×
اجتماعی
شناسه خبر : 232851
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/22 ساعت 15:23

هر زائر اربعین تا 200 هزار دینار دریافت می‌کند

بانک مرکزی با هدف تسهیل سفر زائران اربعین حسینی (ع)، دستورالعمل تأمین و فروش ارز ویژه این مراسم را برای سال 1404 ابلاغ کرد. بر اساس این دستورالعمل، زائران بالای پنج سال می‌توانند تا سقف 200 هزار دینار با نرخ ETS و بدون پرداخت هیچ‌گونه کارمزدی، ارز دریافت کنند.

نورنیوز-گروه اجتماعی:‌ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با هدف ساماندهی بازار ارز و تسهیل سفر زائران به عتبات عالیات در ایام اربعین، دستورالعمل «ترتیبات تأمین و فروش ارز به زائرین اربعین سال ۱۴۰۴» را ابلاغ کرد.

بر اساس این دستورالعمل، فروش ارز اربعین از روز شنبه ۴ مردادماه تا ۲۲ مردادماه (روز پیش از اربعین حسینی) از طریق بانک‌های ملی، تجارت، صادرات و پست بانک صورت خواهد گرفت. در این بازه، هر زائر بالای پنج سال می‌تواند تا سقف ۲۰۰ هزار دینار عراق با نرخ رسمی مرکز مبادله ارز و طلای ایران (ETS) دریافت کند.

دریافت این ارز تنها با ارائه اصل کارت ملی و گذرنامه یا برگه تردد معتبر اربعین امکان‌پذیر خواهد بود. برای زائران بین ۵ تا ۱۵ سال نیز، ارائه اصل شناسنامه الزامی است.

نکته مهم آن‌که بر اساس این ابلاغیه، دریافت هرگونه کارمزد یا هزینه اضافی توسط بانک‌ها ممنوع است و تنها معادل ریالی دینار مورد درخواست از زائر دریافت می‌شود.

این اقدام در راستای ایفای مسئولیت‌های حاکمیتی بانک مرکزی در زمینه تأمین نیازهای ارزی، مدیریت سفرهای زیارتی و حمایت از زائران ایرانی در ایام معنوی اربعین صورت می‌گیرد. بانک مرکزی همچنین بر لزوم هماهنگی کامل بانک‌های عامل با این دستورالعمل برای اجرای بدون نقص آن تأکید کرده است.


