×
فرهنگی
شناسه خبر : 38265
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/10/03 ساعت 10:36

کارت سوخت خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث ابطال می‌شود

مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از ابطال کارت سوخت وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث خبر داد و گفت: دو مرحله اخطار پیامکی برای مالکان وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث ارسال می شود و پس از آن، کارت هوشمند سوخت آنها ابطال خواهد شد.

شهرام رضایی، مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، در خصوص پیامک‌هایی که طی روزهای اخیر برای برخی مردم مبنی بر ابطال کارت سوخت در صورت عدم دریافت بیمه شخص ثالث ارسال شده، گفت: قانونی به اسم قانون بیمه اجباری شخص ثالث وجود دارد که در ماده 48 این قانون، هم نیروی انتظامی و هم دیگر نهادهای مربوطه را موظف می کند که کارت هوشمند سوخت برای کسانی که بیمه شخص ثالث ندارند، صادر نشود.

وی افزود: در این قانون آمده است که ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت مکلف است از صدور هرگونه کارت سوخت و تخصیص اولیه سهمیه و یا ادامه آن برای وسایل نقلیه فاقد بیمه خودداری کند، همچنین در تبصره ای تأکید شده که بیمه مرکزی و نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مکلف هستند که اطلاعات مربوطه به وسایل نقلیه مذکور را به صورت برخط در اختیار ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت قرار دهند.

مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تصریح کرد: به تعدادی از مردم طی روزهای اخیر پیامک زده شده مبنی بر اینکه بیمه شخص ثالث ندارید، از اینرو اقدام به گرفتن بیمه شخص ثالث کنید تا کارت سوخت شما باطل نشود.

وی ادامه داد: در واقع ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت به شرکت ملی پخش که متولی و رابط مردم در زمینه کارت هوشمند سوخت است، لینک ارتباطی بیمه مرکزی را داده و بین سامانه هوشمند سوخت و بیمه مرکزی ارتباط برقرار شده تا به کسانی که بیمه اجباری شخص ثالث ندارند، اخطار دهیم که در صورت عدم اقدام برای گرفتن بیمه شخص ثالث، کارت هوشمند سوخت آنها باطل خواهد شد.

رضایی با بیان اینکه "این پیامک ها اخطار مرحله اول است"، گفت: هنوز زمان دقیقی برای اینکه چه مدت پس از اخطار اول، کارت سوخت کسانی که برای گرفتن بیمه شخص ثالث اقدام نکنند می سوزد، مشخص نشده است؛ اما مطمئنا یک مرحله اخطار دومی نیز خواهیم داشت و بعد کارت هوشمند سوخت آنها ابطال خواهد شد.

وی افزود: بیمه شخص ثالث، یک بیمه اجباری و برای ایمنی خود مالکان وسایل نقلیه است، با این وجود افرادی هستند که اقدام به گرفتن بیمه شخص ثالث نکرده اند؛ اگر این افراد بعد از دو مرحله اخطار، نسبت به گرفتن بیمه شخص ثالث اقدام نکنند، کارت هوشمند سوخت آنها ابطال می شود و برای صدور دوباره کارت هوشمند سوخت، باید ابتدا نسبت به گرفتن بیمه شخص ثالث اقدام کنند و سپس درخواست صدور کارت المثنی سوخت بدهند که زمانی حداقل یک‌ماهه را باید منتظر صدور کارت جدید باشند.

مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در پاسخ به اینکه "اگر فردی بیمه شخص ثالث دارد و پیامک اخطار ابطال کارت سوخت برای وی ارسال شده، چه باید کند؟"، گفت: اگر چنین فردی وجود دارد، باید به بیمه خود مراجعه کرده و استعلام کند که آیا بیمه شخص ثالث وسیله نقلیه‌اش در سامانه بیمه مرکزی ثبت شده یا خیر، چرا که مرجع استعلام، بیمه مرکزی است و اگر در بیمه مرکزی، بیمه شخص ثالث ثبت نشده باشد، آن وسیله نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث شناخته می شود.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تلاش آمریکا برای ازسرگیری میانجی‌گری قطر در مورد غزه
انفجار نزدیک سفارت رژیم اسرائیل در پایتخت نروژ
لاریجانی : ایران با تعصب از امنیت ملی دفاع می‌کند
تیراندازی به اردوگاه ارتش صهیونیستی در کرانه باختری
آغاز ثبت‌نام فروش فوق‌العاده سایپا و پارس‌خودرو از فردا
پسران هندبال ایران جهانی شدند
دیدار مجدد عراقچی و گروسی در نیویورک
نماینده فلسطین در سازمان ملل: به رسمیت شناختن کشور ما یک حق است
سردار نائینی: «وعده صادق 1 و 2» انسجام رسانه‌ای جنگ جدید را شکل داد
کشف تازۀ باستان‌شناسان در 2 کیلومتری تخت جمشید
برلین مدعی شد ارائه مهلت چندروزه به ایران از سوی تروئیکای اروپایی
پیشکسوت استقلال در بیمارستان بستری شد
نخست وزیر لبنان اظهارات نماینده آمریکا را محکوم کرد
دبیر: کسب 15 مدال در 20 وزن بی‌سابقه بود
ترامپ در دیدار با زلنسکی: روسیه از قدرت نظامی قابل‌توجهی برخوردار است
نورنما | کارون زیبا،اهواز
سه برابر شدن یارانه خانواده‌های غیرکارمند دارای 3 فرزند
گروسی: بازرسان آژانس در راه ایران هستند
حماس ادعاهای ترامپ را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم
دیدار عراقچی با وزرای خارجه اسپانیا و قطر در نیویورک/توافق همکاری آموزشی ایران و مجارستان
مدافع ایرلندی در آستانه پرسپولیسی شدن
آلمان: درهای مذاکره با ایران باز است
تغییر ساعات کاری ساتنا و چکاوک از اول مهرماه+جزئیات
روز برگزاری دومین دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران تعیین شد
گزارش تصویری | « هفته دفاع مقدس»
دادستانی تهران علیه بلاگر وکیل‌نما اعلام جرم کرد
ترامپ ادعاهای خود علیه ایران را تکرار کرد/کنایه اردوغان به ترامپ در سازمان ملل
اطلاعیه سپاه ایلام در مورد انفجار کنترل شده طی امشب
اعلام جزییات نشست عراقچی با وزرای خارجه سه کشور اروپایی
رهبر معظم انقلاب اسلامی: اتحاد ملت ایران در جنگ دوازده‌ روزه دشمن را ناامید کرد
واریز مرحله پنجم وام 50 میلیونی بازنشستگان کشوری
نورنما | هفته دفاع مقدس گرامی‌باد
ناوگان الصمود به نزدیکی یونان رسید
دروغی به نام فرار ایران از میز مذاکره
استقبال حماس از بیانیه کنفرانس راهکار دودولتی در نیویورک
ایران 3-2 صربستان | با نمایش غیرت ملی پوشان، ایران به 8 تیم برتر جهان صعود کرد + بازی بعدی
گروسی رسما نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
قائم‌مقام معاون راهبردی رئیس‌جمهور منصوب شد
رایزنی عراقچی و دیپلمات‌های ارشد اروپایی در نیویورک
درخواست عربستان از همه کشورها برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
افزایش سه‌ درجه‌ای دما در تهران تا شنبه
دادگاه لاهه تحریم می‌شود
پیام جنگی جدید نتانیاهو؛ استراتژی عملیاتی یا فرافکنی؟
گزینه هاشمیان در خط حمله پرسپولیس چه بازیکنانی هستند؟
هشدار عراقچی نسبت به تبعات هرگونه استفاده ابزاری 3 کشور اروپایی از شورای امنیت+فیلم
معاون بهداشت: امسال شیر در مدارس ابتدایی توزیع می شود
سفیر ایران در ریاض: ایران و عربستان، آینده منطقه را می سازند
لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند
پلیس مسئول صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی شد
X
آگهی تبلیغاتی