×
حوادث
شناسه خبر : 247857
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/05 ساعت 23:45
سرنوشت مرگبار  دو قاتل بعد از بخشیده شدن

سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن

‌عاملان قتل زن سالخورده که با انگیزه سرقت دست به جنایت زده و به قصاص محکوم شده بودند، پس از بخشش اولیای دم و آزادی از زندان، قربانی سرنوشت مرگباری شدند.

نورنیوز-گروه حوادث:   این پرونده دریکی از روزهای آذر سال۹۴ ورق خورد. در آن زمان گزارش قتل زنی ۸۳ساله به پلیس یکی از شهرهای جنوب کشور اعلام شد. فرزندان این زن که برای سرکشی به خانه مادرشان رفته بودند با پیکر بی‌جان او مواجه شدند و پلیس را خبر کردند. خانه زن سالخورده به هم ریخته بود و جسدش درحالی‌که دست و پایش را بسته بودند، داخل اتاق خواب رها شده بود. او به‌دلیل خفگی، به قتل رسیده بود و بررسی‌ها حکایت از این داشت که همه طلا و جواهرات زن سالخورده به سرقت رفته است.

تحقیقات تیم جنایی برای شناسایی عاملان این سرقت مرگبار آغاز شد. آنچه مسلم بود سرقت از سوی یک آشنا صورت گرفته بود؛ چرا که بررسی‌ها نشان می‌داد قاتل یا قاتلان به راحتی وارد خانه این زن شده‌اند و احتمالا با او آشنا بوده‌اند. در این شرایط تحقیقات روی آشنایان قربانی تمرکز یافت و مشخص شد که یکی از بستگان دور مقتول که مدت‌ها بود ورشکسته و بیکار شده بود، به تازگی یک خودروی ۲۰۷صفر خریده است. همین موضوع شک کارآگاهان را برانگیخت و در ادامه سرنخ‌هایی به‌دست آمد که نشان می‌داد این مرد در روز حادثه حوالی خانه مقتول مشاهده شده است.

مظنون اصلی پرونده که مجید نام داشت، دستگیر شد و در بازجویی‌ها لب به اعتراف گشود و راز قتل زن سالخورده را فاش کرد. مجید گفت: من در کار واردات لوازم خودرو بودم اما شریکم سرم کلاه گذاشت و همه سرمایه‌ام را با خود برد. از آن پس زندگی‌ام ویران شد و به نقطه صفر رسیدم. اصلا شرایط خوبی نداشتم تا اینکه مدتی قبل در یک مهمانی خانوادگی متوجه شدم که یکی از بستگان دور پدرم، طلا و جواهراتش را در بالشت پنهان می‌کند. این جمله را که شنیدم وسوسه سرقت به جانم افتاد. موضوع را با یکی از دوستانم به نام فرزاد درمیان گذاشتم و او نیز قبول کرد که با من همراه شود.

وی ادامه داد: قرار ما در ابتدا، سرقت بود اما وقتی وارد خانه زن تنها شدیم و دست و پایش را بستیم، ترسیدیم مرا شناسایی کند و به همین دلیل من و همدستم با مشارکت یکدیگر، زن تنها را خفه کردیم و طلا و جواهراتش را به سرقت بردیم.

با اعترافات مجید، همدست او نیز دستگیر شد و به شرکت در این جنایت اقرار کرد. عاملان این سرقت مرگبار پس از محاکمه در دادگاه به اتهام مشارکت در قتل عمدی به قصاص محکوم شدند و هرچند به حکم اعتراض کردند اما قضات عالی‌رتبه مهر تأیید بر این حکم زدند. به این ترتیب شمارش معکوس برای قصاص قاتلان شروع شد.

قاتلان در یک قدمی مجازات قصاص قرار داشتند و در این شرایط تلاش خیرین برای بخشش آنها ادامه داشت. از سوی دیگر، از زندان خبر می‌رسید که قاتلان پس از این جنایت توبه کرده و در زندان به انجام کارهای خیر روی آورده و بیشتر ساعت‌های روز در حال حفظ قرآن و خواندن دعا و نیایش هستند. این خبرها که به گوش اولیای دم رسید، دلشان به رحم آمد و در نهایت به شرط دریافت دیه برای کمک به افراد نیازمند، هردو قاتل را بخشیدند. قاتلان که کابوس‌هایشان پایان یافته و به زندگی بازگشته بودند، پس از گذشت ۱۰سال از زندان آزاد شدند.

اگرچه عاملان قتل زن سالخورده با بخشش اولیای دم فرصت زندگی دوباره یافتند و از زندان آزاد شدند اما در مدت یک سال گرفتار سرنوشت عجیبی شدند. یکی از قاتلان تنها ۳‌ماه پس از آزادی از زندان زمانی که همراه خانواده‌اش به شمال کشور سفر کرده بود، تصمیم گرفت برای آب‌تنی وارد دریا شود. محلی که او انتخاب کرده بود، محدوده غیرمجاز بود و مرد جوان زمانی که وارد دریا شده بود، گرفتار امواج شد و جانش را از دست داد. این اما پایان ماجرای پرونده قتل زن تنها نبود؛ چرا که قاتل دوم نیز مدتی قبل درحالی‌که حدود یک سال از آزادی‌اش می‌گذشت درحالی‌که برای چیدن میوه بالای درختی رفته بود، تعادلش را از دست داد و سقوط کرد و دچار مرگ مغزی شد. خانواده‌اش وقتی از پزشکان شنیدند که او دیگر به زندگی برنمی‌گردد، پای برگه اهدای عضو را امضا کردند و به این ترتیب اعضای بدن او به بیماران نیازمند اهدا شد و به این ترتیب سرنوشت ۲قاتلی که بخشیده شده بودند، با مرگ گره خورد.


همشهری
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس الحشدالشعبی: از تهدیدها هراسی نداریم و به دفاع از عراق پایبند هستیم
تعدیل نیرو و تعطیلی ده‌ها شعبه استارباکس در آمریکا و کانادا
اخراج تیم دوچرخه سواری رژیم اسرائیل از مسابقه تور ایتالیا
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
X
آگهی تبلیغاتی