×
بین الملل
شناسه خبر : 231324
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 21:45

درخواست 170 سازمان حقوق بشری برای توقف فعالیت صندوق امدادرسانی آمریکا و اسرائیل در غزه

170 سازمان حقوق بشری بین‌المللی خواستار توقف فعالیت صندوق امدادرسانی مشترک آمریکا و رژیم اسرائیل در غزه شدند. این سازمان‌ها، این صندوق را به نقض قواعد کمک‌های بشردوستانه و به خطر انداختن جان میلیون‌ها فلسطینی متهم کرده‌اند.

نورنیوز - گروه بین الملل: روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» گزارش داد که ۱۷۰ سازمان حقوق بشری بین‌المللی با صدور بیانیه‌ای خواستار توقف فوری فعالیت صندوق امدادرسانی مشترک آمریکا و رژیم اسرائیل در غزه شده‌اند. این سازمان‌ها علت این درخواست را نقض قوانین کمک‌های بشردوستانه و به خطر افتادن جان میلیون‌ها فلسطینی اعلام کرده‌اند.

این درخواست همزمان با انتشار گزارش دیگری از وبسایت «واللا» است که از بیانیه مشترک ۱۳۰ سازمان امدادرسانی بین‌المللی خبر می‌دهد. این سازمان‌ها خواستار بسته شدن فوری «صندوق بشردوستانه غزه» شده‌اند که توسط آمریکا و رژیم اسرائیل تأمین مالی می‌شود و آن را مسئول نقض قواعد امدادرسانی عنوان کرده‌اند.

این سازمان‌های حقوق بشری اعلام کردند که بیش از ۵۰۰ فلسطینی در تلاش برای دریافت کمک‌های غذایی از مراکز وابسته به این صندوق کشته شده‌اند؛ امری که نقض آشکار حقوق بشر و قوانین بین‌المللی را نشان می‌دهد.

علاوه بر این، اسناد و شهادت‌هایی از نظامیان رژیم اسرائیل منتشر شده که در آن‌ها اعتراف شده به طور معمول به سوی غیرنظامیان نزدیک به مراکز توزیع کمک‌ها شلیک می‌شود. این سیاست، به گفته سازمان‌های حقوق بشری، بخشی از طرح عمدی رژیم اسرائیل برای هدف قرار دادن غیرنظامیان و جلوگیری از دسترسی آن‌ها به کمک‌های بشردوستانه است.

این اقدامات به عنوان استفاده از کمک‌های بشردوستانه به عنوان «تله مرگ» تعبیر شده و هشدار داده شده که این سیاست‌ها به ادامه نسل‌کشی در غزه منجر می‌شوند.

گزارش‌ها در حالی منتشر می‌شوند که سازمان‌های بین‌المللی بارها نسبت به بحران انسانی در غزه هشدار داده و خواستار پایان محاصره و حملات رژیم اسرائیل شده‌اند.

در نهایت، این سازمان‌های حقوق بشری تأکید کردند که باید تأمین مالی صندوق‌هایی که قوانین امدادرسانی را نقض می‌کنند متوقف شده و به جای آن کمک‌های بشردوستانه بی‌طرف، مستقل و انسانی در اولویت قرار گیرد.


