نورنیوز - گروه ورزشی : سید ابوالفضل جلالی که مثل همیشه یکی از مهرههای اصلی استقلال بود و در سمت چپ خط دفاعی این تیم مقابل المحرق بحرین حضور داشت، پس از شکست تیمش ابراز شرمندگی کرد.
در شبی که استقلال روی اشتباه دیدیه اندونگ یک گل از المحرق دریافت کرد و دومین شکست در آسیا را متحمل شد، ابوالفضل جلالی در پایان مسابقه مقابل دوربین تلویزیونی قرار گرفت و عنوان کرد: بازهم شرمنده هوادارانمان شدیم و عذرخواهی میکنیم. حرفی برای گفتن ندارم. شرمندهایم.
او درباره موقعیتهای زیادی که استقلال از دست داد، گفت: بازی خیلی خوبی بود و موقعیتهای خوبی داشتیم، اما نتوانستیم از آنها استفاده کنیم. روی یک غافلگیری که میدانستیم، گل خوردیم.
مدافع چپ استقلال یادآور شد: باید جزئیات را رعایت میکردیم، اما با وجود آنالیز تیم حریف، متاسفانه با غافلگیری یک گل دریافت کردیم. اول و آخر شرمنده هواداران عزیزمان هستیم که آمدند و ما را حمایت کردند. حرفی هم نمیماند.