×
سیاسی
شناسه خبر : 242347
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/14 ساعت 13:51
عارف: معضل پسماند سه استان شمالی کشور باید حل شود

عارف: معضل پسماند سه استان شمالی کشور باید حل شود

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به تصویب چهار طرح مهم در حوزه‌های راه، نیرو، سدسازی و انرژی گفت: باید معضل بیش از سه دهه‌ای پسماند سه استان شمالی کشور که به آسیب‌های غیرقابل جبران به جنگل‌های شمالی منجر شده است، هر چه سریع‌تر در این دولت حل شود.

نورنیوز - گروه سیاسی: محمدرضا عارف در پنجمین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۴ که وزرای راه و شهرسازی، نفت، نیرو و جهاد کشاورزی، دبیر هیأت دولت، سخنگوی دولت، رئیس سازمان برنامه و بودجه و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، بررسی و تصویب چهار طرح مهم ملی عمرانی و توسعه‌ای تنها در یک جلسه شورای اقتصاد را نشانگر وفاق، انسجام، هماهنگی و همکاری تمامی دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مدر دولت وفاق ملی برشمرد.

وی همچنین به تصویب طرح تولید و استفاده از سوخت مشتق شده از پسماند عادی برای جایگزینی مازوت و گاز در کارخانه‌های سیمان اشاره و تصریح کرد: این طرح مهم در راستای حفاظت از محیط زیست و جلوگیری از آلودگی هوا به تصویب رسید.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به تجربه موفق استان اصفهان در جداسازی پسماند خشک و تر، از صدا و سیما، رسانه‌ها و همچنین نهادهای فرهنگی کشور خواست تا در زمینه جداسازی پسماند خشک و تر از مبدأ بین آحاد جامعه فرهنگ‌سازی کنند.

عارف با اشاره به اینکه حفاظت از جنگل‌های زاگرس و جمع‌آوری پسماندهای جنگل‌های شمالی کشور، دو طرح مهم محیط زیستی دولت چهاردهم است، خاطرنشان کرد: باید معضل بیش از سه دهه‌ای پسماند سه استان شمالی کشور که به آسیب‌های غیرقابل جبران به جنگل‌های شمالی منجر شده است، هر چه سریع‌تر در این دولت حل شود.

وی تاکید کرد: از پسماند در جهان به عنوان طلای سیاه یاد می‌شود و یک بسته با اولویت فوری با همکاری نهادهای مرتبط در زمینه سرمایه‌گذاری ساخت مراکز بازیافت پسماند تهیه و در بودجه سال آینده کشور گنجانده شود.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به اهمیت توسعه و پیشرفت سواحل جنوبی خلیج فارس به ویژه منطقه مکران، بر ضرورت تکمیل ترمینال بین‌المللی فرودگاه شهید دستغیب شیراز برای تسهیل دسترسی‌های بین‌المللی و داخلی به مناطق جنوبی کشور تاکید کرد.

همچنین در این جلسه که به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد، طرح تکمیل ترمینال بین‌المللی فرودگاه شهید دستغیب شیراز با سرمایه‌گذاری ۲ هزار و ۳۸۴ میلیارد تومانی از محل منابع داخلی شرکت مادرتخصصی فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران ظرف دو سال آینده مصوب شد.

دستورالعمل تعرفه خدمات آب خارج از تأسیسات شرکت‌های آب و فاضلاب به تصویب اعضای این جلسه نیز رسید که در این راستا عواید حاصله از برداشت آب دریا برای مصارف خارج از شرکت‌های آب و فاضلاب صرف محیط زیست منطقه خواهد شد.

در ادامه نیز جدول زمانبندی تسهیلات مالی خارجی طرح احداث ساختمان «سد مخزنی باغان» اصلاح شد.

طرح تولید و استفاده از سوخت مشتق شده از پسماند عادی برای جایگزینی مازوت و گاز در کارخانه‌های سیمان در راستای جلوگیری از آلودگی هوا و حفاظت از محیط زیست از دیگر مصوبات این جلسه بود.

