×
بین الملل
شناسه خبر : 234368
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 20:45

هشدار جدی انگلیس به کشتی‌های درحال عبور از دریای سرخ

شرکت‌های امنیت دریایی با هشدارهای تازه، از کشتی‌ها خواسته‌اند تا هرگونه ارتباط مستقیم یا غیرمستقیم با اسرائیل را پیش از عبور از دریای سرخ بررسی کنند. طبق گزارش‌های منتشرشده، ارتباط با اسرائیل می‌تواند کشتی‌ها را به هدف احتمالی حملات نیروهای یمنی تبدیل کند.

نورنیوز - گروه بین الملل: در روزهای اخیر، هشدارهای شدیداللحنی از سوی شرکت‌ها و مراکز امنیت دریایی به ناوگان‌های تجاری صادر شده است. این هشدارها بر اهمیت بررسی دقیق ارتباط کشتی‌ها با اسرائیل پیش از عبور از مناطق حساس دریایی مانند دریای سرخ، باب‌المندب و خلیج عدن تأکید دارند. هدف از این هشدارها، جلوگیری از هدف قرار گرفتن کشتی‌ها توسط نیروهای مسلح یمن اعلام شده است.

شرکت انگلیسی «فانگارد تک» که در زمینه مدیریت ریسک‌های دریایی فعالیت دارد، در گزارشی جزئیاتی را منتشر کرده است که بر اساس آن کشتی‌هایی که دارای ارتباطاتی با اسرائیل باشند، می‌توانند در فهرست اهداف نیروهای صنعاء قرار گیرند.

طبق این گزارش، کشتی‌هایی که با پرچم اسرائیل فعالیت می‌کنند، یا در ساختار مالکیت، سهامداری، ثبت شرکت یا حتی سرمایه‌گذاری‌شان اثری از منافع اسرائیلی مشاهده شود، در معرض خطر هستند. حتی کشتی‌هایی که در گذشته در بنادر اشغالی پهلو گرفته‌اند یا به شرکت‌هایی وابسته‌اند که با اسرائیل در ارتباط‌اند نیز ممکن است مورد حمله قرار گیرند.

در گزارش «فانگارد تک» آمده است: «تمامی شرکت‌های حمل‌ونقل موظفند با دقت و بررسی کامل، اطمینان حاصل کنند که آیا کشتی‌های آن‌ها هیچ‌گونه ارتباط علنی با اسرائیل دارند یا خیر؛ چه در زمینه سفرهای پیشین به بنادر اسرائیل، چه در مالکیت، چه در ساختار سهامداری و سایر پیوندها.»

این شرکت همچنین هشدار داده که خاموش کردن سیستم شناسایی خودکار کشتی‌ها (AIS) تأثیری در پنهان ماندن از دید نیروهای انصارالله ندارد و این اقدام نمی‌تواند مانع حملات احتمالی شود.

در همین راستا، مرکز اطلاعات نیروهای دریایی بین‌المللی مشترک (JIMAC) نیز در پایان هفته گذشته یادداشتی منتشر کرده که بازتاب زیادی در رسانه‌ها از جمله پایگاه «یمن إیکو» داشته است. در این یادداشت به تمامی شرکت‌های کشتیرانی و اپراتورها توصیه شده است که ارزیابی‌های ریسک امنیتی خود را به‌روزرسانی کرده و هرگونه ارتباط با بنادر اشغالی یا شرکت‌های همکار با رژیم صهیونیستی را به‌دقت بررسی کنند.

JIMAC بر اهمیت ردیابی دقیق ردپای دیجیتال کشتی‌ها، مانند داده‌های AIS و سایر منابع عمومی تأکید کرده تا از برداشت اشتباه نیروهای یمنی درباره ارتباط با اسرائیل جلوگیری شود.

این هشدارها در پی حملات دقیق نیروهای مسلح یمن به دو کشتی تجاری با نام‌های «مجیک سیز» و «اترنتی سیز» منتشر شد. این کشتی‌ها توسط شرکت‌هایی اداره می‌شدند که سابقه همکاری با بنادر اسرائیل را داشتند. طبق گزارش خبرگزاری رویترز، منابع امنیتی دریایی اعلام کرده‌اند که اطلاعات یمنی‌ها در این عملیات‌ها نسبت به گذشته بسیار دقیق‌تر و پیشرفته‌تر بوده است.

