×
بین الملل
شناسه خبر : 255965
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/08/18 ساعت 18:14
شوک نظرسنجی امرسون به عملکر ترامپ

شوک نظرسنجی امرسون به عملکر ترامپ

داده‌های امرسون یک تصویر نگران‌کننده را برای ترامپ ترسیم می‌کنند. در سطح کلی، میزان عدم رضایت از عملکرد ترامپ به 49 درصد رسیده، در حالی که تنها 41 درصد از عملکرد وی رضایت دارند؛ این تغییر 4 درصدی نسبت به ماه گذشته، حکایت از فرسایش تدریجی جایگاه او دارد.

نورنیوز-گروه بین الملل: طبق اظهارات اسپنسر کیمبال، مدیر اجرایی نظرسنجی، میزان محبوبیت ترامپ در میان رأی‌دهندگان جمهوری‌خواه از 91 درصد در ابتدای دولت جدید، به 79 درصد رسیده است. این کاهش 12 درصدی، یک ریزش آماری ساده نیست.

  انتشار نتایج نظرسنجی کالج امرسون در اوایل نوامبر 2025، زنگ خطر جدیدی را برای کمپین‌های سیاسی و انتخاباتی دونالد ترامپ به صدا درآورده است؛ زنگی که شدت آن به مراتب فراتر از نوسانات معمول سیاسی است. در بحبوحه طولانی‌ترین تعطیلی دولت فدرال در تاریخ ایالات متحده، که خود نشانه‌ای از عمق شکاف‌های سیاسی در واشنگتن است، این نظرسنجی نشان داد که پایگاه حمایتی رئیس‌جمهور سابق در حال فرسایش است، فرسایشی که نه‌تنها رأی‌دهندگان مستقل، بلکه هسته اصلی رأی‌دهندگان وفادار او، یعنی جمهوری‌خواهان، را نیز در بر گرفته است.

داده‌های امرسون یک تصویر نگران‌کننده را برای ترامپ ترسیم می‌کنند. در سطح کلی، میزان عدم رضایت از عملکرد ترامپ به 49 درصد رسیده، در حالی که تنها 41 درصد از عملکرد وی رضایت دارند؛ این تغییر 4 درصدی نسبت به ماه گذشته، حکایت از فرسایش تدریجی جایگاه او دارد. با این حال، شوک واقعی زمانی نمایان می‌شود که به تفکیک پایگاه‌های جمعیتی نگاه کنیم.

نکته محوری این گزارش، کاهش چشمگیر حمایت در میان جمهوری‌خواهان است. طبق اظهارات اسپنسر کیمبال، مدیر اجرایی این نظرسنجی، میزان محبوبیت ترامپ در میان رأی‌دهندگان جمهوری‌خواه از 91 درصد در ابتدای دولت جدید، به 79 درصد رسیده است. این کاهش 12 درصدی، یک ریزش آماری ساده نیست؛ بلکه نشان می‌دهد که بخشی از پایگاه سنتی و وفادار وی، دیگر به طور کامل پشت سر او صف‌آرایی نکرده است. برای هر نامزد ریاست جمهوری، از دست دادن این سطح از حمایت در میان حزب خود، یک زنگ خطر حیاتی محسوب می‌شود.

همزمان با این ریزش در جبهه داخلی، نارضایتی در میان دو گروه تأثیرگذار دیگر به شدت افزایش یافته است: رأی‌دهندگان مستقل و جامعه اسپانیایی‌تبارها. میزان عدم رضایت از ترامپ در میان مستقل‌ها از 44 درصد به 51 درصد جهش کرده است. این گروه، که اغلب تعیین‌کننده نتایج انتخابات‌های نزدیک هستند، با این روندِ رو به کاهشِ محبوبیت ترامپ، بیش از پیش به سمت نامزدهای دیگر متمایل خواهند شد. این امر با نتایج نظرسنجی سی‌ان‌ان که 63 درصد نارضایتی کلی را نشان می‌داد، همخوانی دارد و نشان می‌دهد که چالش ترامپ صرفاً محدود به دموکرات‌ها نیست، بلکه یک گسترش افقی در حوزه مستقل هاست.

استمرار این روند در ماه‌های آتی، زنگ خطر را در کمپین‌های انتخاباتی سال 2026 و 2028 بسیار زودتر از موعد معمول به صدا در خواهد آورد. اگر ترامپ نتواند این ریزش 12 درصدی در میان جمهوری‌خواهان را متوقف کند و آرای مستقل‌ها را بازپس گیرد، وضعیت نه تنها برای او، بلکه برای حزب جمهوری‌خواه در انتخابات میان‌دوره‌ای وخیم خواهد شد.

