×
اجتماعی
شناسه خبر : 238285
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/05/14 ساعت 17:25

هشدار پلیس: پیش‌بینی اوج تردد زائران اربعین در روزهای آینده

رئیس پلیس راه راهور فراجا از ثبت بیش از 31 میلیون تردد در جاده‌های منتهی به استان‌های مرزی اربعین در 10 روز گذشته خبر داد و هشدار داد که ترافیک به‌ویژه در روزهای آینده شدت خواهد گرفت.

نورنیوز - گروه اجتماعی :‌ رئیس پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد که طی ۱۰ روز گذشته بیش از ۳۱ میلیون تردد در محورهای منتهی به استان‌های مرزی اربعین ثبت شده است. این میزان تردد نسبت به سال گذشته ۵ درصد کاهش نشان می‌دهد. سرهنگ احمد کرمی‌اسد در تشریح وضعیت ترددها گفت که اتوبوس‌ها با کاهش ۲۶ درصدی در تردد مواجه بوده‌اند، در حالی که تردد خودروهای سواری و وانت به ۲۵.۷ میلیون رسید که نشان‌دهنده یک درصد افزایش است.

سرهنگ احمد کرمی‌اسد در تشریح آخرین وضعیت تردد و ایمنی محورهای اربعین با اشاره به گذشت ۱۰ روز از آغاز مأموریت ویژه اربعین ۱۴۰۴، اعلام کرد:» از ۴ تا ساعت ۸ صبح امروز ۱۴ مرداد، مجموع تردد وسایل نقلیه در محورهای منتهی به پنج استان مرزی اربعین، بیش از ۳۱ میلیون تردد به ثبت رسیده که نسبت به بازه قمری مشابه سال گذشته، ۵ درصد کاهش را نشان می‌دهد.»

وی افزود: «در همین مدت، ۲۹۰ هزار تردد اتوبوس ثبت شده که با ۲۶ درصد کاهش همراه بوده است، در حالی‌که تردد خودروهای سواری و وانت با ۲۵.۷ میلیون تردد، حدود یک درصد افزایش داشته است.»

سرهنگ کرمی اسد عنوان کرد: «بر اساس تحلیل‌های ترافیکی، ورود وسایل نقلیه به محدوده مرزهای اربعینی در این بازه ۱۰ روزه به ۳۰۷ هزار دستگاه رسید که نسبت به سال گذشته ۲۱ درصد کاهش یافته است.«

آمار تصادفات و وضعیت ایمنی

رئیس پلیس راه کشور با اشاره به آمار تصادفات در محورهای مواصلاتی پنج استان مرزی گفت:« از ۴ تا ۱۳ مرداد، متأسفانه ۶۹ نفر در تصادفات جاده‌ای جان باخته‌اند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، افزایش ۵ درصدی (۳ نفر بیشتر) را نشان می‌دهد.»

وی در ادامه عنوان کرد: «در همین بازه زمانی، ۱۶۱۶ نفر نیز در تصادفات مجروح شده‌اند که با ۳۴۰ نفر کاهش، کاهش ۱۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.»

رئیس پلیس راه کشور خاطرنشان کرد: «از این تعداد، ۳ نفر از جان‌باختگان و ۲۱ نفر از مجروحان از زائران اربعین بوده‌اند. آمار جان‌باختگان زائر، با کاهش ۶۷ درصدی نسبت به ۶ نفر فوتی زائر در مدت مشابه سال گذشته همراه بوده و شمار مجروحان زائر نیز با ۱۳ نفر کاهش، کاهش ۳۸ درصدی را نشان می‌دهد.»

وضعیت ثبت‌نام و خروج زائران

سرهنگ کرمی‌اسد در ادامه افزود:« تا ساعت ۸ صبح امروز ۱۴ مرداد، آمار ثبت‌نام قطعی در سامانه سماح به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر رسید.۵۹ درصد از ثبت‌نام‌کنندگان مرد و ۴۱ درصد زن هستند.»

وی در خصوص مرزهای انتخابی و سهم مرزها گفت: « مهران۵۷ درصد، شلمچه ۲۳ درصد، خسروی ۱۰ درصد، چذابه ۶ درصد، هوایی ۳ درصد،  تمرچین، باشماق و دریایی، هرکدام یک درصد است.»

سرهنگ کرمی اسد تصریح کرد: «در ۲۴ ساعت گذشته، افزایش تقاضا برای مرزهای مهران، خسروی و پروازهای هوایی نسبت به روزهای نخست ثبت‌نام، مشهود بوده است.»

