×
سیاسی
شناسه خبر : 233012
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/23 ساعت 15:33

عارف: نباید منویات خود را دیکته کنیم / حل مشکلات از طریق گفت‌وگو

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه راهبرد کشور که مقام معظم رهبری نیز تایید کرده‌اند بر این مبنا است که با کسی به دنبال جنگ نیستیم و با گفت‌وگو مشکلات قابل حل است، گفت: باید شرایط گفت‌وگو فراهم باشد و شعار «عزت، مصلحت و حکمت» چراغ راه سیاست خارجی کشور است؛ اما اگر کسی نگاهی نامربوط به ایران داشته باشد برخورد سختی خواهیم کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدرضا عارف در جلسه شورای اقتصاد با اشاره به عهدشکنی‌های دشمنان، گفت: در پیش از جنگ ۱۲ روزه بنا بود وزیر خارجه با جمع‌بندی روشن در مذاکرات حضور یابد که با تهاجم و رفتار خشن و غیرانسانی رژیم صهیونیستی روبرو شدیم. البته انتظاری بیشتر از این نیز از رژیم جعلی نمی‌رود اما از کشوری که مدعی عدالت، آزادی و حقوق بشر است انتظار نمی‌رفت که خلاف عهد عمل کند.

وی در این جلسه که رئیس سازمان برنامه و بودجه، دبیر هیأت دولت، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور، وزرای امور اقتصادی و دارایی، ‌ راه و شهرسازی، ‌تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نیرو، سخنگوی دولت، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت و مسئولان دستگاه‌های امر حضور داشتند، با تاکید بر ضرورت حفظ آمادگی کامل در برابر شیطنت‌های احتمالی دشمنان، افزود: الان در وضعیت توقف آتش هستیم و در لبنان مشاهده کردیم که بیشترین خسارات بعد از آتش بس وارد شد بنابراین باید آمادگی کامل داشته باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه شورای اقتصاد به‌عنوان یکی از مهمترین تشکیلات اقتصادی کشور باید راهبرد آمادگی کامل را در دستور کار قرار دهد، تاکید کرد: دشمنان سرمایه اجتماعی کشور را هدف قرار دادند و در جنگ ۱۲ روزه اطمینان داشتند که پس از عملیات نظامی روز اول، می‌توانند مردم را در روز دوم با خود همراه کنند

عارف بیان کرد: بنابراین دشمنان بر روی سرمایه اجتماعی برنامه‌ریزی کردند و نظام نیز باید در راستای مطالبات و نظرات مردم حرکت کند و نباید منویات خود را دیکته بلکه منویات مردم را پیگیری کنیم چرا که مردم می‌خواهند زندگی و معیشت آبرومندانه داشته باشند و باید تلاش‌ها و اقدامات دولت در این زمینه اجرا شود.

وی در ابتدای سخنان خود با تبریک پیروزی نظام و مردم در جنگ ۱۲ روزه خاطرنشان کرد: در جنگ ۱۲ روزه در روز اول ضربه‌ای به بخش دفاعی و نظامی وارد شد اما در کمتر از ۱۲ ساعت با انتصاب فرماندهان جدید همان مسیر خدمت و توانایی فعال شد که برای اولین بار نبود چنین ظرفیتی را مشاهده کردیم بلکه در اوایل دهه ۶۰ که هر کدام از حوادث آن دوران برای سرنگونی یک نظام نوپا کافی بود و نیروهایی بزرگ و تاثیرگذار را از دست دادیم اما آن حوادث تلخ با ظرفیت کشور، ‌عنایت پروردگار متعال و همراهی مردم پوشش داده شد.

معاون اول رئیس‌جمهور از حضور مردم در جنگ ۱۲ روزه که همانند گذشته تاثیرگذار بود قدردانی و تاکید کرد: مردم بهترین تودهنی را به دشمنان و مخالفان زدند و اجماع، همراهی و صمیمیت مثال‌زدنی نشان دادند.