در پنجمین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۴، چهار طرح مهم در حوزه‌های راه، نیرو، سدسازی و انرژی شامل تکمیل ترمینال بین‌المللی فرودگاه شهید دستغیب شیراز، اصلاح دستورالعمل تعرفه خدمات آب خارج از تأسیسات شرکت‌های آب و فاضلاب، اصلاح جدول زمانبندی تسهیلات مالی خارجی سد مخزنی باغان و طرح تولید و استفاده از سوخت مشتق شده از پسماند عادی مصوب شد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نورنما | شعله‌های بی‌رحم آتش
هشدار وزارت بهداشت درباره مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک
افزایش آلودگی هوای تهران با بروز وارونگی دما
مریم خدابنده به مدال نقره رسید
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروزشنبه 1 آذر 1404+ جدول
تهران در خشک‌ترین پاییز قرن
حمله پهپاد اسرائیلی به جنوب لبنان
بررسی نقش زمین‌خواران در آتش‌سوزی جنگل‌های چالوس آغاز شد
بسیج؛ تداوم ایمان و غیرت فاطمی
نیروی زمینی ارتش آماده پاسخ به تهدیدات دشمن است
زمان رسیدن بنزین سوپر به جایگاه‌ها: یک هفته تا یک ماه
شهردار نیویورک: دولت اسرائیل مرتکب نسل‌کشی شده است
ثبت بیش از 7000 تصادف در کشور طی 7 ماهه امسال
احیای «قیمومت»در لوای «هیات صلح»
طول کارشناسی ارشد یکسال و دکتری به 3 سال کاهش می‌یابد
ونس: منتقدان طرح صلح اوکراین در دنیای خیالی زندگی می‌کنند
گزارشگر سازمان ملل: تحریم‌های آمریکا وضعیت انسانی در کوبا را وخیم‌تر کرده است
افزایش خشونت‌های خانگی در آلمان
کاندیدای محبوب ترامپ، از مجلس نمانیدگان استعفا می‌دهد
1200 مدرسه تهران در حال تجهیز به پنل خورشیدی
از فناوری بازدارنده تا سرمایه‌ساز ملی
پیامدهای قطعنامه شورای حکام
منطق قطعنامه شورای حکام دیپلماسی اجبار
سازمان پزشکان بدون مرز : اسرائیل از زمان آتش بس 300 فلسطینی را کشته است
اعزام هواپیماهای اطفای حریق ترکیه به چالوس؛ عملیات مهار آتش وارد روز هفتم شد
درخشش کشتی‌گیران؛ ایران در المپیک ناشنوایان طلایی شد
جریمه 200 هزار تومانی و ابطال معاینه فنی خودروهای دودزا
نابودی جنگل‌های هیرکانی در آتش بی‌توجهی
تهرانی ها 21 روز هوای ناسالم درآبان ماه تنفس کردند
آغاز اجلاس گروه 20 در آفریقا در غیاب ترامپ
رانندگان تاکسی‌های اینترنتی در آستانه برخورداری از بیمه اجتماعی
قصور در مهار آتش الیت بدون اغماض پیگیری می‌شود
چرخش 180 درجه‌ای ترامپ در دیدار با ممدانی؛ از «کابوس» تا اعلام حمایت
تهرانی‌ها خون اهدا کنید؛ ذخایر خونی رو به کاهش است
گزارشگر ویژه سازمان ملل: حملات اسرائیل به لبنان، مصداق جنایت جنگی است
ربایش 227 دانش‌آموز و معلم در نیجریه
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 1 آذر1404
چرا رهبرانقلاب به حجت الاسلام صدیقی تسلیت گفتند؟
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 1 آذر 1404 + وضعیت استان‌ها
پیشرفت‌های تصویربرداری در بارداری؛ تشخیص زودهنگام سندرم داون
نوراینفو | انجام چه کارهایی سر صبح ممنوع است؟
داروی نقرس چگونه از حملات قلبی جلوگیری می‌کند؟
آیا ورزش با معده خالی باعث افزایش چربی سوزی می ‌شود؟
جهش‌های ژنتیکی نادری که علت احتمالی ADHD هستند
نقش زرشک در پاکسازی صفرا و محافظت از کبد
مدل چینی Kimi K2 بالاتر از GPT-5
دومینوی استعفا در بی‌بی‌سی
آلودگی هوا مدارس اراک، ساوه و شازند را در روز شنبه تعطیل کرد
جزئیات قتل پزشک متخصص در اسلام‌آبادغرب
آغاز عملیات اطفای حریق با ایلیوشین‌های 40 تنی از فردا
X
آگهی تبلیغاتی