×
سیاسی
شناسه خبر : 256100
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/08/19 ساعت 13:00
دریادار سیاری: ارتقای توان در تمام ابعاد همواره در دستور کار ارتش است‌

دریادار سیاری: ارتقای توان در تمام ابعاد همواره در دستور کار ارتش است‌

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با تاکید بر اینکه اگر ما قوی باشیم و توان بازدارندگی بالایی داشته باشیم، هیچ کسی قصد تعرض به تمامیت ارضی و منافع ملی ما را نخواهد داشت، اظهار کرد: ارتقای توان در تمام ابعاد زمینی، هوایی، پدافند هوایی، دریایی و فضای سایبر و همه عرصه‌های نبرد همواره در دستور کار بوده است‌.

نورنیوز - گروه سیاسی :‌ امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش در حاشیه آیین افتتاحیه چهارمین همایش بین‌المللی طب نظامی کشورهای عضو سازمان همکاری‌های شانگهای که با حضور فرماندهان و مسئولان عالی رتبه ارتش و نمایندگان کشورهای چین، روسیه، پاکستان، تاجیکستان، بلاروس و قزاقستان در هتل سیمرغ تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا ارتش برنامه‌ای برای ارتقای توان هوایی دارد؟ با تاکید بر اینکه حتماً این‌طور است، گفت: پس از دفاع مقدس، همواره به دنبال ارتقای روز به روز توان دفاعی خود بوده‌ایم و اگر این کار را نکنیم، خطا کرده‌ایم؛ چراکه تهدیدات به‌طور مداوم در حال تغییر و تحول هستند و ما باید برای مقابله با آن‌ها آمادگی داشته باشیم، بنابراین اگر ما قوی باشیم و توان بازدارندگی بالایی داشته باشیم، هیچ کسی قصد تعرض به تمامیت ارضی و منافع ملی ما را نخواهد داشت.

وی با اشاره به تاکید فرمانده کل قوا مبنی بر اینکه باید در همه ابعاد قوی باشیم، ادامه داد: ما باید این مسیر را همیشه ادامه دهیم و متناسب با تهدیدات آینده آماده شویم و جواب‌گو باشیم؛ بنابراین ارتقای توان در تمام ابعاد زمینی، هوایی، پدافند هوایی، دریایی و فضای سایبر و همه عرصه‌های نبرد همواره در دستور کار بوده است‌.

معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر و درس‌آموخته‌های آن تأکید کرد: همان‌طور که از بحران کرونا درس گرفتیم، از این جنگ نیز آموخته‌هایی داریم که در ارتقای توان رزم خود به کار خواهیم گرفت؛ تا به امروز بسیاری از این درس آموخته‌ها را به کار گرفته‌ایم و اگر در جایی نقطه ضعفی داشته‌ایم، برطرف کرده‌ایم.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش عنوان کرد: امروز به لطف خدا آمادگی ما در سطح بسیار خوبی است به ویژه اینکه ما محک خورده‌ایم و خودمان نیز خودمان را آزمایش می‌کنیم و می‌دانیم وضعیت چگونه است و تهدیدات را می‌شناسیم؛ بر همین اساس نیز ارتقای توان در ارتش همیشه در دستور کار ما بوده هست و در آینده نیز خواهد بود.

دریادار سیاری همچنین با اشاره به میزبانی ارتش از چهارمین همایش بین‌المللی طب نظامی کشورهای عضو سازمان همکاری‌های شانگهای گفت: این همایش که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، به بررسی موضوعات مربوط به بهداشت و درمان نیروهای مسلح و همکاری‌های بین‌المللی در این حوزه اختصاص داشت.

وی با بیان اینکه «کشورهای عضو پیمان شانگهای هرکدام دارای توان رزم مناسب برای دفاع از تمامیت ارضی خود هستند»، افزود: این همایش فرصتی برای کشورهای عضو پیمان شانگهای است تا تجربیات و امکانات خود در زمینه طب رزم و بهداشت و درمان را به اشتراک بگذارند و از این طریق به ارتقای توانمندی‌های دفاعی خود کمک کنند.

معاون هماهنگ کننده ارتش تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران که به تازگی به عضویت رسمی پیمان شانگهای درآمده است، توانسته است با میزبانی این همایش جایگاه خود را در این سازمان بین‌المللی تقویت کند. این رویداد علاوه بر اینکه برای ما مفید است، فرصتی برای بهره‌برداری از تجربیات سایر کشورها نیز فراهم می‌کند.