اخبار مرتبط
دبیرکل سازمان ملل: غزه در آستانه فاجعه انسانی است
جمعه 1404/04/13 ساعت 10:12
دبیرکل سازمان ملل: غزه در آستانه فاجعه انسانی است
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، با ابراز نگرانی شدید از وضعیت بحرانی در نوار غزه، حملات اخیر به غیرنظامیان را محکوم کرد و بار دیگر خواهان آتش‌بس فوری و کامل در این منطقه شد. او هشدار داد که توقف ورود سوخت و کمک‌های بشردوستانه، جان هزاران فلسطینی را تهدید می‌کند.
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 18:30
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های تازه علیه ایران خبر داد. این تحریم‌ها شامل اسامی جدیدی از اشخاص حقیقی و حقوقی است که به‌فهرست محدودیت‌های ضدایرانی اضافه شده‌اند.
300 شهید در 48 ساعت خونین غزه
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 13:57
300 شهید در 48 ساعت خونین غزه
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه اعلام کرد در 48 ساعت گذشته، رژیم صهیونیستی با انجام 26 جنایت کشتار جمعی، جان 300 فلسطینی را گرفت و صدها نفر دیگر را زخمی یا مفقود کرد. تنها از بامداد چهارشنبه تاکنون 125 نفر در حملات اسرائیل به شهادت رسیدند.
افشای جنایت هولناک خلبانان اسرائیلی در طول جنگ با ایران
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 11:44
افشای جنایت هولناک خلبانان اسرائیلی در طول جنگ با ایران
روزنامه عبری «معاریو» در یک گزارش جنجالی اعلام کرد که خلبانان نیروی هوایی اسرائیل در جنگ با ایران، پس از انجام مأموریت‌های رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایرانی، مهمات اضافی خود را به جای بازگشت به پایگاه، بر سر نوار غزه رها کرده‌اند.
ریخت‌شناسی دشمن در پساجنگ
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 11:17
محمدکاظم انبارلویی:
ریخت‌شناسی دشمن در پساجنگ
انبارلویی نوشت: «ترامپ پس از 12 روز تجاوز به خاک مقدس جمهوری اسلامی متوجه شد دارد در دره وحشتناک یک جنگ فرسایشی جدید سقوط می‌کند. او که اکنون مشغول حکمرانی در بدهکارترین دولت جهان است خود را گرفتار سه لابی یهودی آیپک ، گلوبالیست‌ها و نئوکان‌ها می‌بیند.»
70 سال امنیت وعده‌ داده‌ شده در 12 روز فروریخت
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 08:59
نورنیوز از فروپاشی روانی جامعه اسرائیل در بحران اخیر گزارش می‌دهد؛
70 سال امنیت وعده‌ داده‌ شده در 12 روز فروریخت
جنگ 12 روزه ایران و رژیم صهیونیستی، نه‌تنها یک تقابل نظامی بلکه زلزله‌ای درونی برای ساختار امنیتی و روانی اسرائیل بود؛ جایی که پناهگاه‌ها به زندان و نارضایتی به آشوب اجتماعی تبدیل شد، و شکست ساختاری در سطوح مختلف، خود را بی‌پرده نشان داد.
نورنما | وقتی نسل کشی سودآور می‌شود؛ اقتصاد مرگ در غزه
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 21:00
نورنما | وقتی نسل کشی سودآور می‌شود؛ اقتصاد مرگ در غزه
وقتی نسل‌کشی سودآور می‌شود؛ اقتصاد مرگ در غزه
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 12:14
نورنیوز بررسی می‌کند؛
وقتی نسل‌کشی سودآور می‌شود؛ اقتصاد مرگ در غزه
گزارش تازه سازمان ملل، زوایای پنهان یک حقیقت تلخ را آشکار کرده است: پشت پرده بمباران‌های غزه، نه فقط سیاست و ایدئولوژی، بلکه منافع کلان اقتصادی ایستاده است. بیش از 60 شرکت بین‌المللی در نسل‌کشی فلسطینیان سهم دارند؛ نسلی که در دنیای تجارت، به کالایی برای سودآوری تبدیل شده است.
ترامپ: اسرائیل با آتش‌بس 60 روزه در غزه موافقت کرد
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 08:54
ترامپ: اسرائیل با آتش‌بس 60 روزه در غزه موافقت کرد
