×
اقتصادی
شناسه خبر : 244751
تاریخ انتشار : جمعه 1404/06/21 ساعت 17:15

رکود بی‌سابقه در بازار طلا؛ کاهش قیمت و تقاضا ادامه دارد

با وجود رشد چشمگیر 64 دلاری بهای جهانی طلا در هفته گذشته، بازار داخلی سکه و طلا با روند کاهشی قیمت مواجه شد. به گفته رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران رکود تقاضا همچنان ادامه دارد و فعالان بازار هشدار می‌دهند که ادامه این وضعیت می‌تواند به تعطیلی کارگاه‌ها و آسیب جدی به صنعت منجر شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن اشاره به افزایش چشمگیر ۶۴ دلاری بهای جهانی طلا در هفته گذشته، در رابطه با وضعیت یک هفته اخیر بازار داخل تاکید کرد که با وجود رشد قیمت اونس در بازارهای جهانی، بازار داخلی طلا و سکه با روند کاهشی همراه شد و در عین حال رکود تقاضا همچنان ادامه دارد.

نادر بذرافشان در تشریح وضعیت یک هفته اخیر بازار طلا اظهار کرد: در بازارهای جهانی شاهد افزایش نسبتاً بالا و چشمگیری بودیم، بطوریکه بهای اونس جهانی در طول هفته گذشته ۶۴ دلار رشد داشت و تا لحظه تنظیم این خبر به ۳۶۵۴ دلار رسید.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: برخلاف روند صعودی بازار جهانی اما در بازار داخلی شاهد کاهش قیمت‌ها بودیم؛ به‌گونه‌ای که هر مثقال طلای ۱۷ عیار با ۱۳۰ هزار تومان کاهش، ۳۷ میلیون و ۳۸۰ هزار تومان رسید و هر گرم طلای ۱۸ عیار با ۲۵ هزار تومان کاهش، هشت میلیون و ۶۲۲ هزار تومان به ازای هر گرم، معامله شد.

این مقام صنفی اعلام کرد: در بازار سکه نیز اندکی کاهش قیمت داشتیم؛ بطوریکه سکه طرح جدید با ۲۰۰ هزار تومان افت به ۹۲ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان و سکه طرح قدیم با ۱۵۰ هزار تومان کاهش به ۸۶ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان رسید. همچنین نیم‌سکه با یک میلیون و ۵۰ هزار تومان کاهش، ۴۸ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و ربع‌سکه با ۴۰۰ هزار تومان افت، ۲۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شد. سکه یک گرمی بانک مرکزی نیز در طول هفته ۱۰۰ هزار تومان ارزان و ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد.
بذرافشان با بیان اینکه حباب سکه در هفته گذشته افزایش یافته است، تصریح کرد: با وجود کاهش قیمت‌ها در بازار، به دلیل نوسانات و تفاوت میان قیمت طلا و سکه، حباب سکه ۶۵۰ هزار تومان رشد داشت و هم‌اکنون به هشت میلیون و ۳۵۰ هزار تومان رسیده است.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن اشاره به شرایط کلی بازار طلا و جواهر گفت: متأسفانه از ابتدای سال تاکنون شرایط بازار در رکود قرار داشته و اکنون نیز با وجود نزدیک شدن به روزهای پایانی ماه ربیع‌الاول، تغییری در وضعیت تقاضا ایجاد نشده است. رکود و کاهش خرید همچنان ادامه دارد و روزهای سخت برای فعالان این صنف دوباره تکرار می‌شود.

