×
بین الملل
شناسه خبر : 234670
تاریخ انتشار : جمعه 1404/05/03 ساعت 09:30

نتانیاهو: به رسمیت شناختن فلسطین از سوی فرانسه، تهدیدی علیه اسرائیل است

«بنیامین نتانیاهو» تصمیم فرانسه برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین را «پاداشی برای تروریسم» خواند و مدعی شد این اقدام، امنیت اسرائیل را تهدید می‌کند. همزمان، مقامات دیگر رژیم صهیونیستی این تصمیم مکرون را «ننگ» و «حمایت از تروریسم» توصیف کرده‌اند.

نورنیوز - گروه بین الملل: تصمیم فرانسه برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین، موجی از واکنش‌های تند در رژیم صهیونیستی ایجاد کرده است. «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل با محکوم کردن این تصمیم، آن را «گامی خطرناک در راستای تقویت نیروهای مورد حمایت ایران» دانست.

به نقل از شبکه الجزیره، نتانیاهو گفت: «ما به‌شدت تصمیم رئیس‌جمهور ماکرون برای به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین در کنار تل‌آویو، آن‌هم در پی کشتار ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه ۱۴۰۲) را محکوم می‌کنیم.»

وی افزود: «اقدام فرانسه، به تروریسم پاداش می‌دهد و خطر ایجاد یک عامل دیگر وابسته به ایران را به همراه دارد، همان‌طور که در غزه اتفاق افتاد.»

نخست‌وزیر اسرائیل ادامه داد: «کشور [مستقل] فلسطینی در شرایط کنونی به‌منزله سکویی برای نابودی اسرائیل نه موجودیتی برای هم‌زیستی در کنار آن خواهد بود.»

او مدعی شد: «فلسطینی‌ها به‌دنبال تشکیل کشوری در کنار اسرائیل نیستند، بلکه می‌خواهند کشوری به‌جای اسرائیل تأسیس کنند.»

«یاریو لوین» معاون نخست‌وزیر اسرائیل نیز تصمیم رئیس‌جمهور فرانسه را «یک لک ننگ بر پیشانی فرانسه» خواند و آن را «حمایت از تروریسم» توصیف کرد.

لوین تأکید کرد: «اکنون زمان آن فرارسیده که اسرائیل حاکمیت کامل خود را بر کرانه باختری را اعمال کند.»

وی افزود: «حاکمیت کامل اسرائیل بر کرانه باختری، پاسخی عادلانه و تاریخی به تصمیم غیرقابل‌قبول فرانسه است.»

در همین حال، «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز در اظهاراتی مشابه، اقدام فرانسه را «ننگی برای فرانسه و تسلیم در برابر تروریسم» دانست.

او ادعا کرد: «هرگز اجازه نخواهیم داد که یک رژیم فلسطینی تشکیل شود که امنیت و ماهیت وجودی ما را تهدید و حق تاریخی‌مان در سرزمین اسرائیل را خدشه‌دار کند.»

این واکنش‌ها در حالی مطرح می‌شود که «امانوئل مکرون» رئیس‌جمهور فرانسه روز پنجشنبه اعلام کرد: «پاریس کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت و این تصمیم را در مجمع عمومی سازمان ملل در ماه سپتامبر رسماً اعلام خواهد کرد.»

مکرون در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «صلح امکان‌پذیر است» و افزود که پاریس این تصمیم را «به دلیل تعهد تاریخی خود به صلحی پایدار و عادلانه در خاورمیانه» اتخاذ کرده است.

وی همچنین بر «لزوم برقراری آتش‌بس فوری در غزه، آزادی همه اسرای صهیونیست و ارسال گسترده کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه» تأکید کرد و گفت باید «غزه را امن و بازسازی کرد.»

رئیس‌جمهور فرانسه پیش‌تر نیز تصریح کرده بود که «وجود یک کشور فلسطینی نه تنها یک تعهد اخلاقی، بلکه یک ضرورت سیاسی در شرایط کنونی است.»

او ابراز امیدواری کرد که به رسمیت شناختن فلسطین توسط فرانسه، سایر کشورها را به اقدام مشابه ترغیب کند.

تصمیم مکرون با استقبال برخی کشورهای اروپایی مواجه شده است. اسپانیا، ایرلند و سوئد پیش‌تر فلسطین را به رسمیت شناخته‌اند. آلمان ضمن حمایت از راه‌حل دو دولتی، اعلام کرده که «شناسایی فلسطین در این مقطع ممکن است پیامی اشتباه ارسال کند.»

