×
بین الملل
شناسه خبر : 229143
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/03/28 ساعت 23:48

درخواست سفیر ایران برای خاتمه دادن مصونیت رژیم نسل‌کش در ژنو

سفیر ایران نزد دفتر سازمان ملل در ژنو اظهار کرد: هیچ نقض حقوق بشری به وخامت و گستردگی اقدام تجاوزکارانه 13 ژوئن علیه ایران رخ نداده است.

نورنیوز - گروه بین الملل:«علی بحرینی» سفیر و نماینده جمهوری اسلامی ایران در دفتر سازمان ملل در ژنو تصریح کرد: در طول ۱۳ سال گذشته که شورای حقوق بشر در حال بررسی وضعیت حقوق بشر در ایران بوده است، هیچ نقض حقوق بشری به وخامت و گستردگی اقدام تجاوزکارانه ۱۳ ژوئن علیه ایران رخ نداده است.

او در ادامه گفت: پیامدهای حقوق بشری چنین حملات نظامی غیرقابل توجیه به مناطق مسکونی، زیرساخت های حیاتی و به ویژه حمله به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز نطنز و فردو، زندگی غیرنظامیان و مردم ایران را تحت تأثیر قرار می‌دهد. این وحشیگری‌های مداوم، نتیجه مستقیم مصونیت این رژیم نسل‌کش است؛ رژیمی که در طول ۷۷ سال گذشته استعدادهای شوم خود را در نقض حقوق بشر، نقض قوانین بین‌المللی و انجام انواع جنایات علیه بشریت توسعه داده است. اسرائیل شر مطلق و منبع اصلی ترور و ناامنی در منطقه است. این نهاد تروریستی، برای تضمین امنیت نامشروع خود بی‌پروا در حال بی‌ثبات کردن تمام منطقه است. این یک اقدام جنگی علیه یک کشور نیست؛ بلکه جنگی علیه بشریت است.

بحرینی به صحبت‌های خود افزود: رژیم اسرائیل بواسطه درگیری با ایران دارای تمدنی کهن، در حال کسب اعتبار است. این همیشه رویای دیرینه‌ی آن‌ها بود: از طریق سرزمینی که غصب کرده‌اند، با سلاح‌هایی که قرض گرفته‌اند، با مردمی که اذهانشان را با باطل پر کرده‌اند و از آن گویاتر، با وحشیگری‌های سیری‌ناپذیرشان که بواسطه مصونیت سیستماتیک اعطا شده به آن‌ها، در خود پرورش داده‌اند. این مصونیت باید به پایان برسد. فعالیت‌های اسرائیل فقط علیه یک یا دو کشور نیست، بلکه علیه تمام بشریت است و اقدامات آنها تمام حقوق بشر را هدف قرار می‌دهد.

سفیر ایران تاکید کرد: حامیان رژیم اسرائیل و در رأس آن‌ها ایالات متحده باید بدانند که حمایت از این رژیم به معنای حمایت مستقیم از نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه و حقوق بشر و جنایت علیه بشریت است و در نتیجه، آن‌ها نیز به همراه عوامل رژیم باید در قبال مواضع و اقدامات خود مسئول و پاسخگو باشند.

او اضافه کرد: در این برهه مهم از تاریخ ایران، وظیفه نهادهای بین‌المللی است که با زبانی صریح و بدون ابهام در محکومیت اشغالگر و متجاوز حرف بزنند. ایران خواستار این است که نقض گسترده حقوق بشر مردم ایران، باید در هر گزارش یا بیانیه ای به وضعیت حقوق بشر در ایران به طور کامل در نظر گرفته شود.

