×
بین الملل
شناسه خبر : 237143
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/05/06 ساعت 17:29

ترامپ: از ایران سیگنال‌های بدی دریافت می کنیم

ترامپ در اظهاراتی علیه ایران ادعا کرد: «ایران در حال ارسال نشانه‌های بد و زننده‌ای است. این غیرقابل تصور است. با وجود ضرباتی که به ایران وارد شد، این کشور از مذاکرات خارج شده است. اگر ایران دوباره به سراغ برنامه هسته‌ای خود برود، سریع‌تر آن را به کل نابود خواهیم کرد.»

نورنیوز-گروه بین الملل: رئیس‌جمهور آمریکا که بارها گفته ایران حق غنی‌سازی اورانیوم را ندارد، مدعی شد که «ایران پیام‌های بد و زننده‌ای ارسال می‌کند».

 «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا عصر دوشنبه با «کر استارمر» نخست وزیر انگلیس دیدار کرد.

او در اظهاراتی علیه ایران ادعا کرد: «ایران در حال ارسال نشانه‌های بد و زننده‌ای است. این غیرقابل تصور است. با وجود ضرباتی که به ایران وارد شد، این کشور از مذاکرات خارج شده است. اگر ایران دوباره به سراغ برنامه هسته‌ای خود برود، سریع‌تر آن را به کل نابود خواهیم کرد.»

ادعای ترامپ درباره «خروج ایران از مذاکرات» درحالی است که آمریکا در میانه مذاکرات به دیپلماسی خیابنت کرد و به اذعان شخص او، نه تنها از تصمیم رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران آگاهی داشت، بلکه با کمک هرچه بیشتر به آن، از این تجاوزگری حمایت کرد.

ترامپ در ادامه اظهارات گزاف خود علیه ایران، با اشاره به اظهارات اخیر «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران مبنی بر غیرقابل مذاکره بودن حق ایران برای داشتن برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز و کامل که برنامه غنی‌سازی اورانیوم را نیز شامل می‌شود، مدعی شد: «وزیر خارجه ایران اظهاراتی را بیان کرد که نباید می‌گفت.»

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین با تهدید دوباره ملت ایران گفت: «اگر ایران دوباره به سراغ برنامه هسته‌ای برود، با رضایت تمام به آن حمله خواهیم کرد و دوباره برنامه هسته‌ای آن را نابود خواهیم کرد.»

ترامپ همچنین در اظهاراتی مضحک، ایران را به دخالت در مذاکرات آتش‌بس غزه متهم کرد و مدعی شد: «فکر می‌کنم آن‌ها در این مذاکرات دخالت داشتند و به حماس دستوراتی دادند و سیگنال‌هایی فرستادند. این خوب نیست».

اروپایی‌ها باید خودشان را جمع و جور کنند

ترامپ همچنین در پاسخ به سوالی گفت: «می‌دانید که اروپا قرار است به مکانی بسیار متفاوت از پنج سال پیش، ۱۰ سال پیش تبدیل شود. آن‌ها باید خودشان را جمع و جور کنند. اگر این کار را نکنند، دیگر اروپایی که می‌شناسید، نخواهید داشت و نمی‌توانید این کار را انجام دهید. اینجا بخش باشکوهی از جهان است و نمی‌توانید آن را خراب کنید. شما نمی‌توانید اجازه دهید مردم به طور غیرقانونی به اینجا بیایند.»

او در ادامه اظهارات خود افزود: «اتفاقی که می‌افتد، این است که قاتلانی وجود خواهند داشت، فروشندگان مواد مخدر وجود خواهند داشت، انواع چیزهایی وجود خواهد داشت که کشورهای دیگر نمی‌خواهند، و آنها را برای شما می‌فرستند، و آنها را برای ما می‌فرستند، و شما باید جلوی آنها را بگیرید و من شنیده‌ام که شما موضع بسیار محکمی در مورد مهاجرت گرفته‌اید.»

با وجود اذعان حامیان ترامپ به شکست او در سیاست داخلی خود، رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: «کشور ما مرده بود. اما اکنون جذاب‌ترین کشور دنیا را داریم.»

او که در گذشته ادعا می‌کرد در طول سفر خود به خاورمیانه سران کشورهای عربی به او می‌گفتند که آمریکا «سال گذشته یک کشور مرده بود، اما اکنون جذاب‌ترین کشور دنیا است»، با نسبت دادن این سخنان به سران کشورهای ناتو مدعی شد: «سران کشورهای ناتو به من می‌گفتند که سال گذشته آمریکا مرده بود. یک عده مریض درحال حکمرانی بر آمریکا بودند.»

ترامپ در دیدار با استارمر من علیه پوتین بسیار سرسخت هستم

ترامپ در پاسخ به سوال دیگری ادعا کرد: «من علیه پوتین بسیار سرسخت هستم. اما با او روابط خوبی دارم. فکر می‌کردم بتوانیم با او به توافق برسیم. برخی ناامید شده‌ام. اقتصاد روسیه با چالش‌های بزرگی روبرو شده و بسیار کوچک شده است. کشور او از لحاظ اقتصادی درحال زجر کشیدن است. با وجود وسعت روسیه، اقتصاد آن بسیار کوچک است. روسیه می‌تواند ثروتمند باشد و موفق‌ترین کشور در دنیا باشد، پوتین خواستار توافق تجاری با آمریکاست و من نیز به دنبال تجارت با آن‌ها هستم، اما آن‌ها همه سرمایه خود را خرج جنگ می‌کنند. فکر می‌کردم که او به‌دنبال پایان دادن به جنگ اوکراین است.»

