×
سیاسی
شناسه خبر : 240741
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/05/30 ساعت 20:30
پیام تبریک سرلشکر پاکپور به مناسبت روز صنعت دفاعی

پیام تبریک سرلشکر پاکپور به مناسبت روز صنعت دفاعی

سرلشکر محمد پاکپور در پیامی به مناسبت روز صنعت دفاعی، موفقیت‌های این حوزه را حاصل ایمان، خودباوری و تلاش ملت ایران دانست و تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران امروز در جایگاه قدرت بازدارندگی قرار دارد.

نورنیوز - گروه سیاسی: سرلشکر محمد پاکپور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور پیامی ضمن تبریک فرارسیدن ۳۱ مرداد، «روز صنعت دفاعی کشور» به وزیر محترم دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد: بی‌تردید، دستاوردهای عظیم و افتخارآفرین صنعت دفاعی جمهوری اسلامی ایران، ثمره ایمان، خودباوری، ابتکار و تلاش بی‌وقفه فرزندان مؤمن و انقلابی ملت است که در پرتو هدایت‌های فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی) مسیر اقتدار و استقلال دفاعی کشور را رقم زده و امروز با اتکا به همین ظرفیت‌ها، جمهوری اسلامی ایران در بلندای قدرت بازدارندگی قرار دارد.

متن پیام تبریک فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی کشور به شرح زیر می‌باشد:


بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم


برادر ارجمند، امیر سرتیپ دکتر نصیرزاده
وزیر محترم دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران

سلام علیکم؛

فرارسیدن ۳۱ مرداد، «روز صنعت دفاعی کشور» را که یادآور همت بلند و مجاهدت‌های خالصانه شهیدان والامقام و تلاشگران خدوم و انقلابی این حوزه است، به جناب‌عالی و مجموعه مسئولین و کارکنان شریف، خدوم و جهادگر وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

بی‌تردید، دستاوردهای عظیم و افتخارآفرین صنعت دفاعی جمهوری اسلامی ایران، ثمره ایمان، خودباوری، ابتکار و تلاش بی‌وقفه فرزندان مؤمن و انقلابی ملت است که در پرتو هدایت‌های فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی) مسیر اقتدار و استقلال دفاعی کشور را رقم زده و امروز با اتکا به همین ظرفیت‌ها، جمهوری اسلامی ایران در بلندای قدرت بازدارندگی قرار دارد.

تجربه دفاع مقدس ۱۲ روزه در جنگ تحمیلی اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی بار دیگر اثبات کرد که راهبرد قدرت‌افزایی همه‌جانبه دفاعی و اتکای به توان داخلی، دشمنان را از دستیابی به اهداف شوم خود ناکام می‌سازد و آنان را از ماجراجویی‌های جدید بر حذر می‌دارد.

اینجانب ضمن قدردانی و تشکر از مجاهدت‌های انقلابی، مؤمنانه و خالصانه آن برادر و همرزم عزیز و همکارانتان در عرصه صنعت دفاعی، بر ضرورت هم‌افزایی و هماهنگی روزافزون وزارت دفاع و نیروهای مسلح تأکید نموده و یقین دارم با استمرار این مسیر، آینده‌ای روشن‌تر و پرافتخارتر در تحقق اهداف انقلاب اسلامی و تأمین امنیت پایدار کشور رقم خواهد خورد.

در این فرصت ارزشمند بار دیگر به ملت عظیم الشان ایران اسلامی اطمینان می‌دهیم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با نصب العین قرار دادن تدابیر و منویات مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا (مدظله‌العالی) برای تضمین و صیانت از استقلال و امنیت ملی و تمامیت سرزمینی کشور در اوج هوشیاری و آمادگی، با یادآوری سرنوشت جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، هرگونه خطای محاسباتی دشمن در مواجهه با ایران قوی را با پاسخی قاطع، سریع و پشیمان‌کننده روبه‌رو خواهند کرد.

