×
سیاسی
شناسه خبر : 237466
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 18:00

آمادگی 3200 موکب ایرانی برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین + فیلم

3200 موکب ایرانی برای میزبانی از زائران اربعین آماده شده‌اند. رئیس ستاد مرکزی اربعین از هماهنگی کامل با عراق، تأمین آب، برق و امنیت در مرزها و همچنین تخصیص ارز به تمامی زائران ثبت‌نام‌شده خبر داد.

نورنیوز - گروه سیاسی :‌به گفته علی‌اکبر پورجمشیدیان، رئیس ستاد مرکزی اربعین، ۳۲۰۰ موکب رسمی و شناسنامه‌دار از ایران در مراسم پیاده‌روی اربعین به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) خدمات‌رسانی خواهند کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، علی اکبر پورجمشیدیان پس از آخرین جلسه رسمی ستاد مرکزی اربعین افزود: بخش اعظم این مواکب در داخل کشور و حدود یک سوم در کشور عراق برای میزبانی از زوار عزیر مستقر شده است.

وی ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت رقیه (س) و ادای احترام به ساحت مقدس شهدای جبهه مقاومت به خصوص شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گفت: آخرین گزارش‌های تکمیلی کمیته‌های مختلف دریافت شد و بحمدالله آمادگی بسیار خوبی در همه زمینه‌ها وجود دارد تا راهپیمایی اربعین هرچه باشکوه‌تر برگزار شود.

رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به سفر اخیر هیئتی از ستاد مرکزی اربعین و وزارت کشور ایران به عراق گفت: مردم و کشور عراق آمادگی بسیار خوبی برای میزبانی زوار عزیز دارند.

پورجمشیدیان مهم‌ترین موضوع راهپیمایی اربعین را امنیت سفر زائران امام حسین(ع) دانست و افزود: با حضور فعال نیروهای امنیتی، مرزبانان عزیز ما در ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، امنیت بسیار خوبی در مرزها و مسیرهای منتهی به آنها و مسیر راهپیمایی اربعین به وجود آمده است؛ همچنین در بازدیدهایی که از مرزهای کشور عراق داشتیم از نزدیک شرایط مورد بررسی قرار گرفت و خوشبختانه امنیت خوبی بر آن‌ها حاکم بود.

وی تامین آب، یخ و برق در مسیرهای منتهی به پایانه‌های مرزی را یکی از موضوعات مهم دانست و افزود: با توجه به گرمای هوا کمیته آب و برق ستاد مرکزی اربعین همت بلندی داشت و ذخایر خوبی از آب و یخ را در مرزها ایجاد کرد؛ وزارت نیرو نیز قول برق پایدار را در گذرگاه‌های شش گانه مرزی داده است که خدای نکرده معطلی در امور زوار ایجاد نشود.

رئیس ستاد اربعین اظهار کرد: با تلاش کمیته‌ها خصوصاً مجموعه فراجا در موضوع گذرنامه به دنبال این بودیم معطلی زائران را به حداقل برسانیم.

پورجمشیدیان با اشاره به ماهیت فرهنگی راهپیمایی اربعین گفت: کمیته فرهنگی اربعین امام حسین موظف است با هماهنگی و همراهی دستگاه‌های مسئول در کشور عراق در عرصه مسائل فرهنگی برای راهپیمایی اربعین امام حسین حضور فعال داشته باشد.

وی در موضوع تامین ارز زائران گفت: با توجه به مصوبه‌ای که امروز در ستاد مرکزی اربعین داشتیم و همکاری مجلس شورای اسلامی خصوصاً کمیسیون اصل ۹۰ مجلس مقرر شد تمام کسانی که ثبت نام کرده اند ارز کامل دریافت کنند؛ اگر در آینده در روند پیگیری‌ها مشخص شود که کسی ثبت نام کرده اما موفق نشده به سفر برود؛ بانک مرکزی سازوکاری را فراهم خواهد کرد تا بتوانند ارز را برگردانند یا در سفرهای بعدی مورد استفاده قرار گیرد.

