×
بین الملل
شناسه خبر : 252013
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/28 ساعت 09:59
مقام نظامی عراق: حمایت ها و پشتیبانی های ایران را فراموش نخواهیم کرد

مقام نظامی عراق: حمایت ها و پشتیبانی های ایران را فراموش نخواهیم کرد

رئیس دانشگاه دفاع ملی و تحقیقات نظامی عراق دربازدید از دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش ایران، تاکید کرد: ملت عراق هیچگاه حمایت ها و پشتیبانی های جمهوری اسلامی ایران را فراموش نخواهد کرد.

نورنیوز - گروه بین الملل:‌ سپهبد خلبان عقیل مصطفی مهدی رئیس دانشگاه دفاع ملی و تحقیقات نظامی عراق در ابتدای این بازدید، گفت: روابط بین دو کشور دوست و همسایه، (ایران و عراق)، روابطی تاریخی است که در سالهای اخیر به نحو مطلوبی افزایش یافته و امیدواریم هرچه بیشتر توسعه یابد.

وی با بیان اینکه ملت عراق هیچگاه حمایت ها و پشتیبانی های جمهوری اسلامی ایران را فراموش نخواهد کرد، گفت: خیلی خوشحالیم که افسران عراقی در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران تحصیل می کنند و فارغ التحصیل می شوند. امکان حضور دانشجویان عراقی در دانشگاه های سایر کشورها وجود دارد اما ما ترجیح می دهیم آنان در ایران تحصیل کنند چراکه مطمئن هستیم افسران عراقی دوره بسیار خوبی را در این دانشگاه طی می کنند و اساتید دافوس ارتش ایران از سطح علمی و کیفی بالایی برخوردار هستند.

سپهبد خلبان عقیل مصطفی مهدی و هیأت عالی رتبه دانشگاه دفاع ملی و تحقیقات نظامی عراق در این بازدید، از کلاس های آموزشی، مرکز بازی جنگ، دانشکده جنگ، موزه نظامی، کتابخانه و کلاس های آموزش زبان فارسی دافوس ارتش بازدید کردند.

در ادامه این دیدار امیر سرتیپ حسین ولیوند زمانی، فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش نیز، گفت: در حوزه نظامی ما ارتباط خوبی را با عراقی ها شروع کرده و علاقه مند به توسعه آن هستیم. در دافوس ارتش نیز مشتاق حضور دانشجویان عراقی برای دوره تحصیلی جدید هستیم و طبیعتا اگر مراودات ما بیشتر شود، آمادگی داریم تبادل استاد هم داشته باشیم.

وی با بیان اینکه امیدواریم هر دو کشور در مسیر هم افزایی و تحقق اهداف عالیه خود، با موفقیت و سربلندی پیش بروند، تصریح کرد: روابط ایران و عراق ناگسستنی است.

بازدید
 

در ادامه این بازدید، امیر سرتیپ دوم غلامرضا نصیرپور، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دافوس ارتش، تاریخچه تأسیس و روند توسعه دانشگاه، رشته ها و مقاطع تحصیلی و برخی دستاوردها و توانمندی های علمی و آموزشی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش را ارائه کرد.

همچنین سپهبد خلبان ستاد «عقیل مصطفی مهدی» رئیس دانشگاه دفاع ملی و تحقیقات نظامی عراق روز شنبه ۲۶ مهرماه ۱۴۰۴ از دانشگاه عالی دفاع ملی ایران (داعا) بازدید کرد.

در این دیدار که با استقبال سردار سرتیپ اسماعیل احمدی‌مقدم رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی ایران، همراه بود، هیئت عراقی از امکانات و بخش‌های مختلف این دانشگاه شامل دانشکده‌های دفاع، مدیریت و بین‌الملل بازدید به عمل آورد.

