×
سیاسی
شناسه خبر : 241215
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/02 ساعت 19:41

سلیمی‌نمین: نسخه‌نویسان «تسلیم» و تندروها هر دو به دشمن امید می‌دهند

عباس سلیمی نمین کارشناس مسائل سیاسی با انتقاد از تندروهای اصولگرا و اصلاح‌طلب گفت: هر دو جریان با دامن‌زدن به اختلافات، به دشمن امید می‌دهند و امروز تقویت دولت وظیفه‌ای عقلی و شرعی است.

نورنیوز- گروه سیاسی : سلیمی‌نمین با اشاره به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کرد: آنچه رهبر انقلاب به‌عنوان وظیفه شرعی و عقلی یادآوری کردند، ناظر بر این حقیقت است که وقتی دشمن مداوماً بر طبل جنگ می‌کوبد و از نابودی ایران سخن می‌گوید، عقل حکم می‌کند همه ظرفیت‌ها برای مقابله به‌کار گرفته شود و هیچ فرصتی در اختیار دشمن قرار نگیرد.

وی با بیان اینکه برخی جریان‌های داخلی دچار «توهم حذف رقیب» پس از پیروزی‌های ایران در منطقه شده‌اند، خاطرنشان کرد: این برداشت نادرست که چون در مواجهه با اسرائیل و غرب به پیروزی‌هایی دست یافته‌ایم، باید رقبا را از میدان سیاست کنار بزنیم، خطایی راهبردی است. دشمن همچنان ظرفیت‌های گسترده‌ای به‌ویژه در جنگ روانی دارد و نباید سوژه به دست رسانه‌های بیگانه داد. متأسفانه برخی نیروهای سیاسی با دامن زدن به اختلافات داخلی، خوراک تبلیغاتی برای دشمن تولید می‌کنند.

سلیمی‌نمین با اشاره به جریان‌هایی که به‌زعم او «نسخه تسلیم‌پذیری» برای ایران می‌پیچند، گفت: این گروه‌ها با طرح این ادعا که برای بقا باید از همه مواضع خود عقب‌نشینی کنیم، عملاً به دشمن امید می‌دهند. در کنار آن، جریان‌های تندرو اصولگرا نیز که امروز شرایط را برای حذف رقیب مناسب می‌پندارند، تصویری غلط از جامعه ایران منعکس می‌کنند. در حقیقت، هم تندروهای اصلاح‌طلب و هم تندروهای اصولگرا، هر دو محاسبات دشمن را دچار خطای مثبت می‌کنند و این امر می‌تواند هزینه‌های سنگینی برای ملت به بار آورد.

این تحلیلگر مسائل سیاسی تصریح کرد: اصلاح‌طلبان تند جامعه ایران را منفعل و بی‌انگیزه معرفی می‌کنند و اصولگرایان تند تصویری از ایران پر از اختلاف ارائه می‌دهند؛ هر دو تحلیل خلاف واقع است. ملت ایران همواره در برابر دشمن ایستاده و نسبت به تمامیت ارضی و استقلال کشور حساسیت بالایی دارد. تاریخ نشان داده مردم ایران هیچ‌گاه کوتاهی در دفاع از خاک و عزت خود را برنمی‌تابند.

وی در ادامه به طرح برخی موضوعات چون «عدم کفایت رئیس‌جمهور» در فضای سیاسی اشاره کرد و گفت: در شرایطی که دشمن هر روز فشار تحریم‌ها را تشدید می‌کند، عقل و شرع حکم می‌کند دولت تقویت شود نه تضعیف. هرگونه تضعیف دولت، مستقیماً به افزایش فشار بر مردم می‌انجامد. حتی اگر ضعف‌هایی در دولت وجود داشته باشد، تغییر یا تضعیف آن در این مقطع کشور را با آشفتگی و چند ماه اتلاف زمان مواجه خواهد کرد.

