نورنیوز-گروه سیاسی: سردار شریف، رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس بیان کرد: تنها بخش محدودی از توانمندیهای هوافضای کشور تاکنون به کار گرفته شده است و اگر دشمن بار دیگر مرتکب اشتباهی شود، با وحدت ملت، شناخت مردم و تجربه مدیریتی مسئولان، دجرس بسیار سختتری خواهد گرفت.
وی در ادامه صحبت های خود گفت: شکرگزاریم که سرداران، رزمندگان و ملت فهیم ایران، چه در دفاع مقدس و چه در ۱۲ روز دفاع اخیر، اجازه ندادند ملت تحقیر شود.
هرچند در این دوران آسیب دیدیم و شخصیتهای برجسته و بخشی از مردم عزیزمان را از دست دادیم، اما دشمن به هیچ قاعدهای پایبند نبود و مراکز حیاتی از جمله صدا و سیما، بیمارستانها، زندانها و منازل مسکونی را هدف قرار داد.
این تجارب، فرصت شناخت ماهیت دشمن را برای ملت فراهم کرد و نسلهای جدید، با الهام از شهیدان برجسته همچون شهید سلامی، شهید باقری، شهید رشید و شهید حاجیزاده، مسیر ایستادگی و امید را میآموزند.
در پایان این ۱۲ روز، با وجود تلاشهای گسترده دشمنان، به اعتراف جهانیان، اهداف آنها محقق نشد و ملت ایران پیروز ماند.
سردار شریف همچنین بیان کرد: در دو سال اخیر، این رژیم بیش از ۶۰ هزار انسان بیگناه در غزه را به خاک و خون کشیده و با محاصره و محرومیت از آب و غذا، هیچ قانونی را رعایت نکرده است. حتی برخی طرفداران و بنیانگذاران رژیم نیز امروز به ضعف و نداشتن پشتوانه منطقی این اقدامات اعتراف کردهاند.
رجزخوانیهای باند جنایتکار حاکم بر رژیم صهیونیستی دیگر در میان ملتها اعتباری ندارد و پیروزی نهایی در این میدان به نفع جریان مقاومت و ملت ایران خواهد بود.