اخبار مرتبط
ارزش 200 هزار دینار عراق معادل 11 میلیون تومان برای زائران اربعین
شنبه 1404/05/18 ساعت 11:20
ارزش 200 هزار دینار عراق معادل 11 میلیون تومان برای زائران اربعین
امروز ارزش سهمیه 200 هزار دینار عراق برای هر زائر اربعین با نرخ مرکز مبادله، معادل 11 میلیون و 200 هزار تومان اعلام شده است.
تعداد ثبت‌نام کنندگان در سامانه سماح از 2 میلیون و 850 هزار نفر گذشت! +جزئیات ثبت‌نام
پنج‌شنبه 1404/05/16 ساعت 23:30
تعداد ثبت‌نام کنندگان در سامانه سماح از 2 میلیون و 850 هزار نفر گذشت! +جزئیات ثبت‌نام
رئیس ستاد مرکزی اربعین خبر داد: تقریباً تا بعد از ظهر امروز 2 میلیون و 850 هزار نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند. این آمار به سرعت در حال افزایش است و همچنان مردم می‌توانند ثبت نام کنند.
دینار ارزان‌تر برای زائران اربعین
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 12:30
دینار ارزان‌تر برای زائران اربعین
نرخ حواله دلار، یورو و درهم امروز (چهارشنبه) به ترتیب به 69 هزار و 819 تومان، 80 هزار و 847 تومان و 19 هزار و 11 تومان رسید.
پیش‌فروش بلیت قطارهای اربعین آغاز شد +لینک سایت
سه‌شنبه 1404/04/24 ساعت 09:43
پیش‌فروش بلیت قطارهای اربعین آغاز شد +لینک سایت
پیش‌فروش بلیت قطارهای ویژه ایام اربعین 1404 از صبح امروز سه‌شنبه 24 تیر آغاز شد. این فرایند به‌صورت مرحله‌ای در سه بازه زمانی اینترنتی، حضوری و ترکیبی انجام می‌شود.
روادید اربعین ایران برای زائران پاکستانی از 4 مرداد رایگان شد
دوشنبه 1404/04/23 ساعت 18:50
روادید اربعین ایران برای زائران پاکستانی از 4 مرداد رایگان شد
سفارت و سرکنسولگری‌های ایران در پاکستان با هدف تسهیل سفرهای زیارتی اربعین حسینی، صدور روادید زیارتی برای زائران پاکستانی را به‌صورت رایگان اعلام کردند. این اقدام از 4 تا 19 مرداد 1404 اجرا می‌شود و تنها هزینه بیمه‌ای ناچیز از زائران اخذ خواهد شد.
وزیر کشور: امنیت زائران اربعین و ثبات منطقه دو روی یک سکه‌اند + فیلم
دوشنبه 1404/04/23 ساعت 18:14
وزیر کشور: امنیت زائران اربعین و ثبات منطقه دو روی یک سکه‌اند + فیلم
اجرای کامل توافقات همکاری، کلید اصلی پیشرفت و توسعه روابط سه‌جانبه و منطقه‌ای است. تنها با همکاری مسئولانه و مبتنی بر احترام متقابل می‌توان به اهداف مشترک دست یافت و گامی موثر در مسیر توسعه برداشت.
فروش بلیت اتوبوس اربعین از 25 تیر آغاز می‌شود
دوشنبه 1404/04/23 ساعت 12:59
فروش بلیت اتوبوس اربعین از 25 تیر آغاز می‌شود
پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین از 25 تیرماه آغاز می‌شود. نرخ بلیت تهران-مهران 1 میلیون و 462 هزار تومان تعیین شده است. قیمت بلیت مسیرهای دیگر مانند تهران-شلمچه و تهران-چزابه نیز اعلام شد. سفر به عتبات عالیات با قیمت‌های جدید فراهم شده است.
ثبت‌نام راهپیمایی اربعین آغاز می شود
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 22:45
ثبت‌نام راهپیمایی اربعین آغاز می شود
سازمان حج و زیارت اعلام کرد ثبت‌نام در راهپیمایی بزرگ اربعین حسینی از پایان این هفته آغاز می‌شود. زائران می‌توانند با مراجعه به سامانه «سماح»، ضمن نام‌نویسی رسمی، از خدمات بیمه‌ای، پشتیبانی و دریافت ارز اربعین بهره‌مند شوند.
عبور اتباع افغانستان و پاکستان از خسروی ممنوع شد
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 18:40
عبور اتباع افغانستان و پاکستان از خسروی ممنوع شد
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری کرمانشاه اعلام کرد: مرز خسروی امسال فقط برای عبور اتباع غیرمقیم کشورهای آسیای میانه، قفقاز و ترکیه فعال خواهد بود. اتباع افغانستان، پاکستان و شبه‌قاره هند اجازه عبور از این مرز را ندارند و باید از مسیرهای دیگر استفاده کنند.
بهبود مسیرهای اربعین در دستور کار مجلس؛ جاده کربلا ترمیم می‌شود
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 09:10
