×
بین الملل
شناسه خبر : 231838
تاریخ انتشار :

نیویورک تایمز از انزوای بین‌المللی اسرائیل پس از جنایات گسترده در منطقه گزارش داد

نشریه معتبر آمریکایی نیویورک‌تایمز در گزارشی جامع، به بررسی افزایش انزوای سیاسی و اجتماعی رژیم صهیونیستی پس از حملات بی‌رحمانه به غزه و کشورهای منطقه از جمله ایران پرداخته و پیامدهای گسترده این بحران را در سطح جهانی تحلیل کرده است.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: نشریه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» در گزارشی تحلیلی به افزایش خشونت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، به ویژه علیه ایران و کشورهای همسایه، پرداخته و روند فزاینده انزوای این رژیم اشغالگر را مورد بررسی قرار داده است.

بر اساس این گزارش، واکنش شدید و بی‌رحمانه بنیامین نتانیاهو به حمله حماس در تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ باعث شده نگاه‌ها به اسرائیل به عنوان کشوری منفور تغییر کند و رهبری آن متهم به نسل‌کشی و ارتکاب جنایات جنگی شود؛ این موضوع باعث تحقیر اسرائیل توسط برخی رهبران جهان شده است. همچنین، نظرسنجی‌های جهانی نشان می‌دهد که اکثریت مردم دیدگاه منفی نسبت به این رژیم دارند.

در بخش دیگری از گزارش آمده است که جنگ در غزه علیه حماس، تلفات سنگینی به بار آورده و ده‌ها هزار نفر کشته و بیش از یک میلیون نفر را بی‌خانمان و گرسنه کرده است. بخش وسیعی از غزه به خرابه‌ای بدل شده و فقر و ناامیدی در این منطقه حاکم است. همچنین، صدها سرباز اسرائیلی کشته شده‌اند و مقامات این رژیم معتقدند حدود ۲۰ اسیر زنده پس از گذشت ۶۳۱ روز همچنان در تونل‌های حماس اسیر هستند.

نیویورک‌تایمز همچنین به تأثیر این اقدامات اسرائیل بر فضای سیاسی آمریکا اشاره کرده و می‌نویسد که اجماع دو حزبی سنتی در حمایت از اسرائیل تضعیف شده است. حمایت از اسرائیل به موضوعی پرتنش در کنگره تبدیل شده و اعتراضات خشمگینانه‌ای در دانشگاه‌ها به راه افتاده است. این تنش‌ها همچنین باعث افزایش حوادث یهودستیزی در آمریکا و دیگر نقاط جهان شده‌اند. فضای سیاسی به شدت قطبی شده و در حالی که حامیان اسرائیل هرگونه انتقاد را به یهودستیزی نسبت می‌دهند، مخالفان سیاست‌های این رژیم اعلام کرده‌اند که ساکت نخواهند ماند.

در ادامه، گزارش به وضعیت داخلی اسرائیل می‌پردازد و می‌نویسد که تصمیم دولت برای اولویت دادن به موفقیت‌های نظامی به جای بازگرداندن اسرا، بسیاری از مردم را ناراحت کرده و باعث کاهش حسن‌نیت متحدان و همسایگان اسرائیل شده است.

با این وجود، طبق این گزارش، شمار زیادی از اسرائیلی‌ها با وجود نگاه منفی جامعه جهانی، به آینده امیدوارند.

این در حالی است که هر شب تصاویر تازه‌ای از اعتراضات گسترده در مناطق اشغالی منتشر می‌شود.

نشریه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» در ادامه گزارش خود اذعان کرد: «با گذشت ۲۰ ماه جنگ در تمامی جبهه‌ها، پیامدهای گسترده‌ای بر جای گذاشته است. نسل جدیدی از فلسطینیان تحت اشغال ممکن است به سمت رادیکال شدن و مقابله با اسرائیل سوق پیدا کنند. همچنین، اسرائیل موج جدیدی از انتقادهای جهانی درباره اهداف و شیوه‌های خود را به راه انداخته است.»

این نشریه با اشاره به اعتراضات گسترده جهانی به نفع فلسطین نوشت: «شنبه گذشته، هزاران نفر از حامیان فلسطین در میدان راسل لندن گرد هم آمدند و پیام آن‌ها این بود: "نسل‌کشی را متوقف کنید، تسلیح اسرائیل را پایان دهید، گرسنگی دادن به غزه را تمام کنید.»

