×
بین الملل
شناسه خبر : 237048
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی می کند،

کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟

ارسال کمک‌های هوایی توسط کشورهای غربی به غزه نه‌تنها پاسخی واقعی به بحران انسانی نیست، بلکه پروژه‌ای تبلیغاتی و خطرناک است که با فریب افکار عمومی، چهره‌سازی دروغین از جنایت‌کاران جنگی می‌کند و عملاً حلقه‌ای دیگر از نسل‌کشی ساختاری علیه مردم محاصره‌شده غزه است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: غربی‌هایی که طی ۲۱ ماه گذشته شریک مستقیم جنایات رژیم صهیونیستی بوده‌اند، اکنون با ژست‌های بشردوستانه در تلاش‌اند تا نقش خود را بازسازی کنند. فرانسه، انگلیس و آلمان که همواره تأمین‌کننده سلاح، حامی دیپلماتیک و تطهیرگر رسانه‌ای جنایات علیه فلسطینی‌ها بوده‌اند، اکنون از ارسال کمک هوایی و تخلیه کودکان مجروح سخن می‌گویند؛ در حالی که هیچ نشانه‌ای از گسست این پیوند عمیق میان آنان و تل‌آویو دیده نمی‌شود. حتی استقبال صهیونیست‌ها از این طرح و هماهنگی عملیاتی با رژیم اشغالگر، نشان‌دهنده آن است که چنین پروژه‌هایی بیشتر برای رفع فشار افکار عمومی غرب طراحی شده تا کاستن از رنج مردم غزه.

تجربه آمریکایی و نتایج فاجعه‌بار

طرح ارسال کمک هوایی، در نگاه نخست شاید رویکردی انسانی به نظر برسد، اما تجربه مشابه آمریکایی در احداث اسکله شناور و پرتاب کمک‌ها به سواحل غزه، نشان داد که این اقدام بیشتر به یک نمایش سیاسی شبیه است تا راهکاری انسانی. بسیاری از بسته‌های پرتابی به جای مردم، به‌دست صهیونیست‌ها رسید و برخی دیگر موجب جراحت و مرگ مردم گرسنه شد. دیده‌بان حقوق بشر اروپا و رئیس آنروا نیز هشدار داده‌اند که این بسته‌ها نه تنها کمکی نمی‌کنند، بلکه تهدیدی برای جان فلسطینی‌ها هستند و ابزار جدیدی برای تحقیر ملت فلسطین محسوب می‌شوند. در حقیقت این کمک‌های هوایی نه تضمینی برای رسیدن به هدف دارند و نه استانداردهای انسانی و بهداشتی را رعایت می‌کنند.

نسل‌کشی زیر سایه بسته‌های امدادی

مهم‌ترین قربانیان قحطی تحمیلی در غزه، کودکان، نوزادان و زنان باردار هستند. آنها نیازمند مراقبت‌های درمانی، شیرخشک و تغذیه تخصصی هستند که هیچ‌کدام در قالب کمک‌های پرتابی قابل تأمین نیست. ارسال بسته‌های سنگین و نامتوازن از طریق هوا، با احتمال بالای برخورد مرگبار و فساد غذایی، خود شکل دیگری از نسل‌کشی بی‌صدا علیه آینده غزه است. کمک‌های فاسد و تاریخ‌گذشته پیشین نیز نشان می‌دهد که بدون نظارت نهادهای بهداشتی مستقل، این کمک‌ها می‌توانند به ابزار مرگ جمعی تبدیل شوند. در واقع، کمک هوایی نه‌تنها راه‌حل نیست، بلکه پوششی برای ادامه محاصره و کشتار در لباسی نو است.

پایان نمایش، آغاز راهکار

ادعای غرب درباره آتش‌بس موقت یا بازگشایی‌های نمادین در حالی مطرح می‌شود که همزمان شاهد حمله به کشتی امدادی «حنظله» هستیم. این حمله که با سکوت کامل کشورهای غربی همراه بود، چهره واقعی صهیونیست‌ها و هم‌پیمانان‌شان را آشکار کرد. تجربه مذاکرات اخیر و ادعاهای آمریکا و متحدانش نیز ثابت کرد که آنها نه‌تنها به‌دنبال حل بحران نیستند، بلکه در پی خرید زمان برای ادامه جنایت هستند. راه‌حل واقعی، بازگشایی دائمی گذرگاه‌ها، ورود آزاد کمک‌های زمینی، توقف بمباران و مجازات رژیم صهیونیستی است. همزمان، کشورهای اسلامی باید با استفاده از ابزارهایی چون انرژی، فشار حداکثری علیه اشغالگران را فعال کنند و در کنار مردم و مقاومت بایستند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
X
آگهی تبلیغاتی