×
اقتصادی
شناسه خبر : 232270
تاریخ انتشار :

بازگشت 300 میلیارد تومان پول بلیت‌های لغوشده، در پیچ‌وخم ایرلاین‌ها و آژانس‌ها

با وجود وعده‌های رسمی درباره بازگرداندن هزینه بلیت پروازهای لغوشده در ایام دفاع مقدس 12 روزه، همچنان بخش قابل‌توجهی از مبالغ پرداختی مردم در اختیار ایرلاین‌ها، آژانس‌ها و پلتفرم‌های فروش باقی مانده است؛ موضوعی که با گذشت بیش از یک ماه، به چالشی جدی برای اعتماد مسافران تبدیل شده است.

نورنیوز - گروه اقتصادی: با گذشت بیش از یک ماه از لغو پروازها در ایام ۱۲ روزه دفاع مقدس، هنوز بسیاری از مسافران نتوانسته‌اند مبالغ پرداختی خود را بابت بلیت‌های کنسل‌شده دریافت کنند. این در حالی‌ است که پیش‌تر وعده داده شده بود تمامی مبالغ به‌طور کامل به مسافران بازگردانده خواهد شد. با این حال، گزارش‌ها حاکی از آن است که به‌ویژه در مورد پروازهای خارجی، برخی از مسافران هنوز حتی یک ریال نیز دریافت نکرده‌اند.

مهدی رمضانی، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری، در گفت‌وگویی اعلام کرده است که تاکنون حدود ۹۰ درصد مبالغ به حساب مسافران بازگردانده شده و سازمان تمام تلاش خود را برای تسویه حساب‌ها به کار گرفته است. وی همچنین اشاره کرده که شرکت‌های هواپیمایی مطابق با دستور وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، نرخ بلیت‌ها را کاهش داده‌اند.

در همین رابطه، حرمت‌الله رفیعی، رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران، تأکید کرد که مبلغی بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان از پول مردم همچنان در اختیار مراکز اقامتی، آژانس‌ها و پلتفرم‌های فروش بلیت باقی‌مانده است. او اظهار داشت: «وقتی این موضوع را مطرح کردم، برخی اعلام کردند که این پول‌ها بازپرداخت شده، در حالی که هنوز بیش از نیمی از مبالغ نزد ایرلاین‌ها، آژانس‌ها و سایت‌های فروش بلیت باقی مانده است.»

رفیعی با اشاره به آمار موجود افزود: «با وجود گذشت نزدیک به یک ماه، بسیاری از این مراکز همچنان از بازگرداندن پول‌ها خودداری می‌کنند و هرکدام، مسئولیت این وضعیت را به گردن دیگری می‌اندازند. این روند، باعث سردرگمی مردم و افزایش نارضایتی آن‌ها شده است.»

به گفته وی، برخی از آژانس‌ها و پلتفرم‌ها وعده بازپرداخت طی ۱۵ تا ۲۰ روز آینده را به‌صورت مکتوب داده‌اند، اما در عمل هنوز هیچ اقدامی صورت نگرفته است. طبق آخرین برآوردها، همچنان حدود ۶۰۰ میلیارد تومان در اختیار این مراکز است و حتی اگر این رقم را نهایی بدانیم، باید بپذیریم که حداقل ۳۰۰ میلیارد تومان از این مبلغ هنوز به مردم بازنگشته است.


اخبار مرتبط
ترافیک هوایی افزایش یافت؛ امروز 500 پرواز ثبت شد
سه‌شنبه 1404/04/17 ساعت 17:25
ترافیک هوایی افزایش یافت؛ امروز 500 پرواز ثبت شد
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اعلام کرد: روز گذشته، دوشنبه 17 تیر، حدود 500 پرواز شامل پروازهای عبوری، داخلی و خارجی در کشور انجام شد؛ آماری که نشان از رشد قابل‌توجه ترافیک هوایی و بهبود خدمات فرودگاهی دارد.
نحوه بازگرداندن پول بلیت‌های پروازهای لغو شده  اعلام شد
دوشنبه 1404/04/16 ساعت 20:26
نحوه بازگرداندن پول بلیت‌های پروازهای لغو شده اعلام شد
با وجود تعطیلی 20 روزه پروازها و آسیب‌های گسترده اقتصادی به شرکت‌های هواپیمایی، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تأکید کرد تاکنون بیش از 85 درصد وجه بلیت‌های کنسل شده به مسافران بازگردانده شده و روند استرداد کامل تحت نظارت ادامه دارد.
نرخ بلیت قطار از امروز 30 درصد بیشتر می‌شود +جزئیات
دوشنبه 1404/04/16 ساعت 14:38
نرخ بلیت قطار از امروز 30 درصد بیشتر می‌شود +جزئیات
افزایش 30 درصدی نرخ بلیت قطار از نیمه تیرماه 1403 اجرایی شد. این تغییر طبق مصوبه شورای عالی ترابری است و در ایام اربعین نیز بدون هزینه اضافی خواهد بود.
هم‌اکنون وضعیت آسمان پروازی ایران
یکشنبه 1404/04/15 ساعت 11:45
هم‌اکنون وضعیت آسمان پروازی ایران
تصویر منتشر شده از آسمان که نشان دهنده وضعیت پروازی کشور است.
لغو 12 هزار پرواز در ایام جنگ و آتش‌‌بس
شنبه 1404/04/14 ساعت 14:43
لغو 12 هزار پرواز در ایام جنگ و آتش‌‌بس
در پی پایان جنگ 12 روزه و توقف عملیات خصمانه رژیم صهیونیستی، نخستین پرواز فرودگاه تبریز پس از 23 روز وقفه، به مقصد استانبول انجام شد. هم‌زمان، معاون سازمان هواپیمایی کشوری از لغو بیش از 12 هزار پرواز در ایام جنگ و آتش‌بس و آغاز روند بازگشت تدریجی پروازهای خارجی در فرودگاه‌های کشور خبر داد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
X
آگهی تبلیغاتی