×
سیاسی
شناسه خبر : 233865
تاریخ انتشار : شنبه 1404/04/28 ساعت 23:00

پزشکیان: تحریم و فشار بر ملت ایران پذیرفتنی نیست

رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با نخست‌وزیر ارمنستان بر تعهد ایران به قوانین بین‌المللی و شفافیت فعالیت‌های هسته‌ای تأکید کرد و گفت: تحمیل زور و محروم کردن ملت ایران از حقوق قانونی غیرقابل قبول است. دو طرف همچنین بر توسعه روابط دوجانبه تاکید کردند.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان ظهر امروز شنبه در گفت‌وگوی تلفنی با «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان، با اشاره به تحولات منطقه و عرصه بین‌الملل، به ویژه پس از برقراری آتش‌بس در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران و همچنین تلاش کشورهای اروپایی برای ترغیب جمهوری اسلامی به از سرگیری مذاکرات، تاکید کرد: ایران بر اساس سیاست‌های اصولی خود همواره از هر اقدامی که منجر به تقویت صلح و امنیت شود، حمایت کرده است.

وی افزود: ایران به گواه تاریخ هیچ‌گاه به دنبال جنگ و نا امنی نبوده و همواره نقشی مهم و اثرگذار در تثبیت صلح و ثبات منطقه ایفا کرده است، اما در شرایطی که ما در حال گفت‌وگو و مذاکره بودیم، بر خلاف تمام معیارها و قوانین بین‌المللی مورد تهاجم رژیم صهیونیستی قرار گرفتیم و در ادامه آمریکا نیز در هماهنگی کامل با این رژیم تاسیسات هسته‌ای ما را که تحت نظارت و بازرسی کامل و قانونی بود، بمباران کرد.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه انفعال و بی‌عملی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قبال این اقدام تجاوزکارانه و جنایتکارانه انزجار و نارضایتی ملت ایران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی را برانگیخت، تصریح کرد: حداقل انتظار ملت ما محکومیت تجاوز به تاسیسات هسته‌ای کشورمان مطابق با قوانین و مقررات بود که متاسفانه از سوی آژانس انرژی اتمی صورت نگرفت.

پزشکیان ضمن ابراز تاسف نسبت به بی‌توجهی به معاهدات حقوقی از سوی کشورهای مدعی و سازمان‌های بین‌المللی، گفت‌: در شرایطی که جمهوری اسلامی ایران تحت بازرسی‌ها و نظارت‌های آژانس انرژی اتمی، بارها صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای خود را اثبات و بر ممنوعیت ساخت سلاح اتمی بر اساس فتوای رهبری معظم انقلاب اسلامی تاکید داشته، اما مبنای قضاوت درباره برنامه هسته‌ای کشور ما، ادعاهای دروغین، اطلاعات جعلی به همراه تبلیغات رسانه‌ای بوده است.

وی با تاکید بر اینکه آژانس انرژی اتمی بر اساس میثاق خود با کشورهای عضو، موظف به حمایت از حق و حقوق آنهاست، تصریح کرد: ما همانگونه که خود را متعهد به قوانین بین‌المللی می‌دانیم و به دلیل اطمینان از شفافیت و صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان، هیچ نگرانی از نظارت و بازرسی نداشته و نداریم، اما تاکید می‌کنیم که تحمیل زور و فشار و محروم کردن ملت ما از حقوق قانونی‌شان به‌هیچ عنوان پذیرفتنی نیست.

رئیس‌جمهور با انتقاد شدید از رویکرد دوگانه کشورهای مدعی حقوق بشر در قبال جنگ‌افروزی، قتل‌عام و تجاوزگری رژیم صهیونیستی گفت: آنچه که امروز از کشتار زنان و کودکان و نسل‌کشی گرفته تا ممانعت از دسترسی به آب و غذا و دارو بر سر مردم مظلوم و بی‌دفاع غزه می‌گذرد، با هیچ یک از معیارهای قانونی بین‌المللی، اخلاقی و انسانی سازگاری ندارد، اما متاسفانه کشورهای مدعی حقوق بشر بر این میزان از ظلم و جنایت چشم بسته و در مقابل آتش‌افروزی و جنایتگری این رژیم سکوت کرده‌اند.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود روابط جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان را تاریخی، دوستانه و سازنده توصیف کرد و افزود: سیاست ما تعامل سازنده با همه کشورهای همسایه در سایه حفظ تمامیت ارضی همه کشورهاست و بر تقویت تعاملات، همکاری‌های مشترک و برنامه‌ریزی برای آینده روابط دو کشور تاکید داریم.

«نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان نیز در این گفت‌وگوی تلفنی ضمن تسلیت جان باختن شماری از هموطنان‌مان در حملات رژیم صهیونیستی و محکومیت این اقدام تجاوزکارانه، بر علاقمندی کشورش برای گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد و گفت‌: بی‌صبرانه منتظر سفر جنابعالی به ارمنستان هستیم، تا از نزدیک درباره راهکارهای ارتقای همکاری و تعاملات دو کشور با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کنیم.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیام فوری حماس به نشست کشورهای عربی و اسلامی
فاش شدن مشکل امنیتی میلیون‌ها گوشی هوشمند سامسونگ
زایمان طبیعی در شرایط اورژانسی جان مادر و نوزاد را نجات داد
قیمت جهانی طلا کاهش یافت
نظر ربیعی درباره حذف یارانه پردرآمدها
معاون وزیر ارتباطات: کیفیت شبکه اینترنت را شایسته مردم نمی‌دانیم
غرب به دنبال نمد مال کردن ایران است
از قاهره تا تهران: پل دیپلماسی در میان شکاف‌های استراتژیک
هوای تهران امروز قابل قبول است
قدرت هجومی بارسلونا بدون یامال هم شکست‌ناپذیر بود+خلاصه بازی
هیولای فرونشست در اصفهان دهان باز کرد
چشم های جهان عرب و اسلام به تفاوت اجلاس سران کشورهای عربی و اسلامی در دوحه
دوفوریتی |《گل 》بود به سبزه نیز آراسته شد!
برنامه کامل روز سوم مسابقات جهانی کشتی آزاد
سایه روشن‌های هفته سوم لیگ برتر فوتبال
خاویر باردم با چفیه‌ای در حمایت از فلسطین در امی حاضر شد
تحقق شرط کلیدی ایران در توافق قاهره با آژانس
عراقچی: ایران در کنار تمامی برادران و خواهران مسلمان ایستاده است
ترامپ: به نتانیاهو گفتم هنگام حمله به دیگران باید محتاط باشیم
پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری مهرماه آغاز شد
از «اول آمریکا» تا بحران اعتماد؛ ترامپ در تله جنگ خاورمیانه
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 24 شهریور 1404 + وضعیت استان‌ها
بیش از 90 درصد مردم تجربه آسیب های روانی دارند
انفجار شدید در شهر ایلات اشغالی در جنوب فلسطین
شهادت 31 خبرنگار در حمله اخیر اسرائیل به پایتخت یمن
پاکستان خواستار پاسخگویی اسرائیل به جنایت‌های ضدبشری شد
ماموریت نتانیاهو شکست خورد
تجاوز مجدد ارتش صهیونیستی به جنوب غرب سوریه
بارسلونا 6 - والنسیا صفر- دو امیتاز تا صدر نشینی در لالیگا
سپاس قلبی پزشکیان از الطاف و حمایت‌های رهبر معظم انقلاب از دولت
ساماندهی مشاغل سخت و زیان‌آور در راستای کنترل مصارف تأمین ‌اجتماعی
شاگرد تیلور مدال طلای کشتی جهان را کسب کرد + فیلم
حمله پهپادی اسرائیل به خودرویی در لبنان + فیلم
رایزنی وزرای خارجه ایران و لبنان در دوحه درباره تحولات منطقه
گزارش تصویری | رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان - کرواسی
نورنما | حمله یک گاو وحشی به ماشینی در اسپانیا
داروخانه‌ها مجاز به بازپس‌گیری داروهای تحویل داده شده نیستند
سومین تاجگذاری امیرحسین زارع با مدال طلای جهانی + فیلم اهدای مدال
حمله اسرائیل به قطر امنیت منطقه را تهدید می‌کند
همبستگی جنوب جهانی علیه نظام سلطه
چالش پهپادهای روسی و نقض حریم هوایی رومانی و لهستان
کامران قاسم پور به مدال برنز رسید + فیلم
هشدا رژیم صهیونیستی برای سفرهای خارجی اسرائیلی ها
سارقان 60 میلیارد ریالی تجهیزات صدا و سیما دستگیر شدند
مجازات نشدن اسرائیل یعنی ادامه تجاوزها
دستور پزشکیان به بنگاه‌ها: برای کارگران مسکن بسازید
رئیس قوه قضائیه : جلسه سران قوا مخصوصِ مقولاتی اضطراری و استثنایی است
نقره با ارزش محمد نژاد در اولین میدان جهانی + فیلم
قاتل متواری پس از 14 سال در تهران گرفتار شد
بحران تب‌دنگی در هرمزگان
X
آگهی تبلیغاتی