دریادار سیاری در پاسخ به پرسشی درباره همکاری‌های بیشتر ایران در دیگر عرصه‌ها نیز اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در تمامی سازمان‌های بین‌المللی فعال است و در عرصه‌های مختلف توانسته است نقش مؤثری ایفا کند. در همین راستا ما در همایش فرماندهان نیروی دریایی حاشیه اقیانوس هند که به آیونز معروف است، به عنوان یکی از کشورهای مهم و اثرگذار مطرح هستیم و در راستای مصوبات این همایش با به‌کارگیری توان دریایی خود در برقراری امنیت در شمال اقیانوس هند نقش مهمی ایفا کرده‌ایم.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کاهش فشار فروش در بورس با وجود افت شاخص ها
14 درصد جمعیت کشور دیابتی‌اند
صدور «گواهینامه موتورسیکلت برای زنان» نیازمند پاسخ حقوقدانان و مجلس
سهام عدالت به سبک آمریکایی
افزایش قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 19 آبان + جدول
هشدار نسبت به افزایش تحرکات داعشی‌ها در سوریه
بلاتکلیفی تیم ملی فوتبال در فرودگاه؛ ویزای امارات صادر نشد
اژه‌ای: دادستان کل کشور ناهنجاری‌های اجتماعی را با جدیت پیگیری کند
850 شهید و زخمی در دوره آتش بس غزه
دریادار سیاری: ارتقای توان در تمام ابعاد همواره در دستور کار ارتش است‌
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 19 آبان 1404
قیمت خودرو داخلی و مونتاژی امروز دوشنبه 19 آبان 1404
تخمین وجود 3 میلیون بیمار نادر در کشور
پیدا شدن جسد سومین کوهنورد گمشده در ماسوله
کارت ورود به جلسه آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی منتشر شد
رونمایی از پوستر شانزدهمین جشنواره فیلم عمار
مربی بدنساز اوسمار ویرا به تهران رسید
واردات 74 هزار تن برنج برای تنظیم بازار داخلی
دو کشته در آتش‌سوزی یک واحد مرغداری
ایران زیربار حرف مفت تسلیم نمی رود
ترامپ بار دیگر هو شد + فیلم
شورش در زندانی در اکوادور با 31 کشته + فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (123) « پلدختر»
مردم از سینما دور شده‌اند یا سینما از مردم؟
فرار خاموش انگلیسی‌ها به دبی
ممنوعیت مصاحبه افسران ارتش اسرائیل با خبرنگاران
میانگین ایده آل تعداد فرزند برای هر خانواده در حال حاضر 2.5 فرزند است
اعتراف تلخ نامادری به قتل پسر 2 ساله با متادون
کولاک و برف سنگین فینال لیگ کانادا + فیلم
علت افزایش تصادفات در بزرگراه‌ها چیست؟
آتش‌سوزی مرگبار در ساختمان نیمه‌کاره سردار جنگل
چینش متفاوت صندلی وزرا در صحن علنی
بقایی: آمریکا در عمل نشان داد که هیچ‌گونه حسن نیت و جدیتی در زمینه مذاکره و توافق ندارد
«ایران» نیازمند یک نقشه راه استراتژیک
تاجگردون: اجرای برنامه هفتم‌ در شرایطی متفاوت آغاز شد
مجسمه «والرین» از میدان انقلاب به مهرآباد می‌رود
بازداشت پدر کودک‌آزار اشنویه با دستور فوری دستگاه قضایی
ایران؛ سرزمین صلح و سازش
جزئیات شهادت مامور پلیس خوزستان در درگیری با اشرار مسلح
دوفوریتی | آب،کم نیست؛ اصلا نیست!
قرائت گزارش میزان اجرای برنامه هفتم در مجلس
عارف: در یک سال گذشته شرایط جنگی را در نظر گرفته بودیم
از 1000 خودرو، یک سوم در بررسی معاینه فنی مردود شدند
افزایش مسمومیت‌های الکلی و کاهش سن بیماران
مقام حماس: رژیم صهیونیستی مسؤول هرگونه درگیری احتمالی در رفح است
توقیف و کشف 280 کیلو مواد مخدر در هرمزگان
معمای پیروزی ممدانی در نیویورک؛پوست‌اندازی سیاسی آمریکا
مسئول رویداد اهواز کیست؟
جزئیات قتل پدر به دست پسر 12 ساله اش اعلام شد
نوسان در اوج؛ بازار کار فارغ‌التحصیلان روی خط 6 میلیون
X
آگهی تبلیغاتی