×
بین الملل
شناسه خبر : 252291
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/08 ساعت 17:06
واکنش مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا

واکنش مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه گفت: ایالات متحده به عنوان یک کشور مستقل می‌تواند در حوزه آزمایش های هسته ای تصمیمات مستقل بگیرد.

نورنیوز - گروه بین الملل:  «دیمیتری پسکوف» سهنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز (پنجشنبه) با بیان اینکه آمریکا هنوز هیچ پیشنهاد اساسی در مورد «پیمان استارت نو» ارائه نکرده است تاکید کرد: هنوز خیلی زود است که درباره پیشبرد گفت وگو با واشنگتن درباره این پیمان صحبت کنیم.

وی ادامه داد: سرنوشت «استارت نو» و آزمایش‌های هسته‌ای موضوعات متفاوتی هستند اما بارها در طول تماس‌های روسیه و آمریکا بر لزوم مذاکرات کارشناسی در مورد خلع سلاح هسته‌ای تاکید شده است.

استارت نو (New Start) یک پیمان در رابطه با کاهش تسلیحات هسته‌ای دو جانبه میان ایالات متحده آمریکا و فدراسیون روسیه است که روسای جمهور وقت دو کشور در ۸ آوریل ۲۰۱۰ در پراگ، پایتخت جمهوری چک در دیدار با یکدیگر آن را برای کاهش زرادخانه‌های هسته‌ای خود امضا کردند.

بنابر گزارش خبرگزاری ریانوستی، پسکوف در کنفرانس خبری هفتگی خود خاطرنشان کرد: خلع سلاح هسته‌ای موضوع بسیار پیچیده‌ای است و مذاکرات در مورد آن همیشه به مرور زمان تمدید می‌شود.

او همچنین درباره دستور جدید رئیس جمهور آمریکا به وزارت جنگ این کشور مبنی بر اینکه آزمایش سلاح‌های هسته‌ای را «در شرایط برابر» با روسیه و چین آغاز کند، گفت: ایالات متحده یک کشور مستقل است و حق دارد تصمیمات مستقلی، از جمله در حوزه آزمایش هسته‌ای اتخاذ کند.

مقام ارشد روس تصریح کرد: اگر ترامپ هنگام اشاره به اینکه سایر کشورها ظاهراً در حال آزمایش سلاح‌های هسته‌ای هستند، به (موشک) «بورِوستنیک» اشاره می‌کند، اطلاعات او نادرست است.

سخنگوی کرملین با تاکید بر اینکه آزمایش موشک بوروستنیک غیرهسته‌ای بوده است، اظهار داشت: رئیس جمهور آمریکا ادعا کرده است که کشورهای دیگر در حال انجام آزمایش‌های سلاح هسته‌ای هستند، اما اگر منظور او موشک بوروستنیک روسیه بوده، چنین ادعاهایی نادرست است.

پسکوف افزود: احتمالاً متوجه شده‌اید که پوتین [رئیس جمهور روسیه] روز یک‌شنبه در مورد بوروستنیک صحبت کرد و دیروز به آزمایش پوسیدون که دو روز قبل از آن اتفاق افتاد، اشاره کرد. مسکو امیدوار است اطلاعات مربوط به آزمایش‌های بوروستنیک و پوسیدون به‌طور دقیق و به درستی به ترامپ منتقل شده باشد.

او خاطر نشان کرد که این پرتاب‌ها به هیچ وجه نمی‌توانند آزمایش هسته‌ای تلقی شوند.

وی با تاکید بر اینکه «مهلت فعلی آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در حال اجراست» اظهار داشت: «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه بارها گفته است که اگر هر کشوری از مهلت قانونی آزمایش هسته‌ای صرف نظر کند، روسیه بر اساس آن اقدام خواهد کرد

او همچنین درباره آزمایش موفقیت آمیز اژدر هسته‌ای پوسیدون که رئیس جمهور روسیه روز گذشته آن را اعلام کرد، توضیح داد: پوتین در یک بیمارستان نظامی درباره پوسیدون اظهار نظر کرد، زیرا سربازان روس علاقه‌مند به یادگیری در مورد تضمین امنیت کشور هستند.

