×
اجتماعی
شناسه خبر : 242970
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/12 ساعت 16:55

ظفرقندی: روند تأمین دارو بهبود یافته است

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه تحریم‌ها اساساً بر تأمین دارو تأثیر دارد، گفت: ما پیش‌بینی لازم را انجام دادیم و می‌توانم الان اعلام کنم کمبودهای دارویی نسبت به سال قبل خیلی کمتر شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: محمدرضا ظفرقندی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره تاثیر اجرا شدن مکانسیم ماشه بر تامین دارو، تصریح کرد: اساسا تحریم علی‌رغم ادعای مدعیان حقوق بشر، روی دارو تأثیر دارد. این تاثیر را ما با مکانیزم‌هایی باید به حداقل برسانیم.

وی یادآور شد: نمی‌گویند ما دارو را تحریم می‌کنیم ولی در مبادله ارز یا مواد اولیه‌ای که برای دارو لازم است باید تأمین ارز کنیم که طبیعتا مبادله ارز در تحریم‌ها دچار مشکل می‌شود و در تهیه دارو باید از مکانیزم‌های خاصی استفاده شود.

وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه ما پیش‌بینی لازم را انجام دادیم و می‌توانم الان اعلام کنم کمبودهای دارویی ما نسبت به سال قبل خیلی کمتر شده است.

ظفرقندی در پاسخ به پرسشی درباره کمبود شیرخشک، گفت: در شیرخشک معمولی هیچ مشکلی نداریم و کاملاً داخل کشور تولید می‌شود و به میزان کافی وجود دارد. حتی در زمان جنگ با توجه به جابه‌جایی که جمعیت کشور داشتند، در همان مناطقی که رفتند هم شیرخشک را تأمین کردیم.

وی یادآور شد: در زمینه برخی شیرخشک‌های رژیمی که وابسته به ارز و وارداتی است تامین شده، منتها گاهی اوقات با کاهش و افزایش ارز ممکن است کمبودهای ایجاد شود ولی معمولاً تا الان توانستیم تأمینش کنیم.

وزیر بهداشت در پاسخ به پرسشی درباره ظرفیت دانشجوی پزشکی اظهار کرد: دقیقاً مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی اجرا شده و هیچ تخلفی صورت نگرفته و کسانی که اعلام کردند تخلف صورت گرفته باید حرف‌شان را اثبات کنند.

ظفرقندی یادآور شد: مصوبه شورای انقلاب فرهنگی این بود که ۲۰ درصد افزایش در سال ۱۴۰۴ منهای آن مقداری که قبلا اضافه شده - که قبلاً بیش از ۲۰ درصد بوده - باشد که دقیقا همان تعداد گرفته شده است. اساسا میزان تعدادی که باید گرفته شود توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی به سازمان سنجش اعلام شده نه وزارت بهداشت.

وی ادامه داد: استان‌هایی که برای مناطق محروم نیاز دارند از دانشگاه‌ها استعلام شده است، برخی استان‌ها مناطق محروم‌شان کمتر و بعضی‌ها بیشتر است؛ سیستان و بلوچستان، گلستان، کردستان و هرمزگان مناطق محروم‌شان بیشتر است و اعلام نیاز بیشتری کردند، ما هم برای آن مناطق سهمیه بیشتری در نظر گرفتیم.

وزیر بهداشت همچنین اعلام کرد: در اصلاحیه دفترچه که همین امروز و فردا انجام می‎شود ما این تمهید را داریم که در هیچ استانی کمتر از سال گذشته دانشجو نگیریم.