او در پاسخ به سوالی درباره احتمال دیدار خود با پوتین گفت: «من دیگر علاقه‌ای به گفت‌وگو با او ندارم. او سخنان قشنگی بیان می‌کند، اما لحظاتی بعد او مردم بسیاری را به قتل می‌رساند.»

ترامپ در پاسخ به سوالی درباره مذاکرات خود با چین افزود: «همین لحظه درحال مذاکره با چین هستیم. روابط بسیار خوبی با چین داریم. چین سرسخت است. به تازگی توافق خود با ژاپن را نهایی کردیم. درحال انجام توافقات بسیار هستیم. اکنون درحال مذاکره با چین هستیم.»

ترامپ در دیدار با استارمر من هرگز به جزیره اپستین نرفتم

او در پاسخ به سوال دیگری درباره پرونده اپستین مدعی شد: «این پرونده یک دروغ بزرگ است. دموکرات‌ها پشت سر این پرونده هستند.»

این ادعا درحالی است که گزارش‌های بسیاری درباره حضور نام او در پرونده اپستین وجود دارد. ترامپ درطول کارزار انتخاباتی خود وعده داده بود که این پرونده را کامل منتشر خواهد شد. درنهایت مقامات دولت او ادعا کردند که چنین پرونده‌ای وجود ندارد. این مسئله خشم بسیاری از حامیان ترامپ را برانگیخته است. زیرا پیش از این، مقامات دولت او و شخص ترامپ مدعی آمادگی خود برای انتشار پرونده اپستین شده بودند.

با وجود انتشار تصاویری از حضور ترامپ در جزیره اپستین، او ادعا کرد: «من هرگز به جزیره اپستین نرفتم. افراد بسیاری رفتند.»

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اعتراف موسسه وایزمن به خسارت‌های جبران‌ناپذیر حملات موشکی ایران
احضار سفیر روسیه در کانادا به‌دنبال حادثه پهپادی در لهستان
دوحه، میزبان نشست اضطراری سران کشورهای عربی و اسلامی خواهد بود
چه کسانی به مرحله فینال کشتی راه یافتند +فیلم بازی
تار شدن تصاویر سرزمین های اشغالی در گوگل‌مپ به دستور موساد
آخرین آمار از شهدای کادر درمان در نوار غزه
نورنما | رعد و برق در آمریکا
عکس های منتخب ایران، شنبه 22 شهریور 1404
جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته سوم و صدر نشینی خیبرخرم آباد
عراقچی:بحث بسیار مفصلی درباره توافق اخیر بین ایران و آژانس انجام شد +فیلم
دیدار فرمانده نیروی انتظامی ایران با رئیس الحشد الشعبی
مهدی طارمی و یک ورود بی‌نظیر در اولین بازی خود در المپاکوس + فیلم
زمان واریز مرحله دوم معوقات فروردین بازنشستگان اعلام شد
حزب‌الله: خلع سلاح مقاومت به معنای اجرای پروژه توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی است
موج جدید بازداشت شهرداران ترکیه + فیلم
علی لاریجانی به عربستان سعودی می رود
تظاهرات هزاران شهروند لندن علیه افراط‌گرایی و نژادپرستی
مصدومیت دوباره مهدی قایدی در بازی النصر مقابل الجزیره+فیلم
جزییات گازگرفتگی مرگبار در چاه آب
پیام روشن اسرائیل به جهان عرب: هیچ‌کس در امان نیست
تخریب کامل یک برج و سه مدرسه در غزه+فیلم
شرط ترامپ برای پایان جنگ اوکراین
طرح جدید بانک مرکزی چین برای تسریع واردات طلا با کاهش بوروکراسی
رئال مادرید(2) - سوسیداد(1) | رئال مادرید با یک اخراج جنجالی + خلاصه بازی
نشست معرفی فیلم محمد رسول الله (ص) در وین برگزار شد
محمد حسین مدرسی عضو شورای ملی ایمنی زیستی شد
آتش‌سوزی در پالایشگاه نفت روسیه پس از حمله پهپادی+فیلم
خطر اصلاحات نیمه‌کاره
یزدانی از رقابت های جهانی حذف شد
ایراد مجلس به آئین‌نامه دولت درباره بیمه پایه
زمان بازگشت مهدی ترابی به بازی مشخص شد
پرسپولیس(1) – فولاد(1)؛ بازی خانوادگی با چاشنی رقابت صدرنشینی
برگزاری جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری
زمین لرزه، خشت فارس را لرزاند
پزشکیان به قطر می‌رود
رقبای 3 آزادکار ایران در نیمه نهایی قهرمانی جهان مشخص شد
بی‌عملی شورای امنیت، پیام خطرناک به جهان
تسلیحات محرمانه؛ تهدید تازه امنیت جهان
کاهش 4 درصدی جرایم جنایی
تهدید صهیونیست‌ها: اگر ایرانی بیاید به کشتی الصمود حمله می‌کنیم
نورنما | متداول‌ترین روش دزدی در جهان
ابلاغ اساسنامه مدرسه مجازی توسط وزیر آموزش و پرورش
جوانان ایران در کانوپولو آسیا نایب‌قهرمان شدند
گلادیاتور ایرانی با بردی خیره‌کننده جهانیان را شگفت‌زده کرد
ترافیک سنگین در هراز؛ کندوان یک‌طرفه شد
تداوم بازداشت شهرداران مخالف اردوغان در ترکیه
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 22 شهریور 1404
دستگیری همسر سابق یک بازیگر سینما به جرم کلاهبرداری
موفقیت چشمگیر داوطلبان تحت پوشش بهزیستی در رقابت‌های کنکور
مهلت ثبت‌نام دانشگاه آزاد دوباره تمدید شد
X
آگهی تبلیغاتی