سخنگوی کرملین درباره گفت‌وگوها میان روسیه و ایالات متحده نیز خاطر نشان کرد: مسکو معتقد نیست که گفت‌وگوی بین دو کشور به بن‌بست رسیده است.

پسکوف در ادامه درباره انجام گفت‌وگویی بین پوتین و «شی جین‌پینگ» رئیس جمهور چین بیان کرد: در حال حاضر چنین چیزی در برنامه رئیس‌جمهور نیست، اما می‌توان آن را به سرعت ترتیب داد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
صرف صبحانه در ساعت اداری ممنوع اعلام شد
مهسا بهشتی در یکضرب فوق سنگین برنزی شد
حزب‌الله: تجاوز اسرائیل به شهرک بلیدا با چراغ سبز آمریکا انجام شد
مظنون اصلی سرقت از موزه لوور دستگیر شد
عشق دختر و پسر افغانستانی رنگ خون گرفت
رابرت مالی: ایران محدودیت‌های موشکی را نمی‌پذیرد
افغانستان؛ افغان مقیم ایران را ثبت هویت می کند
رایزنی تخت‌روانچی با وزیر خارجه عمان درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای
دو طلا و دو نقره برای کشتی ساحلی ایران
سفیران جدید ایران در ارمنستان و گرجستان معرفی شدند
آزادی موقت یکی از متهمان پرونده «موبایل موسوی»
عراقچی: دیپلماسی بخشی از قدرت دفاعی کشور است
اسامی داوران هفته نهم لیگ برتر اعلام شد
لندن یک تاجر ایرانی را تحریم کرد
تیم ملی تکواندو مردان ایران نایب قهرمان جهان شد
آمریکا طرح استقرار نیروی بین‌المللی در غزه را نهایی می‌کند
امضای توافق دفاعی جدید میان انگلیس و قطر
تراکتور (1)- پرسپولیس(1)| اولین آزمون کریم باقری در هفته نهم + گل تساوی
سیل در ویتنام جان 10 نفر را گرفت
هشدار حماس در مورد فعالیت‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی
21 زندانی ایرانی از ترکیه به داخل کشور منتقل شدند
نتانیاهو، دونالد ترامپ را بی‌اعتبار کرد
راه‌کار باشگاه ذوب آهن برای فرار از انحلال
نامعادله رکود اقتصادی و گرانی مسکن!
گوترش حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم کرد
آغاز مذاکره با تلگرام برای رفع فیلتر + جزئیات شروط
واکنش مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا
هم‌دستی گوگل و آمازون با صهیونیست‌ها در نسل کشی غزه
تصادف مرگبار در جاده نهاوند - کرمانشاه 5 کشته داشت
نبیه بری: با محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی مهار نمی شود
توضیحات عراقچی درباره بازگشایی مرز مسافری ایران و جمهوری آذربایجان
پاداش تکواندوکاران مدال آور پرداخت شد
قسام، جنازه دو اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد
دستگیری عاملین رعب و وحشت در محله نارمک تهران
برانکو از دنیای فوتبال خداحافظی کرد
تلفن همراه کودکان را به خطر اوتیسم نزدیک می‌کند
خداحافظی با سیم کارت های فیزیکی
بیش از 11 هزار چندقلوزایی در هفت ماه اول سال
رکورد 20 هزار فوتی تصادفات رانندگی شکسته شد
بازداشت 3 نفر در پرونده قتل خواننده مازندرانی
نوزادی که در آمبولانس اورژانس سقز به دنیا آمد
رئیس سازمان محیط زیست: چرخه خشونت در طبیعت باید شکسته شود
پویش 300 نفری نویسندگان جهان علیه نیویورک تایمز
آغاز حراج تازه شمش طلا در مرکز مبادله + شرایط خرید
اهمیت استقرار موشک میان‌برد «اورشنیک» در بلاروس
تعلیق یک‌ساله عوارض بندری آمریکا و چین
ترامپ: در سفر آسیا فرصت دیدار با کیم فراهم نشد
تاکید رئیس جمهور به تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای و مترو
تحویل سکه‌های پیش‌فروش با سررسید 30 مهر تا 10 آبان
مرگ مغزی صابر کاظمی تایید شد/ درخواست خانواده کاظمی از مردم
X
آگهی تبلیغاتی