×
اجتماعی
شناسه خبر : 257238
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/08/25 ساعت 10:26
300 کلاس درس به ظرفیت آموزشی مدارس پایتخت اضافه شد

300 کلاس درس به ظرفیت آموزشی مدارس پایتخت اضافه شد

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به رویکرد محوری دولت چهاردهم برای توسعه عدالت آموزشی، گفت: 64 پروژه عمرانی جدید ساخت فضاهای آموزشی برای سال تحصیلی در پایتخت اجرا شده که تاکنون 22 پروژه آن شامل 300 کلاس درس تکمیل و به ظرفیت آموزشی اضافه شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی:هدف‌گذاری اصلی دولت چهاردهم با توجه به رویکرد و شعار رییس جمهور، توسعه عدالت آموزشی است که این نهضت در دو بخش فضاهای آموزشی(محرومیت‌زدایی) و تحول در فرآیند یاددهی و یادگیری اجرایی می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه «نهضت ملی مدرسه‌سازی» از جمله اقدامات موثر دولت چهاردهم با حمایت ویژه شخص رییس جمهور در راستای رویکرد اساسی توسعه عدالت آموزشی است، اظهار کرد: در همین ارتباط ۶۴ پروژه آموزشی برای سال تحصیلی جاری در شهر تهران تعریف و عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

وی تصریح کرد: از این تعداد ۲۲ پروژه(فضای آموزشی) تحویل آموزش و پرورش شهر تهران شده که در مجموع بیش از ۳۰۰ کلاس درس (در بخش فضای فیزیکی) به ظرفیت آموزشی و مدارس پایتخت اضافه کرده است که همین امر نقش موثری در کاهش تراکم جمعیت دانش‌آموزان در کلاس ها داشته است.

در این زمینه، چندین پروژه مدرسه سازی نیز از محل مولدسازی، مشارکت فعال سپاه محمد رسول‌الله (ص) و همچنین ظرفیت های شهرداری تهران در حال ساخت است که به طور قطع تکمیل این پروژه ها و بهره برداری از آنها تاثیر چشمگیری در بهبود فضاها و سرانه آموزشی شهر تهران دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران تأکید کرد که هیچ دولت و رئیس‌جمهوری به اندازه دولت فعلی پای کار آموزش و پرورش نبوده است و قرار گرفتن این نهاد در صدر مسائل دولت باعث شده تا نگاه عمومی و اجتماعی به مقوله مهم تعلیم و تربیت تغییر کند.

پارسا با اشاره به فعالیت حدود ۵۸ هزار معلم در مدارس دولتی و نزدیک به ۲۵ هزار نفر در مدارس غیردولتی شهر تهران، افزود: در مجموع ۲۳ درصد دانش‌آموزان تهرانی در مدارس غیردولتی و ۷۷ درصد نیز در مدارس دولتی تحصیل می کنند.

به گفته وی، شهر تهران با مجموع یک میلیون و ۲۲۵ هزار دانش آموز(۱۹ منطقه آموزشی) دارای بیش از ۴۰ هزار کلاس درس است که از این تعداد حدود ۲۹ هزار کلاس مربوط به مدارس دولتی است.

 


