×
اقتصادی
شناسه خبر : 232825
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/22 ساعت 12:50
قیمت خودرو امروز یکشنبه 22 تیر 1404 +جدول

قیمت خودرو امروز یکشنبه 22 تیر 1404 +جدول

بازار خودرو این روزها در سکونی سنگین فرو رفته و نشانه‌ای از تحرک در معاملات دیده نمی‌شود. در کنار رکود تورمی یک‌ساله، افزایش ریسک‌های سیاسی و کاهش عرضه، بسیاری از خریداران را به انفعال کشانده و بازار را به وضعیت انتظار مطلق رسانده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: بازار خودرو در ایران همچنان در وضعیت رکود تورمی مزمن به‌سر می‌برد و فعالان بازار این روزها بیشتر از همیشه، راه انفعال و انتظار را پیش گرفته‌اند. این وضعیت باعث شده که در هفته‌های اخیر، نه خریدار تمایلی برای معامله دارد و نه فروشنده رغبتی به کاهش قیمت نشان می‌دهد. به گفته کارشناسان، بازار خودرو به‌رغم ظاهری آرام، از درون دچار بی‌اعتمادی، احتیاط و ناامیدی از آینده شده است.

این رکود تنها ناشی از شرایط اقتصادی نیست؛ بلکه ناپایداری در فضای سیاسی کشور و منطقه نیز نقش مهمی در افزایش ریسک‌های سرمایه‌گذاری و خرید خودرو داشته است. بسیاری از متقاضیان ترجیح می‌دهند تا روشن‌شدن تکلیف مذاکرات سیاسی، قیمت دلار، یا سیاست‌های کلان صنعت خودرو، دست به خرید نزنند.

خودروهای داخلی

قیمت خودروهای داخلی نسبت به روز گذشته تغییر خاصی نیافته‌اند و سطح معاملات بیش از همیشه کاهش یافته است، اما همین معاملات محدود نیز به بخش خودروهای داخلی محدود شده است.

گرچه قیمت خودروهای داخلی تا مرز 20 درصد افزایش یافته، اما قیمت خودروها نسبت به یک ماه گذشته در حدود هفت درصد کاهش یافته است.

ساینا یکی از اقتصادی‌ترین محصولات صفر کیلومتر بازار خودرو ایران است که نمونه‌های دستی و اتوماتیک آن با استقبال خوبی روبرو بوده است. ساینا با جعبه‌دنده دستی در بازار خودرو 537 میلیون تومان قیمت دارد و ساینا اتوماتیک نیز 645 میلیون تومان قیمت می‌خورد.

شاهین G، یکی دیگر از محصولات برند سایپا در بازار آزاد است که روند نسبتا ثابتی را در ماه گذشته طی کرده است و توانسته از تیغ کاهش قیمت‌ها در امان بماند. این خودرو با نرخ 966 میلیون تومان در بازار خودرو مبادله می‌شود.

محصولات ایران خودرو که پیش از جنگ با افزایش قیمت چشمگیری مواجه شده بودند، این روزها در حال تعدیل و بازگشت به سطح قیمتی پیشین خود هستند.

در میان محصولات ایران‌خودرو، قیمت دنا پلاس بورسی و ری‌را کمترین میزان نوسانات را به خود اختصاص داده‌اند. قیمت این خودروها به ترتیب 956 میلیون تومان و یک میلیارد و 680 میلیون تومان گزارش می‌شود.

 

یمن
 

خودروهای خارجی

محصولات مونتاژی در یک ماه گذشته نوسان قیمتی تا مرز سه درصد را تجربه کرده‌اند. گرچه این نوسانات بیشتر کاهشی گزارش می‌شوند، اما برخی خودروها خلاف موج کاهشی حرکت کرده‌اند.

جک J4 به عنوان اقتصادی‌ترین خودرو مونتاژی، در یک ماه گذشته توجه خریداران زیادی را به خود جلب کرده است؛ تا حدی که قیمت این خودرو در حدود 30 میلیون تومان گران‌تر از ماه گذشته گزارش می‌شود. این خودرو اکنون با نرخ 991 میلیون تومان در بازار آزاد قابل خریداری است.

X22 پرو دستی، یکی از ارزان‌ترین کراس‌اوورهای بازار خودرو ایران است که سطح معاملات آن در یک ماه گذشته وضعیت مطلوبی داشته است. قیمت این خودرو از سوی بنگاه‌های معاملاتی یک میلیارد و 120 میلیون تومان گزارش شده است.