بهبود مسیرهای اربعین در دستور کار مجلس؛ جاده کربلا ترمیم می‌شود
کمیسیون عمران مجلس، با هدف ارتقای ایمنی زائران اربعین، بررسی وضعیت مسیرهای منتهی به کربلا را در دستور کار قرار داده و اعلام کرده است که جاده کربلا از مسیر تهران، ساوه و همدان نیاز به ترمیم، روکش جدید و بهبود علائم ترافیکی دارد.
تاریخ عرضه ارز اربعین مشخص شد +نرخ رسمی بلیت پروازها
شنبه 1404/04/21 ساعت 11:14
تاریخ عرضه ارز اربعین مشخص شد +نرخ رسمی بلیت پروازها
با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی، دولت ایران دو اقدام کلیدی برای تسهیل سفر زائران اعلام کرده است: تعیین سقف قیمت بلیت پروازهای اربعین و آغاز عرضه ارز دینار عراق که از 4 تا 22 مردادماه از طریق بانک‌های منتخب انجام می‌شود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مادورو: ارتش ونزوئلا در جبهه های نبرد سراسر کشور مستقر می شوند
تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش حوثی‌های یمن اعلام شد
وضعیت نگران‌کننده سد لار با 97 درصد مخزن خالی
نخست وزیر پاکستان خواستار اتحاد مسلمانان علیه تجاوز صهیونیستی شد
واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا
مدیوم‌شات | سخنان تند سینماگر پیشکسوت علیه موسیقی سنتی
روایت وزیر خارجه تونس از رایزنی با عراقچی
آخرین وضعیت سلامتی حمید هیراد
پزشکیان : سپردن مدیریت به افراد شایسته تنها راه حل مشکلات کشور است
هافبک ازبک پرسپولیس آماده بازی شد
اتحادیه اروپا: شاید جنگ اوکراین چند سال دیگر ادامه یابد
راه‌اندازی 68 دوربین ثبت تخلفات در جاده‌های گیلان
توافق ایران و آژانس مانع اجماع جهانی علیه ایران می‌شود
ناسا درهای خود را به روی چینی‌ها بست
اسرائیل به کجا می‌رود؟!
مرگ کارگر جوان در چاه
سه‌گانه‌ای که جهان نمی‌فهمد
نسل بیمار آینده؛ کودکان در محاصره
طرح توقیف سیستمی گواهینامه از ابتدای شهریور اجرا می‌شود
الحوثی: جنایات اسرائیل علیه مردم فلسطین «جنایت قرن» است
انتشار بخشنامه رئیس قوه قضاییه درباره شرایط عفو معیاری 1404
گشوده شدن پرونده کیفری علیه تیک‌تاک در فرانسه
رئال مادرید امسال هم به مراسم توپ طلا نخواهد رفت
بیانیه نشست وزرای خارجه روسیه و کشورهای خلیج فارس علیه رژیم تل‌آویو
ایران خودرو تعزیرات حکومتی را تهدید کرد
پارلمان اروپا خواستار شناسایی کشور مستقل فلسطین از سوی دولت‌های عضو شد
نشست فوق‌العاده سران کشورهای عربی و اسلامی یکشنبه برگزار می شود
72 نفر دیگر در غزه شهید شدند
آیا خبری از گران شدن بنزین در راه است؟
حمله پهپادی یمن به اسرائیل/ آژیرهای خطر به صدا درآمد
داوران هفته سوم لیگ برتر فوتبال ایران معرفی شدند
واکنش قطر و کشورهای خلیج فارس به حمله اسرائیل به دوحه چگونه خواهد بود؟
ارسال بسته مشکوک برای رئیس رژیم صهیونیستی در انگلیس
پخش دو فیلم خاطره‌انگیز ایرانی و جهانی در روز ملی سینما
ترکیه: دارایی‌های نظامی اسرائیل در سوریه را هدف قرار ندادیم
قطر آمریکا را به بازنگری در اتحاد امنیتی پس از «خیانت» واشنگتن تهدید کرد
حماس: عملیات طولکرم پافشاری جوانان فلسطین بر مقاومت است
تراشه جدید هوش مصنوعی که با نور کار می‌کند
حزب‌الله تکذیب کرد؛ هیچ‌گونه فعالیتی در خاک سوریه نداریم
تهران در پی صدور هشدار هواشناسی آماده باش شد
محدودیت پرواز پهپادها و هواپیماهای سبک در مرز شرقی لهستان اعمال شد
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404
قیمت دلار امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404
فرزانه توسلی رسماً به تیم استقلال ملحق شد
کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی و مرتبط با موساد صادر شد
بحران انسانی در غزه؛ آنروا از قطع کمک‌ها به صدها هزار آواره خبر داد
حمایت نیرو‌های مسلح ایران از قطر
حضور امشب وزیر خارجه در تلویزیون
کمیته انضباطی پرسپولیس و سپاهان را جریمه کرد
پیام قاطع مصر به آمریکا پس از حمله به قطر: تجاوز به کشورمان را تحمل نخواهیم کرد
X
آگهی تبلیغاتی