×
بین الملل
شناسه خبر : 233465
تاریخ انتشار :

موضع قاطع الجولانی: مقابله با تجزیه‌طلبی، توطئه اسرائیل و حمایت از وحدت ملی

در پی تداوم حملات رژیم صهیونیستی و بحران در السویداء، ابومحمد جولانی، رئیس کابینه موقت سوریه، ضمن تأکید بر مخالفت تاریخی ملت سوریه با تجزیه و تقسیم کشور، به نقش فعال دولت در حفظ امنیت، حمایت از اقلیت دروزی و مقابله با فتنه‌انگیزی‌های خارجی پرداخت. او بار دیگر وحدت، ثبات و بازگشت شکوه سوریه را اولویت اصلی دولت اعلام کرد.

نورنیوز - گروه بین الملل:  در شرایطی که تجاوزات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف سوریه ادامه دارد، «احمد الشرع» معروف به «ابومحمد جولانی»، رئیس کابینه موقت سوریه، روز پنجشنبه در سخنانی بر موضع تاریخی مردم سوریه در مخالفت با تجزیه‌طلبی تأکید کرد و گفت: «مردم سوریه در طول تاریخ طولانی خود، هرگز اشکال مختلف تقسیم و تجزیه کشور را نپذیرفته‌اند.»

طبق گزارش شبکه الجزیره، الشرع با اشاره به تداوم حملات رژیم صهیونیستی افزود: «ما فرزندان و ساکنان این سرزمین هستیم و توان به شکست کشاندن تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای تجزیه و تضعیف کشورمان را داریم. سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است. ما جزو کسانی نیستیم که از جنگ می‌ترسند. ما زندگی خود را صرف مقابله با چالش‌ها و دفاع از مردم خود کرده‌ایم، اما منافع سوری‌ها را بر هرج و مرج و ویرانی ترجیح داده‌ایم.»

وی با اشاره به فشارها و مداخلات خارجی خاطرنشان کرد: «ساخت سوریه‌ای جدید، اتحاد و توجه ما به کشورمان را می‌طلبد.»

در ادامه، رئیس کابینه موقت سوریه بر نقش کلیدی اقلیت دروزی در جامعه سوریه تأکید کرده و تصریح کرد: «دروزی‌ها بخشی جدایی‌ناپذیر از بافت جمعیتی کشور هستند و حفاظت از آن‌ها جزو اولویت‌های ماست.»

الشرع همچنین از اقداماتی برای بازگرداندن امنیت به مناطق بحران‌زده خبر داد و گفت: «قرار شد ما بین گزینه جنگ با رژیم (اسرائیل) یا دادن فرصت به سران دروزی برای توافق یکی را انتخاب کنیم که ما حفاظت از امنیت وطن را برگزیدیم.»

وی با اشاره به مداخلات اسرائیل پس از سقوط دولت قبلی افزود: «(رژیم) اسرائیل از زمان سقوط نظام سابق به دنبال آن است که این سرزمین را به میدانی برای نزاع و درگیری و تفرقه تبدیل کند.»

در ادامه تأکید کرد: «جایی برای اجرای طمع‌ورزی دیگران در سرزمین ما وجود ندارد و ما شکوه و هیبت سوریه را بازخواهیم گرداند. باید مصلحت و منافع کشور را بر هر چیز دیگری ترجیح دهیم. دولت سوریه با تمام نهادهای خود برای توقف جنگ داخلی در السویداء وارد عمل شده و توانست امنیت را بازگرداند.»

الشرع در بخش دیگری از سخنان خود به نقش میانجی‌گری‌های بین‌المللی اشاره کرد و گفت: «رژیم صهیونیستی تلاش کرد تا امنیت در السویداء را به هم بریزد، اما با میانجیگری آمریکا، کشورهای عربی و ترکیه، این تلاش‌ها خنثی شد.»

