×
بین الملل
شناسه خبر : 257971
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/08/28 ساعت 15:44
تلاش زلنسکی برای رهایی از رسوایی فساد در بخش انرژی اوکراین

تلاش زلنسکی برای رهایی از رسوایی فساد در بخش انرژی اوکراین

در شرایطی که در پرونده رسوایی فساد در بخش انرژی اوکراین نام شماری از نزدیکان و افراد مورد اعتماد رئیس‌جمهور نیز مطرح شده است، او می‌کوشد با اتخاذ برخی اقدامات و اعمال تحریم‌ها از فشارهای این پرونده فاصله بگیرد و خود را از تبعات آن برهاند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل:روزنامه تاگس سایتونگ در مطلبی به تلاش ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین برای رهایی از رسوایی فساد بخش انرژی اوکراین اشاره کرده و نوشت: در پی رسوایی فساد پیرامون تیمور میندیچ، تاجر اوکراینی و از دوستان ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، در ارتباط با پرونده فساد در بخش انرژی، وی دستور تغییرات گسترده در چندین نهاد دولتی را صادر کرده است.

وی اظهار داشت که به نخست وزیر دستور داده است تا با سازمان‌های اجرای قانون و مبارزه با فساد همکاری کند تا از بازنگری جامع در آژانس بازیابی دارایی‌ها (ARMA) اطمینان حاصل شود.

ARMA یک آژانس اوکراینی است که مسئول ردیابی و مدیریت دارایی‌های حاصل از فساد و سایر جرایم است. این سازمان یکی از اجزای کلیدی اصلاحات اوکراین در مبارزه با فساد است. علاوه بر این، دولت اوکراین قصد دارد پیشنهادی را برای انتصاب رئیس جدید صندوق املاک و مستغلات دولتی به پارلمان ارائه دهد. یکی دیگر از محورهای اصلاحات مربوط به کمیسیون ملی انرژی و خدمات شهری است. دولت قصد دارد لایحه‌ای را برای بازسازی این نهاد به رادا (پارلمان) ارائه دهد. متعاقباً، رهبری مقامات نظارت هسته‌ای و بازرسی انرژی نیز تمدید خواهند شد.

علاوه بر این، زلنسکی تحریم‌های سه ساله را علیه تیمور میندیچ، همکار قدیمی خود، که از چهره‌های کلیدی در کلاهبرداری بیش از صد میلیون دلاری در این پرونده بود، و همچنین الکساندر زوکرمن اعمال کرد.

این تحریم‌ها دارایی‌های آنها را در اوکراین مسدود کرده و این افراد را از شرکت در خریدها یا مناقصه‌های مربوط به فروش اموال دولتی یا شرکت در مناقصه‌های عمومی یا مربوط به دفاع نظامی منع می‌کند.

بر اساس این تحریم ها دولت نیز به نوبه خود از خرید کالاها، خدمات یا کارهای مرتبط با افراد تحریم‌شده منع می‌شود و همکاری‌ها یا قراردادهای موجود در بخش نظامی یا امنیتی فوراً فسخ خواهند شد.

البته از آنجایی که میندیچ و زوکرمن تنها چند ساعت قبل از انجام بررسی ها و عملیات جستجو با فرار به سرزمین های اشغالی از دستگیری گریختند، بعید است که این اقدام بر آنها تأثیری داشته باشد. رئیس جمهور اوکراین پیش از این از حسابرسی کامل تمام شرکت‌های دولتی خبر داده بود.

در جریان تحقیقات مشخص شده است که سرهی شفیر، مشاور ارشد زلنسکی از سال 2019 تا 2024، نیز ظاهرا روابط بسیار نزدیکی با حلقه مظنونین دارد.

میندیچ از مالکان شرکت سرگرمی "Kvartal-95" است که توسط زلنسکی تأسیس شده است. به گفته بازرسان، میندیچ و شفیر در مورد اینکه آیا و چگونه می‌توانند از نظر مالی برای وثیقه اولکسی چرنیشوف، معاون نخست وزیر سابق، ، که او نیز مظنون به فساد است، کمک کنند، گفتگو کردند.

یاروسلاو ژلزنیاک از نمایندگان حزب مخالف هولوس اوکراین باور ندارد که زلنسکی از زمان افشای رسوایی هیچ تماسی با میندیچ نداشته است.

ژلزنیاک در این باره گفت: من باور ندارم که او بی‌خبر بوده باشد. مطمئناً کسی به میندیچ هشدار داده بود که باید فرار کند. در همان مصاحبه، ژلزنیاک همچنین این سؤال را مطرح می‌کند که چگونه تیمور میندیچ توانست در آخرین لحظه کشور را ترک کند.

