×
ورزشی
شناسه خبر : 253594
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/06 ساعت 12:44
توضیحات ساعی درباره شکست عجیب حاجی موسایی

توضیحات ساعی درباره شکست عجیب حاجی موسایی

رئیس فدراسیون تکواندو در خصوص آسیب‌دیدگی مهدی حاجی‌موسایی در دیدار فینال مسابقات جهانی و عملگرد نمایندگان کشورمان در این رویداد، توضیحاتی ارائه داد و گفت: برای ما سلامتی ورزشکار مهم‌تر از هر مدالی است.

نورنیوز - گروه ورزشی :‌هادی ساعی امروز سه‌شنبه در خصوص دیدار نهایی وزن ۶۳- کیلوگرم مسابقات تکواندو قهرمانی جهان، اظهار کرد: برایم به عنوان رئیس فدراسیون سلامتی ورزشکاران مهم‌تر از هر موفقیتی است. به همین دلیل کادر فنی معتقد بود که اگر آسیب حاجی‌موسایی جدی است، اجازه دهند پزشکان سالن موضوع را بررسی کنند. با این وجود وی پس از ضربه حریف برای ادامه مبارزه بلند شد، اما نتوانست سرپا بایستد و دوباره به زمین افتاد که دکتر «فرانک» پزشک آلمانی که مسئولیت پزشکی کل مسابقات را برعهده داشت معقتد بود ادامه مسابقه برای او مقدور نیست و با برانکارد به اتاق پزشکان منتقل شد.

وی ادامه داد: به اتاق پزشک رفتم که متوجه شدم در تنفس به مشکل برخورده و دقایقی بیهوش شده، که خدا را شکر با تمهیدات پزشکان حاضر در مسابقات، پس از دقایقی به حالت ثبات برگشت و توانست تنفس طبیعی داشته باشد.

رئیس فدراسیون تکواندو بیان کرد: در گزارش پزشک مسابقات به وضوح سلامت تشریح شده چرا اجازه ادامه مبارزه را به حاجی موسایی نداد، چرا که ضربه مشت به قسمت ترقوه اصابت کرده و تکواندوکار بر اثر شدت ضربه زمین افتاده و دچار سرفه های مکرر شد که با تنفس غیر طبیعی همراه بود. پزشک مسابقه دستور توقف سریع به دلیل تشنج را صادر و بلافاصله نماینده ما با برانکارد به اتاق پزشک انتقال داده و اقدامات فوری آغاز شد، حتی اگر ما هم می خواستیم اجازه ادامه مبارزه به او داده نمی شد. طبق قانون فدراسیون جهانی تشخیص این موضوع با پزشک مسابقات است.

ساعی در مورد علت اعتراض به داوری گفت: معتقد بودم ضربه حریف تونسی خطا بوده و به همین دلیل اعتراض کردیم. «فیلیپ» رئیس کمیته فنی مسابقات جهانی چین به همراه رئیس کمیته داوران توضیح دادند که چرا این ضربه توسط داوران مبارزه عمدی و خطا تشخیص داده نشده است.حاجی‌موسایی مسابقات خود را عالی شروع کرد. با قدرت ادامه داد و با شکست قهرمان جهان به فینال رسید، شک نکنید می توانست رقیب تونسی را شکست دهد و طلا بگیرد. در فاصله ۳۰ ثانیه تا پایان راند اول هم با یک امتیاز پیش بود و کارت اعتراض رقیب هم سوخته بود. به لحاظ فنی بر رقیب برتری داشت، در چنین شرایطی به دنبال کارهای ناجوانمردانه نبوده و اصلا به موضوع فکر هم نکردیم.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: بعد از سال‌ها حضور در میادین بین المللی آنقدر تجربه دارم در جریان مسابقات پخش زنده که همه دنیا در حال تماشای مبارزه هستند، چگونه رفتار کنم.

ساعی در پایان گفت: قبول دارم غیر از وزن سوم، نتایج خوبی نگرفتیم. تکواندوکاران ۱۷۹ کشور در رقابت‌های جهانی حضور دارند و مبارزاتی در بالاترین سطح فنی، سخت و نفسگیر بین مدعیان جهانی و المپیک در جریان است. امیدوارم نفراتی که در جدول مسابقات داریم بتوانند عملکرد فنی واقعی خود را به نمایش بگذارند، چرا که شک ندارم در این صورت می‌توانیم باز هم مدال بگیریم.


