×
سیاسی
شناسه خبر : 39060
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/10/12 ساعت 17:21

حجت الاسلام رئیسی تاکید کرد:

رییس قوه قضائیه: مجریان قضا اجازه دور زدن قانون را به کسی ندهند

مجریان قضا باید عدالت داشته باشند و اجازه دور زدن قانون را به کسی ندهند.

به گزارش نورنیوز، حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم رئیسی ،رئیس قوه قضائیه در نشست شورای اداری استان البرز گفت: مردم استان البرز همواره حضوری بصیرانه و دشمن شکن در رویدادهای مختلف داشتن ،کرج در دوران دفاع مقدس به امر امام لبیک گفت و شهدای زیادی تقویم به نظام و انقلاب کرد. او افزود:دی ماه امسال مردم در مقابل دشمن ایستادند که برای پاسداشت این مردم باید اجرای عدالت اداری و مبارزه بی امان با فساد اداری در دستور کار قوه قضائیه باشد. رئیس قوه قضائیه گفت:مجریان قضا باید عدالت را اجرا و برای افزایش امنیت در کشور تلاش کنند و اجازه دور زدن قانون را به متخلفان ندهند.

او با اشاره به بصیرت مردم و جوانان گفت: تجربه چهل سال انقلاب نشان داده است که مردم در همه صحنه ها حضوری مقتدرانه داشته اند و بصیرت و ایستادگی‌ نسل چهارم امروز از نسل اول انقلاب کمتر نیست . حجت الاسلام والمسلمین رئیسی افزود: در بخش صنعت ،کشاورزی، علم‌و فن آوری وکارهای دانش بنیان قدم های بزرگی برداشته شده است و با گذشت این سالها نباید با این پیشرفتی که در همه زمینه ها حاصل شده، شاهد گله مندی مردم از بی عدالتی ها و کم کاری در رسیدگی ها باشیم . رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه مردم مطالبات به حقی دارند و همه ما مسئولان و مدیران در همه سطوح موظف هستیم به امور مردم رسیدگی کنیم، گفت: مدیران باید در اجرای قانون برای رسیدگی به مشکلات مردم با زد و بند و کارهای غیرقانونی و رشوه برخورد کنند .

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: به این منظور سازمان های درون دستگاهی باید به حوزه تخلفات رسیدگی کنند و حراست ها نیز چشم مدیران باشند و اگر جایی تخلفی می بینند گزارش دهند. او در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری و نامگذاری سال به نام رونق تولید گفت: باید قانون بهبود فضای کسب و کار اجرا و موانع تولید در آن بررسی شود و دستگاه های نظارتی نیز در این زمینه پیگیری کنند، چرا که فرمایش مقام معظم رهبری در بخش رونق تولید منشور کاملی برای رفع موانع تولید و بهبود فضای کسب و کار است . رئیس قوه قضائیه گفت: از تولیدکننده ای که افزایش ظرفیت تولید دارد و تحریم ها را دور میزند باید حمایت کرد چرا که اینها سربازان مقابله با دشمن هستند. رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به مسائل بانکی گفت: دادن تسهیلات به تولیدکننده نه به دلالان باید از اولویت کار بانک ها باشد و اصلاح نظام بانکی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است که باید به آن توجه شود .

