×
بین الملل
شناسه خبر : 237647
تاریخ انتشار : جمعه 1404/05/10 ساعت 09:00

افشاگری استاد برجسته آمریکایی از اهداف پنهان اسرائیل در منطقه

جان مرشایمر، نظریه‌پرداز سرشناس روابط بین‌الملل، با بیان اینکه اسرائیل به‌دنبال تجزیه ایران و تبدیل آن به سوریه است، تأکید کرد: «اسرائیل خواستار همسایگانی در هم شکسته شده و ضعیف است»؛ هدف صهیونیسم نابودی ساختار کشورهای منطقه است.

نورنیوز - گروه بین الملل: «جان مرشایمر» متفکر برجسته روابط بین‌الملل، استاد دانشگاه شیکاگو و یکی از کارشناسان مطرح در حوزه واقع‌گرایی در روابط بین‌الملل در گفت‌وگوی اخیر خود با «تاکر کارلسون» مجری مشهور آمریکایی به جنایات رژیم صهیونیستی، نفوذ گسترده این رژیم در ارکان سیاسی آمریکا، دشمنی دیرینه صهیونیسم با ایران و کشورهای منطقه پرداخت.

او در پاسخ به سوالی درباره چرایی تقلای رژیم صهیونیستی برای پیش‌برد اهداف خود با وجود «دشواری محقق شدن آن‌ها» تصریح کرد: «از ابتدای شکل‌گیری اسرائیل، صهیونیست‌ها خواستار ایجاد اسرائیل بزرگ‌تر بودند. دیوید بن گوریون، یکی از پدران تشکیل‌دهنده اسرائیل در سال ۱۹۱۸، در یادداشتی که فقط به زبان عبری منتشر شده است، اهداف خود از تشکیل اسرائیل بزرگ‌تر را تشریح کرد. اسرائیل بزرگ‌تر، بخشی از لبنان، غزه، کرانه باختری، بخش‌هایی از سوریه و شبه جزیره سینا را شامل می‌شود.»

مرشایمر تصریح کرد: «اسرائیل بزرگ‌تر، بینش اساسی بن گوریون، به‌عنوان یکی از پدران و تأسیس کنندگان اسرائیل است. همه سران صهیونیست این بینش را پذیرفته و آن را دنبال می‌کنند. بسیاری از اسرائیلی‌ها نیز خواستار تشکیل اسرائیل بزرگ‌تر هستند. آن‌ها مخالف اسرائیل کوچک هستند که در سال ۱۹۴۸ ایجاد شد. آن‌ها خواستار اراضی بیشتر هستند و به باور آن‌ها، این سرزمین‌ها متعلق به آن‌هاست. اما آن‌ها حتی این اراضی را، مرزهای خود اعلام نکرده و همواره خواستار توسعه مرزهای خود (اشغالگری بیشتر) هستند.»

او تأکید کرد: «اسرائیل هرگز مرز نهایی خود را اعلام نکرده است. صهیونیست‌ها هرگز چنین چیزی را اعلام نکرده‌ و موضعی رسمی اعلام نکرده‌اند.»

مرشایمر در پاسخ به سوالی افزود: «آمریکا بدون هیچ قید و شرطی از اسرائیل حمایت خواهد کرد. مهم نیست اسرائیل چه اقدامی انجام دهد، آمریکا همواره در کنار آن خواهد ایستاد. شما فکر می‌کنید با توجه به اقدامات اسرائیل علیه فلسطینیان، یا اقدامات آن در سوریه و لبنان، آمریکا برای متوقف کردن این اقدامات، فشارها علیه اسرائیل را افزایش می‌داد اما آمریکا هرگز چنین کاری نکرده است.»

او درباره اهداف رژیم صهیونیستی تصریح کرد: «اسرائیل خواستار گسترش مرزهای خود است. هدف دیگر اسرائیل، تضعیف همسایگان خود و نابودی کشورهای منطقه است. اسرائیل به دنبال تجزیه کشورهای منطقه و حفظ این شرایط است. اسرائیل از تجزیه سوریه توسط آمریکا و ترکیه استقبال کرد و آن‌ها خواستار حفظ سوریه و لبنانی ضعیف شده هستند.»

