×
بین الملل
شناسه خبر : 231642
تاریخ انتشار :

واشنگتن‌پست: ترامپ برای کمک بیشتر به اسرائیل، حمایت از اوکراین را کاهش داد

دولت ترامپ تصمیم به متوقف کردن ارسال تسلیحات به اوکراین گرفته است تا منابع نظامی خود را برای تقویت دفاع رژیم صهیونیستی در برابر ایران اختصاص دهد. این تصمیم که به‌ویژه با توقف تحویل سامانه‌های دفاعی پیشرفته به اوکراین همراه بوده، بسیاری از حامیان ترامپ را متعجب کرده و نگرانی‌ها در مورد آسیب‌پذیرتر شدن اوکراین را افزایش داده است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در گزارشی که جیسون ویلیک ستون‌نویس واشنگتن‌پست منتشر کرده، آمده است که دولت ترامپ تصمیم گرفته به دلیل محدودیت‌های منابع، ارسال برخی از تسلیحات و مهمات راهبردی به اوکراین را متوقف کند.

این تصمیم به‌ویژه پس از جنگ 12 روزه بین اسرائیل و ایران اتخاذ شده است. ترامپ، که به شدت از دفاع از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند، در این مقطع اولویت را به تقویت دفاع اسرائیل نسبت به حمایت از اوکراین داده است.

ویلیک در ادامه نوشته است که حامیان ترامپ که به اصول عدم مداخله در امور کشورهای دیگر پایبندند، از تصمیم ترامپ برای حمله به ایران و کاهش حمایت از اوکراین متعجب شده‌اند. هرچند به نظر می‌رسد این دو تصمیم متناقض باشند، ولی در واقع هر دو به نوعی بر محدودیت‌های قدرت نظامی آمریکا در سطح جهانی اشاره دارند. رهبری آمریکا در حال حاضر مجبور است بین اولویت‌های مختلف سیاست خارجی خود انتخاب کند.

به گفته ویلیک، ترامپ در این موقعیت تصمیم گرفته که حمایت حداکثری از اسرائیل را به‌عنوان اولویت اصلی در نظر بگیرد، حتی اگر این به معنی کاهش حمایت از اوکراین باشد. توقف ارسال موشک‌های پاتریوت به کی‌یف، به‌ویژه در زمانی که این موشک‌ها در دفاع از اسرائیل در برابر حملات ایران نقش داشته‌اند، مورد توجه قرار گرفته است. همچنین، این موشک‌ها برای حفاظت از پایگاه هوایی آمریکا در قطر نیز استفاده شده‌اند.

ویلیک همچنین به این نکته اشاره کرده که ترامپ به نوعی درگیری‌های کوتاه‌مدت با نتایج مشخص، مانند جنگ 12 روزه اسرائیل و ایران را به درگیری‌های طولانی‌مدت و مبهم، مثل جنگ اوکراین ترجیح می‌دهد. در این میان، ترامپ معتقد است که ایران به‌مراتب تهدید کمتری برای آمریکا نسبت به روسیه است که به سلاح‌های هسته‌ای مجهز است.

در ادامه، این ستون‌نویس افزود که سیاست ترامپ باعث شده تا اسرائیل با قیمت اوکراین پیروز شود. تصمیماتی همچون توقف ارسال تسلیحات و حمایت‌های نظامی به اوکراین به نفع تقویت دفاع رژیم صهیونیستی تمام شده‌اند، که این مسأله می‌تواند پیامدهای مهمی در سیاست خارجی و دفاعی آمریکا داشته باشد.

این تغییرات در سیاست آمریکا در حالی رخ می‌دهد که در روز 2 ژوئیه، نیویورک تایمز گزارش داده بود که واشنگتن برخی تسلیحات از جمله موشک‌های پاتریوت و سامانه‌های دیگر را به اوکراین ارسال نخواهد کرد. ترامپ نیز در واکنش به این گزارش در تاریخ 3 ژوئیه اعلام کرد که واشنگتن به حمایت‌های نظامی خود از کی‌یف ادامه خواهد داد، اما این کمک‌ها باید در چارچوب نیازهای داخلی آمریکا صورت گیرد.