توفیقات روزافزون جناب‌عالی و آحاد همکاران خدوم وزارت دفاع را در تداوم راه شهیدان اقتدار ایران اسلامی به ویژه شهدای عرصه صنعت دفاعی کشور و ادامه پویاتر و توفنده‌تر راهبردهای تضمین کننده قدرت افزایی دفاعی و نظامی نیروهای مسلح با نگاه به آرمان‌های بلند و تمدن ساز انقلاب اسلامی، از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

سرلشکر پاسدار محمد پاکپور
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برندگان قرعه کشی هشتمین مرحله فروش اینترنتی ایران خودرو اعلام شد+ لینک سامانه
واکنش عراقچی به اظهارات اخیر ترامپ در خصوص برنامه هسته ای ایران
دزدی دریایی جدید رژیم صهیونیستی
توافق نفتی بغداد و اربیل با فشار آمریکا انجام شد
قتل‌عام اعضای خانواده پس از شکست در بازی کامپیوتری
اصلاحات اقتصادی ممکن است؟
قالیباف: ملت ایران در دفاع از تمامیت ارضی مماشات نمی‌کند
احضار سفرا و روسای نمایندگی‌های اروپایی به وزارت خارجه
طوفان سیاسی در پاریس
عامل جنایت برج زعفرانیه پای میز محاکمه
آتش سوزی 8 هکتار زمین در دامنه قله دماوند+فیلم
رشد تولید و رکوردشکنی در صادرات نفت
طرح ملی هوش مصنوعی در دستور کار امروز نمایندگان مجلس
آغاز مذاکرات توافق صلح غزه در مصر
جهان پس از 7 اکتبر
دوباره عادل دوباره دوشنبه‌شب‌ها
اقتصادنگار | صف 6میلیون نفری پشت در ایران‌خودرو
مکانیسم ماشه و سه راهی سرنوشت‌ساز
ژاپن، اسرائیل را تهدید کرد
برنامه پخش رقابت‌های مهم ورزشی امروز چهارشنبه 16 مهر
حماس: اسیران اسرائیلی آزاد خواهند شد اما اقدامات متقابل لازم است
فرمان توسعه پایدار ایران در دست کودکان است
وضعیت آب و هوا امروز 16 مهر + وضعیت استانها
آغاز واریز باقیمانده پاداش بازنشستگان فرهنگی سال 1403
نخستین خودروهای هیبریدی سال آینده تولید می شود
2 کشور اسلامی؛ مقصد اولین سفر خارجی پاپ جدید
کشف یک شهر باستانی در آمازون
چین 38 میلیارد دلار ابزار تراشه از غیرآمریکایی ها خرید
بهترین زمان برای دریافت هر ویتامین چه زمانی است؟
کاکائو ناجی مبتلایان به فشار خون بالا شد
ترکی الفیصل: برای پایان دادن به جنگ غزه هنوز باید صبر کنیم
معاون دبیرکل سازمان ملل خواستار آتش‌بس فوری در غزه شد
سرایا القدس: اسرای دشمن تنها با پایان جنگ غزه آزاد می‌شوند
هشدار کرملین به اروپا درباره مصادره غیرقانونی دارایی‌ های روسیه
خلیل الحیه: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم
نوراینفو| پاسخ به 3 شبهه دربارۀ طوفان‌الاقصی
الحوثی: حمله اسرائیل به عربستان ناممکن نیست
پوتین: اوکراین به دنبال حمله به اهداف غیرنظامی در عمق خاک روسیه است
صالح حردانی : قول جبران می‌دهیم!
یونیسف: هر 17 دقیقه، یک کودک در غزه کشته یا زخمی می‌شود
پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با ساحل عاج است
حماس ادعای «اسکای نیوز» را تکذیب کرد
پرداخت ماهانه 2 میلیون تومان به مادران
امسال 650 هزار قطعه سکه در مرکز مبادله ایران تخصیص داده شد
نورنما | پرنده شکاری بر ستون کاخ آپادانا
پیگیری تمرینات پرسپولیس در غیاب ملی پوشان
نتایج و جدول لیگ آزادگان پس از پایان مسابقات هفته هفتم
سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود
گذرگاه | جنگ 12 روزه، دو جنبه سازنده و مخرب آن
مسکو: اروپا و ناتو خواستار حمله اوکراین به تاسیسات هسته‌ای روسیه هستند
X
آگهی تبلیغاتی