×
سیاسی
شناسه خبر : 234692
تاریخ انتشار : جمعه 1404/05/03 ساعت 11:54

بازدید سرزده از پروژه‌های عمرانی استان البرز؛

پزشکیان درباره پایان آب‌های زیرزمینی هشدار داد+فیلم

رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان با اشاره به کاهش 44 درصدی بارندگی‌ها نسبت به میانگین 80 ساله، نسبت به بحران منابع آبی در کشور به‌ویژه در استان‌های تهران و البرز هشدار داد و گفت: ما در حال مصرف منابعی هستیم که جایگزین ندارند.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان‌ در جریان بازدید سرزده از پروژه‌های عمرانی استان البرز در نشست با مدیران استان البرز با اشاره به کاهش چشمگیر بارندگی‌ها نسبت به میانگین بلندمدت کشور، نسبت به وضعیت منابع آبی در استان‌های تهران و البرز هشدار داد.

وی اظهار داشت: روند بارندگی امسال حدود 40 تا 44 درصد کمتر از میانگین بلندمدت 80 ساله کشور بوده است و این موضوع تاثیر مستقیمی بر حجم ذخایر سدها داشته است.به عنوان نمونه، سطح آب پشت سد طالقان نزدیک به 48 متر کاهش یافته که زنگ خطری جدی برای تامین آب شرب پایتخت و شهرهای اطراف است. تلاش‌های شبانه‌روزی توسط استاندار البرز، وزارتخانه‌های ذی‌ربط، شهرداری‌ها و با مشارکت مردم در حال انجام است تا بتوانیم با انتقال اضطراری آب از سد طالقان، از بروز بحران‌های شدیدتر جلوگیری کنیم.

وی اضافه کرد: در دولت تصمیم گرفتیم چمن‌هایی که نیاز به آبیاری روزانه دارند را جمع‌آوری کنیم. در گفت‌وگو با شهرداری‌ها نیز تأکید شده تا از گونه‌های گیاهی مقاوم به کم‌آبی استفاده شود تا هم زیبایی شهری حفظ شود و هم مصرف آب کاهش یابد.

رئیس جمهور با تاکید بر مسئولیت‌پذیری نسل حاضر نسبت به آینده گفت: تغییر الگوی مصرف و بهره‌گیری از کشاورزی هوشمند و پایدار، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای حفظ منابع آبی کشور و تضمین زندگی برای نسل‌های آینده است.

پزشکیان با اشاره به بحران آب و پیامدهای فرونشست‌های زمین گفت: ما داریم منابعی را مصرف می‌کنیم که جایگزین ندارند؛ آب‌های زیرزمینی چندصد میلیون ساله را بالا می‌کشیم و زمین فرو می‌نشیند. توسعه بدون تناسب با منابع طبیعی، فاجعه‌آفرین خواهد بود. باید از نخبگان، اساتید، متخصصان و مردم برای حفظ محیط‌زیست کمک بگیریم.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه دولت مردمی باید در مسیر عدالت‌محوری حرکت کند، گفت: هنر ما در حل مشکلات کسانی است که دیده نمی‌شوند؛ آن‌هایی که در حاشیه هستند، فقرا، محرومان، بی‌سوادها، بیکاران و زنان سرپرست خانوار. اگر نتوانیم صدای این مردم را بشنویم، رسالت‌مان را ادا نکرده‌ایم.  پزشکیان با قدردانی از تلاش‌های مسوولان در مدیریت بحران‌ها از جمله جنگ تحمیلی رژیم صهیونی ، بیان داشت: در بحران اخیر، دستگاه‌های اجرایی، نیروهای درمانی، حمل‌ونقل، کشاورزی، انرژی و آموزش کشور با تمام توان در میدان بودند. این تلاش‌ها قابل قدردانی است، اما در کنار آن باید اشتباهات را نیز شناسایی و اصلاح کرد.

وی تأکید کرد: همه بحث‌هایی که مطرح می‌شود، برای انتخاب بهترین مسیر است. نباید فقط به آن‌هایی که صدایشان بلندتر است توجه کنیم. عدالت یعنی دیدن کسانی که دیده نمی‌شوند. باید با نهادهای مردمی، انجمن‌ها، ثمن‌ها و گروه‌های محلی کار کنیم؛ چون آن‌ها هم بخشی از مردم‌اند و باید به مشکلات‌شان گوش داد.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اصل محله‌محوری در حکمرانی محلی اظهار داشت: باید مردم را در اداره محلات سهیم کنیم. نه اینکه فقط برای آن‌ها تصمیم بگیریم. باید از دل مسجدها، محله‌ها و ظرفیت‌های مردمی، مشارکت واقعی شکل بگیرد.

وی با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و نخبگان اضافه کرد: من بارها گفته‌ام، اختیار باید به استان‌ها و مدیران توانمند داده شود. مملکت را آدم‌ها می‌سازند، نه یک نفر. باید راه را برای شکوفایی نیروی انسانی باز کنیم. هر که توانایی دارد باید میدان عمل داشته باشد، با نگاه علمی، تدبیر و مشارکت مردمی.

