×
اقتصادی
شناسه خبر : 252974
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/03 ساعت 13:33
بحران امنیت غذایی در آمریکا

بحران امنیت غذایی در آمریکا

پافشاری دولت دونالد ترامپ در خودداری از استفاده از بودجه اضطراری برای پرداخت کمک‌های غذایی فدرال، امنیت غذایی 42 میلیون آمریکایی را به خطر انداخته و تنش حزبی در دوران تعطیلی دولت فدرال را تشدید کرده است.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ تارنمای آمریکایی پولیتیکو با استناد بر یادداشتی که به دست این رسانه رسیده است، نوشت: دولت ترامپ از بودجه اضطراری برای پرداخت مزایای غذایی فدرال استفاده نخواهد کرد و این امر کمک به نزدیک به ۴۲ میلیون آمریکایی را که به بزرگترین برنامه مبارزه با گرسنگی این کشور متکی هستند، به خطر می‌اندازد.

 

وزارت کشاورزی آمریکا در این یادداشت اعلام کرد که برای پوشش هزینه‌های برنامه کمک‌های تغذیه‌ای تکمیلی که قرار است در پایان ماه نوامبر (کمتر از یک هفته دیگر) بودجه آن تمام شود، از صندوق اضطراری یا سایر برنامه‌های تغذیه‌ای استفاده نخواهد کرد.

برنامه کمک تغذیه آمریکا موسوم به اسنپ برنامه فدرال آمریکا برای حمایت غذایی از خانواده‌های کم‌درآمد است که با کارت اعتباری ویژه پرداخت می‌شود. وزارت کشاورزی آمریکا (USDA) نظارت بر این برنامه را از واشنگتن برعهده دارد.

صندوق احتیاطی اسنپ در حال حاضر تقریبا ۵ میلیارد دلار موجودی دارد که کل ۹ میلیارد دلاری که دولت آمریکا برای تأمین بودجه مزایای ماه نوامبر (آذر) به آن نیاز دارد را پوشش نمی‌دهد. حتی اگر دولت بخشی از این بودجه را برداشت کند، هفته‌ها طول خواهد کشید تا پول را به صورت متناسب توزیع کند. این بدان معناست که اکثر آمریکایی‌های کم‌درآمد در هر صورت مزایای غذایی ماه نوامبر خود را از دست خواهند داد.

تا قبل از این مهلت دولت ترامپ باید از هفته‌ها پیش برای پرداخت‌های جزئی آماده می‌شد، که هنوز این کار را نکرده است.

دموکرات‌های کنگره و گروه‌های مبارزه با گرسنگی از دولت ترامپ خواسته‌ اند که پرداخت مزایای اسنپ را تا ماه نوامبر ادامه دهد. برخی حتی چنین استدلال می‌کنند که دولت فدرال از نظر قانونی موظف است از سایر بودجه‌ها برای تامین هزینه‌های این برنامه استفاده کند. اما مقامات ارشد دولت ترامپ به پولیتیکو گفته اند که استفاده از بودجه‌های دیگر برای تامین این برنامه، پولی برای موارد اضطراری آینده و سایر برنامه‌های مهم کمک غذایی باقی نمی‌گذارد.

کاخ سفید، دموکرات‌ها را به دلیل رای مخالف مکرر آنها به لایحه بودجه موقت مصوب مجلس نمایندگان، مسئول وقفه در تامین بودجه در دوران تعطیلی دولت می دانند.

وزارت کشاورزی آمریکا در یادداشتی که اولین بار توسط تارنمای آمریکایی آکسیوس گزارش شد، اعلام کرد که نمی ‌تواند از صندوق اضطراری استفاده کند زیرا این صندوق برای موارد اضطراری مانند بلایای طبیعی رزرو شده است. این وزارتخانه همچنین استدلال می‌کند که استفاده از پول سایر برنامه‌های تغذیه‌ای به سایر ذینفعان، مانند مادران و نوزادان و همچنین دانش‌ آموزانی که واجد شرایط دریافت ناهار رایگان هستند، آسیب می‌رساند.

بزرگترین فاجعه گرسنگی از زمان رکود بزرگ در آمریکا

روزنامه گاردین نوشت، در حالی که جمهوریخواهان، دموکرات ها را مسئول کاهش احتمالی مزایای کمک غذایی می دانند فعالان حوزه ناامنی غذا می گویند این ادعاها گمراه کننده است زیرا طبق تخمین دفتر بودجه کنگره، ترامپ در برنامه موسوم به «قانون بزرگ و زیبای» خود به ارزش ۱۸۷ میلیارد دلار، بودجه برای برنامه اسنپ در سال ۲۰۲۴ را حذف کرده است.

جوئل بِرگ مدیرعامل سازمان «آمریکای بدون گرسنگی»، گفت: اگر بودجه تا پایان ماه تمام شود، ما بزرگترین فاجعه گرسنگی را در آمریکا از زمان رکود بزرگ خواهیم داشت و این اغراق نیست.

طبق گزارش مرکز اولویت‌های بودجه و سیاست، اسنپ از خانواده‌های شاغل با مشاغل کم‌درآمد، افراد کم‌ درآمد ۶۰ سال به بالا و افراد دارای معلولیت که با درآمد ثابت زندگی می‌کنند، حمایت می ‌کند.

دریافت کنندگان اسنپ معمولا باید ۱۳۰ درصد زیر خط فقر باشند.