پورجمشیدیان درخصوص اتباع خارجی و حضور آن‌ها در راهپیمایی اربعین گفت: اتباع خارجی مجاز با دریافت گذر خادم به راحتی می‌توانند بیمه شوند و از خدمات راهپیمایی اربعین بهره مند شوند؛ اما به اتباع غیر مجاز در راهپیمایی اربعین هیچ خدماتی ارائه نخواهد شد.

وی با اشاره به جلسه اخیر خود با وزیر کشور عراق گفت: ما درخواست داده‌ایم که با تعداد بیشتری هواپیما زوار را اعزام کنیم و امیدواریم با این درخواست موافقت شود.

رئیس ستاد مرکزی اربعین ضمن تقدیر از همکاری‌های کشور عراق در موضوع راهپیمایی اربعین افزود: کشور عراق ظرف چند سال گذشته همت بلندی در بحث حل مشکل ناوگان حمل و نقل این کشور داشته است و به نظر می‌رسد با ظرفیت ایجاد شده همه زوار در این کشور بتوانند بدون مشکل جابجا شوند.


اخبار مرتبط
انجام روزانه 130 تا 150 پرواز از فرودگاه امام در آستانه اربعین / آمادگی انجام 2500 پرواز
جمعه 1404/05/10 ساعت 19:30
انجام روزانه 130 تا 150 پرواز از فرودگاه امام در آستانه اربعین / آمادگی انجام 2500 پرواز
سعید چلندری رییس هیات مدیره و مدیر عامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) در خصوص بخش فرودگاهی و آخرین وضعیت پروازها اعلام داشت: پروازهای شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) در حال افزایش است و با توجه به در پیش داشتن عملیات اربعین 1404، ما علاوه بر پروازهای برنامه‌ای، آمادگی انجام 2500 پرواز فوق‌العاده را نیز برای خدمت‌رسانی به زائرین امام حسین(ع) داریم.
همکاری نزدیک موکب‌های ایرانی و عراقی در مراسم اربعین سامرا
پنج‌شنبه 1404/05/09 ساعت 14:08
همکاری نزدیک موکب‌های ایرانی و عراقی در مراسم اربعین سامرا
فرمانده قرارگاه اربعین سامرا از برنامه‌ریزی گسترده و همکاری ویژه مواکب ایرانی و عراقی برای ارائه خدمات بهتر و ارتقای کیفیت مراسم اربعین امسال خبر داد.
بازگشایی پارکینگ بزرگ اربعین در مرز مهران
پنج‌شنبه 1404/05/09 ساعت 10:09
بازگشایی پارکینگ بزرگ اربعین در مرز مهران
در آستانه ورود زائران اربعین، پارکینگ بزرگ مهران با مدیریت جدید شهرداری و امکانات کامل، فعالیت خود را آغاز کرد تا فضای مناسبی برای پارک خودروها و خدمات‌رسانی به زائران فراهم شود.
پیام تشکر رهبر معظم انقلاب از مهمان‌نوازی موکب‌داران، ملت و دولت عراق در اربعین حسینی
چهارشنبه 1403/06/21 ساعت 13:44
رئیس‌جمهور به نخست وزیر عراق اهدا کرد؛
پیام تشکر رهبر معظم انقلاب از مهمان‌نوازی موکب‌داران، ملت و دولت عراق در اربعین حسینی
پیام تشکر رهبر معظم انقلاب اسلامی از موکب‌داران و ملت عراق، در جریان سفر رئیس‌جمهور کشورمان، به نخست وزیر این کشور اهداء شد.
دعوت ستاد مرکزی اربعین از موکب‌داران و زائران برای شرکت در اجتماع بزرگ امت رسول‌الله
شنبه 1401/07/02 ساعت 15:08
دعوت ستاد مرکزی اربعین از موکب‌داران و زائران برای شرکت در اجتماع بزرگ امت رسول‌الله
ستاد مرکزی اربعین حسینی(ع) در اطلاعیه شماره 10 خود از موکب‌داران و زائران اربعین خواست فردا در اجتماع بزرگ امت رسول‌الله در تهران شرکت کنند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بین نمایندگان مجلس و عراقچی چه گذشت؟
