×
بین الملل
شناسه خبر : 231778
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/15 ساعت 14:15

اسرائیل شروط جدید حماس برای آتش‌بس را رد کرد

دفتر نخست‌وزیری اسرائیل اعلام کرد که تغییرات و شروط جدید مطرح‌شده از سوی حماس درباره طرح پیشنهادی آتش‌بس غیرقابل‌قبول است. با این حال، تل‌آویو موافقت کرده است که تیم مذاکره‌کننده‌اش را برای ادامه گفت‌وگوهای غیرمستقیم به قطر اعزام کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: در پی توقف چند هفته‌ای مذاکرات آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس، دفتر نخست‌وزیری اسرائیل روز شنبه اعلام کرد که با تغییرات پیشنهادی اخیر حماس در چارچوب توافق آتش‌بس مخالف است و این اصلاحات را غیرقابل‌پذیرش دانسته است.

با این وجود، تل‌آویو تصمیم گرفته که تیمی از مذاکره‌کنندگان خود را برای گفت‌وگوهای غیرمستقیم به دوحه، پایتخت قطر، اعزام کند. مذاکرات قرار است از روز یک‌شنبه آغاز شود و هدف آن، کاهش شکاف‌های باقی‌مانده میان دو طرف بر سر جزئیات توافق احتمالی است.

بر اساس اعلام رسانه‌های بین‌المللی، حماس در پاسخ به طرح پیشنهادی سه‌جانبه قطر، مصر و آمریکا، شروط تازه‌ای را مطرح کرده که مهم‌ترین آن‌ها، بازگشت ارتش اسرائیل به مواضع پیش از فروپاشی آتش‌بس قبلی در ماه مارس و واگذاری مسئولیت توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه به سازمان ملل است. حماس همچنین خواستار کنار گذاشتن صندوق مشترک توزیع کمک‌ها شده که با حمایت آمریکا و اسرائیل فعالیت دارد.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، این شروط را رد کرده اما به تیم مذاکره‌کننده دستور داده تا مذاکرات را بر اساس نسخه پیشنهادی قطر که پیش‌تر مورد موافقت اسرائیل قرار گرفته بود، ادامه دهند.

جنبش حماس نیز روز جمعه اعلام کرده که پاسخ خود به طرح آتش‌بس را «مثبت» ارزیابی می‌کند و برای ورود به گفت‌وگوهای اجرایی آماده است.

بر پایه طرح فعلی، دو طرف وارد یک دوره آتش‌بس ۶۰روزه خواهند شد که در این مدت، مذاکرات غیرمستقیم برای دستیابی به توافقی پایدار جهت پایان جنگ دنبال می‌شود. دولت آمریکا نیز تلاش دارد تا پیش از دیدار احتمالی نتانیاهو با دونالد ترامپ در کاخ سفید، پیشرفتی ملموس در مسیر توافق حاصل شود.

در همین حال، حماس بر دریافت تضمین‌های قوی‌تر از سوی ایالات متحده تأکید کرده تا از تکرار یک‌جانبه‌گری اسرائیل و ازسرگیری جنگ پس از پایان مهلت آتش‌بس جلوگیری شود. قطر، مصر و آمریکا اعلام کرده‌اند که در صورت لزوم، آتش‌بس قابل تمدید خواهد بود.