مرشایمر با اشاره به هدف رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت: «در موضوع ایران، هنگامی که شما درباره برنامه هسته‌ای و برنامه غنی سازی اورانیوم این کشور صحبت می‌کنید، برخی ادعا می‌کنند که تنها هدف در موضوع ایران، جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است اما اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و تبدیل آن به سوریه است. اسرائیل خواستار همسایگانی در هم شکسته شده و ضعیف است. به اردن و مصر نگاه کنید، این ۲ کشور از لحاظ اقتصادی به آمریکا وابسته هستند و واشنگتن از اهرم فشار بسیاری علیه هر ۲ کشور برخوردار است.»

او افزود: «هدف آمریکا از کمک اقتصادی به این ۲ کشور، ایجاد یک اهرم فشار است تا هرگاه اردن و مصر علیه اسرائیل مقاومت کردند، آمریکا به آن‌ها اهرم فشار خود را یادآور شود.


ایسنا
اخبار مرتبط
دیپلمات‌های اسرائیل از قطر فرار کردند!
شنبه 1404/05/11 ساعت 11:45
دیپلمات‌های اسرائیل از قطر فرار کردند!
رژیم صهیونیستی که همواره در برابر تهدیدات امنیتی و اعتراضات جهانی در وضعیت شکننده‌ای قرار دارد، این بار در امارات تسلیم شد. به دلیل هشدارهای جدی درباره تهدیدات علیه اتباع اسرائیلی، سفارت این رژیم در ابوظبی تخلیه شد. این اقدام بار دیگر نشان‌دهنده ضعف و ترس رژیم در برابر مقاومت فلسطین است.
بقایی اتهام‌های بی‌اساس آمریکا و متحدانش را قاطعانه رد کرد
جمعه 1404/05/10 ساعت 10:00
بقایی اتهام‌های بی‌اساس آمریکا و متحدانش را قاطعانه رد کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با رد اتهام‌های بی‌اساس آمریکا، فرانسه و چند کشور غربی، این اقدام را تلاشی برای انحراف افکار عمومی از جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین دانست و بر لزوم پاسخگویی این کشورها در قبال حمایت از تروریسم تأکید کرد.
صهیونیست‌ها برای یورش دسته‌جمعی به مسجدالاقصی برنامه‌ریزی می‌کنند
جمعه 1404/05/10 ساعت 09:20
صهیونیست‌ها برای یورش دسته‌جمعی به مسجدالاقصی برنامه‌ریزی می‌کنند
در آستانه سالروز آنچه صهیونیست‌ها «نابودی معبد» می‌نامند، گروه‌های افراطی یهودی در حال برنامه‌ریزی برای یورش دسته‌جمعی به مسجدالاقصی هستند. نهادهای فلسطینی با هشدار نسبت به این تهدید، خواستار حضور گسترده مردمی برای مقابله با اشغالگران شده‌اند.
ترامپ: فشار بر اسرائیل یعنی پاداش دادن به حماس + فیلم
چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 15:35
ترامپ: فشار بر اسرائیل یعنی پاداش دادن به حماس + فیلم
دونالد ترامپ بار دیگر در حمایت از رژیم صهیونیستی موضع گرفت و با رد فشار بر اسرائیل برای حل بحران غزه، آن را «پاداش به حماس» توصیف کرد. او گفت: «اگر این کار را بکنید، اساساً به حماس پاداش داده‌اید و من هرگز این کار را نخواهم کرد.»
اسرائیل بزرگ‌ترین دولت-ملت فاشیستی دوران ماست
چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 14:05
امین بزرگیان:
اسرائیل بزرگ‌ترین دولت-ملت فاشیستی دوران ماست
بزرگیان نوشت: «بر اساس نظرسنجی اخیر روزنامه اسرائیلی ها ارتص، هشتاد و دو درصد از یهودیان اسراییلی از پاکسازی غزه حمایت می‌کنند، و شصت و پنج درصد خواهان قتل عام همه مردان زنان و کودکان فلسطینی هستند.»