این مقام صنفی در پایان هشدار داد: در صورت ادامه این شرایط، بسیاری از کارگاه‌های تولیدی و واحدهای توزیعی به دلیل مشکلات اقتصادی و هزینه‌های جاری قادر به ادامه فعالیت نخواهند بود. این موضوع می‌تواند آسیب‌های جدی به صنعت طلا و جواهر وارد کند و مشکلات زیادی برای کارگران و پرسنل تولیدی به وجود آورد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تصادف کامیون مرگ در کارناتاکای هند
احتمال برگزاری جلسه‌ای جدید با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا
بیانیه نیویورک مسیری غیرقابل بازگشت به سوی صلح در خاورمیانه
خیبر خرم آباد صدرنشین باقی ماند
FATF در آستانه تغییر؟ هشدار درباره مانع‌تراشی داخلی در پرونده ایران
رزمایش مشترک روسیه و بلاروس/واکنش لهستان به نقض حریم هوایی
پدری که قاتل چارلی کرک را لو داد از جایزه میلیونی صرف نظر کرد
رازهای قطعه هنرمندان در روز ملی سینما
خلیل الحیه زنده است؛ حماس شایعات را تکذیب کرد
«بی‌طرفی»؛ خط قرمز اخلاق در برابر نسل‌کشی فلسطین
تصمیم نهایی درباره NPT؛ کلید حل معما در دست حاکمیت است
جنایت تازه اسرائیل از نگاه حماس: قانون بین‌الملل زیر پا له شد
اسرائیل تهدید امنیتی اول منطقه است نه ایران
پزشکیان به اجلاس اضطراری سران کشورهای اسلامی می رود
سپاهان (1) - گل‌گهر (1)
امپراتوری خون و دلار؛ ثروت ثابتی چگونه ساخته شد؟
تعیین تکلیف 98 درصد واحدهای مسکونی آسیب‌دیده تهران در جنگ
عکس های منتخب حیات وحش هفته
64756 شهید در سکوت جهانی؛ غزه هنوز زیر آوار است
تغییر جنجالی در NBA در مورد شوت‌های راه دور ثانیه پایانی
یوزهای ایرانی زیر ذره‌بین دوربین‌های دید در شب!
استقلال (0)- استقلال خوزستان (1) | 10 نفره شدن استقلال خوزستان
ناوگان شکست حصر غزه به تونس رسید
رأی‌گیری مجمع عمومی سازمان ملل برای برپایی کشور فلسطین
جوان 20 ساله قربانی دعوای خیابانی در رباط کریم شد
خوراکی‌های سالمی که مخفیانه چاقتان می‌کنند
هشدار گوترش درباره حمله رژیم صهیونیستی به دوحه
ترامپ: صبرم از دست پوتین لبریز شده!
یک‌ طرفه شدن مقطعی محور هراز در مسیر شمال به جنوب
سفر جنجالی وزیر خارجه آمریکا به تل‌آویو
هزینه ساخت مسکن به سقف رسید؛ هر متر 30 میلیون تومان!
سیل در اندونزی؛ 19 کشته و ده‌ها مفقود
تصمیم جنجالی هلند علیه رژیم صهیونیستی
تراکتور 4-1 آلومینیوم| هت‌تریک دروژدک و پیروزی پرگل تراکتور برابر آلومینیوم +خلاصه
آیا ترامپ سکته کرده است؟ نشانه‌ای جدید همه را شوکه کرد!
کرملین خبر از توقف مذاکرات روسیه و اوکراین داد
مرگ مرد 55 ساله در سقوط از ارتفاعات بند نادری
27 سال زندان برای رئیس‌جمهور سابق برزیل
رکود بی‌سابقه در بازار طلا؛ کاهش قیمت و تقاضا ادامه دارد
زمان قرعه‌کشی جام ملت‌های فوتبال زیر 23 سال آسیا مشخص شد
بیانیه‌ پارلمان‌های عربی و آفریقا در محکومیت حملات رژیم صهیونیستی
نقره‌ تاریخی و دو برنز جودوکاران نوجوان ایران در آسیا
قاتل چارلی کرک در یوتا دستگیر شد+ جزئیات
رقیبان کشتی گیران آزادکار ایران مشخص شدند
ترافیک فوق سنگین در محور خروجی گیلان
پوستر فولاد منتشر شد
حکم اعدام قاتل الهه حسین‌نژاد نهایی شد+جزییات
مرگ2 دختر نوجوان براثر سقوط غلتک راهسازی
خزر خشمگین شد/ هشدار جدی به مردم؛ در دریای خزر شنا نکنید
سه غایب بزرگ حریف پرسپولیس؛ به بازی نمی‌رسند
X
آگهی تبلیغاتی