در همین حال، اولین اعتراضات عمومی علیه این تحولات در اوکراین در حال ظهور است. روز شنبه، ده ها نفر در اوکراین علیه این رسوایی فساد اعتراض کردند. شرکت‌کنندگان تأکید کردند که رشوه‌خواری، اختلاس و سوءاستفاده از بودجه دولتی با توجه به جنگ مداوم روسیه، جرایم جدی محسوب می‌شوند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انفجار دیگ بخار در پاکستان جان 12 نفر را گرفت
عملیات موفقیت آمیز مهار آتش‌سوزی جنگل چالوس با هواپیمای ایلوشن
نقشه جدید اتحادیه اروپا با ایجاد شنگن نظامی
از بمباران تا قطعنامه؛ دومینوی فشار علیه ایران
رانش زمین در اندونزی 51 نفر را بلعید
پیام رهبر معظم انقلاب به دختر نقره‌ای ایران در بازی‌های اسلامی
مصاف استقلال تهران با کشت و صنعت پادیاب خلخال در ورزشگاه تختی
روسیه: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران محکوم است
چرا طلای جهانی ارزان‌ شد؟
سویه جدید آنفلوآنزا در اروپا/توصیه واکسیناسیون فوری
پرواز مرگبار خودروها در دل شب /تصادف مرگبار پراید با دو تریلی در اتوبان زرندیه
قالیباف: به موشکی‌مان افتخار می کنیم ولی توان اصلی ما قلب مردم است
بنزین آذرماه بامداد شنبه به کارت‌های سوخت واریز می‌شود
گروسی بار دیگر اعتراف کرد: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
کاهش قیمت نفت ادامه دارد
عراقچی : برای مقابله با حمله احتمالی اسرائیل بیش از قبل آمادگی داریم
خشم ریاض از سیاست‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل
ترامپ : کشورمان شما را دوست دارد
بقایی: قطعنامه شورای حکام استقلال آژانس را زیر سوال برد
پوتین: عقب‌نشینی از اهداف نظامی در اوکراین غیرممکن است
مدیرکل قوانین و پارلمانی وزارت امور خارجه ایران: اقدامات قهری غرب را نمی‌پذیریم
فیلسوف آشتی و گفت‌وگو
تشدید حملات در کرانه باختری/شهادت دو فلسطینی در شمال قدس
هوای تهران برای گروه های حساس ناسالم شد
زلزله 4 ریشتری خراسان را لرزاند
نتانیاهو: سفرم به نیویورک را لغو نمی‌کنم!
لایحه‌ای که باعث افزایش میل کارمندان به بازنشستگی می شود
چند نفر از فهرست یارانه نقدی در آبان ماه حذف شدند؟
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | جمعه 1 آذر
تشدید فرونشست در 3 استان
وزارت خارجه ایران: قطعنامه آژانس غیرقانونی و ناموجه است
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 30 آبان+ وضعیت استان ها
ماساژ کف پا، راهکاری ساده برای بهبود خواب زنان یائسه
مشارکت در توسعه فناوری درمان سرطان به کمک ریزتراشه
بازی، راهی ساده برای بهبود ناهنجاری‌های بدنی کودکان
حضور 142 رشته دانشگاه های ایران در رتبه بندی شانگهای 2025
ناسا نزدیکترین تصویر از دنباله‌دار مرموز را منتشر کرد
کاظمی‌قمی: مردم عراق در انتخابات شگفتی آفریدند
پویش برای آزادی مادران زندانی غیرعمد
پزشکیان: کشور نه وابسته به فرد یا مقام خاص بلکه بر مردم و ظرفیت‌های درونی استوار است
عراقچی: موافق مذاکره و یک توافق عادلانه و متوازن هستیم
امیریان به طلای 800 متر رسید
جزییات واریز یارانه آبان 1404 +دهک‌های مشمول
آفریقای جنوبی از زورگویی آمریکا انتقاد کرد
نماینده مجلس لبنان: پروژه آمریکا و اسرائیل علیه لبنان آشکار و خطرناک است
فردا مهلت استعفا برای داوطلبی در انتخابات شوراهای اسلامی روستا به پایان می‌رسد
وزیر اقتصاد: تفویض اختیارات بانکی، مالیاتی و گمرکی به استان‌ها به زودی ابلاغ می‌شود
نورنما | فوران پرفشار چشمه آب در معدن مس سرچشمه
زخمی شدن نظامی اسرائیلی توسط رزمندگان مقاومت در کرانه باختری
درخواست غیرقانونی نماینده آمریکا از ایران در شورای حکام
X
آگهی تبلیغاتی