رئیس پلیس راه فراجا با اشاره به سهم استان‌ها از ثبت‌نام قطعی در سامانه سماح تا ۸ صبح امروز گفت: «تهران ۱۶ درصد، خوزستان ۱۱.۸درصد، اصفهان ۱۰ درصد، خراسان رضوی ۹.۶ درصد، فارس ۶ درصد، قم ۴.۹ درصد و کرمان ۴.۲ درصد در سامانه سماح ثبت شده است.»

وی ادامه داد: «در چند روز گذشته، رشد ثبت‌نام در استان‌های خوزستان، اصفهان و قم نسبت به روزهای ابتدایی قابل توجه بوده است.»

سرهنگ کرمی اسد در خصوص وضعیت خروج زائران از کشور بیان کرد: « تا ساعت ۸ صبح امروز، یک میلیون و ۳۸۱ هزار زائر از کشور خارج شده‌اند. در مقابل، ۳۵۳ هزار نفر به کشور بازگشته‌اند و در حال حاضر، بیش از یک میلیون نفر (۷۴ درصد از زائران خروجی) همچنان در خاک عراق حضور دارند.»

وی ادامه داد: «نسبت خروج زائران به کل ثبت‌نامی‌های سامانه سماح، حدود ۵۷ درصد است؛ به این معنا که نزدیک به یک میلیون نفر از ثبت‌نام‌کنندگان هنوز سفر خود را آغاز نکرده‌اند.»

رئیس پلیس راه فراجا در خصوص سهم مرزها از مجموع خروج‌ها از ابتدای طرح تا کنون گفت: « مهران۴۷ درصد، شلمچه ۲۹ درصد، خسروی ۹ درصد، چذابه ۷ درصد، هوایی و پرویزخان ۵ درصد، تمرچین۲ درصد و باشماق۲ درصد است.»

به گفته وی، افزایش سهم خروج از مرز خسروی در ۲۴ ساعت گذشته، نسبت به روزهای پیشین قابل توجه بوده است.

هشدارها و پیش‌بینی‌های ترافیکی

رئیس پلیس راه فراجا با هشدار نسبت به اوج‌گیری ترددها در روزهای آینده اعلام کرد:« پیش‌بینی می‌شود از امروز ۱۴ تا ۱۶ مرداد شاهد افزایش قابل توجه مراجعات زائران به مرزها باشیم. همچنین احتمال تلاقی موج رفت و برگشت زائران در روزهای ۱۷ و ۱۸ مرداد وجود دارد.»

کرمی اسد ادامه داد:« بر همین اساس، به زائران توصیه می‌شود در صورت امکان، سفر خود را به بعد از روز جمعه موکول کنند تا از ازدحام در مسیرها و پایانه‌های مرزی جلوگیری شود. به‌ ویژه در روز پنجشنبه از صبح تا عصر، بیشترین حجم عبور از مرزها پیش‌بینی شده است، زائران محترم تا حد امکان از انتخاب این بازه زمانی برای عبور از مرز خودداری کنند.«


