×
سیاسی
شناسه خبر : 234961
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/05/05 ساعت 10:45

موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان

در پی حمله دیروز گروهک تروریستی جیش‌الظلم به دادگستری زاهدان و به شهادت رسیدن تعدادی از هم‌وطنانمان، تعدادی از علما، مدیران و مدرسان مدارس دینی اهل سنت بیانیه صادر کرده و این حادثه تروریستی را محکوم کردند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: در پی حادثه تروریستی روز گذشته در دادگستری زاهدان که تعدادی از هم‌وطنانمان به شهادت رسیده و مجروح شدند، تعدادی از علمای اهل سنت بیانیه صادر کرده و اعتراضشان به این حمله را اعلام کردند.

مولوی عبدالحمید: حمله مسلحانه به دادگستری زاهدان ناجوانمردانه بود

مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان، شب گذشته با صدور بیانیه‌ای حمله مسلحانه به دادگستری سیستان‌و‌بلوچستان را «ناجوانمردانه» توصیف و آن را به شدت محکوم کرد.

 متن بیانیه مولوی عبدالحمید به شرح زیر است؛

«بسم‌الله الرحمن‌الرحیم 

متأسفانه صبح امروز افراد مسلح به دادگستری سیستان‌و‌بلوچستان در زاهدان حمله کردند که در این حمله چندین نفر شهید و زخمی شدند.

بنده این حملهٔ ناجوانمردانه را که به یک مکان عمومی و غیرنظامی صورت گرفته و افراد بی‌سلاح ازجمله یک زن و کودک در این حمله جان خود را از دست داده‌اند، غیرشرعی می‌دانم و آن را به شدت محکوم می‌کنم.

همچنین با خانواده‌های جان‌باختگان این حمله ابراز همدردی کرده و برای مجروحان شفا و بهبودی را از بارگاه الهی مسئلت دارم.

اقدامات مسلحانه به‌هیچ‌وجه به نفع مردم استان نیستند و هر گونه ناامنی به ضرر منافع مردم استان است.

عبدالحمید 
امام‌جمعه اهل‌سنت زاهدان
۴ مرداد ۱۴۰۴»

 

۵۷ نفر از علما، مدیران و مدرسان مدارس دینی اهل سنت استان سیستان و بلوچستان: ترامپ در کارنامه سیاه خود جز قتل و غارت و آدم کشی و ترور ندارد

۵۷ نفر از علما، مدیران و مدرسان مدارس دینی اهل سنت استان سیستان و بلوچستان، در بیانیه‌ای ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، حمایت خود را از رهبر معظم انقلاب اسلامی در مقابل یاوه گویی های ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کردند. این بیانیه به شرح زیر است؛

«بسم الله الرحمن الرحیم

و ماالنصر الا من عندالله العزیز الحکیم.

رئیس جمهور جنایتکار آمریکا که در کارنامه سیاه خود جز قتل و غارت و آدم کشی و ترور ندارد و همواره از جنایت‌های جرثومه فساد رژیم صهیونی حمایت و همراهی کرده است، در یک اظهار نظر سخیف و احمقانه نسبت به ساحت ارزشمند رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای حفظه الله، جسارت نموده است.

این مرجعیت بزرگ و شخصیت والای جهان اسلام که همواره فریادرس مظلومان در دنیای کنونی بوده و هستند، عداوت و کینه سران استکبار جهانی با این عالم و فقیه ارزشمند از روی استیصال و درماندگی و از بیم گسترش بیداری اسلامی و نفوذ گفتار ایشان در میان دانشجویان و دانشمندان سرتاسر جهان است.

ما ائمه جمعه و جماعات و مدرسین حوزه‌های علمیه اهل سنت استان ضمن محکوم کردن گفتار سخیف سران استکبار، اعلام می‌داریم که هرگونه تعرض به رهبری جمهوری اسلامی تعرض به جان تمام مسلمانان جهان اسلام محسوب می‌شود وبا واکنش سخت و کوبنده ملت همیشه بیدار جمهوری اسلامی و همه مؤمنان و آزادیخواهان دنیا روبرو خواهند شد.