عارف همچنین با قدردانی از همبستگی و انسجام خوب بخش‌ها و نهادهای حاکمیتی به ویژه بخش‌های اقتصادی در جنگ ۱۲ روزه ادامه داد: در همان روز آغاز جنگ جلسات دولت برگزار شد و صورتجلسات بخش‌های اقتصادی در اولین جلسه بحران در روز اول تنظیم شد و همه بخش‌های دولت بدون واهمه از اتفاقات در محل کار حاضر شدند و از دیدن صورت‌جلسات بخش‌های اقتصادی در روزهای اول جنگ احساس غرور می‌کردیم و مسائل و تصمیمات با همدلی حل می‌شد و همچنین بین روسا و معاونین اول قوای سه گانه هماهنگی و انسجام خوبی ایجاد شده بود.

وی با بیان اینکه بنای دولت بر این بود که در زمان جنگ قفسه فروشگاه‌ها پر نگهداشته شود، اظهار کرد: این موفقیت بخاطر مردم بود که به اندازه نیاز خرید و اصناف و نهادهای مردمی نیز بسیار خوب همکاری و کمک کردند.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه راهبرد کشور که مقام معظم رهبری نیز تایید کرده‌اند بر این مبنا است که با کسی به دنبال جنگ نیستیم و با گفت‌وگو مشکلات قابل حل است، تأکید کرد: باید شرایط گفت‌وگو فراهم باشد و شعار عزت، مصلحت و حکمت چراغ راه سیاست خارجی کشور است اما اگر کسی نگاهی نامربوط به ایران داشته باشد برخورد سختی خواهیم کرد.

همچنین در این جلسه سرمایه‌گذاری صندوق توسعه ملی در «طرح ضربتی افزایش ۲۵۰ هزار بشکه در روز تولید نفت خام» و «طرح احداث ۷ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی» بررسی و مصوب شد.