سلیمی‌نمین تأکید کرد: امروز زمان رقابت‌های حزبی و سیاسی نیست. کسانی که در این شرایط بر طبل رقابت‌های جناحی می‌کوبند، به ملت ایران جفا می‌کنند و این جفا نابخشودنی است. همه جریان‌های سیاسی باید بدانند که تنها با تقویت دولت و حفظ وحدت می‌توان از این مرحله جنگ روانی دشمن به سلامت عبور کرد.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
چرا خلاقیت انسان در طول روز در بازه زمانی مشخصی به اوج می رسد؟
لاوروف: هیچ دیداری بین پوتین و زلنسکی در دستور کار نیست
جلیلی: کمک به دولت یعنی رفع کاستی‌ها و تحقق رشد 8 درصدی اقتصاد
بیش از 60 آب‌شیرین‌کن در غزه متوقف شده‌اند
نویدکیا: سپاهان برای نبرد حساس با پرسپولیس کاملاً آماده است
دولت مصدق و بازدارنگی؛ نیروهای داخلی یا قدرت‌های بین المللی | قسمت دوم
ادامه راه مقاومت؛ بازتاب وسیع سخنان رهبر انقلاب در رسانه‌های بین‌المللی
کشتی فرنگی جوانان ایران بر بام جهان ایستاد
افتتاح پروژه‌های دریایی و بندری به ارزش 170 همت در هفته دولت
پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی از نیمه شهریور شروع می شود
گفت‌وگوی دیپلمات‌های ارشد ایران و چین درباره پرونده هسته‌ای
سلیمی‌نمین: نسخه‌نویسان «تسلیم» و تندروها هر دو به دشمن امید می‌دهند
هاشمیان: برابر سپاهان به دنبال پیروزی هستیم
قدردانی دکتر پزشکیان از حمایت مقام معظم رهبری
ونس: آمریکا کنترلی بر اقدامات روسیه ندارد
رئیس‌جمهور ایرلند: جنگ غزه، لکه ننگی در تاریخ معاصر است
تل‌آویو رسماً هدف قرار دادن مناطق غیرنظامی یمن را تأیید کرد
تولید روزانه نفت ایران 8 هزار بشکه افزایش یافت
آمریکا آماده تخلیه دو پایگاه نظامی‌اش در عراق شد
جزئیات حذف یارانه سه میلیون نفر/ فرصت اعتراض تا 20 شهریور فراهم است
قحطی در غزه؛ سلاح نسل‌کشی خاموش
آزادراه تهران_شمال و جاده چالوس تا اطلاع ثانوی بسته شد
مجتمع کاخ ریاست جمهوری در صنعا، هدف اصلی حمله رژیم صهیونیستی + فیلم
ماشه‌ای که گیر کرده است؛ تحریم‌های نمادین در میدان بی‌اثر
درخواست صدها فعال سینمایی در جهان برای پرداختن به جنایات تل‌آویو
حماس: نتانیاهو مانع اصلی قراردادهای تبادل اسرا است
مهرداد اسکویی مقام نخست عکاسی خبری آنالوگ را کسب کرد
سود سهام عدالت تا پایان شهریورماه واریز خواهد شد
عراقچی عازم جده شد
موضع‌گیری مصر در قبال پرونده هسته‌ای ایران
لاوروف: کشورهای غربی در تلاش‌اند تا مذاکرات صلح اوکراین را مختل کنند
معرفی نامزدهای بهترین فیلم پانزدهمین جشن بزرگ منتقدان سینمایی ایران
تظاهرات گسترده استرالیایی‌ها علیه اسرائیل پس از اعلام قحطی در غزه
علی‌اف: ترامپ واقعاً شایسته جایزه صلح نوبل است!
تجزیه کشورها؛ پروژه مرگ خاموش غرب
اینترنت شرکت ریمون اسرائیل هک شد
تقویت حضور نظامی مصر در مرزهای شرقی برای مقابله با تهدیدات رژیم اسرائیل
وزارت دفاع آمریکا: پنتاگون از حمله اوکراین به عمق روسیه جلوگیری کرده است
قیمت انواع خودرو امروز 2 شهریورماه 1404 + جدول
وام 750 میلیونی مسکن ویژه ایثارگران
چه عواملی باعث کاهش رشد اقتصادی آمریکا در دولت ترامپ شده است؟
گزارش تصویری| حضور و سخنرانی رهبر معظم انقلاب در مراسم عزاداری شهادت امام رضا علیه‌السلام
تخصیص 21.2 میلیارد دلار ارز توسط بانک مرکزی برای واردات کالاهای اساسی و دارو
خشک شدن سد نیلوفر و بحران کمبود آب در بورسا ترکیه
رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود
مهاجرانی: عدالت آموزشی و آرامش دو اولویت کلیدی دولت است
داوران هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران معرفی شدند
پوستر خاص باشگاه سپاهان به یاد استاد فرشچیان
قیمت‌گذاری بنزین سوپر به چه صورت انجام می‌شود؟
توزیع کارت ورود به جلسه آزمون کاردانی به کارشناسی از فردا