اخبار مرتبط
آموزش مهارت‌های «خوشبختی» در کلاس‌های درس
دوشنبه 1404/08/26 ساعت 13:49
آموزش مهارت‌های «خوشبختی» در کلاس‌های درس
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه دانش‌آموز تنها مخاطب نیست بلکه باید میدان‌دار، برنامه‌ریز، مدیر و مجری بسیاری از فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی مدرسه باشد گفت: معتقدیم چرخش راهبردی باید از «دانش‌آموز مخاطب» به «دانش‌آموز کنشگر» باشد و این باید اتفاق بیفتد.
جمعیت دانش‌آموزی کشور سالانه حدود 75 همت هزینه نیاز دارد
یکشنبه 1404/08/25 ساعت 13:10
معاون وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد
جمعیت دانش‌آموزی کشور سالانه حدود 75 همت هزینه نیاز دارد
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه دولت به ازای هر دانش‌آموز مدارس دولتی حدود 30 میلیون تومان هزینه می‌کند گفت: جمعیت دانش‌آموزی کشور سالانه حدود 75 همت هزینه نیاز دارد.
سیستم گرمایشی 92 درصد مدارس ایمن است
شنبه 1404/08/24 ساعت 11:41
سیستم گرمایشی 92 درصد مدارس ایمن است
معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با تأکید بر لزوم حذف شعله مستقیم از مدارس گفت: تاکنون بیش از 92 درصد مدارس کشور از سیستم‌های گرمایش و سرمایش ایمن برخوردار شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، تا پایان برنامه هفتم توسعه، ایمن‌سازی 100 درصدی مدارس محقق خواهد شد.
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
شنبه 1404/08/17 ساعت 11:52
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
مهدی نوید ادهم مشاور وزیر آموزش و پرورش در خصوص این موضوع گفت: با توجه به تحولات محیطی و پایین آمدن سن یادگیری، باید تدابیری اتخاذ کنیم که دانش آموزان قبل از ورود به کلاس اول از فرصت یادگیری برخوردار باشند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیشرفت‌های تصویربرداری در بارداری؛ تشخیص زودهنگام سندرم داون
نوراینفو | انجام چه کارهایی سر صبح ممنوع است؟
داروی نقرس چگونه از حملات قلبی جلوگیری می‌کند؟
آیا ورزش با معده خالی باعث افزایش چربی سوزی می ‌شود؟
جهش‌های ژنتیکی نادری که علت احتمالی ADHD هستند
نقش زرشک در پاکسازی صفرا و محافظت از کبد
مدل چینی Kimi K2 بالاتر از GPT-5
دومینوی استعفا در بی‌بی‌سی
آلودگی هوا مدارس اراک، ساوه و شازند را در روز شنبه تعطیل کرد
جزئیات قتل پزشک متخصص در اسلام‌آبادغرب
آغاز عملیات اطفای حریق با ایلیوشین‌های 40 تنی از فردا
جدول مدالی بازی‌های کشورهای اسلامی/ رتبه سوم ایران با 29 طلا
قائم‌پناه: شایعات درباره استعفای رئیس‌جمهور صحت ندارد
مدارس اصفهان فردا فعال است
دستور قضایی برای شناسایی عاملان آتش‌سوزی جنگل‌های چالوس
اتحادیه اروپا : روسیه هیچ حقی برای گرفتن امتیاز از اوکراین ندارد
آماده مذاکره برای توقف تجاوزات اسرائیل هستیم
دستور عارف برای بسیج همه ظرفیت‌ها جهت مهار آتش‌ جنگل‌های هیرکانی
مدارس اردکان روز شنبه تعطیل شد
مدارس و دانشگاه‌های برخی شهرهای خوزستان تعطیل شد
اولیانوف: با گروسی نشستی درباره ایران و اوکراین داشتم
پاسخ عراقچی به دعوت وزیر خارجه لبنان برای مذاکره
جریمه 200 هزار تومانی برای تردد غیرمجاز در طرح زوج و فرد از فردا
شیوع آنفولانزا مدارس مشهد را غیر حضوری کرد
گزارش تصویری| اولین شب مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
از فردا طرح زوج و فرد از درب خانه اجرا می‌شود
پوتین: طرح آمریکا درباره اوکراین را دریافت کردیم
ماموریت اصلی برچیدن حماس و خلع سلاح نوار غزه است
ایتالیا از طرح ترامپ برای اوکراین حمایت کرد
اطلاعیه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران
شاخص کیفیت هوا در شهرهای بزرگ تا ساعت 20 امشب
طرح آمریکا برای صلح اوکراین هنوز ارائه نشده است
حمله دوباره رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
اعزام سه فروند بالگرد وزارت دفاع برای اطفای حریق جنگل‌های شمال
رایزنی بین‌المللی برای خاموش کردن آتش‌سوزی جنگل‌های چالوس
دستور مادورو به ارتش و نیروهای مردمی برای دفاع از تأسیسات نفت و گاز
تصاویر از اولین شب مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر معظم انقلاب + فیلم
قطعنامه ضدایرانی شورای حکام ضربه جدی به اعتبار آژانس اتمی است
ترامپ برای اوکراین ضرب الاجل تعیین کرد
مدارس ابتدایی ارومیه به دلیل آلودگی هوا تعطیل شد
بنت، اسرائیلی‌ها را به تظاهرات فراخواند
پیام وزیر ورزش به ورزشکاران افتخار آفرین در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی
شاخص آلودگی هوای تهران به 144 رسید
زلنسکی: ما از جنس فولادیم، اما حتی قوی‌ترین فلزها هم می‌شکنند!
استارمر: اوکراین باید آینده خود را تعیین کند
ساپینتو: زمین ورزشگاه تختی هیجان انگیز بود + فیلم
زلنسکی: اوکراین برای شراکت با آمریکا کرامت خود را خواهد داد
عراقچی: ایران هیچ تجربه مثبت و قابل اتکایی از مذاکره با دولت ترامپ ندارد
ریابکوف: اروپا مانع اصلی حل‌وفصل پرونده هسته‌ای ایران است
حادثه رانندگی در لارستان با 8 مصدوم
X
آگهی تبلیغاتی