رئیسی افزود:برخی می گویند افزایش نقدینگی در کشور نگران کننده است اما اگر این افزایش به طرف تولید و تولیدکننده سوق داده شود دغدغه ها تبدیل به رفع نگرانی و رونق تولید می شود. او در ادامه با اشاره به اجرای عدالت در کشور گفت: مردم باید احساس کنند که عدالت درحال اجراست و احساس کنند که فساد و روابط نا سالم در نظام اداری پایین آمده و در برخورد با مفاسد پارتی و رابطه نقشی ندارد . رئیسی در ادامه به کاربری های غیرقانونی نیز اشاره کرد و گفت: با افراد متخلف باید برخورد شود و در بخش کشاورزی و مزروعی نباید تغییر کاربری اراضی انجام شود ،همچنین وضعیت چاه های غیرمجاز نیز باید از طریق وزارت نیرو ساماندهی و مشخص شود، چرا که اینها منابع ملی و ذخایر کشور هستند. رئیس قوه قضائیه با اشاره به زندان ها گفت:در همه شهرهایی که زندان‌ها درون شهر هستند، شهرداری ها و مسئولان استانی تلاش کنند تا زندان ها را به خارج از شهر انتقال دهند.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اگر خمیازه های مکرر و طولانی دارید بخوانید!
زلنسکی: آمریکا می‌تواند پوتین را به گفت‌وگو وادار کند
گفت و گوی آمریکا و طالبان افغانستان درباره عادی‌سازی روابط
نیروی هوایی رومانی از رهگیری یک پهپاد روسی خبر داد
جزییات مراسم خاکسپاری «امید جهان» مشخص شد
تهدید وزیر انرژی رژیم صهیونیستی: رهبران حماس بار دیگر هدف قرار خواهند گرفت
گزینه‌های ایران در صورت فعال شدن مکانیسم ماشه +فیلم
هشدار نخست وزیر پاکستان به طالبان افغانستان: «مدارا نخواهیم کرد»
اعتراف موسسه وایزمن به خسارت‌های جبران‌ناپذیر حملات موشکی ایران
احضار سفیر روسیه در کانادا به‌دنبال حادثه پهپادی در لهستان
دوحه، میزبان نشست اضطراری سران کشورهای عربی و اسلامی خواهد بود
چه کسانی به مرحله فینال کشتی راه یافتند +فیلم بازی
تار شدن تصاویر سرزمین های اشغالی در گوگل‌مپ به دستور موساد
آخرین آمار از شهدای کادر درمان در نوار غزه
نورنما | رعد و برق در آمریکا
عکس های منتخب ایران، شنبه 22 شهریور 1404
جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته سوم روز شنبه
عراقچی:بحث بسیار مفصلی درباره توافق اخیر بین ایران و آژانس انجام شد +فیلم
دیدار فرمانده نیروی انتظامی ایران با رئیس الحشد الشعبی
مهدی طارمی و یک ورود بی‌نظیر در اولین بازی خود در المپاکوس + فیلم
زمان واریز مرحله دوم معوقات فروردین بازنشستگان اعلام شد
حزب‌الله: خلع سلاح مقاومت به معنای اجرای پروژه توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی است
موج جدید بازداشت شهرداران ترکیه + فیلم
علی لاریجانی به عربستان سعودی می رود
تظاهرات هزاران شهروند لندن علیه افراط‌گرایی و نژادپرستی
مصدومیت دوباره مهدی قایدی در بازی النصر مقابل الجزیره+فیلم
جزییات گازگرفتگی مرگبار در چاه آب
پیام روشن اسرائیل به جهان عرب: هیچ‌کس در امان نیست
تخریب کامل یک برج و سه مدرسه در غزه+فیلم
شرط ترامپ برای پایان جنگ اوکراین
طرح جدید بانک مرکزی چین برای تسریع واردات طلا با کاهش بوروکراسی
رئال مادرید(2) - سوسیداد(1) | رئال مادرید با یک اخراج جنجالی + خلاصه بازی
نشست معرفی فیلم محمد رسول الله (ص) در وین برگزار شد
محمد حسین مدرسی عضو شورای ملی ایمنی زیستی شد
آتش‌سوزی در پالایشگاه نفت روسیه پس از حمله پهپادی+فیلم
خطر اصلاحات نیمه‌کاره
یزدانی از رقابت های جهانی حذف شد
ایراد مجلس به آئین‌نامه دولت درباره بیمه پایه
زمان بازگشت مهدی ترابی به بازی مشخص شد
پرسپولیس(1) – فولاد(1)؛ بازی خانوادگی با جایگاه سوم پرسپولیس + خلاصه بازی
برگزاری جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری
زمین لرزه، خشت فارس را لرزاند
پزشکیان به قطر می‌رود
رقبای 3 آزادکار ایران در نیمه نهایی قهرمانی جهان مشخص شد
بی‌عملی شورای امنیت، پیام خطرناک به جهان
تسلیحات محرمانه؛ تهدید تازه امنیت جهان
کاهش 4 درصدی جرایم جنایی
تهدید صهیونیست‌ها: اگر ایرانی بیاید به کشتی الصمود حمله می‌کنیم
نورنما | متداول‌ترین روش دزدی در جهان
ابلاغ اساسنامه مدرسه مجازی توسط وزیر آموزش و پرورش
X
آگهی تبلیغاتی