اخبار مرتبط
ویتکاف: تنها یک بند اختلافی در مذاکرات غزه باقی مانده
چهارشنبه 1404/04/18 ساعت 09:25
ویتکاف: تنها یک بند اختلافی در مذاکرات غزه باقی مانده
مذاکرات غیرمستقیم میان حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه به پیشرفت قابل توجهی رسیده است؛ به‌گونه‌ای که فرستاده ویژه آمریکا به خاورمیانه اعلام کرده تعداد اختلافات باقی‌مانده از چهار بند به تنها یک مورد کاهش یافته است.
حمله دقیق گردان‌های حماس به تجمعات نظامیان صهیونیست
یکشنبه 1404/04/15 ساعت 23:31
حمله دقیق گردان‌های حماس به تجمعات نظامیان صهیونیست
گردان‌های شهید عزالدین قسام در عملیاتی هدفمند، تجمعات نظامیان صهیونیست در مناطق السطر و القراره در شمال خان یونس را با خمپاره هدف قرار دادند.
مذاکرات مخفیانه دوحه درباره توافق 60 روزه آتش‌بس و تبادل اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی
یکشنبه 1404/04/15 ساعت 19:40
مذاکرات مخفیانه دوحه درباره توافق 60 روزه آتش‌بس و تبادل اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی
هیأت مذاکره‌کننده رژیم صهیونیستی برای بررسی آتش‌بس 60 روزه و تبادل اسرا با حماس به دوحه رفت؛ همزمان ترامپ نسبت به وخامت اوضاع در صورت شکست مذاکرات هشدار داد و آمریکا تلاش دارد توافق را پیش ببرد.
نتانیاهو: بدون خلع سلاح غزه، جنگ پایان نخواهد یافت
یکشنبه 1404/04/15 ساعت 15:45
نتانیاهو: بدون خلع سلاح غزه، جنگ پایان نخواهد یافت
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، اعلام کرد که جنگ با نوار غزه تنها پس از خلع سلاح کامل این منطقه پایان خواهد یافت. در همین حال، کابینه امنیتی اسرائیل طرحی برای گسترش کمک‌های بشردوستانه در غزه را تصویب کرد که با مخالفت برخی اعضای کابینه مواجه شد.
آتش‌بس 60 روزه در غزه؛ حماس پاسخ مثبت به طرح میانجی‌ها داد
شنبه 1404/04/14 ساعت 10:44
آتش‌بس 60 روزه در غزه؛ حماس پاسخ مثبت به طرح میانجی‌ها داد
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) پس از مشورت‌های داخلی و با دیگر گروه‌های فلسطینی، پاسخ مثبت خود را به پیشنهاد آتش‌بس 60 روزه ارائه کرد. این طرح که با میانجی‌گری مصر، قطر و آمریکا مطرح شده، شامل آزادی اسیران و انتقال اجساد نیز می‌شود و وعده ارسال کمک‌های بشردوستانه گسترده به غزه را در پی دارد.
گمانه‌زنی رسانه عبری درباره آتش‌بس در غزه
جمعه 1404/04/13 ساعت 22:00
گمانه‌زنی رسانه عبری درباره آتش‌بس در غزه
رسانه عبری یدیعوت آحارونوت با استناد به منابع مطلع گزارش داد که پاسخ مثبت حماس به پیشنهاد آتش‌بس قریب‌الوقوع است و احتمال دارد بنیامین نتانیاهو و دونالد ترامپ به‌زودی از توافق رسمی در این خصوص خبر دهند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فون در لاین بر ضرورت محدودیت‌های تجاری و تحریم علیه رژیم صهیونیستی تأکید کرد
سردار اخوان: باید در هوش مصنوعی جزو 10 کشور برتر جهان باشیم
کارزار «شهدای فلسطین برای عدالت» در انگلیس آغاز به کار کرد
تصادف زنجیره‌ای سه خودرو در میامی+ آمار زخمی‌ها
روند افزایشی قیمت نفت معکوس شد
بودجه سال 1405 بر اساس حذف ردیف‌های کم‌اهمیت تنظیم خواهد شد
سخنگوی کمیسیون انرژی: مجلس قصد تغییر یا اصلاح قیمت بنزین و گازوییل را ندارد
پاسخ به جنایت صنعاء در هر نقطه‌ای که صهیونیست‌ها باشند داده خواهد شد
مومنی: دولت انسداد فیزیکی و الکترونیکی مرزها را پیگیری می‌کند
کیفیت هوای تهران «قابل قبول» اعلام شد
جریمه میلیاردی ایران خودرو توسط سازمان تعزیرات
تخصیص بیش از 6.5 میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو
مقابله با تجاوزگری اسرائیل مستلزم اقدام عربی، اسلامی و بین‌المللی است
کره جنوبی: سرمایه‌گذاری در آمریکا بدون تغییر سیستم صدور روادید ممکن نیست
کریستیانو رونالدو بهترین بازیکن تاریخ فوتبال پرتغال شد
اظهارات تند نخست وزیر قطر درباره خیانت به دوحه و پیامدهای آن
ستاره استقلال بازی اول لیگ قهرمانان آسیا را از دست داد
نورنما | خودرو سواری به داخل رستوران رفت
کشته شدن 19 عنصر طالبان پاکستانی در نزدیک مرز افغانستان
هشدار قاطع دیپلمات چینی به واشنگتن درباره تایوان
مبادله دو اسیر مقاومت در مقابل جاسوس اسرائیلی
آمادگی همکاری ایران با آژانس مشروط به رعایت حقوق مشروع خود
یارانه نقدی کارگران چرا قطع شد؟
مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته بدون آزمون دوباره تمدید شد
آمارباورنکردنی استفاده از فیلترشکن؛ تهدید جدی برای امنیت کشور
ترامپ عامل ترور چارلی کرک را چپ رادیکال‌ دانست
رونمایی از دستاوردهای فناورانه شیمیایی جهاد دانشگاهی تهران در ایران‌پلاست
کاهش سرعت رشد اقتصادی آمریکا؛ زنگ هشدار برای سیاست‌گذاران واشنگتن
انفجار تانکر گاز باعث حادثه تلخ در پایتخت مکزیک شد + آمار تلفات جانی
نماینده سپاه: دشمن به دنبال سست کردن پایه‌های امید در جامعه است
لغو ممنوعیت واریز وجه به حساب شخص ثالث
خالی شدن 80 درصد مخازن سد کرج
صدراعظم آلمان: روسیه در منطقه بالتیک اقدامات تحریک‌آمیز دارد
قطر در واکنش به تهدیدات نتانیاهو: میزبانی دوحه از حماس در چارچوب تلاش برای صلح است
حضور اسرائیل در کنفرانس امنیتی دبی از سوی امارات ممنوع شد
حمله معترضان جنگ به استودیو شبکه 14 رژیم صهیونیستی
رایزنی تلفنی مکرون، ترامپ و امیر قطر پیرامون بحران‌های خاورمیانه
حضور وزیر ارشاد در میان مسلمانان سن‌پترزبورگ برای اقامه نماز + فیلم
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 20 شهریورماه 1404 + جدول
امکان ثبت درخواست نقل و انتقال دانش‌آموزان سمپاد فعال شد
تنها نماینده بوکس ایران مقابل قهرمان المپیک کوبا شکست خورد
واکنش نخست وزیر هند به حمله اسرائیل به دوحه
500 دوربین ثبت تخلفات رانندگی تا پایان سال نصب می‌شود
سفر نخست وزیر پاکستان به قطر با هدف ابراز همبستگی
مرحله چهارم اعتبار کالابرگ الکترونیکی برای سرپرستان خانوار‌ واریز شد
پزشکیان: کیفیت آموزشی باید ارتقا یابد/ مدرسه‌ها و دانشگاه‌ها آینده کشور را می‌سازد
بزرگ‌ترین ظرفیت ذخیره‌سازی خون بندناف را در اختیار داریم
عفو شامل حال مجرمان کلان اقتصادی نخواهد شد
روسیه در سال 2026 میزبان هفته فرهنگ ایران می‌شود
آیا دریاچه ارومیه از دست رفته است؟
X
آگهی تبلیغاتی