گزارش‌ها حاکی است که فرانسه در حال همکاری نزدیک با انگلیس در این زمینه است. در تازه‌ترین تحولات، حدود ۶۰ نماینده پارلمان انگلیس از حزب کارگر، خواستار شناسایی فوری فلسطین به‌عنوان یک کشور مستقل از سوی لندن شده‌اند.


اخبار مرتبط
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
یکشنبه 1404/05/05 ساعت 20:15
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه سیاست‌های تبلیغاتی خود، سازمان ملل متحد را به «بهانه‌جویی» و «ترویج دروغ» متهم کرد؛ ادعاهایی که در بحبوحه بحران انسانی شدید در نوار غزه، با تردیدهای گسترده همراه شده است.
فرمانده سابق ارتش رژیم صهیونیستی: آماده‌ام به جای نتانیاهو نخست‌وزیر شوم
جمعه 1404/05/03 ساعت 20:40
فرمانده سابق ارتش رژیم صهیونیستی: آماده‌ام به جای نتانیاهو نخست‌وزیر شوم
گادی آیزنکوت، فرمانده سابق ارتش رژیم صهیونیستی، ضمن اعلام آمادگی برای ورود به عرصه سیاست و احتمال نامزدی برای نخست‌وزیری، نتانیاهو را به کارشکنی در روند توافق تبادل اسرا به دلایل سیاسی متهم کرد.
خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطین + فیلم
جمعه 1404/05/03 ساعت 13:45
خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطین + فیلم
تجمع حامیان فلسطین در آلمان با خشونت شدید پلیس مواجه شد. نیروهای پلیس با یورش بی‌سابقه به معترضان، تلاش کردند صدای اعتراضات را خاموش کنند؛ اقدامی که موجی از انتقادات نسبت به سرکوب آزادی بیان و برخوردهای فراتر از عرف با تظاهرات مسالمت‌آمیز را به‌دنبال داشته است.
ایهود باراک: اسرائیل در حال فروپاشی است
جمعه 1404/05/03 ساعت 13:15
ایهود باراک: اسرائیل در حال فروپاشی است
ایهود باراک، نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی، با انتقاد بی‌سابقه از دولت نتانیاهو، از فروپاشی "اسرائیل" سخن گفت و تنها راه نجات را در اعتصاب، نافرمانی مدنی و قیام مردمی دانست. او تأکید کرد زمان آن رسیده که «یک میلیون نفر به خیابان‌ها بیایند» تا دولت تسلیم شود.
ایرلند و اسپانیا با فرانسه همصدا شدند؛ زمان اجرای راه‌حل دو دولتی فرا رسیده است
جمعه 1404/05/03 ساعت 10:00
ایرلند و اسپانیا با فرانسه همصدا شدند؛ زمان اجرای راه‌حل دو دولتی فرا رسیده است
اسپانیا و ایرلند از تصمیم فرانسه برای به رسمیت شناختن فلسطین استقبال کردند. پدرو سانچز، نخست‌وزیر اسپانیا، این اقدام را گامی حیاتی برای حفظ راه‌حل دو دولتی خواند، در حالی که سیمون هریس، وزیر خارجه ایرلند، آن را «کمک مهمی به صلح پایدار» دانست. امانوئل مکرون نیز تأکید کرد این تصمیم ناشی از تعهد تاریخی فرانسه به صلح در خاورمیانه است.
عربستان: تصمیم مکرون درباره فلسطین تاریخی است
جمعه 1404/05/03 ساعت 09:00
عربستان: تصمیم مکرون درباره فلسطین تاریخی است
عربستان با استقبال از موضع فرانسه در به رسمیت شناختن فلسطین، آن را «تصمیم تاریخی» خواند و سایر کشورها را به اقدامی مشابه فراخواند. مکرون نیز این اقدام را «تعهد تاریخی پاریس به صلحی پایدار و عادلانه در خاورمیانه» دانست و خواستار آتش‌بس فوری در غزه شد.
رویارویی واشنگتن و پاریس در به رسمیت شناختن فلسطین
جمعه 1404/05/03 ساعت 08:45
رویارویی واشنگتن و پاریس در به رسمیت شناختن فلسطین