تجمع مذکور توسط کمپین همبستگی با فلسطین که از سال ۱۹۸۲ تأسیس شده، سازماندهی شد. پیش از عملیات طوفان الاقصی، این گروه در انگلیس حدود ۶۵ هزار عضو داشت، اما طبق اعلام نیویورک‌تایمز، اکنون تعداد اعضایش به بیش از ۳۰۰ هزار نفر رسیده است. دو سال پیش، این کمپین در ۶۵ شهر و شهرستان بریتانیا شعبه فعال داشت، اما امروزه تعداد این شعب به بیش از ۱۰۰ رسیده است.

نیویورک‌تایمز همچنین به رشد جنبش فعالان علیه اسرائیل اشاره کرد و نوشت: «اگرچه شرکت‌ها هنوز اقدامات گسترده‌ای برای قطع روابط با اسرائیل انجام نداده‌اند، اما جنگ‌های اخیر سرعت این جنبش را افزایش داده است. به عنوان نمونه، شرکت بریتیش کوآپ که یکی از بزرگ‌ترین زنجیره‌های فروشگاه‌های مواد غذایی در بریتانیا را اداره می‌کند، هفته گذشته اعلام کرد که خرید کالاهای اسرائیلی را متوقف کرده و اسرائیل را در فهرست کشورهای سرکش قرار داده است.»

این گزارش ادامه داد: «در نظرسنجی‌ای که ماه گذشته توسط موسسه تحقیقاتی پیو در ۲۴ کشور مختلف انجام شد، میزان دیدگاه‌های منفی نسبت به اسرائیل افزایش چشمگیری یافته است. در ۲۰ کشور، بیش از نیمی از مردم نگرش نامطلوبی نسبت به اسرائیل ابراز کردند و در ۸ کشور از جمله استرالیا، یونان، اندونزی، ژاپن، هلند، اسپانیا، سوئد و ترکیه، این رقم به بیش از ۷۵ درصد رسید.»

نشریه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» تأکید کرد که تأثیرات این بحران حتی در منطقه خلیج فارس نیز احساس شده است؛ جایی که پیش از ۷ اکتبر، کشورهایی مانند عربستان سعودی تمایل به برقراری روابط دیپلماتیک و اقتصادی با اسرائیل داشتند. اما اکنون، بیشتر تحلیل‌گران معتقدند با ادامه جنگ در غزه، چشم‌انداز عادی‌سازی روابط به شدت کمرنگ شده است، چرا که کشورهای خلیج فارس بر این باورند که پیشرفت در روابط دیپلماتیک مستلزم حل مسئله فلسطین است که این موضوع در حال حاضر بیش از هر زمان دیگری دشوار به نظر می‌رسد.

این نشریه همچنین به نتایج آخرین نظرسنجی گالوپ در آمریکا اشاره کرد و نوشت: «فقط ۴۶ درصد از آمریکایی‌ها حمایت خود را از اسرائیل اعلام کرده‌اند که پایین‌ترین میزان در ۲۵ سال گذشته است. یک سوم پاسخ‌دهندگان نیز همدردی خود را با وضعیت بحرانی فلسطینی‌ها ابراز کرده‌اند؛ رقمی که در سال ۲۰۰۳ تنها ۱۳ درصد بود.»

نیویورک‌تایمز افزود: «در سطح جهانی، خشم نسبت به اقدامات اسرائیل در غزه عمدتاً از طریق اعتراضات مسالمت‌آمیز با درخواست پایان جنگ و در مواردی ستایش از حماس ابراز می‌شود. نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند که دانشجویان غیر یهودی همدردی بیشتری با فلسطینی‌ها دارند، در حالی که بسیاری از دانشجویان یهودی در دانشگاه‌ها احساس انزوا و طرد اجتماعی می‌کنند.»

این گزارش همچنین به وقوع درگیری‌های گاه‌وبیگاه در برخی از دانشگاه‌های معتبر آمریکا اشاره کرد و نوشت: «تظاهرات مسالمت‌آمیز گاهی به خشونت منجر شده و در دانشگاه کلمبیا در سال ۲۰۲۴، بیش از ۱۰۰ نفر پس از فراخوان پلیس برای پایان تجمع موسوم به اردوی همبستگی با غزه بازداشت شدند.»