مسائل کلیدی مانند اقتصاد (که برای 75 درصد رأی‌دهندگان بسیار مهم است)، تهدید دموکراسی (61 درصد) و مهاجرت (59 درصد) زمینه‌های اصلی رقابت خواهند بود. اگر ترامپ نتواند پیام خود را در مورد اقتصاد متقاعدکننده جلوه دهد و در عین حال، بخش قابل توجهی از حامیان حزب خود را از دست بدهد، او به جای نیروی محرکه، به یک عامل بازدارنده برای کمپین‌های حزبی تبدیل خواهد شد. داده‌ها نشان می‌دهند که 43 درصد از افراد مورد بررسی، رأی خود را در مخالفت با ترامپ خواهند داد، در حالی که تنها 29 درصد برای حمایت از او رأی می‌دهند. این شکاف، شاهدی بر این ادعاست که بازگشت ترامپ نه‌تنها یک چالش، بلکه یک بحران اعتماد در میان بدنه رأی‌دهندگان محسوب می‌شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نخستین طلای ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
زمان واریز یارانه نقدی در آبان ماه مشخص شد+دهک های مشمول
اینترنت غزه قطع شد
چای گران شد
دستورالعمل اجرایی انتخابات شورای دانش‌آموزی ابلاغ شد
نتائج اولیه انتخابات عراق بعد از 24 ساعت از پایان رای گیری اعلام می‌شود
اعضای هیات علمی جایزه کتاب سال منصوب شدند
مرگ سالانه بیش از 58 هزار مرگ با آلودگی هوا
منچستر سیتی(2) - لیورپول (0) | نبردی حساس در کورس قهرمانی انگلیس + گل دوم
حزب الله لبنان: ملت لبنان تحت هیچ‌شرایطی تن به تسلیم نخواهد داد
تخلیه شهر با دومین طوفان مرگبار فیلیپین
غریب‌آبادی: اجلاس استانداران حاشیه خزر، گامی مهم در تقویت همکاری‌های منطقه‌ای است
یمن: ما متعهد به ایستادن در کنار فلسطین هستیم
باروت هسته‌ای و ماسک صلح آمریکا
ابراز نگرانی عراقچی درباره تداوم تنش‌ بین دو کشور همسایه
ارزش طلاهای موجود در خزانه بورس کالا از 341 همت عبور کرد
اولین مدال‌ ایران در ریاض بدست آمد
فوتسال ایران با شکست ازبکستان به فینال رسید
وزیر خارجه ترکیه فردا به آمریکا می‌رود
تعلیق صادرات تسلیحات آمریکا به متحدانش
شوک نظرسنجی امرسون به عملکر ترامپ
نورنما | انفجار عجیب
کرملین: پوتین دستوری برای انجام آزمایش‌های هسته‌ای صادر نکرده است
افزایش بودجه مرمت و زیرساخت‌های میراث فرهنگی به 4 همت
تکذیب خبر جمع آوری کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها
هشدار زرد آلودگی هوا در تهران/ دما ثابت می‌ماند
طوفان در تنریف اسپانیا 3 کشته و 15 زخمی بر جای گذاشت
واکنش سازمان برنامه به سفر برزیل معاون رئیس‎‌جمهور
شمار شهدای غزه به 69 هزار و 176 نفر رسید
کدام بازیکن باارزشترین فوتبالیست جوان جهان است؟
لغو 1100 پرواز فقط در یک روز در آمریکا
بازداشت عضو شورای شهر دورود
القسام جسد افسر اسرائیلی را به صلیب سرخ تحویل داد
قوه قضاییه: اظهارات رسایی صحت ندارد
نخست وزیر مجارستان: پیروزی اوکراین فقط با «معجزه» ممکن است
تاکید وزیران خارجه مصر و قطر بر تثبیت آتش‌بس در غزه
پزشکیان: دستگاه‌های دولتی از ناقضان اصول قانون اساسی هستند
غیرحضوری شدن فعالیت ببیشتر مدارس خوزستان تا پایان آبان + جزییات
صرفه‌جویی در شمال تهران؛ 67 روز بیشتر آب برای پایتخت
جایگاه و نقش گروه زر در امنیت غذایی ایران
مالک رستوران اسپانیایی، مشتریان صهیونیست خود را خارج کرد + فیلم
ترامپ: دموکرات‌ها «مثل سگ» پا پس کشیدند
پایان فرار برادران قاتل؛ اعتراف به قتل سه مرد در زاهدان
اعلام آمادگی لاوروف برای دیدار با وزیر خارجه آمریکا
جزئیات پرونده قتل مبینا زارع در غرب تهران ؛ قاتل از کشور گریخت
دستگیری عوامل کشتار غیرمجاز الاغ
رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
رئیس‌جمهور سه‌شنبه به مجلس می‌رود
زلزله‌ای حدود 7 ریشتری شمال شرق ژاپن را لرزاند
عارف: تأمین مسکن، اولویت اصلی دولت است
X
آگهی تبلیغاتی