ما روحانیون حمایت خود را نسبت به بیانات ارزشمند و روشنگر مقام معظم رهبری در پیام تلویزیونی ۲۸ خرداد ماه که موجب عزت و دلگرمی همه دوستداران ایران سلامی در خارج و ملت شریف کشور عزیزمان شد و دست ردی بر گفتار نسنجیده سران منحرف استکبار بر تسلیم شدن ملت قدرتمند ایران اسلامی بود، اعلام می‌داریم.

رژیم منحوس و جعلی اسرائیل و حامیانش بدانند که از دست قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی رهایی نخواهند یافت و از ملت شریف و مؤمن جمهوری اسلامی حفظ وحدت و همبستگی و هوشیاری در مقابل خائنان داخلی و خارجی را خواستاریم.»

اسامی ائمه جمعه و جماعات و مدرسان حوزه‌های علمیه اهل سنت استان که این بیانیه را منتشر کردند، به شرح زیر است:

مولوی عبدالغنی دهانی، مولوی ولی الله جنگی زهی، مولوی رضا ریگی، مولوی طلحه ریکی، مولوی عبدالرحیم ریگیان پور، مولوی عبدالبصیر عیسی زهی، مولوی محمد اسفندفر، مولوی رحمت الله نوتی زهی، مولوی قادربخش مرادی نژاد، مولوی عبدالوهاب کرد، مولوی بهروز ریگی؛ مولوی زکریا ریگی، مولوی زکریا شهنوازی، مولوی عبدالمالک شه بخش، مولوی جلیل براهویی، مولوی یوسف گرگیچ، مولوی صالح محمد عبدالله زهی، مولوی عبیدالله عبدالله زهی، مولوی عطامحمد اکبری، مولوی تاج محمد برامد، مولوی خال عبیدالهی، مولوی محمد گرگیچ، مولوی سعید پرکی؛ مولوی الله داد رسولی زاده، مولوی محمد سپاهی، مولوی قادربخش هونکزهی، مولوی نیک محمد جهاندیده، مولوی محمد انور شهنوازی، مولوی صفر ریگی، مولوی روح الله نهتانی، مولوی زین العابدین نهتانی، مولوی جمعه اسفند فر، مولوی عبدالله سیدی، مولوی اسحاق سپاهی، مولوی ابوبکر باهورزهی، مولوی واحدبخش جدگال، مولوی عبدالستار ملازهی، مولوی عبدالستار حسین زهی، مولوی یعقوب حسین بر، مولوی موسی حسین بر، مولوی مختار کهرازهی، مولوی جواد کهرازهی، مولوی محمد یوسف براهویی، مولوی عبدالله ناروئی، مولوی عبدالغنی براهویی، مولوی عبدالروف براهویی، مولوی عبدالخالق شه بخش، مولوی عبدالله شه بخش، مولوی کریم بخش مرادزهی، مولوی عبدالمجید کرد؛ مولوی محمد ناروئی، مولوی عبدالغنی موحد، مولوی امیر یعقوبی؛ مولوی محمد انور ریگی، مولوی بهزاد ریگی، مولوی یعقوب شه بخش؛ مولوی عبدالباقی بارانی.

 

امام جمعه مسجد مکی زاهدان: این حمله ناجوانمردانه غیرشرعی است

مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی امام جمعه مسجد مکی زاهدان، در پی حادثه تروریستی صبح شنبه دادگستری زاهدان بیانیه صادر کرد که متن آن به شرح زیر است؛

«بسم‌الله الرحمن‌الرحیم

متأسفانه صبح امروز افراد مسلح به دادگستری سیستان‌وبلوچستان در زاهدان حمله کردند که در این حمله چندین نفر شهید و زخمی شدند.

بنده این حمله ناجوانمردانه را که به یک مکان عمومی و غیرنظامی صورت گرفته و افراد بی‌سلاح ازجمله یک زن و کودک در این حمله جان خود را از دست داده‌اند را غیرشرعی می‌دانم و آن را به شدت محکوم می‌کنم.

همچنین با خانواده‌های جان‌باختگان این حمله ابراز همدردی کرده و برای مجروحان شفا و بهبودی را از بارگاه الهی مسئلت دارم.

اقدامات مسلحانه به‌هیچ‌وجه به نفع مردم استان نیستند و هر گونه ناامنی به ضرر منافع مردم استان است.

مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی»

 

امام جمعه اهل سنت هامون: حادثه تروریستی زاهدان به شدت محکوم است

مولوی عبدالله حسن زهی امام جمعه اهل سنت هامون، با اشاره به اینکه تروریست‌ها با هدف ایجاد ناامنی و تفرقه، اقدام به کشتار مردم بی‌گناه اعم از شیعه و سنی می‌کنند، تاکید کرد: این جنایتکاران با لباس مردم بومی این استان وارد می‌شوند، در حالی که دست نشانده اسرائیل جنایت کار هستند.

 

دشمن به دنبال برهم زدن وحدت دیرینه مردم سیستان و بلوچستان است

مولوی عبدالصمد دامنی امام جمعه اهل سنت مسجد حقانیه ایرانشهر، ضمن ابراز انزجار شدید از حادثه تروریستی اخیر، این اقدام را به شدت محکوم کرد و شهادت جمعی از هموطنان بی‌گناه را تسلیت گفت.

او  با بیان اینکه این جنایت دلخراش، بار دیگر چهره کریه دشمنان اسلام و وحدت امت را آشکار ساخت، تاکید کرد: تروریست‌ها با هیچ دین و مذهبی سازگار نیستند و هدفشان جز بر هم زدن امنیت و ایجاد تفرقه نیست.

مولوی دامنی با اشاره به همبستگی مثال‌زدنی مردم شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان، خاطرنشان کرد: این مردم غیور، همواره در کنار یکدیگر ایستاده‌اند و اجازه نخواهند داد که دشمنان با چنین اقدامات شومی، وحدت و برادری دیرینه آنها را خدشه‌دار کنند.

 

امام جمعه اهل سنت مسجد محمد رسول الله ایرانشهر: تروریست‌های حادثه زاهدان بویی از ایمان و انسانیت نبرده‌اند

مولوی شمس الحق دامنی امام جمعه اهل سنت مسجد محمد رسول الله ایرانشهر، این جنایات را فاقد سنخیت با اسلام و انسانیت دانست و آن را اقدامی توسط افراد کوردل که دین، ایمان و وجدان خود را فروخته‌اند توصیف کرد.

او با تاکید بر اینکه در طول انقلاب اسلامی، خون شیعه و سنی همواره در کنار هم ریخته شده و این خون‌ها در هم آمیخته است، اظهار داشت: مردم استان در هر شرایطی حتی خون می‌دهند اما نمی‌گذارند این وحدت و امنیت استان زیر سوال برود. در حادثه امروز زاهدان خون فارس و بلوچ در کنار هم ریخته شد و هم خانواده‌های بلوچ و هم خانواده‌های فارس عزادار شدند.

مولوی دامنی ضمن محکومیت شدید حمله تروریستی به دادگستری زاهدان که منجر به شهادت تعدادی از هموطنان و افراد بی‌گناه شد، به دشمنان گوشزد کرد که با چنین اقدام‌هایی کاری به جایی نخواهند برد.

 

نماینده اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شهر نگور: حادثه تروریستی دیروز در زاهدان واقعه‌ای ننگین بود

مولوی عبدالرحمن عارفی نماینده اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شهر نگور، حادثه تروریستی دیروز در زاهدان را واقعه‌ای ننگین خواند و آن را به شدت محکوم کرد.

 با بیان اینکه تروریست‌های عامل این جنایت، که دست به کشتار افراد بی‌گناه شیعه و سنی می‌زنند، از مردم این استان و اقوام بلوچ و فارس نیستند، تاکید کرد: اینها مزدوران دشمن هستند که قصد ایجاد آشوب و ناامنی در استان سیستان و بلوچستان دارند.

مولوی عارفی با اشاره به همزیستی مسالمت‌آمیز مردم استان در کنار یکدیگر، از نیروهای امنیتی که مانع وقوع اتفاقات بدتر شدند، تقدیر ویژه کرد.