بیش از ۲۰۰ نماینده دموکرات از وزارت کشاورزی آمریکا خواسته ‌اند تا از بودجه‌های احتیاطی برای ادامه پرداخت مزایای اسنپ استفاده کند. دموکرات‌ها از تصویب طرح بودجه برای بازگشایی دولت خودداری کرده‌اند، زیرا می‌خواهند این قانون شامل مفادی برای حفظ یارانه‌های مراقبت‌های بهداشتی تحت قانون مراقبت‌های بهداشتی مقرون‌به‌صرفه باشد که دولت ترامپ آن را قطع کرده و قرار است در پایان سال منقضی شود.

مذاکرات برای بازگشایی دولت فدرال آمریکا روز پنجشنبه برای دوازدهمین بار شکست خورد. با طولانی شدن تعطیلی دولت فدرال دموکرات ها و جمهوریخواهان وارد بازی اتهام زنی علیه یکدیگر شده اند و یکدیگر را در ایجاد این بن‌بست مقصر می‌دانند. این تعطیلی به تدریج تاثیرات خود را نشان می‌دهد و و انتظارات درباره تاثیر آن بر برنامه اسنپ اقشار کم درامد بیشتری را تحت تاثیر قرار خواهد داد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیوند مدفوع برای بازگرداندن دستگاه گوارش به یک اکوسیستم سالم!
کشف یک گاز مولکولی نامرئی در کهکشان راه شیری
شرط ترامپ برای دیدار با پوتین
ایران کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مقابله با جرائم سایبری را امضا کرد
فعالیت کدام مدارس شهرستان خوزستان غیرحضوری شدند؟
رئیس ستاد مرکزی هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر منصوب شد
اختصاص وام برای جهیزیه فرزندان بازنشستگان نیروهای مسلح
ترامپ: بزودی نیروی بین‌المللی در غزه مستقر می‌شود
جدول لیگ برتر پس از انجام تک بازی امروز
نتایج سومین روز بازی‌های آسیایی جوانان بحرین اعلام شد
کارآگاه علوی پس از 17 سال به تلویزیون بازمی‌گردد
علت صدای انفجار در زنجان چه بود؟
نورنما | قدرت‌نمایی دختر دهه هشتادی ایران در مسابقات MMA بازی‌های آسیایی جوانان
آخرین جزییات از فوت ناگهانی دانش‌آموز ایلامی
فیلم روایت شکار پهپاد هرمس 900، از زبان شکارچی این پرنده
نحوه به روز رسانی دهک‌بندی یارانه‌بگیران اعلام شد+آدرس سامانه
سقز غرق در شادی+فیلم
برنامه تشییع پیکر واحد خاکدان اعلام شد
درگیری ارتش و پلیس آلمان با یکدیگر
کشتی آزاد امیدهای جهان؛ عظیمی طلا گرفت
نقض آتش‌بس در استان دروزی نشین؛ وزارت دفاع سوریه مرکز شهر السویدا را هدف قرار داد
انتخابات شهرداری نیویورک آغاز شد
حزب‌الله: سلاح خود را تحویل نمی‌دهیم
مصر، اتیوپی را به ایجاد سیل ساختگی با سد النهضه متهم کرد
ترامپ: برای کاهش تنش های تجاری به چین امتیازتی می دهیم
وقوع زلزله 5.5 ریشتری در شمال‌شرق چین
کامالا هریس ترامپ را مستبد خواند/او دوباره نامزد انتخابات می‌شود
تاثیر کاهش خرید نفت مسکو بر دهلی‌نو
یورش نیروهای ویژه اسرائیلی به شهر جنین
رضایت آمریکا از مذاکرات 5 ساعته با چین/ادامه مذاکرات تجاری از فردا
سینا خلیلی و ابوالفضل محمدنژاد فینالیست شد/مبارزه مهدی یوسفی برای مدال برنز
نجات مادر و کودک خردسال از گازگرفتگی
مکانیسم ماشه محصول تعلل در پیوستن به FATF بود
کانلی، نامزد طرفدار فلسطین رییس جمهور ایرلند می شود
عراقچی: بمب اتمی ایران، توانایی «نه گفتن» در برابر قدرت‌هاست
دلجویی مرزبانی سیستان‌ و بلوچستان از خانواده بانوی حادثه‌دیده در پایانه مرزی میلک
آمریکا با مصادره اموال روسیه به نفع اوکراین موافقت کرد
آبان گرم در انتظار پایتخت/ بارش فقط در ارتفاعات
هشدار دوم به بیمارستان‌های خصوصی برای تخلفات مالی
چرا ترامپ قادر به حذف ایران از جام جهانی نیست؟
ابلاغ برنامه وزارت اقتصاد برای رشد عدالت‌محور با 8 اولویت راهبردی و 6 ابرپروژه
واکنش سازمان ثبت احوال به انتشار آمار عجیب «نسبت طلاق به ازدواج»
بیش از 10 هزار شهید غزه ای زیر آوار است
جزئیات جدید از وضعیت ستاره والیبال ایران/پزشکان برای انتقال صابر کاظمی به قطر می‌روند
جاده چالوس یک‌طرفه شد
دموکرات‌ها ترامپ را به مخفی کاری متهم کردند
معرفی 90 اثر کتابی درباره جهان کودکی در ایران
تقدیر سپاه پاسداران از تولید سریال «پسران هور»
سیم‌پوز؛ راهکار پرداخت امن و بدون اینترنت برای کارتخوان‌های سیار
خداحافظی هاشمیان با بازیکنان پرسپولیس
X
آگهی تبلیغاتی