وی همچنین بر حمایت دولت از اقلیت دروزی تأکید کرد و گفت: «ما بر مجازات کسانی که به هموطنان دروزی ما اهانت و بدرفتاری کردند، تاکید داریم و این هموطنان مورد حمایت دولت هستند. (رژیم) اسرائیل برای پیچیده کردن اوضاع در استان السویداء، زیرساخت‌های دولتی و خصوصی را هدف قرار داد.»

او ادامه داد: «به رغم دخالت‌های (رژیم) اسرائیل، نیروهای وزارت دفاع و کشور توانستند با حضور گسترده، ثبات را به استان السویداء بازگردانند و گروهای غیرقانونی را اخراج کنند. مداخله پویا و موثر و میانجیگری آمریکا، ترکیه و کشورهای عربی، منطقه را از ابتلا به یک سرنوشت نامشخص نجات داد.»

در پایان این سخنرانی، احمد الشرع ضمن هشدار نسبت به خطر گروه‌های غیرقانونی گفت: «ما از جنگ نمی‌هراسیم، اما مصلحت و منافع مردم را بر هرج‌ومرج و آشوب ترجیح دادیم و گزینه ایده‌آل ما حفاظت از وحدت و یکپارچگی کشور است. گروه‌های خارج از قانون همواره به دنبال هرج و مرج و ایجاد فتنه هستند و همین گروه‌ها هستند که اقدام به تعدی و تجاوز در السویداء کرده و چندین ماه با گفت‌وگو مخالفت کردند.»

در روزهای اخیر، استان السویداء صحنه درگیری‌های شدید میان گروه‌های دروزی و نیروهای عشایر بوده و به گفته منابع محلی، ده‌ها نفر کشته یا زخمی شده‌اند. در همین حین، رژیم صهیونیستی حملات هوایی گسترده‌ای را علیه دمشق و دیگر مناطق جنوبی سوریه اجرا کرده و بیش از ۱۶۰ هدف نظامی و غیرنظامی را در استان‌های السویداء، دمشق و لاذقیه هدف قرار داده است.

همچنین منابع سوری اعلام کرده‌اند که در پی توافق‌هایی با بزرگان عشایر محلی، نیروهای ارتش سوریه عملیات عقب‌نشینی از شهر السویداء را آغاز کرده‌اند. طبق بیانیه رسمی، «ماموریت ارتش برای تعقیب گروه‌های غیرقانونی» در این منطقه به پایان رسیده است.


اخبار مرتبط
واکنش  سخنگوی وزارت امور خارجه ایران به حملات رژیم صهیونیستی به سوریه
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 09:30
واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه ایران به حملات رژیم صهیونیستی به سوریه
اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، حملات نظامی رژیم صهیونیستی به سوریه، به‌ویژه پایتخت دمشق را به‌شدت محکوم کرد و خواستار اقدام فوری سازمان‌های بین‌المللی برای پایان دادن به تجاوزگری‌های این رژیم شد. وزیر امور خارجه ایران نیز در پیامی بر حمایت کشورش از تمامیت ارضی سوریه تأکید کرد.
عراقچی: تجاوزات اسرائیل به سوریه قابل پیش‌بینی بود
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 06:00
عراقچی: تجاوزات اسرائیل به سوریه قابل پیش‌بینی بود
وزیر امور خارجه ایران، در واکنش به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به سوریه، این حملات را کاملاً قابل پیش‌بینی دانست و تأکید کرد: اسرائیل هیچ حد و مرزی نمی‌شناسد. وی خواستار اتحاد جهانی برای پایان دادن به این تجاوزات شد.
سوریه خواستار نشست فوری شورای امنیت درباره حملات اسرائیل شد
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 01:00
سوریه خواستار نشست فوری شورای امنیت درباره حملات اسرائیل شد
سوریه خواستار برگزاری جلسه اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حملات هوایی رژیم صهیونیستی به دمشق و سویدا شد. پس از درخواست دمشق، شورای امنیت قرار است پنجشنبه درباره تشدید تنش‌ها در سوریه جلسه برگزار کند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
X
آگهی تبلیغاتی