وی در پایان ضمن ابراز تأثر و تسلیت از شهادت شش نفر از هموطنان، برای خانواده‌های آنان صبر جزیل از خداوند مسئلت کرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
درخشش فیلم کوتاه «رَمی» در جشنواره جهانی فیلم کوتاه آمریکا
برخورد گسترده با قاچاقچیان؛ انهدام 1700 باند موادمخدر در ایران
359 دشت ایران در خطر فرونشست هستند
فون در لاین بر ضرورت محدودیت‌های تجاری و تحریم علیه رژیم صهیونیستی تأکید کرد
سردار اخوان: باید در هوش مصنوعی جزو 10 کشور برتر جهان باشیم
کارزار «شهدای فلسطین برای عدالت» در انگلیس آغاز به کار کرد
تصادف زنجیره‌ای سه خودرو در میامی+ آمار زخمی‌ها
روند افزایشی قیمت نفت معکوس شد
بودجه سال 1405 بر اساس حذف ردیف‌های کم‌اهمیت تنظیم خواهد شد
سخنگوی کمیسیون انرژی: مجلس قصد تغییر یا اصلاح قیمت بنزین و گازوییل را ندارد
پاسخ به جنایت صنعاء در هر نقطه‌ای که صهیونیست‌ها باشند داده خواهد شد
مومنی: دولت انسداد فیزیکی و الکترونیکی مرزها را پیگیری می‌کند
کیفیت هوای تهران «قابل قبول» اعلام شد
جریمه میلیاردی ایران خودرو توسط سازمان تعزیرات
تخصیص بیش از 6.5 میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو
مقابله با تجاوزگری اسرائیل مستلزم اقدام عربی، اسلامی و بین‌المللی است
کره جنوبی: سرمایه‌گذاری در آمریکا بدون تغییر سیستم صدور روادید ممکن نیست
کریستیانو رونالدو بهترین بازیکن تاریخ فوتبال پرتغال شد
اظهارات تند نخست وزیر قطر درباره خیانت به دوحه و پیامدهای آن
ستاره استقلال بازی اول لیگ قهرمانان آسیا را از دست داد
نورنما | خودرو سواری به داخل رستوران رفت
کشته شدن 19 عنصر طالبان پاکستانی در نزدیک مرز افغانستان
هشدار قاطع دیپلمات چینی به واشنگتن درباره تایوان
مبادله دو اسیر مقاومت در مقابل جاسوس اسرائیلی
آمادگی همکاری ایران با آژانس مشروط به رعایت حقوق مشروع خود
یارانه نقدی کارگران چرا قطع شد؟
مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته بدون آزمون دوباره تمدید شد
آمارباورنکردنی استفاده از فیلترشکن؛ تهدید جدی برای امنیت کشور
ترامپ عامل ترور چارلی کرک را چپ رادیکال‌ دانست
رونمایی از دستاوردهای فناورانه شیمیایی جهاد دانشگاهی تهران در ایران‌پلاست
کاهش سرعت رشد اقتصادی آمریکا؛ زنگ هشدار برای سیاست‌گذاران واشنگتن
انفجار تانکر گاز باعث حادثه تلخ در پایتخت مکزیک شد + آمار تلفات جانی
نماینده سپاه: دشمن به دنبال سست کردن پایه‌های امید در جامعه است
لغو ممنوعیت واریز وجه به حساب شخص ثالث
خالی شدن 80 درصد مخازن سد کرج
صدراعظم آلمان: روسیه در منطقه بالتیک اقدامات تحریک‌آمیز دارد
قطر در واکنش به تهدیدات نتانیاهو: میزبانی دوحه از حماس در چارچوب تلاش برای صلح است
حضور اسرائیل در کنفرانس امنیتی دبی از سوی امارات ممنوع شد
حمله معترضان جنگ به استودیو شبکه 14 رژیم صهیونیستی
رایزنی تلفنی مکرون، ترامپ و امیر قطر پیرامون بحران‌های خاورمیانه
حضور وزیر ارشاد در میان مسلمانان سن‌پترزبورگ برای اقامه نماز + فیلم
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 20 شهریورماه 1404 + جدول
امکان ثبت درخواست نقل و انتقال دانش‌آموزان سمپاد فعال شد
تنها نماینده بوکس ایران مقابل قهرمان المپیک کوبا شکست خورد
واکنش نخست وزیر هند به حمله اسرائیل به دوحه
500 دوربین ثبت تخلفات رانندگی تا پایان سال نصب می‌شود
سفر نخست وزیر پاکستان به قطر با هدف ابراز همبستگی
مرحله چهارم اعتبار کالابرگ الکترونیکی برای سرپرستان خانوار‌ واریز شد
پزشکیان: کیفیت آموزشی باید ارتقا یابد/ مدرسه‌ها و دانشگاه‌ها آینده کشور را می‌سازد
بزرگ‌ترین ظرفیت ذخیره‌سازی خون بندناف را در اختیار داریم
X
آگهی تبلیغاتی