اخبار مرتبط
حذفی‌های تکواندو در قهرمانی جهان دو رقمی شد
سه‌شنبه 1404/08/06 ساعت 09:07
حذفی‌های تکواندو در قهرمانی جهان دو رقمی شد
هر 2 نماینده ایران در روز پنجم رقابت های تکواندوی قهرمانی جهان در همان دور نخست حذف شدند تا تعداد حذفی های ایران در این رقابت ها دو رقمی شود!
پشت پرده باخت مهدی حاجی موسایی/ پای قهرمان سابق المپیک در میان است + فیلم
دوشنبه 1404/08/05 ساعت 12:31
پشت پرده باخت مهدی حاجی موسایی/ پای قهرمان سابق المپیک در میان است + فیلم
در ادامه ناکامی های تیم تکواندو در مسابقات قهرمانی جهان 2025 مهدی حاجی موسایی در فینال با اینکه یک بر صفر از حریف تونسی خود پبش بود ،با توجه به ضربه حریف تونسی به گلوی حاجی موسایی و دستور هادی ساعی به مربی تیم ، ملی پوش کشورمان از زمین بلند نشد تا داوران او را برنده اعلام کنند اما این ترفند به ضرر ملی پوش کشورمان شد.
ادامه ناکامی‌های تکواندو/ کاپیتان هم حذف شد
دوشنبه 1404/08/05 ساعت 11:57
ادامه ناکامی‌های تکواندو/ کاپیتان هم حذف شد
مهران برخورداری در یک‌چهارم وزن 80- کیلوگرم مسابقات تکواندو قهرمانی جهان مقابل کیوژانگ ژیانگ از چین با نتیجه 2-0 شکست خورد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.
حذف پشت حذف؛ این بار کاپیتان تیم ملی تکواندو بانوان
یکشنبه 1404/08/04 ساعت 13:29
حذف پشت حذف؛ این بار کاپیتان تیم ملی تکواندو بانوان
ملیکا میرحسینی، با شکست برابر حریف چینی در دور یک‌هشتم نهایی از رقابت‌های قهرمانی جهان تکواندو حذف شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تردد در آزادراه کرج – قزوین ممنوع می‌شود
عکس های منتخب ایران ؛ سه شنبه 6 آبان 1404
حملات سنگین به غزه
چراغپور : هاشمیان، خودش را قربانی کرد
گزارشگر سازمان ملل: آتش‌بس مانع حملات مرگبار اسرائیل به غزه نشده است
زمین لرزه اندونزی را لرزاند
پیام تبریک وزیر امور خارجه در پی قهرمانی تیم هندبال دختران
اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی
منبع آگاه: این سفر ربطی به متواری شدن ندارد/وکیل پژمان جمشیدی خروج او از کشور را تایید کرد
روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد
القسام تحویل جسد نظامی صهیونیست را به تعویق انداخت
کشورهای نوردیک برای مصادره اموال روسیه توافق کردند
آزادکار ایران طلا گرفت
دستور نتانیاهو برای حملات شدید و فوری به نوار غزه
درآمدهای میلیارد دلاری خانواده ترامپ از محل رمزارزها
اسب ایرانی در مسابقه جایزه بزرگ فرانسه اول شد
کشته شدن یک نظامی اسرائیلی در جنوب غزه
آخرین وضعیت انتقال بانک آینده از زبان مدیرعامل بانک ملی
تحقیق و تفحص از عملکرد شهرداری تهران رأی نیاورد
حماس اعلام کرد: اسرائیل مانع اصلی برای یافتن اجساد در غزه
عقب‌نشینی رئیس جمهور لبنان از خلع سلاح حزب‌الله
سازمان بنادر و دریانوردی تحقیق و تفحص می شود
انحصار حق پخش زنده مسابقات ورزشی در هاله ای از ابهام
روسیه و هند برای تولید سوخوسوپر جت توافق کردند
الهی به مدال نقره کشتی آزاد رسید
چرا سایت روزنامه هم‌میهن از دسترس خارج شد؟
فوتسال پسران به فینال رسید
عون بر ضرورت توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی تاکید کرد
آمریکا به 4 شناور دیگر را در کارائیب حمله کرد
125 بار نقض آتش‌بس در غزه از سوی رژیم اسرائیل
افزایش پروازهای عتبات از امروز
رایزنی وزیر کشور پاکستان با لاریجانی درباره گسترش همکاری‌های راهبردی
ترامپ: ژاپنی‌ها دوست آمریکا هستند/ پیروز هر جنگی خواهیم‌بود
جولانی وارد عربستان شد/دیدار و گفت‌وگوی جولانی با بن فرحان در ریاض
قلعه‌نویی: می‌دانم مشکلات زیادی داریم + فیلم
نتانیاهو در محاصره واقعیت و رسوایی
جان باختن 2 غیرنظامی در حمله به اتوبوس در مسیر سویدا–دمشق
صدها نویسنده «نیویورک تایمز» را تحریم کردند
شعام: ورود به بخش مدیریتی فوتبال در حوزۀ وظایف ما نیست
ارز کالاهای اساسی و اقلام دارویی تامین شد
دختران هندبال ایران قهرمان شدند
سرلشکر موسوی: موازنه قدرت به نفع جبهه مقاومت تغییر کرده است+فیلم
خارج‌شدن تولید از صرفه اقتصادی با افزایش قیمت نهاده
عارف: کاری نکنیم مردم از انقلاب فاصله بگیرند
قدردانی پزشکیان از خانواده مرحوم امیرمحمد خالقی
قول وزیر جهاد کشاورزی پس از ورود رئیس قوه قضاییه به موضوع نهاده‌های دامی
جریمه و محرومیت جدید ای اف سی برای فوتبال ایران/محرومیت سنگین برای کوشکی
طغیان تورم مهرماه با تازیانه بازگشت تحریم‌ها
بازگشت خط وین–تهران
قالیباف: چرا باوجود واردات نهاده با ارز ترجیحی، مرغ کیلویی 170 هزار تومان است؟
X
آگهی تبلیغاتی