×
فرهنگی
شناسه خبر : 233827
تاریخ انتشار :

هوش مصنوعی صدای اعتراضی جهانی نسبت به نسل کشی را ساخت+فیلم

آهنگ «Boom Boom تل‌آویو» با صدای اعتراض جهانی همراه شد؛ اثری که با کمک هوش مصنوعی ساخته شده و بازتاب گسترده‌ای در فضای مجازی و رسانه‌ها پیدا کرد. لوکاس کیج، خالق این اثر جنجالی، در یک مصاحبه دیدگاه‌های خود را درباره نسل‌کشی در غزه و نقش موسیقی در بیدارسازی افکار عمومی اعلام کرد.

نورنیوز - گروه فرهنگی: ترانه معروف «بوم بوم تل‌آویو» اسرائیل رو که یک آهنگ اعتراضی پر سروصداست که توسط شخصی به نام لوکاس کیج، شهروند ایتالیایی-آمریکایی نوشته شده است. آهنگ با استفاده از هوش مصنوعی تولید شده و واکنش‌های فراوانی در سراسر جهان داشت.

 لوکاس کیج، سازنده عصر از لحظه تولید آهنگ و الهامات خود برای ساخت این آهنگ گفت: ایده‌ی «بوم بوم تل‌آویو» وقتی به ذهنم رسید که ایران شروع کرد به بمباران اسرائیل. صبح بیدار شدم و به شعر «بوم بوم» فکر کردم و فقط همین کلمات را به نرم‌افزار دادم تا آهنگ را درست کند..و  این‌طور این آهنگ متولد شد.

موسیقی؛ رسانه‌ای برای انتقال احساسات و بیدارسازی افکار عمومی

لوکاس کیج در ادامه، هدف خود از ساخت این آهنگ را نه صرفاً خلق یک اثر موسیقایی، بلکه ارسال پیامی اجتماعی با زبانی متفاوت عنوان می‌کند:« دلیل اینکه من موسیقی رو به عنوان ابزار انتقال پیام خود انتخاب کردم این بود که موسیقی با قلب و روح مردم درگیر است.

ما نیاز داریم به منطق، به اطلاعات، به عکس‌ها، نمودارها، مستندها و کتاب‌ها. اما اگر بخواهیم قلب و روح مردم رو درگیر کنیم، باید با آن‌ها از نظر احساسی نگاه کنیم و اطلاعات بدهیم.
موسیقی یک رسانه است که مردم را حتی بدون توجه به زبان، مذهب، نژاد یا محل تولدشون به حرکت درمی‌آورد. لازم نیست یاد بگیریم چطور بنویسیم یا ساز بزنیم، فقط کافیست تا بشنویم.

بازتاب جهانی و واکنش به نسل‌کشی در غزه

وی اعتقاد دارد که محبوبیت جهانی این اثر، ریشه در خستگی جوامع مختلف از اقدامات غیرانسانی دولت اسرائیل دارد و گفت: «توجه جهانی که طی هفته گذشته به «boom boom تل‌آویو» شده به این دلیل هست که جهان از کشتار قومی و نسل‌کشی اسرائیل خسته شده و اسرائیل بدون هیچ مجازاتی به این کارها ادامه می‌دهد. وقتی ایران بالاخره پاسخی داد که مدت‌ها بود ندیده بودیم، جهان خوشحال شد که اسرائیل چیزی که سزاوارش بود را دریافت کرد.

دلیل اینکه صهیونیست‌ها هرکاری می‌کنند تا این آهنگ رو ممنوع کنند این هست که این آهنگ مردم را در سطح احساسی متحد می‌کند که  فراتر از مرزهای مذهبی و نژادی و علیه تهدید مشترک بشریت که یعنی رژیم صهونیستی می‌باشد.

 پاسخ نظامی ایران و نماد فروپاشی اقتدار پوشالی اسرائیل

در پایان این مصاحبه، لوکاس کیج حمایت خود را از واکنش نظامی ایران ابراز داشته و آن را اقدامی افشاگرانه نسبت به بی‌کارآمدی سیستم دفاعی غرب می‌داند:« من خیلی خوشحال هستم که ایران کاری کرد، و در واقع همیشه گفته‌ام امیدوارم کارهای بیشتری بکنید... زدن تل‌آویو بسیار نمادین بود و به جهان نشان داد که آمریکا و غرب میلیاردها دلار دارن خرج سیستم دفاعی می‌کنند که نمی‌تواند حملات شما رو متوقف کند. به جهان نشان دادید که اسرائیل شکست‌ناپذیر نیست و تمام پول مالیات‌دهندگان ما که در حوزه دفاعی خرج می‌شود بی‌تاثیر است.»


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
X
آگهی تبلیغاتی