ایرنا
اخبار مرتبط
عارف: سرمایه اجتماعی پشتوانه پیروزی در همه جبهه‌ها است
جمعه 1404/04/27 ساعت 15:20
عارف: سرمایه اجتماعی پشتوانه پیروزی در همه جبهه‌ها است
معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: باید فضای آرام جامعه را حفظ کنیم؛ زیرا سرمایه اجتماعی پشتوانه پیروزی در همه جبهه‌ها است و اگر امروز اعلام می‌کنیم که در میدان اقتصادی پیروز شدیم به دلیل حضور مردم بود و ما در دولت تنها کارگزار بودیم.
دیپلماسی در میدان جنگ؛ مذاکره در چارچوب عزت و عقلانیت
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 08:45
نورنیوز سخنان وزیر خارجه درباره ادامه مذاکرات را بررسی می‌کند؛
دیپلماسی در میدان جنگ؛ مذاکره در چارچوب عزت و عقلانیت
در نگاه جمهوری اسلامی، مذاکره ابزار عقلانیت است، نه نشانه ضعف. عراقچی دیروز به‌صراحت تأکید کرد که ایران همواره آمادگی گفت‌وگو درباره برنامه هسته‌ای خود را داشته و دارد. اما این گفت‌وگوها نباید ابزار پوششی برای تجاوز و نقض حقوق بین‌الملل باشد. اسرائیل با همراهی آمریکا در میانه مذاکرات، به ایران حمله کرد و این نشان‌دهنده خیانت به اصل دیپلماسی است.
بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی کشور در اصفهان توسط رئیس جمهور افتتاح شد+ فیلم
پنج‌شنبه 1404/04/19 ساعت 12:19
بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی کشور در اصفهان توسط رئیس جمهور افتتاح شد+ فیلم
رئیس‌جمهور فاز نخست نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه اصفهان را با ظرفیت 120 مگاوات افتتاح کرد؛ این نیروگاه که بزرگ‌ترین پروژه متمرکز خورشیدی کشور محسوب می‌شود، با بهره‌گیری از فناوری پنل‌های دوطرفه و ردیاب خورشیدی، گامی نو در تحول انرژی پاک ایران است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
100 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در 8 استان به بهره برداری رسید + فیلم
واکنش ترامپ به ترور چارلی کرک/جزییات ترور +فیلم
آلمان در صدر لیست حامیان مالی اوکراین قرار گرفت
نورنما | ساحل مکسر بندر مقام در غرب استان هرمزگان
فرافکنی سفیر اتحادیه اروپا در شورای حکام: ایران فوراً همکاری با آژانس را از سر بگیرد
کانادا در روابط با رژیم صهیونیستی تجدیدنظر می‌کند
کدام استانها با کاهش چشمگیر بارش‌ها مواجه شدند
نتانیاهو در تله ترور؛ از شکست دوحه تا تهدید ترکیه
نتایج و جدول لیگ آزادگان پس از پایان روز اول از هفته سوم
پوستر باشگاه فولاد خوزستان برای بازی با پرسپولیس
شبکه 5 تهران HD شد
نتانیاهو، تروریست بی‌پروا؛ تهدید قطر و ترکیه پس از شکست در دوحه
پیاتزا: هیچ مسابقه‌ای پیش از آغاز آسان نیست
پوستر باشگاه سپاهان برای تقابل همزمان آقایان و بانوان سپاهان و گل‌گهر در روز جمعه
گفت‌وگوی پزشکیان و رئیس جمهور مصر
حماس حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن را محکوم کرد
کوشکی اعلام کرد: مصدوم نیستم!
9 شهید و 118 مجروح در حمله امروز رژیم صهیونیستی به یمن
فاریاب کرمان لرزید
تماس تلفنی وزیر خارجه ایران با همتای قطری
پروژه «اسرائیل بزرگ» و پیام‌های سخنرانی دبیرکل حزب‌الله
هشدار پلیس راه درباره اوج‌گیری ترافیک در روزهای پایانی تابستان
توزیع یک میلیون دوز واکسن آنفلوانزا
دیدار وزیر امور خارجه با رئیس‌جمهور تونس
واکنش ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی به قطر
جزییات عیدی بزرگ به بازنشستگان نیروهای مسلح
فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
ارتش یمن: بخش بزرگی از حمله دشمن را خنثی کردیم
قرارداد منیر الحدادی استقلال امضا شد
تصویب مشاغل حوزه آموزشی وزارت آموزش و پرورش و مشاغل ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا
علیرضا اکبرپور : تیم‌ملی با صعود از دور گروهی جام جهانی شق‌القمر نمی‌کند!
زارع به دنبال سومین طلای جهان +فیلم
تصاویر اولیه از حملات جنگننده‌های صهیونیستی به صنعا
اولیانوف: خواسته ایران برای دریافت تضمین درباره عدم تکرار تجاوزات کاملا موجه است
عارف: تصمیمات جدی درباره کالاهای اساسی و تنوع بخشی به واردات خواهیم گرفت
واکنش وزارت دفاع روسیه به ورود پهبادهای این کشور به لهستان
افتتاح سیلوی غلات در بندر امیرآباد
مجلس تعطیل نیست
تعیین تکلیف واردات 4 هزار کامیون و کشنده+فیلم
طول ترافیک در آزادراه قزوین - رشت به 29 کیلومتر رسید
واکنش عربستان از توافق جدید ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال کرد
حجاب برای دختران زیر 14 سال اتریش ممنوع شد
قیمت نوشت‌افزار افزایش یافت
اتهام سنگین علیه داور سابق لیگ برتر انگلیس
راه‌اندازی «تشکل ملی سوریه» به منظور مقابله با اشغال و تقویت امنیت ملی
ادامه درخشش شاگردان پیاتزا با غلبه بر آلمان
هشدار صریح رئیس کمیسیون اروپا به اسرائیل: تحریم‌ها در راه است
400 زوج در صف فرزندخواندگی , 110 کودک در انتظار خانواده
رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان: ترور رهبری حماس در دوحه، یک جنایت بزدلانه است
هنرمند ایرانی با مدال فرانسوی به پاس ثبت تاریخ قاجار تقدیر شد
X
آگهی تبلیغاتی