اخبار مرتبط
47 درصد زائران اربعین از مرزهای کشور خارج شدند
دوشنبه 1404/05/13 ساعت 20:37
47 درصد زائران اربعین از مرزهای کشور خارج شدند
سردار سید تیمور حسینی از خروج 47 درصدی زائران اربعین از کشور خبر داد و با اشاره به کاهش تردد اتوبوس‌ها، افزایش استفاده از خودروهای شخصی و انباشت شدید وسایل نقلیه در ایلام را زنگ خطری برای بازگشت زائران دانست.
وزیر کشور خبر داد؛ خروج یک میلیون زائر  از کشور/ آمادگی کامل خوزستان برای استقبال زائران
دوشنبه 1404/05/13 ساعت 18:16
وزیر کشور خبر داد؛ خروج یک میلیون زائر از کشور/ آمادگی کامل خوزستان برای استقبال زائران
وزیر کشور اعلام کرد تاکنون حدود یک میلیون زائر از کشور خارج شده‌اند و یک چهارم آنان به ایران بازگشته‌اند. خوزستان با آمادگی کامل، به استقبال زائران رفته و تمهیدات لازم برای تسهیل تردد در مرز شلمچه پیش‌بینی شده است.
سفر دریایی زائران اربعین از صبح امروز شروع شد +جزئیات
جمعه 1404/05/10 ساعت 10:30
سفر دریایی زائران اربعین از صبح امروز شروع شد +جزئیات
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از آغاز سفرهایی دریایی اربعین از صبح امروز خبر داد و گفت: روزانه 2 سفر در مدت زمان بین 2 تا 2.5 ساعت انجام‌می شود و ظرفیت جابجایی ما 800 زائر در روز خواهد بود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تلاش آمریکا برای ازسرگیری میانجی‌گری قطر در مورد غزه
انفجار نزدیک سفارت رژیم اسرائیل در پایتخت نروژ
لاریجانی : ایران با تعصب از امنیت ملی دفاع می‌کند
تیراندازی به اردوگاه ارتش صهیونیستی در کرانه باختری
آغاز ثبت‌نام فروش فوق‌العاده سایپا و پارس‌خودرو از فردا
پسران هندبال ایران جهانی شدند
دیدار مجدد عراقچی و گروسی در نیویورک
نماینده فلسطین در سازمان ملل: به رسمیت شناختن کشور ما یک حق است
سردار نائینی: «وعده صادق 1 و 2» انسجام رسانه‌ای جنگ جدید را شکل داد
کشف تازۀ باستان‌شناسان در 2 کیلومتری تخت جمشید
برلین مدعی شد ارائه مهلت چندروزه به ایران از سوی تروئیکای اروپایی
پیشکسوت استقلال در بیمارستان بستری شد
نخست وزیر لبنان اظهارات نماینده آمریکا را محکوم کرد
دبیر: کسب 15 مدال در 20 وزن بی‌سابقه بود
ترامپ در دیدار با زلنسکی: روسیه از قدرت نظامی قابل‌توجهی برخوردار است
نورنما | کارون زیبا،اهواز
سه برابر شدن یارانه خانواده‌های غیرکارمند دارای 3 فرزند
گروسی: بازرسان آژانس در راه ایران هستند
حماس ادعاهای ترامپ را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم
دیدار عراقچی با وزرای خارجه اسپانیا و قطر در نیویورک/توافق همکاری آموزشی ایران و مجارستان
مدافع ایرلندی در آستانه پرسپولیسی شدن
آلمان: درهای مذاکره با ایران باز است
تغییر ساعات کاری ساتنا و چکاوک از اول مهرماه+جزئیات
روز برگزاری دومین دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران تعیین شد
گزارش تصویری | « هفته دفاع مقدس»
دادستانی تهران علیه بلاگر وکیل‌نما اعلام جرم کرد
ترامپ ادعاهای خود علیه ایران را تکرار کرد/کنایه اردوغان به ترامپ در سازمان ملل
اطلاعیه سپاه ایلام در مورد انفجار کنترل شده طی امشب
اعلام جزییات نشست عراقچی با وزرای خارجه سه کشور اروپایی
رهبر معظم انقلاب اسلامی: اتحاد ملت ایران در جنگ دوازده‌ روزه دشمن را ناامید کرد
واریز مرحله پنجم وام 50 میلیونی بازنشستگان کشوری
نورنما | هفته دفاع مقدس گرامی‌باد
ناوگان الصمود به نزدیکی یونان رسید
دروغی به نام فرار ایران از میز مذاکره
استقبال حماس از بیانیه کنفرانس راهکار دودولتی در نیویورک
ایران 3-2 صربستان | با نمایش غیرت ملی پوشان، ایران به 8 تیم برتر جهان صعود کرد + بازی بعدی
گروسی رسما نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
قائم‌مقام معاون راهبردی رئیس‌جمهور منصوب شد
رایزنی عراقچی و دیپلمات‌های ارشد اروپایی در نیویورک
درخواست عربستان از همه کشورها برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
افزایش سه‌ درجه‌ای دما در تهران تا شنبه
دادگاه لاهه تحریم می‌شود
پیام جنگی جدید نتانیاهو؛ استراتژی عملیاتی یا فرافکنی؟
گزینه هاشمیان در خط حمله پرسپولیس چه بازیکنانی هستند؟
هشدار عراقچی نسبت به تبعات هرگونه استفاده ابزاری 3 کشور اروپایی از شورای امنیت+فیلم
معاون بهداشت: امسال شیر در مدارس ابتدایی توزیع می شود
سفیر ایران در ریاض: ایران و عربستان، آینده منطقه را می سازند
لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند
پلیس مسئول صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی شد
X
آگهی تبلیغاتی