ظفرقندی در پاسخ به پرسشی درباره آمار مهاجرت متخصصان، اظهار کرد: می‌توانم این موضوع را اعلام کنم که درخواست مهاجرت متخصصان در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۸ درصد کاهش داشته است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ماجرای نجات 8 تکنسین نفتی گرفتار در تالاب شادگان چه بود؟
گفت‌وگوی لاریجانی با مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر انگلیس
دکل‌های فاقد مجوز در تهران برچیده می‌شوند
حمله موشکی یمن فرودگاه اصلی اسرائیل را به تعطیلی کشاند
واشنگتن از ادامه عملیات علیه قاچاقچیان مواد مخدر خبر داد
قیمت نهایی پیش‌فروش سکه در بازار رسمی اعلام شد + جزئیات
شهریه دانشگاه آزاد در سال تحصیلی جدید چقدر افزایش یافت؟
مهروز ساعی پس از حذف رقبا، سرمربی تیم ملی تکواندو شد
صدای مخالفت دولت با مازوت‌سوزی بلند شد
دیدار هیجان‌انگیز استقلال خوزستان و استقلال تهران در اهواز
شرایط جدید فروش سه محصول محبوب سایپا برای شهریور 1404 اعلام شد+جدول و لینک سایت
اظهارات وزیر اسرائیل درباره الحاق کرانه باختری خطرناک است
نمایندگان مجلس خواستار بازنگری عراقچی در تعهدات NPT شدند
هواداران ویارئال علیه جذب بازیکن اسرائیلی واکنش نشان دادند
لایحه سی.اف.تی بار دیگر روی میز مجمع تشخیص مصلحت نظام
نورویدیو | 12 روز مقاومت؛تکرار حماسه دلواری‌ها
بقایی: فرانسه برای پیگیری آزادی تبعه ایرانی قول همکاری داده است
جزییات پرداخت وام ضروری 50 میلیونی به بازنشستگان کشوری
گروسی از پیگیری‌ برگزاری نشست با ایران خبر داد
گزارش تصویری | رژه عظیم نظامی چین
وزیر نفت: مشکلی در فروش نفت نداریم
کمیته اخلاق خواستار شفاف‌سازی از پرسپولیس شد/ آغاز به کار سامانه ملی بلیت‌فروشی
راهکارهای تسویه مالی و ایجاد کمیته صلح مطرح شد + فیلم
کاهش بی‌سابقه محبوبیت اسرائیل در افکار عمومی ایالات متحده
ظفرقندی: روند تأمین دارو بهبود یافته است
مرحله جدید کالابرگ آغاز می شود/زمان اجرا و دهک های مشمول
ایران چک جدید 500 هزار ریالی وارد شبکه بانکی شد
مهلت انتخاب رشته کنکور 1404تمدید شد+زمان تمدید
انفجار مهیب در نزدیکی فرودگاه دمشق
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 12 شهریور
اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه هیات دولت چه گفتند؟
حضور دختر کیم جونگ اون در چین، شایعات جانشینی‌اش را داغ‌تر کرد
آخرین وضعیت اکبر زنجانپور پس از جراحی
رشد 46 هزار واحدی شاخص کل بورس
ترامپ و بحران‌سازی ساختگی علیه ونزوئلا
دزدی ماهرانه با ترفند شعبده‌بازی
کنسرت رایگان همایون شجریان لغو شد
ساعت کاری ادارات تا پایان شهریور تغییر نمی‌کند
چین به روسیه در جنگ اوکراین با ارسال قعطات کمک کرده است
مرد عصبانی زنش را به آتش کشید
اقدامات ویژه در پرونده بابک زنجانی/ 15 زندانی اوین هنوز فراری اند/توبه امیر تتلو احراز شده
نورنما |سقوط سبد جوجه اردک‌ها وسط اتوبان
رئیس‌جمهور و مسأله آفرینش «تصویر ایران»
اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون دکتری مشخص شد + جزییات
انتقاد تند ملی‌پوش پیشین از وضعیت تنیس ایران+پاسخ فدراسیون تنیس به انتقادها
مستأجران کم‌درآمد؛ هدف اصلی سیاست‌های مسکنی
12 روز مقاومت؛ تکرار حماسه دلواری‌ها
اصلاحات در ظرفیت‌های کنکور سراسری در راه است
ماجرای تیراندازی به فرمانده یگان حفاظت شمیرانات چه بود؟ + تصاویر
کاترین بیگلو: «خانه دینامیت»، به صدا درآوردن زنگ خطر برای آینده بشریت است
X
آگهی تبلیغاتی