بحرینی افزود: جمهوری اسلامی ایران هرگز به متجاوزان به منافع ملی و حاکمیت خود اجازه نداده است که با مصونیت عمل کنند و از جامعه بین‌المللی نیز انتظار دارد که همین رویه را در پیش بگیرند. ایران هرگز به هیچ ناقضی اجازه نخواهد داد که حقوق بشر ملتش را هدف قرار دهد. ایران قوی و متحد، تمام اقدامات قانونی، قوی و قاطع خود را برای دفاع از تمامیت ارضی خود انجام خواهد داد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سقوط بالگرد حامل 4 سرنشین در اندونزی
چرا تشخیص زودهنگام تنبلی چشم در کودکان حیاتی است؟
محدودیت های شدید فرانسه برای شبکه‌های اجتماعی
ایلان ماسک: استارلینک می‌تواند جایگزین اپراتورهای موبایل شود
باران پاییزی منتظر پایان تابستان نمی‌ماند + نقشه
نماینده آمریکا: ایران باید همکاری فوری با آژانس اتمی را از سر بگیرد
حماس: جنایت اسرائیل در دوحه اعلام جنگ به کشورهای عربی است
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان
گوترش و عراقچی درباره موضوع هسته‌ای و وضعیت یمن گفتگو کردند
تصاویر مظنون تیراندازی به حامی ترامپ منتشر شد
جبهه اصلاحات: اسرائیل تهدیدکننده صلح و ثبات جهان است
فشار قطر به امارات برای تعطیلی سفارتش در اسرائیل
عراقچی: شروط سه کشور اروپایی برای تمدید اسنپ بک، غیر عاقلانه بود
تشییع شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به نشست حماس در دوحه
شورای امنیت سازمان ملل حملات اسرائیل به دوحه را محکوم کرد
جاسوسی تلفنی ترامپ با سلاح اسرائیلی
چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالفیم
پورمحمدی: قرار نیست هر ردیف بودجه تا ابد ادامه یابد
سارق؛ شاگرد مالک از آب درآمد!
واکنش خبرنگار بی بی سی به ترورهای آمریکا و اسرائیل در زمان مذاکرات!
روپوش دانش‌آموزان تا 3 سال تغییر نمی‌کند+فیلم
امارات حضور اسرائیل را در کنفرانس امنیتی دبی ممنوع کرد
عملیات موفقیت آمیز القسام علیه تجهیزات و نظامیان رژیم صهیونیستی
ترامپ خواستار تعرفه 100 درصدی اروپا علیه چین و هند شد
انفجار بزرگ در ونزوئلا + فیلم
کمبود نقدینگی، عامل تعطیلی 53 درصد از واحد‌های صنعتی
اولین حضور سه رهبر حماس مقابل دوربین‌ها پس از حمله اسرائیل
ایلان ماسک دیگر ثروتمندترین فرد جهان نیست
قطر: همکاری امنیتی با آمریکا قوی‌تر از همیشه است
ابلاغ آیین‌نامه اختصاص 3 درصد درآمدهای نفت و گاز به مناطق نفت‌خیز
پیراهن استقلال 3 برابر ارزش ستارۀ اسپانیایی درآمدزایی کرد
توسعه همکاری‌های انرژی میان ایران و ارمنستان
لاوروف: حمله به قطر نباید تکرار شود؛ مسکو از این حمله ناراضی است
7800 هکتار از شبکه آبیاری پایاب سد خداآفرین در اردبیل افتتاح شد
مادورو: ارتش ونزوئلا در جبهه های نبرد سراسر کشور مستقر می شوند
تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش حوثی‌های یمن اعلام شد
وضعیت نگران‌کننده سد لار با 97 درصد مخزن خالی
نخست وزیر پاکستان خواستار اتحاد مسلمانان علیه تجاوز صهیونیستی شد
واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا
مدیوم‌شات | سخنان تند سینماگر پیشکسوت علیه موسیقی سنتی
روایت وزیر خارجه تونس از رایزنی با عراقچی
آخرین وضعیت سلامتی حمید هیراد
پزشکیان : سپردن مدیریت به افراد شایسته تنها راه حل مشکلات کشور است
هافبک ازبک پرسپولیس آماده بازی شد
اتحادیه اروپا: شاید جنگ اوکراین چند سال دیگر ادامه یابد
راه‌اندازی 68 دوربین ثبت تخلفات در جاده‌های گیلان
توافق ایران و آژانس مانع اجماع جهانی علیه ایران می‌شود
ناسا درهای خود را به روی چینی‌ها بست
اسرائیل به کجا می‌رود؟!
مرگ کارگر جوان در چاه
X
آگهی تبلیغاتی