×
اجتماعی
شناسه خبر : 239435
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/05/23 ساعت 08:30

گامی دیگر برای حمایت از بازنشستگان؛ سقف وام فرزندان بازنشستگان دو برابر شد

رئیس صندوق بازنشستگی کشوری از افزایش سقف وام فرزندان بازنشستگان به 60 میلیون تومان خبر داد. همچنین با راه‌اندازی سامانه املاک و مستغلات، شفاف‌سازی دارایی‌های صندوق کلید خورد و پرداخت معوقات بازنشستگان نیز در دستور کار قرار گرفت.

نورنیوز-گروه اجتماعی: حجت الله میرزایی افزود: به دنبال گزارش‌های دیوان محاسبات از بی نظمی و رهاشدگی تصمیم گرفتیم با طراحی و راه اندازی سامانه املاک و مستغلات که مهم‌ترین کارکرد آن امکان شفافیت وضعیت ملکی همه ذی‌نفعان این صندوق از جمله بیمه پردازان، بازنشستگان، دولت و نهادهای نظارتی است را فراهم کنیم.

رئیس صندوق بازنشستگی کشوری افزود: در این سامانه شناسنامه فیزیکی املاک از جمله مقیاس، متراژ، تعداد طبقات، شناسنامه مالی، ارزش روز، هزینه خریداری، هزینه نگهداری و سابقه دعاوی حقوقی و تمام وضعیت پلاک‌های ثبتی بررسی شده که در حال حاضر اطلاعات حدود ۲۰۵۰ واحد وابسته به صندوق و شرکت‌های وابسته به آن در این سامانه ثبت شده است.

میرزایی درخصوص مواجهه این صندوق با شایعات و فیک نیوزها نیز گفت: شایعات همواره وجود دارند و هر از گاهی مطرح می‌شود و اگر مایه شادی و تفریح برخی‌ها را فراهم می‌کند اشکالی ندارد،  اما همه ما با یک حکمی آمده‌ایم و با حکمی دیگر می‌رویم مهم این است که تا زمانی که در مسئولیت هستیم، خدمتگزار مردم باشیم.

میرزایی در خصوص ارتباط این صندوق با نمایندگان مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اتفاقا صندوق بازنشستگی کشوری ارتباط بسیار خوب و بهترین نوع پاسخگویی را با نمایندگان به‌ویژه کمیسیون‌های تخصصی دارد، تقریبا تا به امروز ۱۲۰ نفر از نمایندگان مجلس حضور پیدا کرده‌اند و با همه ایشان روابط حسنه و همکاری بسیار خوبی داشتیم و تا این لحظه داریم و خوشبختانه تاکنون از این ناحیه گلایه‌ای مطرح نبوده و نداشتیم.

رئیس صندوق بازنشستگی کشوری تاکید کرد: مهم‌ترین رسالت ما پاسخگویی به ذینفعان و صیانت از حقوق بازنشستگان است و اهمیت ندارد چه مدت بر مسند ریاست صندوق باشیم، لذا اعتقاد قلبی ما خدمت به مردم بخصوص بازنشستگان در صندوق بازنشستگی کشوری است.

وی در ادامه افزود: حقوق بازنشستگان کشوری به‌ صورت کامل تا ۳۱ خرداد و در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر نیز ۱۴۰ هزار میلیارد ریال از معوقات باقی‌مانده بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ پرداخت شد.

رئیس صندوق بازنشستگی کشوری  تصویب طرح خدمات محله‌ای برای بازنشستگان اشاره کرد و گفت: در این طرح خدمات دوره سالمندی سازمان تامین اجتماعی،صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان بهزیستی به صورت متمرکز در مدارس و مراکز بهداشت ارائه شده و پزشک، مددکار اجتماعی و نماینده بیمه تکمیلی نیز در این مراکز مستقر خواهند شد.

میرزایی در مورد اینکه وام فرزندان بازنشستگان اظهار کرد: سقف وام در دوره قبل ۳۰ میلیون تومان بود که امسال به ۶۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد و همچنین برای این وام ۲ همت منابع برای پرداخت پیش بینی شده که بانک صادرات به‌عنوان بانک عامل مسئول پرداخت تسهیلات شده که قرار است در قرعه‌کشی یارانه‌ای به‌صورت نوبت‌بندی از مرداد تا پایان سال پرداخت شود و به مابقی بازماندگان سال آینده پرداخت خواهد شد.

