×
سیاسی
شناسه خبر : 239881
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/25 ساعت 15:57
پزشکیان: دولت همه توان خود را برای توقف سوزاندن گازهای مشعل به کار گرفته است

پزشکیان: دولت همه توان خود را برای توقف سوزاندن گازهای مشعل به کار گرفته است

رئیس جمهور با اشاره به درآمد حداقل 700 میلیون دلاری بهره‌برداری از پروژه جمع‌آوری گازهای همراه منطقه جنوب ایلام، گفت: یک بخش از منافع آغاز فعالیت رسمی این پروژه، تولید و فروش 700 میلیون دلار محصول در سال و بخش دیگر و حتی مهم‌تر آن جلوگیری از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال و آلایندگی شدید برای محیط زیست است.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان صبح امروز شنبه 25 مرداد، در آیین افتتاح رسمی فاز اول طرح جمع‌آوری گازهای همراه منطقه دزفول شمالی در جنوب استان ایلام، با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رابطه با تسریع در اجرای طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه و نیز ضرورت‌های محیط زیستی در این زمینه، از تلاش‌ها و پیگیری‌های وزیر و همه مدیران و کارکنان وزارت نفت برای به نتیجه رساندن بخشی از این اقدام بزرگ قدردانی کرد.

رئیس جمهور با اشاره به هدف‌گذاری انجام شده در برنامه هفتم توسعه، مبنی بر قرار دادن سال 1407 به عنوان نقطه توقف سوزاندن گازهای همراه، اظهار داشت: «با توجه به حجم گازهایی که به عنوان ثروت ملی سوزانده می‌شوند، ضرورت دارد همه تلاش خود را برای تسریع در اجرای طرح‌های جمع‌آوری این گازها و خاموش کردن مشعل‌ها به کار بگیرید؛ دولت نیز برای حمایت از طرح‌های مصوب و در حال اجرای این بخش هر چه در توان دارد، به میدان خواهد آورد.»

