخیابان پیروزی + آمار مصدومین
تهران در برابر زلزله مقاوم تر شد
جاده چالوس یک طرفه شد
هشدار یونیسف از سوءتغذیه کودکان در جنوب آسیا
X
آگهی تبلیغاتی