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پاشینیان بار دیگر رئیس حزب حاکم ارمنستان شد
طرح کنگره آمریکا برای سرقت اموال مسدود شده روسیه
چرا پرسپولیس از جذب مدافع ایرلندی منصرف شد؟
معمای بگرام؛ خواب جدید ترامپ برای منطقه!
ترامپ؛ توهم نوبل در سایه خون
بنادر در «جنگ 12 روزه» تعطیل‌ نبود‌
آغاز تحویل 71 هزار سکه از فردا
پزشکیان: دولت برای حمایت از توسعه فناورانه کشور اهتمام جدی دارد
فاش شدن پیام حماس به واشنگتن پس از حمله به قطر
وزیر دفاع یمن: تجاوزات دشمن علیه یمن بدون پاسخ نخواهد بود
کدام صلح !
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 30 شهریور 1404+ جدول
هری کین به رکورد رونالدو نزدیک شد
آموزش ایمنی ترافیکی از مهدکودک تا دانشگاه
توهین به بایدن، گاف درباره جنگ قره‌باغ و تکرار ادعا درباره ایران
اتحادیه جهانی کشتی: ساروی به انتظار چهار ساله برای مدال طلا پایان داد
عارف: نباید برای خوشایند یک مسئول یا دستگاه آمار تولید کنیم
جارچی‌های ایدئولوژی جنگ
ربات پرنده جدیدی که بدون کمک از زمین بلند می‌شود
با حضور وزیر آموزش پرورش؛ «زنگ جوانه‌ها» نواخته شد
هراس تل‌آویو از به رسمیت شناخته شدن کشور فلسطین
افزایش 30 درصدی ترافیک با آغاز سال تحصیلی
مذاکرات ترامپ با طالبان برای بازپس‌گیری پایگاه نظامی بگرام
مخالفت پزشکیان با تأسیس بنیاد ملی پوشش
چرا مذاکره می‌کنیم؟
مدار دیپلماسی | تحریم بی ‌اعتبار باز تعریف موازنه قدرت توسط ایران
هذیان‌گویی لاعلاج «کاتس»
استارمر: انگلیس فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت
رئیس‌جمهور ونزوئلا پیشنهاد مذاکره مستقیم با نماینده ترامپ را مطرح کرد
قتل مادر، بخاطر ازدواج مجدد + جزییات
اجماع ملی برای مقاومت!
دستگیری 6 سارقِ طلافروشی دَرگهانِ قشم
وضعیت بسیار آلوده هوای تهران امروز یکشنبه
برنامه امروز و پایانی کشتی قهرمانی جهان؛ وجود شانس 2 طلا برای ایران
تعلیق فروش سامانه‌های پاتریوت به اروپا از سوی آمریکا
عفو بین الملل خواستار تحریم فوری رژیم اسرائیل شد
مشیری؛ شاعری که پیچیدگی را شکست و دل‌ها را برد
معاون سازمان هواپیمایی کشوری: اسنپ‌بک تاثیری بر صنعت هوایی ندارد
ترامپ بار دیگر ونزوئلا را تهدید کرد؛ سران خود را بازگردانید
استقلال به دنبال آرامش پس از طوفان/ کار سخت سپاهان برای گذر از تراکتور
مهار آتش‌سوزی در ساختمان 12 طبقه تجاری خیابان جمهوری
سپاه پاسداران: هرگونه خطای محاسباتی دشمن، پاسخ مهلک به همراه خواهد داشت
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 30 شهریور 1404 + وضعیت استان‌ها
رئیس شورای عالی سیاسی یمن: از نشست سران در دوحه انتظار اقدام عملی داشتیم
رشد نگران‌کننده کلاهبرداری‌های اینترنتی در پوشش فروشگاه‌های اینستاگرامی
راههای جلوگیری از سرماخوردگی و آنفلوآنزا
جزییات حادثه مرگ‌بار برای نیروهای ویژه لهستان حین تمرین چتربازی
پیام تبریک بقائی به مناسبت قهرمانی کشتی‌گیران ایرانی در جهان
تقلید مبارزان کرانه باختری از دلیران نوار غزه در مقابله با نظامیان صهیونیست
عارف: قهرمانی فرنگی‌کاران ایران، نماد شایستگی نسل جوان کشور است
X
آگهی تبلیغاتی