رئیس‌جمهور همچنین با تأکید بر لزوم تحول در آموزش‌وپرورش گفت: آینده کشور را نسل امروز می‌سازد. اگر آموزش درست نباشد، هر چقدر هم که تلاش کنیم، زیربنای کشور سست خواهد بود. باید برای ارتقای کیفیت آموزش و مدرسه‌سازی، از همه توان علمی، اجرایی و مردمی بهره ببریم.

پزشکیان  اظهار داشت: ما موظف هستیم بهترین‌ها را برای مردم رقم بزنیم. حتی اگر نتیجه نهایی دست ما نباشد، وظیفه داریم تا جایی که می‌توانیم تلاش کنیم. مملکت ما پر از استعداد است؛ کافی‌ست بستر رشد را فراهم کنیم و باور داشته باشیم که می‌توانیم.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
راز مرگ دختر 25 ساله در کلینیک غیرمجاز زیبایی فاش شد
عامل قتل‌عام خانوادگی کرمان شناسایی شد
ادای احترام کشتی‌گیران به پرچم ایران غیرت ملی ایرانیان را به دنیا نشان داد
پاداش 33 میلیارد تومانی برای 15 مدال آور کشتی در مسابقات جهانی
روابط ایران و آژانس نباید تحت تاثیر فعال‌سازی اسنپ‌بک باشد
پیام تبریک رئیس‌جمهور به پادشاه و ولیعهد سعودی به مناسبت روز ملی عربستان
کیم: کره‌شمالی به سلاح جدید مخفی دست یافته است
ترامپ جنبش «آنتیفا» را سازمان تروریستی اعلام کرد
دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) به افتخار قهرمانان کشتی فرنگی
پیشنهاد پوتین به ترامپ برای تمدید یک ساله پیمان نوواستارت
دفاع مقدس، پیروزی ملت ایران پس از 300 سال شکست های پی در پی بود
کاخ سفید درخواست ونزوئلا برای گفت‌وگو با ترامپ را رد کرد
سی‌ونهمین جلسه دادگاه پرونده منافقین برگزار شد
بحران آب، بزرگترین چالش جامعه جهانی
نشست‌ سه‌جانبۀ ایران، آذربایجان و روسیه با موضوع حمل و نقل و انرژی
تشکیل کارگروه برای معیشت مردم/ طی 7 سال گذشته بالاترین تولید نفت را داشتیم+فیلم
وزیر ارتباطات: همکاری فناورانه ایران و چین، پیوند راهبردی و آینده دیجیتال مشترک
اردوغان: انسان باوجدان نمی‌تواند در برابر غزه سکوت کند
جزییات حذف یارانۀ 2.8 میلیون نفر در شهریورماه+دهک های مشمول
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 1 مهر1404+ جدول
اهمیت بنیادین بیانیهٔ روسیه و چین در دفاع از ایران
جای خالی 35 دانش آموز شهید در سال تحصیلی جدید
پزشکیان: مجمع عمومی سازمان ملل فرصت بسیار خوبی برای بیان مواضعمان است
موناکو فلسطین را به رسمیت شناخت
سیاست‌نامه | بازنمایی «ایران ایستاده»در میدان جهانی زاگرب
برنامه کامل مسابقات ورزشی روز سه‌شنبه 1 مهر +ساعت والیبال ایران
پهپادها پروازها را در فرودگاه‌های دانمارک و نروژ متوقف کردند
عراقچی: اموال فرهنگی غارت‌شده کشورها،به صاحبان حقیقی خود بازگردانده شوند
پزشکیان خطاب به دانش‌آموزان: بدانید همه شما طلا هستید+فیلم
دمبله فاتح توپ طلا شد
مدارس سیستان اول مهرماه تعطیل شد
خاموشی‌های تهران تمام شد
لوکزامبورگ، بلژیک و مالت فلسطین را به رسمیت شناختند
نمره نامناسب نظام آموزشی ایران در آزمون توسعه
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 1 مهر+ وضعیت استان ها
«مرد عنکبوتی» دچار ضربه مغزی شد
55 استاد دانشگاه شیراز در فهرست 2 درصد پژوهشگران برتر جهان+اسامی اساتید
چگونه اضطراب روز اول مدرسه را در کودکان کاهش دهیم؟ + 10 راهکار موثر
تصاویر ماهواره‌ای خیره‌کننده از ابرطوفان راگاسا + فیلم
عراقچی پیام تبریک خود را به مناسبت آغاز سال نو یهودیان منتشر کرد
افتخار بزرگ آرسنال؛ بهترین باشگاه فوتبال زنان سال 2025
وزیر آموزش‌وپرورش: هر سال 60 هزار معلم بازنشسته می‌شوند + فیلم
فرانسه به‌طور رسمی کشور فلسطین را به‌رسمیت شناخت
اجرای قانون پایانه های فروشگاهی منجر به شفافیت در نظام اقتصادی می شود
عشایر آذربایجان گرفتار در برف و کولاک + فیلم
آغازکنفرانس «راه‌حل دو دولتی» در نیویورک
لحظه دیدار عراقچی و گروسی در نیویورک + فیلم
درخواست مقام روس از تروئیکای اروپایی برای بازگشت به مسیر مذاکره با ایران
پرداخت پاداش به قهرمانان کشتی با حضور رئیس جمهور
اطلاعیه سازمان تامین اجتماعی در خصوص پرداخت کمک‌هزینه اولاد بازماندگان
X
آگهی تبلیغاتی