×
فرهنگی
شناسه خبر : 239924
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/25 ساعت 19:54

تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید

پس از اعلام توقف افزایش قیمت بلیت کنسرت‌ها، مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از تدوین شیوه‌نامه جدید قیمت‌گذاری خبر داد. بابک رضایی اعلام کرد که این شیوه‌نامه تا پایان ماه صفر نهایی و ابلاغ خواهد شد و انتظار می‌رود با اجرای آن، شاهد ثبات بیشتری در بازار بلیت کنسرت‌ها باشیم.

نورنیوز-گروه فرهنگی: در خردادماه و همزمان با افزایش افسارگسیخته قیمت بلیت کنسرت‌ها تا سه‌میلیون تومان، بابک رضایی ـ مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ با توقف فروش بلیت‌های گران‌قیمت، وعده تدوین سازوکاری شفاف برای قیمت‌گذاری داد. او تأکید کرد که قیمت‌گذاری باید بر اساس تعرفه مشخص انجام شود و جهش‌های ناگهانی قابل‌قبول نیست. دفتر موسیقی نیز اعلام کرد انتشار «شیوه‌نامه قیمت‌گذاری بلیت کنسرت‌ها» را در دستور کار دارد تا از حقوق مخاطبان و فعالان موسیقی حمایت شود.

اکنون که دفتر موسیقی، دستور توقف افزایش قیمت بلیت‌ها بنا بر بخشنامه معاون اول رییس جمهور را صادر کرده است، تماسی داشتیم با بابک رضایی تا از او درباره سرنوشت «شیوه‌نامه قیمت‌گذاری بلیت کنسرت‌ها» سوال کنیم.

او  گفت: «هم‌اکنون در حال عملی کردن شیوه‌نامه قیمت‌گذاری بلیت کنسرت‌ها هستیم و به همین جهت اخیرا جلسه‌ای را با سالن‌داران برگزار کردیم تا تعرفه‌های تعیین قیمت اجاره سالن‌ها را در اختیارمان بگذارند. همچنین قصد داریم جلسه‌ای را با تهیه‌کنندگان برگزار کنیم تا به جزئیات هزینه‌های برگزاری کنسرت از سمت آنها برسیم و براساس آن تعرفه قیمت‌گذاری کنسرت‌ها را مشخص کنیم و بتوانیم تا پایان ماه صفر نتیجه را اعلام کنیم.»

او درباره ارتباط دستور توقف افزایش قیمت بلیت‌ها با «شیوه‌نامه قیمت‌گذاری بلیت کنسرت‌ها» بیان کرد: «برنامه داشتیم تا زمانی که این تعرفه‌ها تعیین و تکلیف نشوند، افزایش قیمت بلیت صورت نگیرد؛ ولی پس از بررسی هزینه‌های برگزاری کنسرت، اقدامات لازم انجام می‌شود.»

رضایی همچنین درباره اینکه چرا سالن‌ها که اکثرا دولتی هستند، با اجاره کمتری در اختیار برگزارکنندگان کنسرت قرار نمی‌گیرند، گفت: «براساس آنچه که فعلا در جلسه با سالن‌داران صحبت شده است، قیمت بلیت‌های کنسرت تا جایی که به اجاره سالن‌ها برمی‌گردد، وجه نازلی است؛ در حقیقت کمتر از یک‌نهم قیمت بلیت است.»

او ادامه داد: «این مسائل در سال‌های اخیر به آنها پرداخته نشده است و اکنون انتظارات کاذبی ایجاد کرده است؛ به همین جهت برخی می‌خواهند در این فضا فرافکنی کنند تا ما از مسیر خود منحرف و منصرف شویم. طی فعالیت هنری حداقل باید شفافیت داشته باشیم و باید فضای فرهنگی کشور را از نگرش‌های سیاسی که در عرصه‌های مختلف، فضای شفاف را کدر می‌کنند، دور کنیم تا به نتیجه بهتری برسیم. در سال‌های اخیر دفتر موسیقی به عنوان دستگاه سیاست‌گذار که مجوز برگزاری این برنامه‌ها را صادر می‌کند، بیشتر به محتوای برنامه‌های هنری توجه کرده است و روند برگزاری این برنامه‌ها اولویت آن نبوده است؛ به همین دلیل کار سختی را پیش رو داریم ولی در نهایت به گونه‌ای تصمیم‌گیری خواهیم کرد که هم منفعت مردم دیده شود و هم منفعت هنرمندان.»


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ایران - استرالیا امروز ساعت 19:30
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
واکنش رهبران اروپایی به ملاقات ترامپ و پوتین در الاسکا
اضافه شدن 250 مگاوات ظرفیت جدید به شبکه برق کشور
بررسی تحولات غزه و پرونده هسته‌ای ایران در مکالمه وزرای خارجه مصر و آلمان
بازگشایی جاده چالوس بصورت دو طرفه
وضعیت بحرانی سوء تغذیه در غزه؛ 40 هزار کودک در معرض خطر جدی هستند
موفقیت تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران با کسب 4 نشان برنز در چین
نتایج نهایی انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی اعلام می شود
پزشکیان: دولت همه توان خود را برای توقف سوزاندن گازهای مشعل به کار گرفته است
پیکر استاد فرشچیان روز دوشنبه به اصفهان منتقل می شود +اعلام جزئیات مراسم
اخبار مرتبط قیمت طلا و سکه امروز شنبه 25 مرداد 1404 +جدول
آغاز لیگ برتر با کسر امتیاز سه تیم و محرومیت بازیکنان کلیدی
محمد حسین طاهری آکردی سرپرست جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور شد
پیام های نتانیاهو چقدر جدی است؟
انزوای مالی
کریدور شمال–جنوب؛ پیوند راهبردی ایران و اوراسیا
سرطان بدخیم انرژی
فرصتی مشروط برای ثبات منطقه
هشدار بانک مرکزی: فعالیت‌های بانکی بدون مجوز جرم است
ترامپ : راه پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین، رفتن مستقیم به یک توافق صلح است
گرم‌ترین نقطه ایران در روز گذشته کجا بود؟
پزشکیان به ارمنستان و بلاروس می‌رود/سفر به چین در شهریورماه
سقوط بالابر نما در خیابان ولیعصر +تعداد فوتی ها
رونمایی از دیوارنگاره «ارتش فدای ملت» در میدان ولیعصر تهران
برای شرایط بحرانی؛ساختارهای جدید در سه ناحیه تهران ایجاد می شود
X
آگهی تبلیغاتی