نیویورک‌تایمز درباره واکنش دولت آمریکا در مقابله با حامیان فلسطین نیز نوشت: «دولت ترامپ دانشگاه‌ها را به کم‌کاری در مقابله با یهودستیزی متهم کرده، اما نمایندگان دموکرات این اقدامات را بزرگنمایی سیاسی می‌دانند.»

نشریه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» همچنین به افزایش فشارهای دیپلماتیک علیه کشورهای حامی رژیم صهیونیستی اشاره کرد و نوشت: «سال‌ها پیش از ۷ اکتبر، اسرائیل به طور رسمی در محافل بین‌المللی محکوم شده بود. سازمان ملل متحد طی دهه‌ها ده‌ها قطعنامه علیه این رژیم تصویب کرده است. اما در پی تحولات اخیر، این محکومیت‌ها شدت بیشتری یافته و سازمان‌ها و رهبران جهانی بارها خواستار مهار ارتش اسرائیل و پایان دادن به جنگ در غزه شده‌اند.»

این نشریه افزود: «در سال ۲۰۲۴، کشورهای اسپانیا، نروژ و ایرلند به طور رسمی کشور فلسطین را به رسمیت شناختند؛ حرکتی نمادین اما جدی که با هدف فشار بر اسرائیل برای خاتمه دادن به درگیری‌ها صورت گرفت. امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، نیز اعلام کرده که قصد دارد به زودی این گام را بردارد.»

نیویورک‌تایمز در پایان تأکید کرد: «این موضع‌گیری ماکرون و دیگر رهبران اروپایی باعث خشم اعضای کابینه نتانیاهو شده است، اما بسیاری از اسرائیلی‌ها این انتقادها را نادیده می‌گیرند و نظر جامعه جهانی برایشان اهمیت چندانی ندارد.»


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 6 مرداد 1404
مجلس در هفته منتهی به اربعین حسینی تعطیل شد
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
مرزهای شرقی برای ورود زائران اربعین 1404 فعال شد
اوباما خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از قحطی در غزه شد
نورنما | آتش‌سوزی در هواپیمای بوئینگ 737
آموزش‌وپرورش: مدارس حق ندارند دانش‌آموزان با نمرات پایین را ثبت‌نام نکنند
شلاق اقلیمی
راز قتل مادر و دختر ساکن طبقه هفتم
کشورهای کوچک و گام‌های بزرگ
4 کشته در تیراندازی بازار معروف بانکوک +فیلم
آغاز دریافت کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش +جزئیات
وزیر کار: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مردادماه انجام می‌شود
نورنما | علائم و درمان گرمازدگی
حسین ابرقویی با پرسپولیس به توافق رسید؛ امضای قرارداد به‌زودی انجام می‌شود
اتابک: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه خارج از نوبت پرداخت می‌شود
دولت و آزمون مهم صداقت و شجاعت
عضو سابق منافقین پس از سال‌ها جنایت به سزای اعمالش رسید که بود؟
دستور اژه‌ای برای شناسایی عاملان حمله تروریستی به دادگستری زاهدان +عکس و فیلم حادثه
فریده شجاعی: شخصاً حسینی را دوست دارم و می‌خواستم بماند
قیمت خودرو امروز دوشنبه 6 مرداد 1404 +جدول
انتقاد شدید حجازی از مدیریت استقلال و از دست دادن حسینی
زلزله 4.9 ریشتری عسلویه بوشهر را لرزاند
مستند سازی جنایات و ثبت مستندات مربوط به تخلفات و جنایات بین المللی آغاز شده است+فیلم
پیش‌بینی دمای بالای 50 درجه در برخی مناطق کشور
تنها یک مانع برای پیوستن سرژ اوریه به پرسپولیس باقی مانده!+ عکس
قاتل در دادگاه پرونده الهه حسین‌نژاد: نمی‌خواستم او را بکشم، مرا جادو کرده بودند +عکس
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
مداردیپلماسی | مذاکرات استانبول رونمایی از شمشیر بدون دسته اروپا
یکی از سرنشینان کشتی حنظله: هیچ تعهدی به تل‌آویو ندادیم
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
یمن: مرحله چهارم محاصره دریایی رژیم صهیونیستی آغاز شد
کمک‌های ادعایی به غزه ممکن است باعث سقوط دولت نتانیاهو شود
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 6 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
X
آگهی تبلیغاتی