او همچنین به وام ضروری ۵۰ میلیون تومانی نیز اشاره کرد و گفت: ثبت نام این وام نیز نهایی شده و از میان ۸۵۰ هزار نفر، شرایط صلاحیت۵۵۰ هزار نفر به‌طور قانونی احراز شده که ۳۰۰ هزار نفر با قید قرعه برای دریافت وام انتخاب شده‌اند.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چهارمین قربانی قاتل سریالی/ این بار خانواده‌اش را غرق در خون کرد
عراقچی: ایران نسبت به طرح‌های محدودکننده دسترسی‌ها و منافع کشور حساس است
تشابه هولناک نسل‌کشی در فلسطین با فجایع هیروشیما و ناگاساکی
موشک مافوق صوت به فرودگاه بن گورین اصابت کرد
رئیس جمهور برزیل با قاطعیت به ترامپ پاسخ داد
بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ 12 روزه در تهران به کجا رسید؟
معنای «مسیر ترامپ» بر حضور ایران و روسیه در قفقاز جنوبی
هشدار پلیس راه: ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز
لیندسی گراهام: قطع کمک به اسرائیل، مجازات الهی آمریکا را در پی دارد
رویارویی احتمالی بعدی ایران و اسرائیل؛ سناریوها و پیامدها
هیئت مدیره ایران خودرو به‌دلیل گران‌فروشی محکوم شد
مدل پایان جنگ اوکراین شبیه اشغال کرانه باختری است ؟
هوای تهران در وضعیت ناسالم؛ آلودگی به سطح قرمز رسید
عراقچی خطاب به غرب: اگر نتانیاهو خودش اعتراف کند باز هم یهودی‌ستیزی است؟
جزئیات تازه از انفجار شدید در منزل سرلشکر باقری
فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | پنجشنبه 23 مرداد
مراسم جاماندگان اربعین حسینی با استقبال گسترده مردم تهران آغاز شد
پاری سن ژرمن قهرمان سوپر جام اروپا شد
وضعیت آب و هوا امروز پنج‌شنبه 23 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
گامی دیگر برای حمایت از بازنشستگان؛ سقف وام فرزندان بازنشستگان دو برابر شد
گام دولت برای حمایت از کشاورزی؛ پرداخت 70 درصد مطالبات گندم‌کاران
آغاز فروش ویژه محصولات وارداتی سایپا با 4 خودروی پرطرفدار
حادثه تلخ و مرگبار اتوبوس زائران اربعین در بصره-شلمچه+ اسامی
حکم جدید دادگاه کانادا درباره سانحه هواپیمای اوکراین
افزایش حقوق کارکنان دولت و شهرداری‌ها در سال 1404 به مرحله نهایی رسید+جزئیات طرح
عربستان اظهارات نتانیاهو را به شدت محکوم کرد
مهاجرت مجری مشهور به خارج از کشور
ایران‌خودرو فروش خودرو با قیمت‌های جدید را متوقف کرد
اعتراض به جنگ غزه با آردپاشی در فرودگاه بن گوریون
سودان جنوبی ادعای گفت‌وگو با اسرائیل درباره اسکان فلسطینیان غزه را رد کرد
تأثیر موشک‌های ایران بر اسرائیل؛ موشک ها همچنان تلفات می گیرند
ترامپ به زلنسکی: برای آتش‌بس با پوتین ملاقات می‌کنم
حمله پهپادی اسرائیل؛ یک خودرو لبنانی در تیررس ارتش رژیم صهیونیستی قرار گرفت
مومنی: افزایش چشمگیر بازگشت زائران اربعین تا 4 روز آینده
وزیر خارجه فرانسه: درخواست تعلیق موقت تحریم‌های ایران را برای فرصت مذاکرات دادیم
قالیباف به نتانیاهو: در برابر درایت ملت ایران بیچاره و پریشان شده‌اید
انجمن داروسازان ایران از زمان توزیع سراسری واکسن آنفولانزا خبر داد
زمان و مکان خاکسپاری استاد فرشچیان اعلام شد
آیا مراکز معاینه فنی در ایام اربعین تعطیل خواهند بود؟
نظارت استراتژیک بر ایران؛ آمریکا برای نظارت بر ایران پایگاه نظامی می سازد
دومین عامل قتل محیط‌بان گلستان دستگیر شد
80 هزار فرصت شغلی برای معلولان تا پایان سال به واقعیت می‌پیوندد؟
ترامپ رسانه‌ها را به کارشکنی در دیدار با پوتین متهم کرد
چند درصد از بدهی میلیاردی بابک زنجانی تسویه شد؟
اردن: اظهارات خطرناک و تحریک آمیز نتانیاهو را به شدت محکوم می‌کنیم
مازندران در معرض خطر سیل؛ هشدارهای جدی به مردم اعلام شد
پسران بسکتبال ایران به فینال لیگ جوانان آسیا راه یافتند
دیدار نماینده ویژه روسیه با عراقچی
طالبان دوباره خبرساز شد؛ اعدام بی‌رحمانه نوجوان افغان به‌خاطر بازی با موبایل
جزئیات آزمون استخدامی بانک مرکزی اعلام شد؛ استخدام 600 نفر قطعی است
X
آگهی تبلیغاتی