تصمیم فرانسه برای به رسمیت شناختن فلسطین با واکنش تند آمریکا روبه‌رو شد. مارکو روبیو این اقدام را «تصمیمی بدون ملاحظه» خوانده و رد کرد. همزمان، مکرون بر «تعهد تاریخی پاریس به صلح پایدار» تاکید کرده و کشورهای اروپایی نیز از موضع فرانسه استقبال کرده‌اند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تهرانی‌ها فردا منتظر خنک شدن هوا باشند
گرامیداشت روز سینما همراه با مردم در باغ فردوس
نورینفو | چطور از آنفولانزا دور بمانیم؟
100 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در 8 استان به بهره برداری رسید + فیلم
واکنش ترامپ به ترور چارلی کرک/جزییات ترور +فیلم
آلمان در صدر لیست حامیان مالی اوکراین قرار گرفت
نورنما | ساحل مکسر بندر مقام در غرب استان هرمزگان
فرافکنی سفیر اتحادیه اروپا در شورای حکام: ایران فوراً همکاری با آژانس را از سر بگیرد
کانادا در روابط با رژیم صهیونیستی تجدیدنظر می‌کند
کدام استانها با کاهش چشمگیر بارش‌ها مواجه شدند
نتانیاهو در تله ترور؛ از شکست دوحه تا تهدید ترکیه
نتایج و جدول لیگ آزادگان پس از پایان روز اول از هفته سوم
پوستر باشگاه فولاد خوزستان برای بازی با پرسپولیس
شبکه 5 تهران HD شد
نتانیاهو، تروریست بی‌پروا؛ تهدید قطر و ترکیه پس از شکست در دوحه
پیاتزا: هیچ مسابقه‌ای پیش از آغاز آسان نیست
پوستر باشگاه سپاهان برای تقابل همزمان آقایان و بانوان سپاهان و گل‌گهر در روز جمعه
گفت‌وگوی پزشکیان و رئیس جمهور مصر
حماس حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن را محکوم کرد
کوشکی اعلام کرد: مصدوم نیستم!
9 شهید و 118 مجروح در حمله امروز رژیم صهیونیستی به یمن
فاریاب کرمان لرزید
تماس تلفنی وزیر خارجه ایران با همتای قطری
پروژه «اسرائیل بزرگ» و پیام‌های سخنرانی دبیرکل حزب‌الله
هشدار پلیس راه درباره اوج‌گیری ترافیک در روزهای پایانی تابستان
توزیع یک میلیون دوز واکسن آنفلوانزا
دیدار وزیر امور خارجه با رئیس‌جمهور تونس
واکنش ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی به قطر
جزییات عیدی بزرگ به بازنشستگان نیروهای مسلح
فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
ارتش یمن: بخش بزرگی از حمله دشمن را خنثی کردیم
قرارداد منیر الحدادی استقلال امضا شد
تصویب مشاغل حوزه آموزشی وزارت آموزش و پرورش و مشاغل ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا
علیرضا اکبرپور : تیم‌ملی با صعود از دور گروهی جام جهانی شق‌القمر نمی‌کند!
زارع به دنبال سومین طلای جهان +فیلم
تصاویر اولیه از حملات جنگننده‌های صهیونیستی به صنعا
اولیانوف: خواسته ایران برای دریافت تضمین درباره عدم تکرار تجاوزات کاملا موجه است
عارف: تصمیمات جدی درباره کالاهای اساسی و تنوع بخشی به واردات خواهیم گرفت
واکنش وزارت دفاع روسیه به ورود پهبادهای این کشور به لهستان
افتتاح سیلوی غلات در بندر امیرآباد
مجلس تعطیل نیست
تعیین تکلیف واردات 4 هزار کامیون و کشنده+فیلم
طول ترافیک در آزادراه قزوین - رشت به 29 کیلومتر رسید
واکنش عربستان از توافق جدید ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال کرد
حجاب برای دختران زیر 14 سال اتریش ممنوع شد
قیمت نوشت‌افزار افزایش یافت
اتهام سنگین علیه داور سابق لیگ برتر انگلیس
راه‌اندازی «تشکل ملی سوریه» به منظور مقابله با اشغال و تقویت امنیت ملی
ادامه درخشش شاگردان پیاتزا با غلبه بر آلمان
هشدار صریح رئیس کمیسیون اروپا به اسرائیل: تحریم‌ها در راه است
X
آگهی تبلیغاتی