دونالد ترامپ مدعی شد: اسرائیل با آتش‌بس 60 روزه در غزه موافقت کرده است. در این مدت برای پایان جنگ با همه طرف‌ها همکاری خواهد شد.
ادعای ترامپ: با نتانیاهو درباره پایان جنگ غزه قاطع خواهم بود
سه‌شنبه 1404/04/10 ساعت 20:40
ادعای ترامپ: با نتانیاهو درباره پایان جنگ غزه قاطع خواهم بود
رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد که در دیدار پیش‌روی خود با بنیامین نتانیاهو، موضوعات مهمی بررسی خواهد شد. این دیدار در کاخ سفید برگزار می‌شود و تمرکز اصلی آن بر آتش‌بس در نوار غزه و همکاری‌های استراتژیک دو کشور است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
افزایش اعتبار کارت حکمت؛ عیدی ویژه برای بازنشستگان نیروهای مسلح
تهرانی‌ها فردا منتظر خنک شدن هوا باشند
گرامیداشت روز سینما همراه با مردم در باغ فردوس
نورینفو | چطور از آنفولانزا دور بمانیم؟
100 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در 8 استان به بهره برداری رسید + فیلم
واکنش ترامپ به ترور چارلی کرک/جزییات ترور +فیلم
آلمان در صدر لیست حامیان مالی اوکراین قرار گرفت
نورنما | ساحل مکسر بندر مقام در غرب استان هرمزگان
فرافکنی سفیر اتحادیه اروپا در شورای حکام: ایران فوراً همکاری با آژانس را از سر بگیرد
کانادا در روابط با رژیم صهیونیستی تجدیدنظر می‌کند
کدام استانها با کاهش چشمگیر بارش‌ها مواجه شدند
نتانیاهو در تله ترور؛ از شکست دوحه تا تهدید ترکیه
نتایج و جدول لیگ آزادگان پس از پایان روز اول از هفته سوم
پوستر باشگاه فولاد خوزستان برای بازی با پرسپولیس
شبکه 5 تهران HD شد
نتانیاهو، تروریست بی‌پروا؛ تهدید قطر و ترکیه پس از شکست در دوحه
پیاتزا: هیچ مسابقه‌ای پیش از آغاز آسان نیست
پوستر باشگاه سپاهان برای تقابل همزمان آقایان و بانوان سپاهان و گل‌گهر در روز جمعه
گفت‌وگوی پزشکیان و رئیس جمهور مصر
حماس حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن را محکوم کرد
کوشکی اعلام کرد: مصدوم نیستم!
9 شهید و 118 مجروح در حمله امروز رژیم صهیونیستی به یمن
فاریاب کرمان لرزید
تماس تلفنی وزیر خارجه ایران با همتای قطری
پروژه «اسرائیل بزرگ» و پیام‌های سخنرانی دبیرکل حزب‌الله
هشدار پلیس راه درباره اوج‌گیری ترافیک در روزهای پایانی تابستان
توزیع یک میلیون دوز واکسن آنفلوانزا
دیدار وزیر امور خارجه با رئیس‌جمهور تونس
واکنش ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی به قطر
فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
ارتش یمن: بخش بزرگی از حمله دشمن را خنثی کردیم
قرارداد منیر الحدادی استقلال امضا شد
تصویب مشاغل حوزه آموزشی وزارت آموزش و پرورش و مشاغل ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا
علیرضا اکبرپور : تیم‌ملی با صعود از دور گروهی جام جهانی شق‌القمر نمی‌کند!
زارع به دنبال سومین طلای جهان +فیلم
تصاویر اولیه از حملات جنگننده‌های صهیونیستی به صنعا
اولیانوف: خواسته ایران برای دریافت تضمین درباره عدم تکرار تجاوزات کاملا موجه است
عارف: تصمیمات جدی درباره کالاهای اساسی و تنوع بخشی به واردات خواهیم گرفت
واکنش وزارت دفاع روسیه به ورود پهبادهای این کشور به لهستان
افتتاح سیلوی غلات در بندر امیرآباد
مجلس تعطیل نیست
تعیین تکلیف واردات 4 هزار کامیون و کشنده+فیلم
طول ترافیک در آزادراه قزوین - رشت به 29 کیلومتر رسید
واکنش عربستان از توافق جدید ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال کرد
حجاب برای دختران زیر 14 سال اتریش ممنوع شد
قیمت نوشت‌افزار افزایش یافت
اتهام سنگین علیه داور سابق لیگ برتر انگلیس
راه‌اندازی «تشکل ملی سوریه» به منظور مقابله با اشغال و تقویت امنیت ملی
ادامه درخشش شاگردان پیاتزا با غلبه بر آلمان
هشدار صریح رئیس کمیسیون اروپا به اسرائیل: تحریم‌ها در راه است
X
آگهی تبلیغاتی