در واکنش به این وضعیت، بسیاری از کشتی‌هایی که از دریای سرخ عبور می‌کنند، در پروفایل دیجیتال خود عبارت «هیچ‌گونه ارتباطی با اسرائیل نداریم» را درج کرده‌اند تا از حملات احتمالی جلوگیری کنند.

عبدالملک الحوثی، رهبر انقلاب یمن نیز اخیراً با اشاره به حملات اخیر تأکید کرده است که این عملیات‌ها در پاسخ به تلاش صهیونیست‌ها برای بازگشایی بندر ایلات و انتقال فعالیت‌های کشتیرانی به آن انجام شده‌اند. وی تصریح کرده است که منع عبور کشتی‌های مرتبط با اسرائیل همچنان پابرجاست.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سقوط معیارهای دیپلماسی؛ ترامپ و ابتذال سیاست
وزیر اطلاعات: ایران در رژیم صهیونیستی نفوذ دارد
قضاوت داوران ایرانی در لیگ نخبگان فوتبال آسیا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 2 مهر1404+ جدول
پنج شنبه ها در گیلان تا پایان سال تعطیل شد
قالیباف: در شب حمله رژیم صهیونیستی، از شیوه حمله غافلگیر شدیم
خرید خدمت سربازی شایعه‌ای بی‌اساس است
ترجمه فوری به واتس‌اپ اضافه شد
پایان سال آبی با کاهش 40 درصدی بارندگی
رقابت های امروز مرحله یک چهارم نهایی والیبال قهرمانی جهان + نمودار
ما نیاز داریم که اقدامات عملی ایران را ببینیم
آغاز ساخت گسترده مسکن کارگری در هفت استان کشور
ترامپ و مکرون درباره پیامدهای به‌ رسمیت‌ شناختن کشور فلسطین گفت‌ وگو کردند
حماس ادعاهای ترامپ برای آتش‌بس را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
رئیس‌جمهور شیلی خواستار محاکمه نتانیاهو شد
رویای سال نو نتانیاهو: نابودی محور ایران!
تیراندازی مرگبار پلیس کبک به نوجوان 15 ساله
جامعه بی‌لنگر
ترامپ در برابر جهان امریکا را بی‌اعتبار کرد
زلنسکی: ایران هرگز طرف ما نخواهد بود
حمله پهپادی به ناوگان جهانی الصمود
اقتصاد و روایت‌های سیاسی
ماکرون: ایران به تعهدات هسته‌ای خود عمل نکرده است
گروه 7: ایران همکاری با آژانس را از سر بگیرد
ترک جلسه هیأت آمریکا بعد از حمایت کلمبیا از فلسطین
گروسی: ایران توانایی بازسازی برنامه هسته‌ای خود را دارد
بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های عرب زبان
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 2 مهر+ وضعیت استان ها
هدف واقعی ‎آمریکا اخلال در فعالیت دیپلماتیک ایران در سازمان ملل است
صنعت قیر؛قربانی بانک مرکزی ومکانیسم حراج باز بورس کالا
تلاش آمریکا برای ازسرگیری میانجی‌گری قطر در مورد غزه
انفجار نزدیک سفارت رژیم اسرائیل در پایتخت نروژ
لاریجانی : ایران با تعصب از امنیت ملی دفاع می‌کند
تیراندازی به اردوگاه ارتش صهیونیستی در کرانه باختری
آغاز ثبت‌نام فروش فوق‌العاده سایپا و پارس‌خودرو از فردا
پسران هندبال ایران جهانی شدند
دیدار مجدد عراقچی و گروسی در نیویورک
نماینده فلسطین در سازمان ملل: به رسمیت شناختن کشور ما یک حق است
سردار نائینی: «وعده صادق 1 و 2» انسجام رسانه‌ای جنگ جدید را شکل داد
کشف تازۀ باستان‌شناسان در 2 کیلومتری تخت جمشید
برلین مدعی شد ارائه مهلت چندروزه به ایران از سوی تروئیکای اروپایی
پیشکسوت استقلال در بیمارستان بستری شد
نخست وزیر لبنان اظهارات نماینده آمریکا را محکوم کرد
دبیر: کسب 15 مدال در 20 وزن بی‌سابقه بود
ترامپ در دیدار با زلنسکی: روسیه از قدرت نظامی قابل‌توجهی برخوردار است
نورنما | کارون زیبا،اهواز
سه برابر شدن یارانه خانواده‌های غیرکارمند دارای 3 فرزند
گروسی: بازرسان آژانس در راه ایران هستند
حماس ادعاهای ترامپ را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم
X
آگهی تبلیغاتی