محصول دیگر مونتاژی بازار ایران که به‌نوعی می‌توان آن را جدیدترین خودرو مونتاژی در بازار خودرو دانست، لوکانو L7 است که در یک ماه گذشته 30 میلیون افزایش داشته و با نرخ دو میلیارد و 960 میلیون تومان در بازار آزاد معامله می‌شود.

 

یمن
 


اخبار مرتبط
ثبت‌نام طرح نوسازی موتورسیکلت‌های فرسوده آغاز شد+ لینک
سه‌شنبه 1404/04/24 ساعت 16:02
ثبت‌نام طرح نوسازی موتورسیکلت‌های فرسوده آغاز شد+ لینک
ثبت‌نام طرح ملی نوسازی و جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده از امروز 24 تیرماه آغاز شد.مالکان موتورسیکلت‌ها می‌توانند از امروز با مراجعه به سامانه اینترنتی ستاد نوسازی نسبت به ثبت‌نام و بارگذاری مدارک مورد نیاز اقدام نمایند.
پیش‌فروش محصولات سایپا و پارس‌خودرو از دیروز آغاز شد +لینک و زمان تحویل
سه‌شنبه 1404/04/24 ساعت 10:08
پیش‌فروش محصولات سایپا و پارس‌خودرو از دیروز آغاز شد +لینک و زمان تحویل
گروه خودروسازی سایپا بار دیگر مرحله‌ای تازه از پیش‌فروش محصولات خود را آغاز کرد. از ساعت 10 صبح دیروز، متقاضیان می‌توانند برای خرید خودروهای کوییک و ساینا اقدام کنند. این طرح شامل عموم مردم، خانواده‌ها و دارندگان خودروهای فرسوده است.
قیمت خودرو امروز دوشنبه 23 تیر 1404 +جدول
دوشنبه 1404/04/23 ساعت 14:10
قیمت خودرو امروز دوشنبه 23 تیر 1404 +جدول
بنگاه‌های معاملاتی خودرو امروز شنبه 23 تیر 1404 قیمت روز انواع خودرو را اعلام کردند. بررسی‌ها نشان می‌دهد بازار خودرو همچنان در رکود عمیق به‌سر می‌برد و این شرایط حتی با وجود افزایش قیمت رسمی برخی خودروها در کارخانه نیز تغییر محسوسی نکرده است.
زامیاد مجوز افزایش قیمت گرفت +عکس
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 17:39
زامیاد مجوز افزایش قیمت گرفت +عکس
شرکت زامیاد (از گروه خودروسازی سایپا) با دریافت مجوز رسمی از وزارت صمت، قیمت محصولات سبک تجاری خود را افزایش داد. این تغییر قیمت شامل سه محصول «پادرا پلاس تک‌کابین و دوکابین» و «پادرا پلاس دوگانه‌سوز» است که در همین ماه اعمال می‌شود.
قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه 22 تیر 1404 +جدول
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 16:37
قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه 22 تیر 1404 +جدول
بازار طلا و سکه در اولین روز هفته، یکشنبه 22 تیر 1404، با روندی نامتوازن و نوسانی آغاز به کار کرد. در حالی که قیمت طلا تحت تأثیر افزایش تقاضا صعودی شد، بازار سکه با نوسانات محدود و افت در برخی قطعات، از روند منظم خارج شد و حباب‌ها کاهش یافتند.
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز یکشنبه 22 تیر 1404
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 15:08
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز یکشنبه 22 تیر 1404
قیمت دلار امروز با رشد 300 تومانی در بازار نقدی مواجه شد و با رسیدن به مرز 87 هزار و 650 تومان، در تلاش برای بازگشت به کانال 88 هزار تومانی است. سایر ارزها از جمله یورو، پوند، درهم و دینار نیز با نوسانات افزایشی همراه بوده‌اند و فضای بازار ارز را متأثر کرده‌اند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وحشت صهیونیست‌ها به دنبال حمله سایبری
دستخط رهبر معظم انقلاب برای نوه شهید حاجی‌زاده+تصویر
