نورنیوز - گروه ورزشی: رقابتهای اسکیت قهرمانی جهان در ماده ۱۰۰ متر سرعت در چین برگزار شد و نماینده ایران در پایان این رقابتها به مدال برنز دست یافت.
در پایان مسابقات ماده ۱۰۰ متر اسکیت سرعت قهرمانی جهان که در بیداهه چین در حال برگزاری است ایران صاحب یک مدال برنز شد.
میلاد صالحی، محمد سروشمهر، امیرمهدی یاحقی و محمد امین صمیمیفر نمایندگان ایران در این مسابقات بودند که در ماده ۱۰۰ متر اسکیت سرعت به رقابت پرداختند.
میلاد صالحی که مرحله مقدماتی و یک چهارم نهایی را با موفقیت پشت سر گذاشته بود، در مرحله نیمهنهایی و در گروه سوم ماده ۱۰۰ متر با گوزمن از اسپانیا و پیرگیگلی از ایتالیا رقابت کرد و با کسب رکورد ۱۰.۰۶۴ از راهیابی به مرحله نهایی و فینال بازماند.
همچنین محمد سروشمهر دیگر نماینده ایران در مرحله مقدماتی و در گروه هفتم مرحله یک چهارم نهایی با گوزمن اسپانیایی رقابت کرد و با ثبت رکورد ۱۰.۱۴۳ از صعود به مرحله نیمهنهایی بازماند.
امیرمهدی یاحقی نیز مراحل مقدماتی و یک چهارم نهایی را با صدرنشینی به اتمام رساند. او که در گروه دوم با ورزشکارانی از کشورهای چینتایپه و فرانسه همگروه بود، توانست با ثبت زمان ۱۰.۰۲۲ به مرحله نیمهنهایی این رقابتها راه پیدا کند.
او در این مرحله برابر نمایندگانی از کشورهای کلمبیا و چینتایپه به رقابت پرداخت و با ثبت زمان ۱۰.۱۰۵ ثانیه توانست به فینال راه پیدا کند.
در پایان رقابتهای فینال، یاحقی به مدال برنز اسکیت سرعت قهرمانی جهان در ماده ۱۰۰ متر دست پیدا کرد.
محمدامین صمیمیفر دیگر نماینده ایران هم پس از اینکه با صدرنشینی وارد مرحله یک چهارم نهایی شد، در این مرحله و جمع ۱۵ نفر برتر در گروهی که ورزشکارانی از کشورهای ایتالیا و فرانسه حضور داشتند، توانست رکورد ۱۰.۳۷۳ را به ثبت برساند و از راهیابی به مرحله بعد بازماند.
کاروان ایران با کسب مدال برنز یاحقی به کار خود در ماده ۱۰۰ متر پایان داد.