پزشکیان به قطر رفت
حمله دوباره ارتش یمن به فرودگاه رامون
مصرف گاز مخرب لایه اوزن توسط ایران صفر شد
پیام فوری حماس به نشست کشورهای عربی و اسلامی
فاش شدن مشکل امنیتی میلیون‌ها گوشی هوشمند سامسونگ
زایمان طبیعی در شرایط اورژانسی جان مادر و نوزاد را نجات داد
قیمت جهانی طلا کاهش یافت
نظر ربیعی درباره حذف یارانه پردرآمدها
معاون وزیر ارتباطات: کیفیت شبکه اینترنت را شایسته مردم نمی‌دانیم
غرب به دنبال نمد مال کردن ایران است
از قاهره تا تهران: پل دیپلماسی در میان شکاف‌های استراتژیک
هوای تهران امروز قابل قبول است
قدرت هجومی بارسلونا بدون یامال هم شکست‌ناپذیر بود+خلاصه بازی
هیولای فرونشست در اصفهان دهان باز کرد
چشم های جهان عرب و اسلام به تفاوت اجلاس سران کشورهای عربی و اسلامی در دوحه
دوفوریتی |《گل 》بود به سبزه نیز آراسته شد!
برنامه کامل روز سوم مسابقات جهانی کشتی آزاد
سایه روشن‌های هفته سوم لیگ برتر فوتبال
خاویر باردم با چفیه‌ای در حمایت از فلسطین در امی حاضر شد
تحقق شرط کلیدی ایران در توافق قاهره با آژانس
عراقچی: ایران در کنار تمامی برادران و خواهران مسلمان ایستاده است
ترامپ: به نتانیاهو گفتم هنگام حمله به دیگران باید محتاط باشیم
پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری مهرماه آغاز شد
از «اول آمریکا» تا بحران اعتماد؛ ترامپ در تله جنگ خاورمیانه
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 24 شهریور 1404 + وضعیت استان‌ها
بیش از 90 درصد مردم تجربه آسیب های روانی دارند
انفجار شدید در شهر ایلات اشغالی در جنوب فلسطین
شهادت 31 خبرنگار در حمله اخیر اسرائیل به پایتخت یمن
پاکستان خواستار پاسخگویی اسرائیل به جنایت‌های ضدبشری شد
ماموریت نتانیاهو شکست خورد
تجاوز مجدد ارتش صهیونیستی به جنوب غرب سوریه
بارسلونا 6 - والنسیا صفر- دو امیتاز تا صدر نشینی در لالیگا
سپاس قلبی پزشکیان از الطاف و حمایت‌های رهبر معظم انقلاب از دولت
ساماندهی مشاغل سخت و زیان‌آور در راستای کنترل مصارف تأمین ‌اجتماعی
شاگرد تیلور مدال طلای کشتی جهان را کسب کرد + فیلم
حمله پهپادی اسرائیل به خودرویی در لبنان + فیلم
رایزنی وزرای خارجه ایران و لبنان در دوحه درباره تحولات منطقه
گزارش تصویری | رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان - کرواسی
نورنما | حمله یک گاو وحشی به ماشینی در اسپانیا
داروخانه‌ها مجاز به بازپس‌گیری داروهای تحویل داده شده نیستند
سومین تاجگذاری امیرحسین زارع با مدال طلای جهانی + فیلم اهدای مدال
حمله اسرائیل به قطر امنیت منطقه را تهدید می‌کند
همبستگی جنوب جهانی علیه نظام سلطه
چالش پهپادهای روسی و نقض حریم هوایی رومانی و لهستان
کامران قاسم پور به مدال برنز رسید + فیلم
هشدا رژیم صهیونیستی برای سفرهای خارجی اسرائیلی ها
سارقان 60 میلیارد ریالی تجهیزات صدا و سیما دستگیر شدند
مجازات نشدن اسرائیل یعنی ادامه تجاوزها
دستور پزشکیان به بنگاه‌ها: برای کارگران مسکن بسازید
X
آگهی تبلیغاتی