اخبار مرتبط
20 سایت نظامی جدید ارتش اسرائیل با پول مردم آمریکا ساخته می شود
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 18:15
20 سایت نظامی جدید ارتش اسرائیل با پول مردم آمریکا ساخته می شود
ایالات متحده در چارچوب کمک‌های نظامی بلاعوض، پروژه‌ای 1.5 میلیارد دلاری برای ساخت 20 سایت نظامی در فلسطین اشغالی آغاز می‌کند؛ از پایگاه‌های هوایی تا مقر جدید واحد کماندویی شایتت 13، همه از محل بودجه سالانه 3.8 میلیارد دلاری آمریکا به اسرائیل تأمین می‌شود.
مرتس خواهان ادامه کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین شد
چهارشنبه 1404/04/18 ساعت 20:30
مرتس خواهان ادامه کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین شد
صدراعظم آلمان در تماس‌های متعدد با ترامپ، بر تداوم کمک‌های نظامی و غیرنظامی آمریکا به اوکراین تاکید کرد.
واکنش صریح مسکو به ادعاهای ترامپ درباره اوکراین و پوتین
سه‌شنبه 1404/04/17 ساعت 17:10
واکنش صریح مسکو به ادعاهای ترامپ درباره اوکراین و پوتین
معاون شورای امنیت روسیه در واکنش به اظهارات ترامپ درباره اوکراین گفت: مسکو به لفاظی‌های متغیر رئیس‌جمهور آمریکا توجهی ندارد و تمرکز خود را بر اهداف تعیین‌شده در چارچوب «عملیات نظامی ویژه» حفظ می‌کند.
زنگ خطر برای ترامپ؛ کاهش شدید محبوبیت بین جوانان آمریکا
شنبه 1404/04/14 ساعت 19:15
زنگ خطر برای ترامپ؛ کاهش شدید محبوبیت بین جوانان آمریکا
بر اساس نتایج تازه‌ترین نظرسنجی، محبوبیت دونالد ترامپ در میان نسل زد آمریکا به پایین‌ترین حد خود رسیده است؛ کاهشی معنادار که زنگ خطر را برای کمپین جمهوری‌خواهان در انتخابات 2024 به صدا درآورده است.
تأکید سپاه بر روشن‌شدن سرنوشت چهار دیپلمات ربوده‌شده در لبنان
شنبه 1404/04/14 ساعت 16:40
تأکید سپاه بر روشن‌شدن سرنوشت چهار دیپلمات ربوده‌شده در لبنان
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت چهل‌ودومین سالگرد ربوده شدن سردار حاج احمد متوسلیان و سه دیپلمات ایرانی در لبنان، ضمن محکوم‌کردن این اقدام، رژیم صهیونیستی را مسؤول سیاسی، حقوقی و جنایی این جنایت دانست و بر لزوم شفاف‌سازی سرنوشت آنان تأکید کرد.
چرا ذخائر پیشرفته ترین سامانه دفاع موشکی جهان در برابر موشک‌های ایران تخلیه شد؟!
شنبه 1404/04/14 ساعت 11:28
دخایر موشک‌های تاد به حداقل رسید؛
چرا ذخائر پیشرفته ترین سامانه دفاع موشکی جهان در برابر موشک‌های ایران تخلیه شد؟!
گزارش‌های رسانه‌های آمریکایی و تحلیلگران دفاعی حاکی از آن است که تهاجم 12 روزه اسرائیل به ایران، منجر به کاهش چشمگیر ذخایر موشک‌های رهگیر سامانه دفاع موشکی تاد (THAAD) آمریکا شده است.
قطع کمک‌های تسلیحاتی آمریکا به اوکراین
جمعه 1404/04/13 ساعت 08:43
قطع کمک‌های تسلیحاتی آمریکا به اوکراین
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به گزارش‌های قطع کمک‌های تسلیحاتی به اوکراین، تأکید کرد که دولت جو بایدن با ارسال سلاح به این کشور، ذخایر تسلیحاتی آمریکا را خالی کرده است و واشنگتن باید ابتدا برای تأمین تجهیزات دفاعی خود اطمینان حاصل کند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
«ابرقویی‌نژاد» به پرسپولیس پیوست
ایرانخودرو نصف مشتریانش را از دست داد!
توضیحات سخنگوی سپاه درباره نقش شهدای اقتدار در توسعه قدرت‌ دفاعی ایران
نوراینفو | دانستنی‌هایی در مورد سفر اربعین
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 4 مرداد 1404
X
آگهی تبلیغاتی