همچنین در جریان این بازدید، امکانات رفاهی و اقامتی پیش‌بینی‌شده برای دانشجویان خارجی دانشگاه نیز مورد بررسی و ارزیابی هیات عراقی قرار گرفت.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
«رهش»، تصویری از وارونگی سیاست‌گذاری‌های شهری
مذاکرات افغانستان و پاکستان در عربستان بی‌نتیجه ماند
ادارات و آموزش مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد/ اجرای طرح زوج و فرد تا ساعت 18:30
عارف: نباید درهای حضور اساتید و دانشجویان ایرانی در مجامع دانشگاهی بین‌الملل را ببندیم
قالیباف: زن ایرانی معمار تمدن نوین است
هوای تهران همچنان در وضعیت قرمز
حذف انحصار از واردات نهاده‌های دامی با تهاتر نفت
فردا مدارس قم دایر است
برخی مدارس کهگیلویه و بویراحمد فردا تعطیل شدند
ویتکاف فردا با پوتین دیدار می‌کند
مهدی مبینی درگذشت
فردا ادارات و مدارس سراسر استان البرز دایر هستند
حساب سرپرستان خانوار طرح یسنا شارژ می شود/زمان و دهک های مشمول
اعلام شرایط فروش جدید ایران خودرو + جزییات و لینک ثبت نام
جزئیات حراج جدید سکه طلا؛ سقف خرید هر نفر 5 قطعه
پیام تبریک پزشکیان به بانوی کاراته‌کار ایران
دادگاه نتانیاهو باز هم لغو شد
پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه در پی درگذشت همسر معاون رئیس جمهور
رکورد تازه طلا؛ هشدار به بازار سرمایه
تونل امیرکبیر امشب مسدود می‌شود
علت حادثه منجر به فوت همسر معاون رئیس جمهور مشخص شد +فیلم
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ژاپن
مصوبات شهرآورد پرسپولیس–استقلال ؛ اختصاص 1600 بلیت به بانوان
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 10 آذر 1404+ جدول
واکنش شرکت کفش ملی به خبر واگذاری غیرقانونی ملک میدان قیام
واژگونی مینی‌بوس کارگران معدن در بردسکن
تاج: درباره حضور در قرعه‌کشی جام جهانی 2026 در حال رایزنی هستیم
بهشت زهرا (س) هنوز ظرفیت دارد
بارش‌های شدید در گیلان و مازندران
انتصاب 4 عضو حقیقی شورای عالی نوجوانان و جوانان از سوی رئیس جمهور
قیمت دلار و سایر ارزها امروزدوشنبه 10 آذر1404+ جدول
قیمت خرید تضمینی جو و ذرت تعیین شد
هشدار تولیدکنندگان مرغ درباره آینده بازار
فراخوان هفت سازمان بین‌المللی برای بازداشت فوری سران رژیم صهیونیستی
3 کشته در تصادف محور کرند - سرپل‌ذهاب
تجلیل رییس‌جمهور از یک معلم قزوینی
حقوق بازنشستگان همسان سازی می شود+ جزییات
بازگشت شاخص بورس به مدار صعودی | جهش 40 هزار واحدی
خودروها چند درصد مقصر آلودگی هوا هستند؟
سدهای مهم فقط 32 درصد آب دارند
گزینه‌های جنجالی برای پایان جنگ اوکراین
بهترین زمان و بهترین ورزش در هوای آلوده
سکوت عجیب فیفا در قبال تحریم قرعه‌کشی جام جهانی از سوی ایران
تردد خودروهای هیبریدی در طرح زوج و فرد آزاد است
سهم تاکسی‌های اینترنتی در آلودگی هوای پایتخت
نمایش فیلم‌های کوتاه جشنواره جهانی فیلم فجر به سانس فوق‌العاده رسید
خشونت ساختاری آمریکا و بحران امنیت
مبعلی سرمربی الفتح امارات شد
189 نقطه حادثه خیز در پایتخت رفع خطر شد
زمان دقیق واریز مرحله پنجم کالابرگ اعلام شد
X
آگهی تبلیغاتی