×
بین الملل
شناسه خبر : 231897
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/16 ساعت 11:57

لاوروف: بدهی آمریکا به 37 تریلیون دلار رسیده

وزیر امور خارجه روسیه در شانزدهمین اجلاس سران بریکس در ریودوژانیرو، با اشاره به رکورد تاریخی بدهی دولتی آمریکا به 37 تریلیون دلار و افزایش آن، به فرسایش ساختارهای مالی بین‌المللی ناشی از تحریم‌های یکجانبه و استفاده ابزاری از دلار هشدار داد و بر لزوم اصلاح نهادهای مالی جهانی تأکید کرد.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه، در سخنرانی خود در نشست سران بریکس، به فرسایش ساختارهای مالی بین‌المللی در نتیجه تحریم‌های یکجانبه و استفاده ابزاری از دلار آمریکا اشاره کرد و گفت: «بدهی دولتی آمریکا به ۳۷ تریلیون دلار رسیده و همچنان در حال افزایش است.»

به گزارش خبرگزاری «اینترفکس»، لاوروف در شانزدهمین اجلاس رهبران گروه بریکس که در ریودوژانیروی برزیل برگزار شد، تصریح کرد که وضعیت بدهی دولتی ایالات متحده دیگر از کنترل خارج شده و اعتماد به دلار آمریکا به شدت تضعیف شده است.

او افزود: «همه‌گیری کووید-19 کاستی‌های متعددی را در سیستم تجارت و مالی جهانی آشکار کرده و تجزیه آن را تسریع بخشیده است. فرسایش ساختارهای مالی بین‌المللی در نتیجه تحریم‌های یکجانبه غیرقانونی و استفاده از دلار به عنوان سلاح مجازاتی، تشدید شده است. اعتماد به ارز ملی آمریکا، که زمانی به عنوان وسیله‌ای بسیار قابل اعتماد برای پرداخت‌ها شناخته می‌شد، اکنون تضعیف شده است.»

لاوروف همچنین به رشد سریع بار بدهی‌های دولتی به عنوان یکی دیگر از چالش‌های مهم مالی جهان اشاره کرد و گفت: «امروزه کشورهای در حال توسعه پول بیشتری را صرف پرداخت بدهی‌ها می‌کنند تا توسعه خود. حتی در کشورهای توسعه‌یافته، از جمله ایالات متحده، وضعیت بدهی از کنترل خارج شده است.»

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه در ادامه یادآور شد: «ایالات متحده در حال ثبت رکوردی از بدهی دولتی است که به ۳۷ تریلیون دلار رسیده و همچنان در حال افزایش است.»

استفاده ناپذیرفتنی از ساختارهای مالی جهانی برای نواستعمار

سرگئی لاوروف در همین اجلاس بریکس بر این نکته تأکید کرد که استفاده از ساختارهای مالی جهانی مانند صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی برای حفظ اقدامات نواستعماری، امری غیرقابل قبول است.

وی خواستار اصلاح نهادهای سیستم "Bretton Woods" شد که به باور او باید بازتاب‌دهنده توازن واقعی قدرت اقتصادی جهانی باشند. این دیپلمات روس اظهار داشت: «ادامه استفاده از صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی برای حفظ اقدامات نواستعماری کشورهای غربی قابل قبول نیست.»

لاوروف همچنین خاطرنشان کرد که کشورهای عضو بریکس در حال کار روی پروژه‌هایی برای ایجاد زیرساخت‌های تسویه و سپرده‌گذاری مستقل و ابتکار پرداخت‌های فرامرزی هستند.

وی گفت: «در راستای تدوین توافقات نشست سران بریکس در کازان روسیه در سال ۲۰۲۴، پروژه‌هایی برای تحقق ابتکار پرداخت‌های فرامرزی، زیرساخت‌های تسویه و سپرده‌گذاری مستقل، ایجاد ظرفیت‌های بیمه اتکایی و افزایش کارایی مناطق ویژه اقتصادی در حال تدوین است.»