دکتر پزشکیان همچنین با اشاره به آمار ارائه شده از سوی وزیر نفت درباره درآمد حداقل 700 میلیون دلاری راه‌اندازی پروژه‌ای که امروز به شکل رسمی افتتاح می‌شود، گفت: «یک بخش از منافع آغاز فعالیت رسمی این پروژه، تولید و فروش 700 میلیون دلار محصول در سال و بخش دیگر و حتی مهم‌تر آن جلوگیری از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال و آلایندگی شدید برای محیط زیست است. علاوه بر اینها تولیدات ناشی از بهره‌برداری از این پروژه در بخش‌های پایین‌دستی نیز می‌تواند به خلق ارزش افزوده قابل توجه و ایجاد اشتغال کمک کند.»
رئیس جمهور در ادامه سخنانش با استعانت از خداوند متعال و با یاد شهیدان، از مسئولان خواست که فعالیت رسمی این پروژه را آغاز کنند و خاطرنشان کرد: حتما در به کارگیری نیروهای انسانی چه در سطح مدیران و چه کارگران، استفاده از نیروهای بومی را در اولویت قرار دهید و تلاش کنید که مدیر پروازی نداشته باشید.
وزیر نفت نیز در این مراسم با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره جمع‌آوری گازهای همراه و توقف فعالیت سوزاندن آنها، به تاکید دکتر پزشکیان در این زمینه در سومین جلسه هیئت دولت چهاردهم اشاره کرد و اظهار داشت: «در ابتدای آغاز به کار دولت چهاردهم مجموع ظرفیت جمع‌آوری گازهای همراه 330 میلیون فوت مکعب بود که تلاش کردیم به صورت مستمر با بهره‌گیری از توان بخش خصوصی و ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری این ظرفیت را افزایش دهیم. امروز در مجموع 700 میلیون فوت مکعب گاز همراه در قالب 36 بسته سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، آماده برگزاری مناقصه با نرخ پایه صفر است.»
مهندس پاک‌نژاد با بیان اینکه 85 درصد تجهیزات و 100 درصد خدمات فنی و مهندسی اجرای پروژه جمع‌آوری گازهای همراه مناطق نفتی جنوبی ایلام از پیمانکاران داخلی تامین شده است، تصریح کرد:« این طرح با سرمایه‌گذاری 1.6 میلیارد دلار اجرا شده و 1500 فرصت شغلی مستقیم و 3 هزار فرصت شغلی غیرمستقیم ایجاد می‌کند.»
طرح جمع‌آوری گازهای همراه با محوریت مجتمع پتروپالایش دهلران NGL3100 با هدف جمع‌آوری گازهای همراه و جلوگیری از سوزاندن آنها در میادین آذر، چشمه‌خوش، دالپری، پایدار شرق و غرب، آبان، دهلران و دانان با ظرفیت نهایی روزانه 240 میلیون فوت مکعب اجرا شده است.
فاز اول این طرح با دریافت روزانه 80 میلیون فوت مکعب خوراک، سالانه 1055 تن C2+، 132 هزار تن گوگرد و روزانه 850 بشکه میعانات گازی و 4.3 میلیون مترمکعب گاز شیرین تولید خواهد کرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پای سردار آزمون با موفقیت جراحی شد
اعلام محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته جاده‌ها
فیش حقوقی شهریور ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی صادر شد+لینک سامانه
جاده چالوس از ساعت 18 یک طرفه می‌شود
محکومیت یورش به مسجدالاقصی از سوی عربستان
اجلاس دریایی خزر و آغاز عصری نو در امنیت منطقه‌ای
باگ امنیتی در فرودگاه بن‌گوریون
تیم ملی ایران به روسیه سفر کرد
روایت وال‌استریت‌ژورنال از خواسته‌های حماس در مذاکرات شرم‌الشیخ
تذکر قائم‌پناه به مجلس در زمینه طرح استیضاح وزرا
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی: مسیر دانشگاه آزاد تغییر نمی‌کند
برنده نوبل پزشکی در دل جنگل و میان خرس‌های گریزلی پیدا شد
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان
اصناف تنها مجاز به دریافت 7 درصد سود از فروش موبایل هستند
آغاز عملیات ویژه قضایی برای پایش 13 شکارچی غیرمجاز
جاده چالوس از ساعت 16 یکطرفه می‌شود
بورس کاهشی شد
ورود قانون کشتی در فوتبال
شناسایی 530 هزار کارت سوخت غیرمجاز
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون سراسری 1404
کاهش دمای تهران از شنبه
اسامی برندگان جایزه نوبل شیمی 2025 اعلام شد + جزییات
جزئیات آتش‌سوزی گسترده در کارخانه لبنیات میهن
بی‌ریشه‌ها در سرزمین فلسطین؛ شجره‌نامه اشغال و نسل‌کشی
حضور سرزدۀ پزشکیان در ستاد فراجا برای تقدیر از حافظان امنیت
تحقیر نتانیاهو در پارلمان اسرائیل
عراقچی: تماسی با ویتکاف نداشتم
مشترکان پرمصرف تهرانی با قبض های میلیونی نقره داغ می شوند
افزایش قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 16 مهر + جدول
رانش مرگبار زمین در هند؛ 18 کشته و چندین مفقود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 16 مهر 1404
طرح ترامپ و پنهان‌سازی جنایات اسرائیل
هنوز علت سقوط بالگرد هلال احمر در اشترانکوه مشخص نیست
برخورد قاطع قضایی با قاچاق 2.3 میلیون لیتر سوخت
نورنما | ماجرای قبول شدن هادی حجازی‌فر در کنکور
ورود گارد ملی تگزاس به شیکاگو
نرخ بیکاری 7.4 درصد اعلام شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 16 مهر1404+ جدول
حماس خواستار دریافت پیکرهای برادران السنوار شد
راهپیمایی «بشارت نصر» در روز جمعه
نبرد مدال‌ها از پنجشنبه آغاز می‌شود
وقتی ساعت کار بالا می‌رود، چرا پیشرفت نمی‌آید؟
نفوذ هکرهای چینی به مؤسسات حقوقی آمریکایی
نظارت بر مؤسسات اعتباری توسعه‌ای تصویب شد
تاکید حکیم و بارزانی بر همکاری برای حفاظت از امنیت عراق
حمله اسرائیل به ناوگان آزادی در مسیر غزه+فیلم
مردودی 3 تا 4 درصد دانش‌آموزان اول ابتدایی
ترامپ: 48 ساعت آتی برای غزه سرنوشت‌ساز است
سردار پاکپور: هر خطای دشمن در تنگه هرمز را قاطعانه پاسخ می‌دهیم
ترخیص خودروهای توقیفی بالای 5 میلیون تومان جریمه در هفته فراجا
X
آگهی تبلیغاتی