جزئیات واریز یارانه آذر 1404
نمایش یادگاری‌های تختی / فرصتی بی‌نظیر برای علاقمندان در تهران!
تعطیلی مدارس بر اساس سه شاخص کلیدی
وضعیت بحرانی تصادفات خودروهای داخلی / ضرورت ایجاد مرکز تست ایمنی
پیش‌بینی آلودگی پایتخت تا اواسط هفته / تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی امروز بعدازظهر
هشدار در سمنان ؛ 8 بیمار به دلیل آنفلوآنزا و کووید در ICU بستری شدند!
حوادث رانندگی در پایتخت؛ چهار کشته در هفت روز گذشته
درخواست‌های مهم ابوترابی از رئیس‌جمهور درباره آلودگی هوا و خودروسازان
جزییات جدید از اجرای مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی اعلام شد/زمان و دهک های مشمول
توسعه ناوگان حمل‌ونقل تهران؛ نیاز به 10 هزار اتوبوس برای کاهش آلودگی
عراقچی: در جنگ 12 روزه نیروهای مسلح ما از حق دفاع مشروع خود استفاده کردند
هیئت ایرانی در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی 2026 شرکت نخواهد کرد +فیلم
حذف «اخراج موقت» دانش آموز و افزایش اختیارات مدرسه
پوتین هفته آینده به هند می‌رود
ارتش لبنان ادعای صهیونیست‌ها علیه حزب‌الله را رد کرد
پزشکیان: از حمایت رهبری انقلاب سپاسگزارم/مسیر پیشرفت را با همراهی مردم دنبال می‌کنیم
بیانیه چین درباره آزمایش تسلیحات هسته‌ای
مقامات کُرد عراق از آمریکا درخواست دریافت سامانه پدافند هوایی کردند
امضای یادداشت تفاهم میان ایران و مدیرکل کمیته بین‌المللی صلیب سرخ
ترامپ: مهاجرت از کشورهای جهان سوم متوقف می شود
هشدار روزنامه الریاض نسبت به استراتژی خصمانه تل‌آویو در لبنان
69 کشته و 59 مفقود در حادثه سیلاب‌ سوماترای اندونزی
زاخارووا: هدف اتحادیه اروپا ایجاد اختلال در رویکردهای سیاسی و دیپلماتیک نوظهور است
طلای جهانی در مسیر ثبت افزایش هفتگی سه درصدی؛ خوش‌بینی به کاهش نرخ بهره
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد + چهار حریف تازه برای ایران
تحویل پیام‌های وزیر خارجه ایران به وزیران خارجه نیجر و مالی
رفیع‌زاده: هیچ نیروی دو شغله‌ای در دولت وجود ندارد
معماری قدرت آمریکا؛ بازخوانی نقشه کمک‌ها
بزرگترین دعوای فوتبال؛ 17 اخراجی در یک بازی + فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
شمس آذر_ پرسپولیس ؛ اوسمار به دنبال پیروزی پیش از دربی
درگیری مرگبار در روستای ارومیه؛ 3 نفر کشته شدند
وقوع زمین لرزه 3.8 ریشتری در پل سفید+ جزئیات
رئیس جمهور پیشین پرو به یازده سال زندان محکوم شد
منصوریان از هدایت تیم ملی ووشو بانوان کناره‌گیری کرد
محور چالوس امروز یکطرفه می‌شود / محدودیت‌های ترافیکی شمال کشور
سیل و رانش زمین در سریلانکا جان 40 نفر را گرفت
آخرین وضعیت اجرای برنامه شیر مدارس در سایه افزیش قیمت لبنیات
دیپلمات روس: ناتو و اروپا برای جنگ بزرگ با روسیه آماده‌اند
تهران آلوده‌ترین شهر جهان؛ نمی‌توانیم نفس بکشیم
وفاداری به هنر ملی، درخشش در هنر جهانی
آمریکا آماده حمله زمینی به ونزوئلا
ایران جنایات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را محکوم کرد
سه زلزله پیاپی در بهاباد یزد
آمریکا گرین‌کارت مهاجران 19 کشور را بازبینی می‌‌کند + اسامی کشورها
هشدار صریح رهبر علویان سوریه به دولت موقت
شمار قربانیان آتش‌سوزی هنگ کنگ به 94 نفر رسید
مرگ" سارا بکستروم" یکی از زخمی های حادثه تیراندازی در کاخ سفید
X
آگهی تبلیغاتی