اخبار مرتبط
بدهی ملی آمریکا از مرز 37 تریلیون دلار گذشت
دوشنبه 1404/05/20 ساعت 03:02
بدهی ملی آمریکا از مرز 37 تریلیون دلار گذشت
بدهی ملی آمریکا برای اولین بار در تاریخ خود از مرز 37 تریلیون دلار عبور کرده است. در پی انتشار گزارش‌های جدید از وزارت خزانه‌داری آمریکا این خبر رسانه ای شده است.
نشست بریکس در برزیل، ترامپ را نگران کرد
دوشنبه 1404/04/16 ساعت 09:40
نشست بریکس در برزیل، ترامپ را نگران کرد
رئیس‌جمهور آمریکا، در ادامه رویکرد تهاجمی خود علیه رقبا، کشورهای همسو با بریکس را به اعمال تعرفه مازاد 10 درصدی تهدید کرد؛ اقدامی که در سایه محکومیت حمله اسرائیل به ایران توسط سران بریکس، ابعاد تازه‌ای به خود گرفته است.
بریکس حملات به ایران را محکوم کرد
دوشنبه 1404/04/16 ساعت 00:28
بریکس حملات به ایران را محکوم کرد
سران کشورهای عضو بریکس در بیانیه پایانی نشست خود در برزیل، با محکوم کردن حملات نظامی به ایران و تأسیسات هسته‌ای آن، این اقدامات را نقض آشکار قوانین بین‌المللی دانستند.
دیدار وزیران امور خارجه ایران و روسیه در حاشیه اجلاس بریکس 2025
دوشنبه 1404/04/16 ساعت 00:01
دیدار وزیران امور خارجه ایران و روسیه در حاشیه اجلاس بریکس 2025
وزیران امور خارجه ایران و روسیه در حاشیه هفدهمین اجلاس سران کشورهای عضو بریکس در ریودوژانیرو، برزیل، دیداری مهم داشتند و درباره تحولات منطقه‌ای به گفت‌وگو و تبادل نظر پرداختند.
عراقچی در اجلاس بریکس: تجاوز اسرائیل به ایران، ضربه مرگبار به دیپلماسی و صلح جهانی بود
یکشنبه 1404/04/15 ساعت 20:57
عراقچی در اجلاس بریکس: تجاوز اسرائیل به ایران، ضربه مرگبار به دیپلماسی و صلح جهانی بود
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در سخنرانی خود در هفدهمین اجلاس سران بریکس در ریو دو ژانیرو، تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به ایران را نقض آشکار منشور ملل متحد و ضربه‌ای مرگبار به دیپلماسی، حاکمیت قانون و رژیم عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای توصیف کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
500 دوربین ثبت تخلفات رانندگی تا پایان سال نصب می‌شود
سفر نخست وزیر پاکستان به قطر با هدف ابراز همبستگی
مرحله چهارم اعتبار کالابرگ الکترونیکی برای سرپرستان خانوار‌ واریز شد
پزشکیان: کیفیت آموزشی باید ارتقا یابد/ مدرسه‌ها و دانشگاه‌ها آینده کشور را می‌سازد
بزرگ‌ترین ظرفیت ذخیره‌سازی خون بندناف را در اختیار داریم
عفو شامل حال مجرمان کلان اقتصادی نخواهد شد
روسیه در سال 2026 میزبان هفته فرهنگ ایران می‌شود
آیا دریاچه ارومیه از دست رفته است؟
استارمر در گفتگو با رئیس‌جمهور اسرائیل: بحران انسانی در غزه نگران کننده است
ورود زبان‌های خارجی به دبستان‌ها نیازمند بررسی‌های کارشناسی است
وزیر خارجه روسیه حمله اسرائیل به قطر را شدیداً محکوم کرد
جزئیات افزایش 45 درصدی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
تصادف در «گردنه چری» 19 کشته برجای گذاشت
آخرین وضعیت ترافیکی محورهای شمالی/ جاده چالوس دو طرفه شد
فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | پنجشنبه 20 شهریور ماه
آغاز بزرگترین رزمایش مشترک نظامی آمریکا و ژاپن
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنج‌شنبه 20 شهریور 1404
حمله موشکی یمن به سرزمین های اشغالی
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404 + وضعیت استان‌ها
امیر تتلو مشمول عفو رهبری نشد
واکنش ترامپ به تیراندازی در دانشگاه یوتا/جزییات ترور +فیلم
افزایش اعتبار کارت حکمت؛ عیدی ویژه برای بازنشستگان نیروهای مسلح
تهرانی‌ها فردا منتظر خنک شدن هوا باشند
گرامیداشت روز سینما همراه با مردم در باغ فردوس
نورینفو | چطور از آنفولانزا دور بمانیم؟
100 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در 8 استان به بهره برداری رسید + فیلم
آلمان در صدر لیست حامیان مالی اوکراین قرار گرفت
نورنما | ساحل مکسر بندر مقام در غرب استان هرمزگان
فرافکنی سفیر اتحادیه اروپا در شورای حکام: ایران فوراً همکاری با آژانس را از سر بگیرد
کانادا در روابط با رژیم صهیونیستی تجدیدنظر می‌کند
کدام استانها با کاهش چشمگیر بارش‌ها مواجه شدند
نتانیاهو در تله ترور؛ از شکست دوحه تا تهدید ترکیه
نتایج و جدول لیگ آزادگان پس از پایان روز اول از هفته سوم
پوستر باشگاه فولاد خوزستان برای بازی با پرسپولیس
شبکه 5 تهران HD شد
نتانیاهو، تروریست بی‌پروا؛ تهدید قطر و ترکیه پس از شکست در دوحه
پیاتزا: هیچ مسابقه‌ای پیش از آغاز آسان نیست
پوستر باشگاه سپاهان برای تقابل همزمان آقایان و بانوان سپاهان و گل‌گهر در روز جمعه
گفت‌وگوی پزشکیان و رئیس جمهور مصر
حماس حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن را محکوم کرد
کوشکی اعلام کرد: مصدوم نیستم!
9 شهید و 118 مجروح در حمله امروز رژیم صهیونیستی به یمن
فاریاب کرمان لرزید
تماس تلفنی وزیر خارجه ایران با همتای قطری
پروژه «اسرائیل بزرگ» و پیام‌های سخنرانی دبیرکل حزب‌الله
هشدار پلیس راه درباره اوج‌گیری ترافیک در روزهای پایانی تابستان
توزیع یک میلیون دوز واکسن آنفلوانزا
دیدار وزیر امور خارجه با رئیس‌جمهور تونس
واکنش ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی به قطر
فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
X
آگهی تبلیغاتی